- 25 Eylül 2015
- 1.025
- 1.312
- 133
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Bence sempatik yaaa :)eşimle 20 yaşinda birbirimize aşık olduk, fransızca şiirle açıldı, serenad yaptı, 5 yıl peşimde koştu...17 yıldir evliyiz , bu sabah bana " gunaydin hacı, kahvaltıda ne var?"diye sordunapayım boşanayım mı?
Sen bana çok destek oldun yorumlarinla Allah razı olsun aklıma geliyor gelmez mi keşke unutsam o günleri ...yorumlarınızı okuyup ağlıyordum çok şükür RabbimeSu konuyu baskasi acsa umursamaz , cevap bile yazmazdim
Ama sana cok cok kizdim
Senelerdir neler yasadin , burda hepimiz uzulduk sana , derdine ortak olduk , tekrar evlendin mutlu olduk hayatini yoluna koydun diye
Bu ne simdi ? Ne sacma bir konudur bu , kendine gel yahu , valla cok kizdim ya
Yok artk bir diziyle hayatını bağdaştırmadın umarım..Hissetmem lazım ..maddi bir şey söyleyemem ilk tanışma zamanlarında hissettiklerim gibi ...sadakatsiz diye dizi varya atlaya atlaya izledim bağımlı olmayim diye iste 6 bölümü 40 dk bitirdim ..ordaki kadın çok güzel ama eşi aldatıyor başka genç kizla oda çok güzel ...ve aldattigi karısına diyor ki o adam seni seviyorum ona aşık oldum diyor inanabiliyormusun .... Önce gidiyor sevgiliyle öpüşüyor aşk dolu...sonrada karısıyla ..ikisinide güzel öpüyor nasıl yapıyor bunu off
Benim yüzüm güzel ama şu hamilelik göbeği daha gitmedi ...yani dizideki kadınlarin fiziği de harika..gaza gelip sporada başladım ama ahh su göbek
aşk dediğin gelip geçici bi duygu zaten . bende aşık değilim ama ona olan sevgim ve saygım sonsuz. o da öyle. kendinize dert aramayınBugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Mesajların çoğunu okudum. Yaşayamadiklarinizi telafi etmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunları evlilikte yaşayım diyorsunuz. Ama çok uçlarda hayaller kuruyorsunuz. Yaşın getirdiği yorgunluk ve olgunluk çocuklar iş vs. bunlara engel olabiliyor. Yani evin içinde Mıç Mıç liseli ergenler gibi olmak çok zor ve komik bu yaşta ama arada birbirinize vakit ayırmaya çalışabilirsiniz. Çocukları birine bırakma imkanınız varsa eşinizle başbaşa vakit geçirebilirsiniz. Bazen şartları kabul etmek gerekiyor mesela benim çocuğumu bırakıcak kimsem yok ayrıca eşim neredeyse haftanın her günü çalışıyor. Mesai saati uzun ama yarın az bir boş vaktimiz var biz o vakitte çocukla beraber kahvaltıya gidelim dedik. Nişanlı iken gittiğimiz bir mekan vardı. Yıllardır gidemiyorduk. Bana göre bu gayet romantik bir plan meselaBir yanım 16 yaşında kaldı bir yanimsa çok büyük
Haklısıniz ben niye böyleyim ya ... Niye aklım bir karış havada hala ..yaslanıp gideceğim hala aşk aşk diye mi ölücem yoksa ..Dünya hayati ne karanlık ne çekilmez bir yer aslında gireceğimiz yer mezar zaten ..neden bunu dert ediyorum kendime ...sizinde zamaninizi aldım kusura bakmayın ..hayatta ne dertler var utanmaliyim kendimden yazıklar olsun banaYok artk bir diziyle hayatını bağdaştırmadın umarım..Sevgi de aşk da bir kişiye olur.. o dizideki adamın karısına duyduğu duşgu alışkanlık .. Saçma sapan düşünceleri bırak. Resmen dizi yüzünden kocana güvenmemeye başladın. 16 yaşında aklı havada bir ergen değilsin.. evli, barklı, çocuklu bir kadınsın. Kendine gggeeeeelllllll...
