eşim bahane arıyor gibi, birden sorun çıkarmaya başladı

3131

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
8
0
6
Adana
2 yıllık evliyim. eşimle tabiki tartışmalarımız oldu zamanında ama son zamanlarda çok iyiydik. çok mutluyduk. birden bire beni boğuyorsun neden saat kaçta geleceğimi soruyorsun neden uyuduğuma uyandığıma karışıyorsun demeye başladı. bu arada çocuğumuz yok ve ailelerimizden çok uzak bir şehirde yaşıyoruz evde korkuyorum o yüzden geç saatte gelmesini istemiyorum. her gün bir yere gidiyor akşam, gitmediği zaman da erkenden çok yorgunum deyip azıcık uyuyayım diyerek saatlerce uyuyor tam ben yatacağım vakit kalkıp oturuyor. ben de haliyle yüzünü göremiyorum böyle yapmasan dedim. en sonunda patladı bana karışma bana boğma beni istediğim zaman gider istediğim zaman gelirim yatarım da karışma dedi. tamam dedim sen bilirsin sormam ben de ne yaptığını dedim. tamam dememe rağmen ani bir hareketle odasını ayırdı artık ayrı odalarda kalalım dedi. bu ne iştir bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım

Fal bakar gibi olacak ama...
Kesin bir işler karıştırıyor.
Ya yapıyor veya niyeti bozmuş.
Bu "beni özgür bırak" isyanlarının altından genellikle aldatma çıkar maalesef.

Canım, senden uzaklaşmaya başlamış lütfen dikkat et.Yaşadığınız yerde ilgisinin kaydığı biri olabilir mi? İnşallah öyle birşey yoktur ve herşey yoluna girer.

kendi kendine kavga çıkarıyor. ne istese yaptım tamam dedim ondan oluyor galiba ama benim içim rahat bu bana yeter

canım ya birşeylere sinirleri bozuk gergin sende üzerine gittin sana patladı , yada diğer kızların yaptığı yorum gibi bir işler çeviriyor maalesef...
Hani baştan beri böyle özgürlüğüne düşkün biri olsa tamam , ama birden bire böyle olduysa altında başka birşey var demektir .
Acaba nereye gidiyorda geç kalıyor umarım aldatma çıkmazda üzülmezsin canım :31:

kesin arkadaşlarının gazına gelıyor.
ama sen bu durumu daha tatlı dille anlatmalısın ona
mesela, '' canım evde korkuyorum tek başıma, vakit geçiremiyoruz senınle, artık bekar değilsin ve sorumlulukların var, evlı olan bazı arkadaşların bile senin gibi davranmıyordur, eşlerine vakit ayırıyorlardır '' tarzında cümleler kurabilirsin.
senı sevdığıne emınsen eğer, kesınlıkle arkadaşlarının gazına gelıyor bence.

ne demekmiş yatak ayırmak ya resmen ayrılalım demek gibi birşey benim için

arkadaşlarıyla oturuyorlar. şimdi yeni bir iş yapacak onun için sürekli toplantı yapıyor. ama geç saatte geliyor. bir gece 1 buçukta geldi. yanında başka tanıdık da vardı beraberdik dedi. başka bir gece yine bir buçukta geldi. onun dışında da evde olunca hep uyuyor

durum yatak ayırmaya gittiyse eşlerin arası açık olduğunda normal olmayan fakat sıklıkla uygulanan yöntemlerdendir ilerleyen zamanlarda aynı yatakta yatmak zor gelmeye başlar, problem oldukça büyür.... yada adam manuel takılmayı özledi demekki tez zamanda ayrılık getirmesinde:50:

valla biraz önce bende eşimle bu yüzden kavga ettim. ben kendi aileme uzagım onun ailesi ve çevresinin yanındayız beyfendi bekar adamlar gibi arkadaşları ile gezecekmiş vallahi iyice bunaldım evet çok sıkıyorum ama sıkmasam ipin ucu kacacak sinirli anımda boşanalım diyecem diye korkuyorum.. ya el insaf be adam ama o nefret ettiğim arkadaşları kılıp karından izin alabilirsen gel diye bunu gaza getiriyorlar sonra da kavgayı ediyoruz. tek arkadaşları olsa bekar kaynımla evli kaynımda balıga çagırıyor yatıya gidecekler ben evde veya kaynanamda kalacam...okadar nefret ediyorum onun çevresinden bence de arkadaşlarının gazına geliyor benimki babası ile çalışıyor arayınca kıyamet kopartıyotrdu arama işe gidince beni diyee.. babası ferlan senin ki <arıyor gene felan diyyor büyük ihtimalle valla yuvayı dagıttırıp bi taraflarına kına yakarlar artık alsınlar ozaman benim adamı koyunlarında yatırsınlar

