Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

Selamete çıkman için dua etsek daha iyi :)

Hayatın mahvolmadı.Bir sorun yaşıyorsun.Allah'ın izni ve yardımıyla sorunu çözeceksin.

Var mı bir gelişme ?

Beni birkaç kez aradı ama cevap vermedim. Bilmiyorum ne olacak? Ailemde biraz bekle diyor ama ben onun yüzünü gormek istemiyorum gercekten mahvoldu Allahım hayirlisiyla bu isten çıkmamı Nasip etsin

canım kader iştee cekıcegın gorecegın varmıs..okadar lafı yeme guzelım ya senın agzın ne gune duruyor tamam saygı var ama saygıda bır yere kadar hakaret ıcerıklı kelımeler edıyorsa kusura bakmada bende durmazdım yanı

15 günde bunları yaşamışsın ilerde kimbilir daha neler yaşıycaksın bu gibi insanlarla bence çok yanlış düşünüyorsun geri dönmeyi adın çıkıcakmış gibi söyleyerek. eşine geri dönüp dayak yiyiceksin belkide daha ilerde huzurun olmycak. boşanmada şuan ama babanın evinde kal biraz kafanı dinle mantıklı düşün derim:26:

ne demek adım çıkacak hangi devirde yaşıyorsun kuzum sen Allah aşkına

böyle bir aileyle böyle bir kocayla ne yapacaksın yha dayak yemek yemek yemek gibi olacak senin için ....
cnmm bu rezaletleri ispatlayabilirsen çok güzel o adamı sürüm sürüm süründür... rezil herif daha tazecik geline ettiklerine bak.. ailesine zaten diyecek söz bulamıyorum...
yazık etme kendine adım çıkar saçmalıklarıyla artık sıradanlaştı cnm boşanmak emin ol

İste bizim buralarda boyle değil Annem başladı simdi de çekeceksin ben elaleme ne derim diye zaten her şey elalemin yüzünden basima geldi

canım öncelikle hayatında sen önemlisin.eşin arkanda durmuyorsa bu evlilik için savaş vermek gereksiz.bence boşanmayı gözünde bu kadar büyütme.zamanla ailende alışacak bu duruma çevrende.hayatta her şey insanlar için.bak işin de varmış.belki karşına helal süt emmiş biri çıkacak ve mutlu bir yuva kuracaksınız ileride.Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar.ona güven.

İste bizim buralarda boyle değil Annem başladı simdi de çekeceksin ben elaleme ne derim diye zaten her şey elalemin yüzünden basima geldi

Bende kaçarak evlendim. Ve hamileyim. Hamile hamile eşimden ayrı kaynanamdan ayrı dayak da yedim hakaret de duydum. Aileme de hakaret edildi. Ama hep kabullenmek zorunda hissettim kendimi. Çünkü kaçtım, kendim çizdim bu yolu. Ailem istemediği halde, onları ezip geldim. Allah razı olsun dayanamadılar barıştılar benimle. Ama biliyorum ki bu kadar şeyden sonra üstelik hamileyken dönmemi kabullenemezler. O yüzden kaçtığım günden beri yıprandım. Herzaman huzursuz değilim çok şükür. Ama iki haftada en az bir kez yaşıyorum bunu. Bi bozulup bi düzeliyo herşey. Sen kaçmamışsın, ve hamile de değilsin. Ne için katlanacaksın o hayata? Bırak elalemi, bırak annenin söylediklerini. Baştan belli işte ne olacağı. Ya çocuklarınla boşanmak zorunda kalırsan ilerde? Elalem kurtaracak mı seni? Biraz kendini düşün Allah için...

Şu ailelerin elalem düşünme derdi yok mu zaten !

Bak annen kendi ağzıyla söylemiş seni değil etrafı düşünüyorlar..

Sende onları değil kendini düşün

Kimse kimsenin halinden anlamaz..AL işte yeri gelio ailen bile seni senden daha çok düşünmesi gerekirken elalem ne der derdinde hala..

ALLah yardımcın olsun cnm..Yine boşver ailenin dırdır yapması evliliğinde diğer yaşayacağın kötülüklerden daha iyidir..

ALLah öyle bi kapı açar öyle bi yol çıkarırki karşına herkes herşeyi unutur..

Bir anne nasıl evladına bu sözleri söyler aklım almıyor. Elalem ne demek? Kızının hayatından daha mı önemli başkalarının sözleri. Bu zihniyete sahip insanlardan nefret ediyorum. Annen zaten senin o kadar olaydan sonra evlenemene müsade etmiş. Şimdide çekeceksin diyor yeniden aynı hatayı yapma. Kim ne derse desin. İşin gücünde varmış. Umursama hiç. Yeniden evlenip daha doğru bir insanla daha mutlu bir yuva kurarsın.

Arkadaslar cok ama cok zor bir durum ama onun suratını gormek istemiyorum beni kendine köle yapmaya çalışıyor. Bir kere deseydiki yaptıkları cok hataliydi unutmaya çalışırdım ama o hem onları fazlasıyla savunuyor hem de benim boyun eğmemi istiyor. Bir de utanmadan 15 günlük evlilikte canin isterse babanın evine git diyor adi adam

Evet kaderim böyleymis Allah bir kapısını acar inşallah

canım ne dıyım valla nerde yasıyorsunuz kı kucuk bır sehırdemı kı kucuk bır sehır de olsa kımsenın dedıgını takma cahıl degılım dedın ıyı maasım var dedın calısıyorum dedın eee ozaman elalem ıcınmı yasıyorsun sen? kusura bakmada yani eger donersen daha cok sorunlar senı bekler..aılende başıında ıstemedı sımdı ne dıye tekrar barıs dıyor onuda anlamıs degılım !

siz düğünüde galiba ailenize laf gelmesin diye istemişsiniz.baksanıza nişan atmak ayıp sayılır falan.neden ayıpmış? illa kızın kusurumu olmak zorunda? o mükemmel erkekler kusursuz mu? yapmayın allah aşkına ya.
seni evden kovan adamcıktan hayır gelmez.ha sinirlenir çeker gider ama evden kovmakta ne.resmen senin evin değil burası diyor.
kaç kızım kaç.kurtar kendini.

Dönersen eşin olucak öküzün elide kalkar sana demedi deme !!!
annenin evine 2 çocuk ve yıpranmış bir hayatla dönmen daha mı iyi.
Evet çok büyük bir hata yapmışsın ama hatasız kul olmaz. Bu hayatının gerikalanını yıkmak için sebep değil.
Annende bir zahmet elalem yerine evladını düşünsün. Elalem mi verdi canını hayret bişey.

Arkadaslar cok kötüyüm Allah boyle yazmış diyorum belki kaderimdi diyorum ama dayanamıyorum herkes düğününü en mutlu gunü olarak hatırlar bense aklıma gelince oluyorum Bana dua edin ne olur.

canım istersen eşinle tekrar bi konuş diyeceğim ama işin içinde dayak ta var... kardeşini dövmüşler. affedebiliyorsan şu anki durumundan daha iyi olacaksan psikolojik olarak, son kez konuş derim bakalım son sözü ne olacak... ama benim fikrimi soracak olursan eskilerin bir sözüyle sana cevap vereyim... "bu sarımsak baş çevirmez"... bırak gitsin..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…