Eşim bana aşık değil

Esimin bana asik oldugunu hic sanmiyorum. Hic umrumda degil. Ayni evdeki insanlarin asklarinin omur boyu surecegine de inanmiyorum, varsa da istisnadir. Liseli ergenler gibi pastahanelerde bulusup cay icip kikirdemiyoruz, evlilik denen cadi kazaninda hayatta kalma mucadelesi veriyoruz

Aşkın gelip geçici olduğunu, asıl olanın sevgi olduğunu düşünenlerddnim. Eşiniz size çok güzel bir cumle kurmuş bence.

' Acaba bunu derlen şunu mu demek istedi' gibi gereksiz vesveselere kapılırsanız evinizdeki huzuru bozarsınız.

Gereksiz bir sorgulama içindesiniz.

24 yaşındayım ve evliyim
Önceden aşk çok önemliydi benim için bu duyguyu çok deli dolu yaşardım.
Sonra anladım aşkın çok boş bir duygu olduğunu
Saygı çok daha önemli
Sevgi zaten önemli
Ama aşk değil.

aşk gelip geçicidir sevgi ise kalıcıdır zaten aşkın bilimsel olarakta belli bir süresi var diye biliyorum mutlaka bir gün aşk bitiyor. tahminimce yaşınızda var sizin ve eşinizin. aşık olduğunu söyleyenlerden bile daha büyük bir sevgi duyuyormuş eşiniz size daha güzel ne duyabilirdinizde bu dediginden tatmin olmadınız...

kendinize dert mi arıyorsunuz ?

Neden bana aşık mısın diye sorma gereği duydunuz ?

Öncelikle bunu merak ettim sevgisinden mi şüphe ettiniz ?

Aşk dediğiniz şey şayet Kalbinde uçuş uçuş kelebekler olup ilk günkü gibi heyecan bekliyorsanız o bende de olmuyor o çok uçucu bir duygu

Sevdiğini söylemiş , aşktan kastınız ne ?

Ne olsa bana aşık dersiniz mesela

Sizin mantıkla bende eşime aşık değilim o zaman. Ama başka adamda aklıma asla gelmez yanı bırakmaz sizi üzülmeyin boş yere

Asık olmak bakışlarla yanında o heyecanla belli ediyor kendini. Gözler başka parlıyor. Sevgi huzur daha önemli bence. Aşk yoksa bir daha olmaz. Asık olup sonrasında çok sevilmek ayrıcalık galiba.

Leyla'sın ama eşin Mecnun değil.

Yalnız adam dürüstmüş başkası olsa he aşığım vs derdi, geçiştirirdi. Sizin eşiniz tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum demiş, buna sevinmek yerine aşık değil diye kavga mı çıkaracaksınız. Pes doğrusu.

Ergen mısın kardeşim. Evlilikten çok şey beklemeyin. Sevgi saygı varsa tamamdır o iş. Büyük olay çıkacak haberi yok derken. Cama çıkıp intihar etcen napcan bacım. Azıcık kendinize

Zor insana benziyorsunuz, eşinize kolaylıklar dilerim.
“Öptük sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok” Özellikle bu cümlenizden dolayı yazıyorum bunu, çünkü çok itti beni bu cümleniz. Hayatını birleştirdiği insanla ilgili bu tarz cümleler kuran insanları anlamıyorum. Olay çıkarmak, karşıdaki insanı zor duruma düşürmek hoşa gitmemeli, bize böyle cümleler kurdurmamalı diye düşünüyorum.

Iste tam da bu yuzden asik degil.sadece kendinden fedakarlik yaptigin icin,onun hayatini kolaylastirdigin icin seni seviyor.ona yaptiklarini uapma bakalim seni sevecek mi?

Bence aşk o ilk zamanlar ellerin terlemesi, kalbin hızlı hızlı atması, sanki onsuz yaşayamayacak gibi derin coşku hissetmek. Hepsi boş bir balon aslında. O ilk heyecanların adına aşk denildiğini düşünüyorum. Bu duygu yerini sevgiye bırakıyor ve dünyadaki en güzel duygu da sevgi. Huzurlu, sakin, sığındığın liman.. bence siz dert arıyorsunuz, adama üzüldüm. ne olayı çıkaracaksınız boşuna. evlilikten beklentiniz sadece aşk mı. sevgi, saygı, güven.. bunlar aşk duygusuna bin basar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…