• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istiyor ve ben çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 sene öncesine bu kadar takılması da saçma ben bahane bulduğunu düşünüyorum elimi tutmaz satılmaz diyosunuz bence aranızda biraz da soğukluk var bana da eşim 5 yıl önce ben sıkıldım bosanalim demişti bende ağlayıp istemiyorum demiştim ama şimdi dese olur derim herhalde çünkü artık çok yorgun ve sabırsızim kimseyi zerre çekecek gitme kal diyecek gücüm yok bir kere daha konuşun olmadı yol verin hepsi bı çeşit bu adamların bu arada benim de 15 yaşında ve 8 yaşında iki oğlum var moralinizi bozmayın dik durun

Sana ders veriyor, blöf..boşanmaz rahat ol...
Dik dur, saçmalıosun, kac yıllık karına bunları deme bari, kötü bişi yapmadım vs seklinde konuş ve hiç taviz verme...
Bırak onu kendi haline sakın peşine düşme, açıklamalar yapma ve korktuğunu belli etme..
Dönecektir eğer bahsetmediğin kronik sorunlarınız yoksa

Sizi bu kadar basit bişey yüzünden gözden cikarabiliyorsa demekki okadar da çok sevmiyordu. Siz de tamam deyin , ev bende kalacak araba bende kalacak , ayda da şu kadar nafaka , herkes kendi yoluna. Bakalım ozaman ne diyecek. Sakın ağlayıp sizlayip , ezik ezik davranmayın. Demekki gidesi varmış bahane arıyormuş
Beni artik sevmediğini her firsatta söylüyor. Evimiz kira. Buradanda tasinmamiz gerekiyor çok zam yapti ev sahibi.yani bende kalsın diyeceğim bir ev yok :(

Sana ders veriyor, blöf..boşanmaz rahat ol...
Dik dur, saçmalıosun, kac yıllık karına bunları deme bari, kötü bişi yapmadım vs seklinde konuş ve hiç taviz verme...
Bırak onu kendi haline sakın peşine düşme, açıklamalar yapma ve korktuğunu belli etme..
Dönecektir eğer bahsetmediğin kronik sorunlarınız yoksa
Gitti ve hiç konuşmadık daha. Ben aramadim. O oğlumu aramış nasıl diye. Inanmak zor buncacik biseyden basıp gitmek. Herkeste bilir ben onun bir dediğini iki etmem.her istediğini yaparim. Ayrıldığım işlerden aldığım bütün tazminatlari ona verdim yıllardır. Ticaret yapiyor batıp çıkıyor hiç sesimi cikarmam. Seviyorum çünkü onu :(

Gitti ve hiç konuşmadık daha. Ben aramadim. O oğlumu aramış nasıl diye. Inanmak zor buncacik biseyden basıp gitmek. Herkeste bilir ben onun bir dediğini iki etmem.her istediğini yaparim. Ayrıldığım işlerden aldığım bütün tazminatlari ona verdim yıllardır. Ticaret yapiyor batıp çıkıyor hiç sesimi cikarmam. Seviyorum çünkü onu :(
Ses cikarsaymissin iyimis.
Ne demek batıyor çıkıyor

Eşiniz normal değil. 20 sene önce sadece sizden hoşlanmış biri için bu tavir bir bana mı saçma geldi?
Öte yandan sizde doğru yolda değilsiniz,eşinizin huyunu biliyorsunuz,2.kez aynı konuyu karşısına çıkarmanız hoş olmamış.
Bu boşanma sebebi olabilir mi bilemedim bu arada,sanki bahane etmiş gibi eşiniz.
Konuyu tekrar karşısına cikarnadan hallederim diye düşünmüştüm. O kiz arkadaşımla yazışma geçmişimi didiklemis.

Merhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya çalışayım içim yanıyor. Eski üniversite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Çünkü o arkadaşım eskiden yani 20 yil önce benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu çok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddüt etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu için engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gönderdi. Ne yazikki eşim bunuda gördü ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen böyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şüphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gündür kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş için. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hiç. Tarzım böyle diyordu. Bende kabul etmiştim çünkü çok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Dönüşü olmaz. Duvar örer.
Ben şimdi ona sürekli ağlak gözükmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 günde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.
Şimdi şöyle ki aradan yıllar geçmiş diğer adam evlenmiş yuva kurmuş vs diyecektim ama düşününce aynı şeyi eşiniz yapsa siz ne hissedersiniz..Aranızdakileri tam bilemediğimiz için bu soruyu sorun kendinize..benim eşim yapsa ben çok bozulurdum evet eşim hoşlanmamış karşı taraf hoşlanmış fln derdim ama yine de kötü olurdu ..ha bence en önemli konu birde şu bence sizin yaptığınjz yardımı o sizden hoşlanan kişi biliyor mu ?? Yani siz onlamı mailleştiniz..Yani aynı şeyi eşim yapsa ama karşı tarafın haberi olmasa evlenmiş barklanmış ve işe ihtiyacı olsa sinirlensem bile derdim ki iyi niyetinden yapmış ..ama o hoşlandığı kişi eşimin yardımından haberi varsa arayıp teşekkür etme durumu vs oluşursa evet hiç hiç hoş olmazdı...

