- Konu Sahibi halacocuksun
-
Ben ne okudum biraz önce Allah aşkına biri bana anlatsınBugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Oyle hissetmeniz kendiniz icin guzel deBen kendimi hala 16 yaşında gibi görüyorum çoğu zaman ve öylede hissediyorum ...yani duygularim orda kalmış ilerlememis sanki..çocuklarımda sanki oyuncak bebeklerim ..ne bileyim ruhum öyle çocuk kalmış burada içimden gecenleri tüm saflığıyla söylüyorum ..anormal bir şey olduğu belli ama öyle işte napayım
Önemli olan neye güldügunuz değil , beraber gülebilmek olsa gerek canımolduk zateno kadar abuk şeylere öyle hunharca güluyoruz ki bazen, 12 yaşındaki kızımız odasindan hışımla çıkıp "çocuk gibisiniz yaa, az ciddi olun" dedi geçen gün ama mutluyuz be şükür, gülüyorsak sorun yok, allah herkese böyle bir tımarhane nasip etsin inşallah
Aşığım dese her şey çözülecek mi? Bu konuya fazla takılmayın.Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Al sana ales sorusuÇok fazla sevmekle aşk arasındaki farkı bilmiyorum. Eşimi çok seviyorum. Onun için aşık olduğumu düşünüyorum. Yanı şimdi ben aşık degil miyim?
Diğer bir ales sorusu dahaAşıkken de aşık olabilir.hatta aşıkken yeniden aşık olduktan sonra tekrar aşık olup yeniden başka heyecanlar arayabilir.
Psikoloğa görünseniz mi acaba ? Pek sağlıklı bulmadım ruh halinizi.Zaten onu izledimde etkilendim yani ya bir gün aşık olursa diye korktum ama olay çıkarmadım tam çıkaracaktım güzel bir cevap verdi Allah'tan ... Allah'ı tanıdıkça ondan başkasına aşık olamıyorsun dedi.... Yani içim rahatladi öyle deyince...o gelince heyecanlanıyorum ben hala işte ne bileyim yaşayamadım anlayın benide 2 çocuk sonuçta ve flört dönemi olmadı ailem izin vermedi içimde kaldı böyle dertsiz tasasız olup laylaylom gezmek vs ..çok şükür tabiki nasıl kotu hallerdeydim ....bazen özeniyor insan bende evde yaşayın istiyorum .. seviyor beni görünce mutlu oluyor tamam ama mesela hani iki aşık buluşunca daha aşırı ne bileyim ya ..saçmaladım dizi etkiledi beni galiba üzüldüm ordaki Dr hanıma ..yazıklar olsun adama ikisinide güzel öpüyor bide utanmaz
Şuradaki yazdıklarınızdan ben eşinizin değil de sizin onu terkedip gideceğinizi düşündüm.Aşk arıyorum heyecan arıyorum diye umarım yanlış yapmazsınız sizi çok seven eşinize.Çok aşık olarak evlendik eşimle.6 yıldır aynı evin içindeyiz ilk günün heyecanı tabiki kalmaz.Ama 1 gün görmesem özlerim 1 saat geç kalsa başına birşey mi geldi diye merak ederim.Bence bu hisler çok çok kıymetli.Yok bu kadar büyük bir aşk bekleyemem zaten o bambaşka bir şey ..ama daha çok heyecan ve tutku bekliyorum daha fazla aynı ilk zamanlardaki gibi ..şu anda seviyor hissediyorum ama mesela ilk gunun tadı ayrıydı ne bileyim bilmiyorum ne istediğimi
Haklısınız asla asla onsuz hayatı düşünemiyorum ama insanoğlu Rabbim ne isterse o olur ... ölürse ondan hemen sonra aynı anda ölmek isterim hatta yani böyle bir şey söz konusu değil ona doyamıyorum onu çok özlüyorum ve şu dünyada doyamayacagim gibi görünüyorŞuradaki yazdıklarınızdan ben eşinizin değil de sizin onu terkedip gideceğinizi düşündüm.Aşk arıyorum heyecan arıyorum diye umarım yanlış yapmazsınız sizi çok seven eşinize.Çok aşık olarak evlendik eşimle.6 yıldır aynı evin içindeyiz ilk günün heyecanı tabiki kalmaz.Ama 1 gün görmesem özlerim 1 saat geç kalsa başına birşey mi geldi diye merak ederim.Bence bu hisler çok çok kıymetli.
HaahhahAl sana ales sorusu
Haklısınız asla asla onsuz hayatı düşünemiyorum ama insanoğlu Rabbim ne isterse o olur ... ölürse ondan hemen sonra aynı anda ölmek isterim hatta yani böyle bir şey söz konusu değil ona doyamıyorum onu çok özlüyorum ve şu dünyada doyamayacagim gibi görünüyor
O zaman kendine gel be kuzum , huzurlu bir yuvan var , evlatlarin mutlu , e daha ne , cocuk değiliz artık, kocan seni seviyor kurcalama daha fazla , o evindeki huzur var ya herseye bedel , kurcalama sakinSen bana çok destek oldun yorumlarinla Allah razı olsun aklıma geliyor gelmez mi keşke unutsam o günleri ...yorumlarınızı okuyup ağlıyordum çok şükür Rabbime
yanlış anlama olmasin tatlim ask mask yok, aşk bitti, saniyorum 2005 sonu 2006 başı gibi gömduk biz kendisiniÖnemli olan neye güldügunuz değil , beraber gülebilmek olsa gerek canımbu ask gözlerimi kör eder benim size sonsuz kahkalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?