Aynı şeyi ben de düşündüm yıllar önce annem babama beni seviyor musun diye sormuştu babam da. Sevmesem bu dört çocuk niye olsun demiştiAbi benim eşim bunu söylese heralde bu durum da olmazdım. Yıllardır soruyorum ve hep aynı cevap " e senle evliyim ya " millet mutlulugmu nasil bozarım derdinde yeminle
Aaaa bak aslında bu nie aklıma gelmedi. Her cümlesinin başında sevmesem niye evleneyim. Sevmesem cocuk niye yapalım. Acaba bu bir atasözu mu :))Aynı şeyi ben de düşündüm yıllar önce annem babama beni seviyor musun diye sormuştu babam da. Sevmesem bu dört çocuk niye olsun demişti
İlk evlendiğimiz zamanlar eşime sürekli yemek nasıl olmuş beğendin mi gibi sorular sorardım eşim de 'yahu iki tabak yedim görmüyor musun ?' derdiAaaa bak aslında bu nie aklıma gelmedi. Her cümlesinin başında sevmesem niye evleneyim. Sevmesem cocuk niye yapalım. Acaba bu bir atasözu mu :))
Böyle söyleme.. Kocan seni seviyor mu? Sevgisini hissettiriyor mu ? Çocuklarına karşı nasıl ? Seni mutlu etmek için uğraşıyor mu ? Önemli olan bunlar.. Eğer bunlar varsa eşin seni zaten seviyor, bunlar gibisi yok ki bu hayatta... Ne kendine ne eşine bunu yapmaHaklısıniz ben niye böyleyim ya ... Niye aklım bir karış havada hala ..yaslanıp gideceğim hala aşk aşk diye mi ölücem yoksa ..Dünya hayati ne karanlık ne çekilmez bir yer aslında gireceğimiz yer mezar zaten ..neden bunu dert ediyorum kendime ...sizinde zamaninizi aldım kusura bakmayın ..hayatta ne dertler var utanmaliyim kendimden yazıklar olsun bana
Yok benim kii yine aynı. Sevmesem yer miydim :))))) kız güldürdün beni yaaİlk evlendiğimiz zamanlar eşime sürekli yemek nasıl olmuş beğendin mi gibi sorular sorardım eşim de 'yahu iki tabak yedim görmüyor musun ?' derdiadamlar bi değişik biz de biraz çatlak
sempatik tabiiBence sempatik yaaa :)
Çok büyük olan yaniniz kaç pekiBir yanım 16 yaşında kaldı bir yanimsa çok büyük
Yani 17 yıl ben düşünemiyorum:) 17 yıl dayansam timarhanelik mı olurdum acaba:)) size masallah diyeyim o zaman
sempatik tabii17 yıldır her türlü badireyi birbirimize salak salak espriler yapıp ehiehihhehe diye gülerek atlattık yoksa 17 yıl evli kalmak akıl işi mi allasen ben de az komik değilim ama hakkimı yemeyeyim, amcasının vefatında ağlarken, püskürterek güldürtmüşlüğüm var kendisini
ya ciddi ciddi Türk dizisi seyrediyor musun ?Hissetmem lazım ..maddi bir şey söyleyemem ilk tanışma zamanlarında hissettiklerim gibi ...sadakatsiz diye dizi varya atlaya atlaya izledim bağımlı olmayim diye iste 6 bölümü 40 dk bitirdim ..ordaki kadın çok güzel ama eşi aldatıyor başka genç kizla oda çok güzel ...ve aldattigi karısına diyor ki o adam seni seviyorum ona aşık oldum diyor inanabiliyormusun .... Önce gidiyor sevgiliyle öpüşüyor aşk dolu...sonrada karısıyla ..ikisinide güzel öpüyor nasıl yapıyor bunu off
Benim yüzüm güzel ama şu hamilelik göbeği daha gitmedi ...yani dizideki kadınlarin fiziği de harika..gaza gelip sporada başladım ama ahh su göbek
olduk zatenYani 17 yıl ben düşünemiyorum:) 17 yıl dayansam timarhanelik mı olurdum acaba:)) size masallah diyeyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?