Israrla aynı kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ve eşiniz de biliyor bu kişinin önceden sizden hoşlandığını.
Aslında biz kadınlar yanlış yapıyoruz.
Kendimizi yükseltmek için o benden hoşlanıyordu , bunun bana ilgisi vardı vs diye söylenip duruyoruz sonradan da bunlar başımıza iş açıyor.
Biraz zamana bırakın eşiniz belki sakinleşir ve mantıklı hareket eder. Sonuçta kaç yıllık eşini yani sizi de tanıyordur değil mi ?
Beni taniyor. Ben kimseye ümit vs vermem. Ama beni sevmediğini söyleyip durdu yine. Yani çekici gelmiyormuşum:(

Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz . Demek ki bu tip konularda taviz vermeyen bir yapısı var . Eşinizi bilgilendirmeniz lazımdı. Ya da hiç böyle bir şeye girişmemeniz gerekiyordu .
Lazımdı evet. Ama oldu artik. Ne yapacağım şimdi düşünmekten yiruldum 4 gündür.

Konuyu tekrar karşısına cikarnadan hallederim diye düşünmüştüm. O kiz arkadaşımla yazışma geçmişimi didiklemis.
Adam hasta mı acaba? Ağır kıskançlık mı var? Özel mesajları okumak, didiklemek ne demek? Boşanmak düşüncesi vardı da bahane mi arıyordu acaba mesajlarınızda?
Çok saçma yahu. Ne hakla telefonunuzu karıştırır ki?
Bence o yokken kendinizi toparlayın, döndüğünde "bana yaptığın yakıştırma için seni hiçbir zaman affetmeyecegim, daha fazla beklemeye gerek yok, hakkımda böyle çirkin düşünceler taşıyan bir adamla evli kalmak istemiyorum ben de, anlaşmalı boşanma islemlerini hemen başlatalım." deyin, istediğiniz nafakayı da söyleyin.

Annemin evini abilerim sattı. Babama bir ufak ev aldilar.
Babanızla yaşayabilirsiniz. Sizi sevmeyen bir adamla evli kalmanizin mantığı yok. Belli ki boşanabilmek için sebep arıyor. Onu da kendinizi de kurtarın bu evlilikten. Beni sevmesin, istemesin, arzulamasın ama evli kalalım düşüncesi de sağlıklı değil çünkü.

Beni taniyor. Ben kimseye ümit vs vermem. Ama beni sevmediğini söyleyip durdu yine. Yani çekici gelmiyormuşum:KK43:
Aaa o zaman sizin açığınızı aramış resmen :( Bence kaçan kovalanır misali sizde tamam deyin araştırın nafaka şu kadar bu bukadar ev bende vs diye ..bakalım o zaman ne dicek biraz kaybetme korkusunu onada salın ..narsist bi kişilik yapısı varsa bu onu kendine getirir..hep ben hep benim dedğim doğru yapısında birine benziyor..En zayıf noktada çekic gelmemek sevmemek lafları garip

Adam hasta mı acaba? Ağır kıskançlık mı var? Özel mesajları okumak, didiklemek ne demek? Boşanmak düşüncesi vardı da bahane mi arıyordu acaba mesajlarınızda?
Çok saçma yahu. Ne hakla telefonunuzu karıştırır ki?
Bence o yokken kendinizi toparlayın, döndüğünde "bana yaptığın yakıştırma için seni hiçbir zaman affetmeyecegim, daha fazla beklemeye gerek yok, hakkımda böyle çirkin düşünceler taşıyan bir adamla evli kalmak istemiyorum ben de, anlaşmalı boşanma islemlerini hemen başlatalım." deyin, istediğiniz nafakayı da söyleyin.
Aslunda güçlü kasin olsam tamda yapmak gereeken bu. Ama ben okadar zayıf karakterliyim ve bağlıyımki. Kedisi de tam tersi sağlam dik dediği kanun. Hiç üzülmeyen asla vazgeçmeyen bir yapısı var. Hastalikmi bilmem ama ailesi dayilarida böyle. Hiç bir evlilik yürüyememiş ailesi. Ağır huyları.

Babanızla yaşayabilirsiniz. Sizi sevmeyen bir adamla evli kalmanizin mantığı yok. Belli ki boşanabilmek için sebep arıyor. Onu da kendinizi de kurtarın bu evlilikten. Beni sevmesin, istemesin, arzulamasın ama evli kalalım düşüncesi de sağlıklı değil çünkü.
Babam bir özbek kadınla yaşıyor. Birakmaz onu. Ben okadar diygusalimki birakamiyorum. Sağlıksız yapı benimki. Nasıl silkelenip kendime gelsem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X