Ben de 29'um, 2 sene kadar oldu evleneli. Çocuk isteği hep var ama psikolojik olarak hazır değilim. Eşimin okulu var, işte olmadığı dönemlerde ders çalışıyor, bana destek olabilir mi bilmiyorum. Ha lafta olur ama iş icraate geldiğinde zorlanacağımızı biliyorum. Şu an gelirimiz çocuk için yeterli bence ama malum 4 ay izin alacağım ve 4 ay maaş alamayacağım, o 4 ay eşimin tek maaşı hem evi hem o hamilelik kontrollerini, testlerini, bebek alışverişlerini yettirebilecek mi, sanmam. Hatta ben bi ileriyi de düşünüyorum çevremde hiç park vs yok. Eve kapanıp çocuk büyütmek istemiyorum gördüğüm kadarıyla gezen, temiz hava alan bebekler çok daha sağlıklı, sakin oluyorlar. İl değiştireceğiz 1 sene sonra zaten. O yüzden şöyle bir plan yaptık, sma için kan verecek eşim, onun çıkması zaten 2 ay kadar sürecektir. Gebelik öncesi de bi 3 ay vitamin kullandırtıyor doktorlar, o yüzden ben de ufaktan kontrolle başlayacağım. Çat diye olmayabilir ama 3-4 ayın sonunda çat diye olduğunda bile eşim okulu bitirmiş olacak bi aksilik çıkmazsa. Biz muhtemelen taşınmış olacağız. O zamana da birikim yaparız yettiği kadar, 4 aylık izinde bizi götürür. Ha benimki belki çok plan, bu kadar düşünmemek gerekir ama borç varken düşünmek çok daha iyi olur sizin için de.