Eşim bana aşık değil

29 yıl önce sevdiğini söyledi aşığım demedi halada demez ama ben bilirim cunki aşığım seviyorum dese ağzımdan getirse hayatı ne anlamı kalır kendi suyunu alıp içer mutfakta banada getirir sende susamışsındır diye kendisi karanlıkta uyumayı sever ama ben karanlıktan korktuğum için gece lambasiyla uyuruz beni düşünür bana karşı merhametlidir en büyük sevgi aşk budur

bu dizileri izleye izleye oyle ask arar olduk hayatimizda..

ask da bitebilen bir sey.. bence evlilige gecene kadar ki surecteki kacmalar, kovalamalar, gonul almalar, trip cekmeler, naz cekmeler asktir.. en asik adam bile evlenince bu durumu kenara birakir cunku elde etmis kadini artik.

bu noktadan sonra sevgi baslar. bir adam seni sevmis, begenmis, binlerce milyonlarca insan arasindan ben beyaz lotus la ömür gecirebilirim demis.. sen de oyle demissin bir yola cikmissiniz..

insanlar kim daha cok seviyor muhabbeti yapar ama aslinda mesele kim daha cok sevgisini gosterebiliyordur. adam gostermiyor diye az seviyor anlamina gelmemeli..

ayrica aski olan adam ask bitince baskasina asik olamayi arayabilir. seven adam sevdiginin yaninda kalir gibi geliyor bana.

Aaah ah hep yeni nesil türk dizileri bunlara sebep.

5 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşıma ilk günlerdekinden çok daha fazla aşığım. Zaman zaman birlikte yaşadık, ilk gününden beri cinsellik de yaşıyoruz. Erkek arkadaşımsa pek coşkulu yaşayan bir insan değil. Benim kadar dolu dolu değil. Bana aşık olmadığını hissediyorum ama sanki hayatında hiç aşık olmamış gibi geliyor bana. Çünkü dediğim gibi pek dolu dolu, coşkulu bir insan değil. Kendimi kandırıyorum belki de, kim bilir.

Bir ara çok taktım bunu kafama. Ona haksızlık ettiğimi, onu aşksız bir hayata mahkum ettiğimi, aşksız bir evliliğe sürüklediğimi düşündüm. Kendimi onun benim kadar coşkulu olmadığına, başka biriyle de birlikte olsa böyle olacağına, aşkın onun için önemli olmadığına inandırdım, kendimi bu düşüncelerle ikna ettim. Sevgisinden, verdiği değerden hiçbir şüphem yok. Beni kendi canından daha çok sevdiğini biliyorum. Aramızda tutku da var, güzel bir ten uyumu da var. Ama bir şeyler eksik. Bir kıvılcım. Ha heyecan deseniz hâlâ var. Bir bakışıyla bir gülüşüyle kalbim bir başka çarpar, en ufak masum dokunuşuyla dahi elektrik çarpmışa dönerim. İlk gününden beri farkındayım bir eksiklik olduğunun. Tam olarak "işte eksik olan bu" diyemiyor olsam da ikimiz de kabullendik bu eksikliği. Böyle de yaşayabildiğimize, böyle de birbirimizle çok mutlu olduğumuza ikna olduk ki hâlâ devam ediyoruz.

Yazdığınız diğer cevaplardan eşinizi yeterince tanımadığınızı çıkardım. 2 çocuğunuz varmış, yaşlarını bilmiyorum ama mümkün olduğunca eşinizle baş başa vakit geçirmenizi, romantik yemekler yiyip, ilk kez tanışmış gibi flört etmenizi fazlasıyla öneririm. Role play şeklinde başka isimlerle dahi yapabilirsiniz bunu. Sınıfta öğrencilerin çekinmesini engellemek için farklı kimlikler verip gerçek duygu ve düşüncelerini öğreniyoruz mesela. Bu yetişkinlerde de işe yarayan bir yöntemdir. Normalde söylemekten çekineceği, utanacağı şeyleri itiraf edebilir başka birisi gibi davranırken.

Bence aşk sevmeye araçtır. Yani birini sevmeye baslamak ilk once aşktan geciyor diye dusunuyorum. Mesela ben eşimi gorur gormez tutuldum aşık oldum. Eger o tutulma olmasaydi onu sevme firsati bulamayacaktim. Cunku birini tanimadan sevemezsiniz. Tanima istegide icinizde bir ask kivilcimi olmadan olmuyor ... esinizide kendinizde yormayin

İşsizi işsazı işsazsızsınız valla. Ben bile sıkıldım. O kadar çok aşk dediniz ki aşka geldim. Aman kocanız da gelmesin

Bi işe falan girseniz.40 dakika izlediğiniz diziden sonra bu derece takdıysanız bu konuya,boş kalmak size yaramıyor demektir

