- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 103
- 54
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
İşsizi işsazı işsazsızsınız valla. Ben bile sıkıldım. O kadar çok aşk dediniz ki aşka geldim. Aman kocanız da gelmesinBugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Bi işe falan girseniz.40 dakika izlediğiniz diziden sonra bu derece takdıysanız bu konuya,boş kalmak size yaramıyor demektirHissetmem lazım ..maddi bir şey söyleyemem ilk tanışma zamanlarında hissettiklerim gibi ...sadakatsiz diye dizi varya atlaya atlaya izledim bağımlı olmayim diye iste 6 bölümü 40 dk bitirdim ..ordaki kadın çok güzel ama eşi aldatıyor başka genç kizla oda çok güzel ...ve aldattigi karısına diyor ki o adam seni seviyorum ona aşık oldum diyor inanabiliyormusun .... Önce gidiyor sevgiliyle öpüşüyor aşk dolu...sonrada karısıyla ..ikisinide güzel öpüyor nasıl yapıyor bunu off
Benim yüzüm güzel ama şu hamilelik göbeği daha gitmedi ...yani dizideki kadınlarin fiziği de harika..gaza gelip sporada başladım ama ahh su göbek
Kendini pikachu zannedip camdan atlayan çocuk = izlediği yapımlara yükselip eşine çocuğuna saran ev hanımlarıZaten onu izledimde etkilendim yani ya bir gün aşık olursa diye korktum ama olay çıkarmadım tam çıkaracaktım güzel bir cevap verdi Allah'tan ... Allah'ı tanıdıkça ondan başkasına aşık olamıyorsun dedi.... Yani içim rahatladi öyle deyince...o gelince heyecanlanıyorum ben hala işte ne bileyim yaşayamadım anlayın benide 2 çocuk sonuçta ve flört dönemi olmadı ailem izin vermedi içimde kaldı böyle dertsiz tasasız olup laylaylom gezmek vs ..çok şükür tabiki nasıl kotu hallerdeydim ....bazen özeniyor insan bende evde yaşayın istiyorum .. seviyor beni görünce mutlu oluyor tamam ama mesela hani iki aşık buluşunca daha aşırı ne bileyim ya ..saçmaladım dizi etkiledi beni galiba üzüldüm ordaki Dr hanıma ..yazıklar olsun adama ikisinide güzel öpüyor bide utanmaz
5 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşıma ilk günlerdekinden çok daha fazla aşığım. Zaman zaman birlikte yaşadık, ilk gününden beri cinsellik de yaşıyoruz. Erkek arkadaşımsa pek coşkulu yaşayan bir insan değil. Benim kadar dolu dolu değil. Bana aşık olmadığını hissediyorum ama sanki hayatında hiç aşık olmamış gibi geliyor bana. Çünkü dediğim gibi pek dolu dolu, coşkulu bir insan değil. Kendimi kandırıyorum belki de, kim bilir.
Bir ara çok taktım bunu kafama. Ona haksızlık ettiğimi, onu aşksız bir hayata mahkum ettiğimi, aşksız bir evliliğe sürüklediğimi düşündüm. Kendimi onun benim kadar coşkulu olmadığına, başka biriyle de birlikte olsa böyle olacağına, aşkın onun için önemli olmadığına inandırdım, kendimi bu düşüncelerle ikna ettim. Sevgisinden, verdiği değerden hiçbir şüphem yok. Beni kendi canından daha çok sevdiğini biliyorum. Aramızda tutku da var, güzel bir ten uyumu da var. Ama bir şeyler eksik. Bir kıvılcım. Ha heyecan deseniz hâlâ var. Bir bakışıyla bir gülüşüyle kalbim bir başka çarpar, en ufak masum dokunuşuyla dahi elektrik çarpmışa dönerim. İlk gününden beri farkındayım bir eksiklik olduğunun. Tam olarak "işte eksik olan bu" diyemiyor olsam da ikimiz de kabullendik bu eksikliği. Böyle de yaşayabildiğimize, böyle de birbirimizle çok mutlu olduğumuza ikna olduk ki hâlâ devam ediyoruz.
