Eşim bana aşık değil

Bence sempatik yaaa :)

Sen bana çok destek oldun yorumlarinla Allah razı olsun aklıma geliyor gelmez mi keşke unutsam o günleri ...yorumlarınızı okuyup ağlıyordum çok şükür Rabbime

Yok artk bir diziyle hayatını bağdaştırmadın umarım.. Sevgi de aşk da bir kişiye olur.. o dizideki adamın karısına duyduğu duşgu alışkanlık .. Saçma sapan düşünceleri bırak. Resmen dizi yüzünden kocana güvenmemeye başladın. 16 yaşında aklı havada bir ergen değilsin.. evli, barklı, çocuklu bir kadınsın. Kendine gggeeeeelllllll...

aşk dediğin gelip geçici bi duygu zaten . bende aşık değilim ama ona olan sevgim ve saygım sonsuz. o da öyle. kendinize dert aramayın

Bir yanım 16 yaşında kaldı bir yanimsa çok büyük
Mesajların çoğunu okudum. Yaşayamadiklarinizi telafi etmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bunları evlilikte yaşayım diyorsunuz. Ama çok uçlarda hayaller kuruyorsunuz. Yaşın getirdiği yorgunluk ve olgunluk çocuklar iş vs. bunlara engel olabiliyor. Yani evin içinde Mıç Mıç liseli ergenler gibi olmak çok zor ve komik bu yaşta ama arada birbirinize vakit ayırmaya çalışabilirsiniz. Çocukları birine bırakma imkanınız varsa eşinizle başbaşa vakit geçirebilirsiniz. Bazen şartları kabul etmek gerekiyor mesela benim çocuğumu bırakıcak kimsem yok ayrıca eşim neredeyse haftanın her günü çalışıyor. Mesai saati uzun ama yarın az bir boş vaktimiz var biz o vakitte çocukla beraber kahvaltıya gidelim dedik. Nişanlı iken gittiğimiz bir mekan vardı. Yıllardır gidemiyorduk. Bana göre bu gayet romantik bir plan mesela Demem o ki kendinize dert aramayın mevcut şartlar içerisinde isteklerinizi gerçekleştirmeye çalışın. Yoksa hiçbir zaman mutlu olamazsınız.

Haklısıniz ben niye böyleyim ya ... Niye aklım bir karış havada hala ..yaslanıp gideceğim hala aşk aşk diye mi ölücem yoksa ..Dünya hayati ne karanlık ne çekilmez bir yer aslında gireceğimiz yer mezar zaten ..neden bunu dert ediyorum kendime ...sizinde zamaninizi aldım kusura bakmayın ..hayatta ne dertler var utanmaliyim kendimden yazıklar olsun bana

Abi benim eşim bunu söylese heralde bu durum da olmazdım. Yıllardır soruyorum ve hep aynı cevap " e senle evliyim ya " millet mutlulugmu nasil bozarım derdinde yeminle
Aynı şeyi ben de düşündüm yıllar önce annem babama beni seviyor musun diye sormuştu babam da. Sevmesem bu dört çocuk niye olsun demişti

Aynı şeyi ben de düşündüm yıllar önce annem babama beni seviyor musun diye sormuştu babam da. Sevmesem bu dört çocuk niye olsun demişti
Aaaa bak aslında bu nie aklıma gelmedi. Her cümlesinin başında sevmesem niye evleneyim. Sevmesem cocuk niye yapalım. Acaba bu bir atasözu mu :))

Aaaa bak aslında bu nie aklıma gelmedi. Her cümlesinin başında sevmesem niye evleneyim. Sevmesem cocuk niye yapalım. Acaba bu bir atasözu mu :))
İlk evlendiğimiz zamanlar eşime sürekli yemek nasıl olmuş beğendin mi gibi sorular sorardım eşim de 'yahu iki tabak yedim görmüyor musun ?' derdi adamlar bi değişik biz de biraz çatlak