Kendini pikachu zannedip camdan atlayan çocuk = izlediği yapımlara yükselip eşine çocuğuna saran ev hanımları

Varyaa ne güzel ifade etmişsin öyle ben senim resmen ..işte demek istediğim buydu anlamadılar beni ...ve çok doğru bir tespit yapmışsın eşimi yeni yeni tanıyorum 2. Eşim ve evlenir evlenmez hamile kaldım flört dönemi olmadı bizde ..bebeğim daha minik yavaş yavaş toparlaniyorum aldığım suslu puslu gecelikleri giremiyorum daha göbeğim izin vermiyor hamilelikten kalan ..işte giymeye kalksam cart yirtiliyor ..daha yeni yeni utanmam geçti az az hatta..mesela yatakta ona sarılmak istedim kaç gece utancıma sarilamadim yanlışlıkla eli deyse elime kalbim gup gup oluyor ..bunu bile yeni atlattım artık sarılıyorum direk utanıyorum çok şükür ama yeni gecti o ..yani ben çok fazla aşk doluyum oda güzel sözler ediyor şiir yazıyor mesela ama işte iş hayatı ...gelecek kaygısı ..derken kendini tam veremiyor ... O benim kadar tutkulu değil esasen ..aslında çok tutkuluydu ama işte soeumluluklar üstüne binince azaldı tutkusu o aşkı tutkuyu onda göremiyorum hissedemiyoruk fazla..şu sıralar daha iyi ama yeni yeni toparlaniyoruz..aslında bakarsan...bende para kazansam üzerindeki yük azalır ve rahatlar büyük ihtimal ... bebeğimi emziriyorum daha bakalım hersey rayına oturur inşallah...ben eski kiloma kavusayim ise gireyim flört etmek istiyorum en baştan başlayıp eşimle onada söyledim ..oda tabiki yaparız dedi cicim aylarını baştan yasicaz inşallah ..hamile olunca yaşayamadım zaten... Bakalım hayırlısı Allah'ım sağlık sıhhat versin olur herşey

Yabancı dizi film izliyorum hep eşimle normalde ...ablamlar izliyormuş konusuyolardi kendi aralarında şöyle atlaya atlaya baktım işte dahada bakmam zaten ..saçma sapan şeyler ben çabuk gaza gelen biriyim çocukluktan beri ..sırf bu yüzden müge anlı izlemiyorum zaten ... Neyse ki eşim güzel cevap verdide evin huzurunu bozmadım ....ahh ahh neyse ya bir uğraş bulucam kendime elbette dur bakalım

Gecmis konularinizi bilmiyorum
Tek takildigim benim memuriyeti mi biraktiniz
Kadrolu değildi arkadaşlar ..ki buradada sözleşmeli atanabilirim alım olunca tekrar girdim kpss ye ama bebeğim minik daha işte ..benimkisi sabah 8 akşam 5 memurluklardan değil ..öyle olsa birakmazdim

Sana aşık olsa ne olacak? Aşığım diyenlerden daha çok seviyorum demiş ya. Sana aşık olduğunu sanıp yarın öbür gün başkasına aşığım deyip çıkıp gidebilir. Kanında bu varsa sana aşıksa bile başkasına aşık olup gidebilir. Bi kalp bir kez aşık olur diye bişey yok bence

Iste tam da bu yuzden asik degil.sadece kendinden fedakarlik yaptigin icin,onun hayatini kolaylastirdigin icin seni seviyor.ona yaptiklarini uapma bakalim seni sevecek mi?
Yani beni sadece hayatını kolaylastirdigim için mi seviyor...eğer fedakarlık yapmasam sevmezmiydi..tamam asik değil diyelim ama sevmezmiydi yani ..kesin mi ..yani ben ne bileyim

Yani beni sadece hayatını kolaylastirdigim için mi seviyor...eğer fedakarlık yapmasam sevmezmiydi..tamam asik değil diyelim ama sevmezmiydi yani ..kesin mi ..yani ben ne bileyim
Ama şöyle bir şey var ki ben bu fedakarlıklari yapmadan önce sevdi ve evlenmek istedi..hatta ben istifa etmeyecektim o gelecekti yanıma ama ben istemedim ,... Ondan bu hipotezi curutttum bence

Bence özgüveniniz yok o yüzden sürekli kaybetme korkusu yasiyorsunuz. Sonsuza kadar süren ask yok zaten, psikolojik olarak mümkün degil bu.
Evet yok aslında yani hayatım boyunca kazanmaya çalıştım ama yeterli seviyeye ulaşmadı bence ...birde ilk eş benim ozguvenimi yerle bir etmişti zor kalktım ayağa...ahh keşke psikiyatriye gidebilsem ama ancak ilerde gidebilirim

Psikolojik seninki daha çok düşünürsen depresyona kayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…