Yazdığınız diğer cevaplardan eşinizi yeterince tanımadığınızı çıkardım. 2 çocuğunuz varmış, yaşlarını bilmiyorum ama mümkün olduğunca eşinizle baş başa vakit geçirmenizi, romantik yemekler yiyip, ilk kez tanışmış gibi flört etmenizi fazlasıyla öneririm. Role play şeklinde başka isimlerle dahi yapabilirsiniz bunu. Sınıfta öğrencilerin çekinmesini engellemek için farklı kimlikler verip gerçek duygu ve düşüncelerini öğreniyoruz mesela. Bu yetişkinlerde de işe yarayan bir yöntemdir. Normalde söylemekten çekineceği, utanacağı şeyleri itiraf edebilir başka birisi gibi davranırken.
Yabancı dizi film izliyorum hep eşimle normalde ...ablamlar izliyormuş konusuyolardi kendi aralarında şöyle atlaya atlaya baktım işte dahada bakmam zaten ..saçma sapan şeyler ben çabuk gaza gelen biriyim çocukluktan beri ..sırf bu yüzden müge anlı izlemiyorum zaten ... Neyse ki eşim güzel cevap verdide evin huzurunu bozmadım ....ahh ahh neyse ya bir uğraş bulucam kendime elbette dur bakalımya ciddi ciddi Türk dizisi seyrediyor musun ?
Birine aşık ama başkasını seviyor bunlar ne saçma şeyler sen bakma o dizilere saçma sapan hastalıklı kıskançlıklar aldatmalar şiddet hep sevgi aşk diye yutturuldu insanlara
Gerçek hayata dönelim eğer seni seviyorsa bağlı ise Kalbinde o bağlılığı hissediyorsan her anlamda sana yetiyorsa olay bitmiştir , o liseli aşıklar gibi devamlı kalp çarpması hep olmuyor yani aşk sevgi öyle bir şey değil
Kadrolu değildi arkadaşlar ..ki buradada sözleşmeli atanabilirim alım olunca tekrar girdim kpss ye ama bebeğim minik daha işte ..benimkisi sabah 8 akşam 5 memurluklardan değil ..öyle olsa birakmazdimGecmis konularinizi bilmiyorum
Tek takildigim benim memuriyeti mi biraktiniz
Yani beni sadece hayatını kolaylastirdigim için mi seviyor...eğer fedakarlık yapmasam sevmezmiydi..tamam asik değil diyelim ama sevmezmiydi yani ..kesin mi ..yani ben ne bileyimIste tam da bu yuzden asik degil.sadece kendinden fedakarlik yaptigin icin,onun hayatini kolaylastirdigin icin seni seviyor.ona yaptiklarini uapma bakalim seni sevecek mi?
Ama şöyle bir şey var ki ben bu fedakarlıklari yapmadan önce sevdi ve evlenmek istedi..hatta ben istifa etmeyecektim o gelecekti yanıma ama ben istemedim ,... Ondan bu hipotezi curutttum benceYani beni sadece hayatını kolaylastirdigim için mi seviyor...eğer fedakarlık yapmasam sevmezmiydi..tamam asik değil diyelim ama sevmezmiydi yani ..kesin mi ..yani ben ne bileyim
Evet yok aslında yani hayatım boyunca kazanmaya çalıştım ama yeterli seviyeye ulaşmadı bence ...birde ilk eş benim ozguvenimi yerle bir etmişti zor kalktım ayağa...ahh keşke psikiyatriye gidebilsem ama ancak ilerde gidebilirimBence özgüveniniz yok o yüzden sürekli kaybetme korkusu yasiyorsunuz. Sonsuza kadar süren ask yok zaten, psikolojik olarak mümkün degil bu.
Psikolojik seninki daha çok düşünürsen depresyona kayabilir.Hissetmem lazım ..maddi bir şey söyleyemem ilk tanışma zamanlarında hissettiklerim gibi ...sadakatsiz diye dizi varya atlaya atlaya izledim bağımlı olmayim diye iste 6 bölümü 40 dk bitirdim ..ordaki kadın çok güzel ama eşi aldatıyor başka genç kizla oda çok güzel ...ve aldattigi karısına diyor ki o adam seni seviyorum ona aşık oldum diyor inanabiliyormusun .... Önce gidiyor sevgiliyle öpüşüyor aşk dolu...sonrada karısıyla ..ikisinide güzel öpüyor nasıl yapıyor bunu off
Benim yüzüm güzel ama şu hamilelik göbeği daha gitmedi ...yani dizideki kadınlarin fiziği de harika..gaza gelip sporada başladım ama ahh su göbek
Hee kesinYani beni sadece hayatını kolaylastirdigim için mi seviyor...eğer fedakarlık yapmasam sevmezmiydi..tamam asik değil diyelim ama sevmezmiydi yani ..kesin mi ..yani ben ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?