Eşim bana aşık değil

Eşiniz sizi seviyorsa size ilgi duyuyorsa size sadıksa sorun yoktur bence.. Ben zaten aşkın bir ömür boyu devam ettiği düşüncesinde değilim.. İnsanlar evlenirken aslında bunu düşünerek evlenmeli.. İleride aşık olduğu değilde iyi bir arkadaş iyi bir eş olabilecek biriyle evlenmeli.. Keza aşk bitince geriye sadakat, güven, sevgi ve saygı kalmalı ki hayatımızı devam ettirebilelim eşlerimiz le..

evlilikte aşk yoktur ...yerini büyük bir sevgiye alışkanlığa bırakır ..kocan sabah uyaninca seni yanında gorunce heycandan kıpır kıpır olmayacak , şevkat hissedip sarılacak veya başka bişey hiseedecek hdhdbd ama liseli aşık olayı evlilikte biter boşuna adamda heyecan aramiyin

Ben ne okudum biraz önce Allah aşkına biri bana anlatsın

Oyle hissetmeniz kendiniz icin guzel de
Buna cevap verebilecek bir erkek evladi yoktur. Ben hic inanmam misal bir adam desin ki karima hala deli gibi asigim. Yok oyle birsey. Seviyordur ama asik olmak uc gunluk omru olan bir durum.

Önemli olan neye güldügunuz değil , beraber gülebilmek olsa gerek canım bu ask gözlerimi kör eder benim size sonsuz kahkalar diliyorum

Aşığım dese her şey çözülecek mi? Bu konuya fazla takılmayın.

Psikoloğa görünseniz mi acaba ? Pek sağlıklı bulmadım ruh halinizi.

Şuradaki yazdıklarınızdan ben eşinizin değil de sizin onu terkedip gideceğinizi düşündüm.Aşk arıyorum heyecan arıyorum diye umarım yanlış yapmazsınız sizi çok seven eşinize.Çok aşık olarak evlendik eşimle.6 yıldır aynı evin içindeyiz ilk günün heyecanı tabiki kalmaz.Ama 1 gün görmesem özlerim 1 saat geç kalsa başına birşey mi geldi diye merak ederim.Bence bu hisler çok çok kıymetli.

Haklısınız asla asla onsuz hayatı düşünemiyorum ama insanoğlu Rabbim ne isterse o olur ... ölürse ondan hemen sonra aynı anda ölmek isterim hatta yani böyle bir şey söz konusu değil ona doyamıyorum onu çok özlüyorum ve şu dünyada doyamayacagim gibi görünüyor

Aşk nedir ki?
Ben eşimi çok seviyorum. Dünyadaki en yakışıklı, en düşünceli, en sempatik erkek bence benim kocam :)) o da beni çok sever. İlk tanıştığımız zamanlarda bana aşık mısın demiştim. Aşka inanmıyorum, inansam sana aşık olurdum demişti. Beni çok sever bunun için de sürekli bana seni seviyorum demez. Ama ekmek almaya gittiğinde kendi sevdiği ekmeği değil, benim sevdiğimi alır. İlk önce benim sevdiğim şeyleri onceler, bana özel, benim hoşuma gidecek işler yapar ve ben de bilirim ki beni çok seviyor :) lafla istediği kadar aşığım desin, davranışları demiyorsa ne önemi var...

Aşk gelip geçici sevgi ve saygı kalıcı sevgin saygın varsa aşık olmasın varsın mutlu bi yuva mutlu bi es varsa daha me istiyorsun rahat mi batıyor?☺

ne güzel işte tadını çıkar.
kendi kendine aşkını eziyete dönüştürme.

Sen bana çok destek oldun yorumlarinla Allah razı olsun aklıma geliyor gelmez mi keşke unutsam o günleri ...yorumlarınızı okuyup ağlıyordum çok şükür Rabbime
O zaman kendine gel be kuzum , huzurlu bir yuvan var , evlatlarin mutlu , e daha ne , cocuk değiliz artık, kocan seni seviyor kurcalama daha fazla , o evindeki huzur var ya herseye bedel , kurcalama sakin

27 yıllık kocamın bana aşık olmadığından adım gibi eminim.
Adamın romantiklikle uzaktan yakından ilgisi yok.
Dümdüz, gerçekçi bir adamdır.
Ama adam 28 yıldır benimle.
Bir de çocuk yaptık büyüttük birlikte.
Nazımı, kaprisimi çeker, tüm boş vaktinde evde, benimle, kötü sözü yok, eeee daha niye darlayayım adamı?
Aşık mısın bana diye?
Fazla dırdır, kocayı kaçırır benden söylemesi...

Önemli olan neye güldügunuz değil , beraber gülebilmek olsa gerek canım bu ask gözlerimi kör eder benim size sonsuz kahkalar diliyorum
yanlış anlama olmasin tatlim ask mask yok, aşk bitti, saniyorum 2005 sonu 2006 başı gibi gömduk biz kendisini öyle kelebekler ucmalı şiir yazmalı asktan bahsediyorum....şu anda da derdimiz pacamızdan akıyor aslında ama elimizde bir evlat bir de kahkahalarımiz var, evlilik de böyle bişey zaten sanirım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…