doğru diyorsun gaza geliyordur. çünkü bana da sürekli arkadaşlarından örnekler veriyor yok bilmem kim de evli yok oturduğu ortamdakilerin de eşleri evde bekliyor ama hiçbiri arayıp gel demiyor bi sen arıyorsun falan... ama benim anlamadığım asıl şey tamam dedim sormayacağım istediğini yap akşam yemeğini de saatinde hazırlar masaya koyarım gelirsen yersin yoksa gelince alır yersin dedim. bunlara rağmen sorun çözülmedi evden kaçıyorum senden kaçıyorum demeye başladı bu kez

arkadaşlar lütfen bir akıl verin ben şimdi nasıl davranmalıyım. aniden tartışıp odasını ayırdığını günden bir gün sonra onunla konuştum ilk adımı atan ben oldum. sinirle söylemiştir aslında pişmandır diye düşünerek uzatmak istemedim. barıştık ve biraz konuşalım dedim. baktım burnundan kıl aldırmıyor evet ne söyleyeceksin seni dinliyorum falan diyerek konuya girdi. neyse kızmadım sorunumuz neyse çözelim nasıl olsun istiyorsan ortak bir karar alalım dedim. ama alamadık çünkü ne düşünüyorsun diye sorduğumda ben dün akşam düşündüklerimi söyledim diyerek pişman olmadığını ve bu kez kızgınlıkla değil isteyerek söylediğini kanıtlamış oldu. şimdi ne yapmam lazım

doğru diyorsun gaza geliyordur. çünkü bana da sürekli arkadaşlarından örnekler veriyor yok bilmem kim de evli yok oturduğu ortamdakilerin de eşleri evde bekliyor ama hiçbiri arayıp gel demiyor bi sen arıyorsun falan... ama benim anlamadığım asıl şey tamam dedim sormayacağım istediğini yap akşam yemeğini de saatinde hazırlar masaya koyarım gelirsen yersin yoksa gelince alır yersin dedim. bunlara rağmen sorun çözülmedi evden kaçıyorum senden kaçıyorum demeye başladı bu kez

o evde bekleyen eşlerin kesin hiç söz hakkı yoktur eşlerinin üzerinde
söz hakları olsa imkanı yok o saatlere kadar duramazlar
ya da önemsemiyorlardır artık evlılıklerını
normal gitmeyen şeyler elbet vardır.
arkadaşları diyordur, '' daha saat kaç eve gitcen, eşine hesap mı verıyorsun yıne, bak benim eşim sesini çıkaramıyor, erkek ol biraz'' errorr error
dediğim gibi, kesinlikle eşleri bunları takmıyor, ya da bunlar eşlerini...
sende öyle olmak istemıyorsan, izin verme gerekırse boşan
bu ne yahu, bekar gibi takılmak:19:

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen bir akıl verin ben şimdi nasıl davranmalıyım. aniden tartışıp odasını ayırdığını günden bir gün sonra onunla konuştum ilk adımı atan ben oldum. sinirle söylemiştir aslında pişmandır diye düşünerek uzatmak istemedim. barıştık ve biraz konuşalım dedim. baktım burnundan kıl aldırmıyor evet ne söyleyeceksin seni dinliyorum falan diyerek konuya girdi. neyse kızmadım sorunumuz neyse çözelim nasıl olsun istiyorsan ortak bir karar alalım dedim. ama alamadık çünkü ne düşünüyorsun diye sorduğumda ben dün akşam düşündüklerimi söyledim diyerek pişman olmadığını ve bu kez kızgınlıkla değil isteyerek söylediğini kanıtlamış oldu. şimdi ne yapmam lazım

senin her şeye katlanacağından emin.
bence haklıysan asla sen barısmaya kalkma, boşanmak isteyip istmediğini sorabilirsin
senı sevdığıne emın mısın?

bence hiç alttan alma, ya evde onla asla konuşmayıp o yokmuş gibi davranın bu arada yemek dahi yapmayın. yada gidebilecek bir yeriniz varsa hiç bişey söylemeden çıkıp gidin

bu defa da yemek bile yapmıyorsun diye kavga çıkaracak geçmişte örneklerini yaşadım. şu an bahane arıyor ona koz vermemem lazım. ben üstüme düşeni yapıyorum. çözüm konusunda da ben bir adım attım o geri tepti. artık yemeğimi yaparım üstüme düşeni yapar odama çekilirim. ne yapayım Allah görsün

o napıyorsa sen de onu yap. erkekler peşlerinden koşmaya gelmiyor.

bu defa da yemek bile yapmıyorsun diye kavga çıkaracak geçmişte örneklerini yaşadım. şu an bahane arıyor ona koz vermemem lazım. ben üstüme düşeni yapıyorum. çözüm konusunda da ben bir adım attım o geri tepti. artık yemeğimi yaparım üstüme düşeni yapar odama çekilirim. ne yapayım Allah görsün

canım eşini en iyi sen tanıyosun ona bir şekilde kaybetme korkusu yaşatman lazım

doğru söylüyorsun ben de bunu yapmak istiyorum ama bunu yaparken suçlu duruma da düşmek istemiyorum.

Back
X