Böyle söyleme.. Kocan seni seviyor mu? Sevgisini hissettiriyor mu ? Çocuklarına karşı nasıl ? Seni mutlu etmek için uğraşıyor mu ? Önemli olan bunlar.. Eğer bunlar varsa eşin seni zaten seviyor, bunlar gibisi yok ki bu hayatta... Ne kendine ne eşine bunu yapma

İlk evlendiğimiz zamanlar eşime sürekli yemek nasıl olmuş beğendin mi gibi sorular sorardım eşim de 'yahu iki tabak yedim görmüyor musun ?' derdi adamlar bi değişik biz de biraz çatlak
Yok benim kii yine aynı. Sevmesem yer miydim :))))) kız güldürdün beni yaa

Kendinize mutsuzluk yaratmak için sudan sebepler aramayın lütfen. Eşiniz sizi seviyor, değer veriyor. Mutlu olun, hayatın tadını çıkarın

Aşk ve sevgi benim için bir bütündür 22 yıllık evliyim eşimi o kadar çok seviyorum ki aşk ta diyebiliriz buna bence.illa ki midemde kelebekler uçuşması gerekmiyor aşığım demek için.
Onunda öyle hissettiğini biliyorum. Gece üstümü örtmesi,sevdiğim şeyleri alıp gelmesi,işinin arasında sırf sesimi duymak için 5 dakika bile olsa araması..vs..Aşk bu iste yada sevgi de deyin ne fark eder. Sonuçta mutlu eden bir duygu mu değil mi o önemli.

Bence sempatik yaaa :)
sempatik tabii 17 yıldır her türlü badireyi birbirimize salak salak espriler yapıp ehiehihhehe diye gülerek atlattık yoksa 17 yıl evli kalmak akıl işi mi allasenben de az komik değilim ama hakkimı yemeyeyim, amcasının vefatında ağlarken, püskürterek güldürtmüşlüğüm var kendisini

Yani 17 yıl ben düşünemiyorum:) 17 yıl dayansam timarhanelik mı olurdum acaba:)) size masallah diyeyim o zaman

Nazan ablamiz yazmis zamaninda hislerimi

Artık sana git diyebilirim,
Kendim kendime yetebilirim.
Sana karşı koysam da
Yeni bir ben olabilirim.
Başka aşklar bulabilirim,
Seni hiç yok sayabilirim.
Yanılıyor olsam da
Buna memnun olabilirim.

Aşık değilim, olabilirim.
Olabilirim, olabilirim.
Yüzde elli sevebilirim.
Sevebilirim, sevebilirim.

Sana inat yapabilirim,
Her an aşık olabilirim.
Kanabilirim, kanabilirim

Ellere kanabilirim.
Geçebilirim, geçebilirim
Kendimden geçebilirim.
Coğalıp çok olabilirim,
Bir aleme dalabilirim.
Giderek yok olabilirim,
Deliler gibi sevebilirim.

Her günüm başka Leyla,
Çok üzgün olabilirim.
Bu yürek benim degil mi?
Yollara atabilirim.
Böyle de sevebilirim.
Anlamsız kalabilirim,
Değişip sen olsam da
Sana hep ters gelebilirim.

ya ciddi ciddi Türk dizisi seyrediyor musun ?

Birine aşık ama başkasını seviyor bunlar ne saçma şeyler sen bakma o dizilere saçma sapan hastalıklı kıskançlıklar aldatmalar şiddet hep sevgi aşk diye yutturuldu insanlara

Gerçek hayata dönelim eğer seni seviyorsa bağlı ise Kalbinde o bağlılığı hissediyorsan her anlamda sana yetiyorsa olay bitmiştir , o liseli aşıklar gibi devamlı kalp çarpması hep olmuyor yani aşk sevgi öyle bir şey değil

Yani 17 yıl ben düşünemiyorum:) 17 yıl dayansam timarhanelik mı olurdum acaba:)) size masallah diyeyim o zaman
olduk zaten o kadar abuk şeylere öyle hunharca güluyoruz ki bazen, 12 yaşındaki kızımız odasindan hışımla çıkıp "çocuk gibisiniz yaa, az ciddi olun" dedi geçen günama mutluyuz be şükür, gülüyorsak sorun yok, allah herkese böyle bir tımarhane nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…