- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Arkadaslar psikolojim bozuldu galiba sürekli ağlıyorumne yemek yiyiyorum ne de düşünebiliyorum ne yapicam ben
ArkadasLar cok haklısınız anldim ama bizde Nisan atmak cok kötü sayılır ben de hep iyi olur diye ümit ettim. Ailem de evlenince iyi olur diye el gün ne der diye ses çıkarmadı çünkü tüm bu pislikleri kına gecesinden birgun önce yaptılartüm misafirler gelmişti elim kolum bagliydi esim de geldi yok sen kimseyle muhattap olmicaksin yok sadece bizim hayatımız olucak diyip beni ikna etti. Ama düğünden sonra yapacagını yaptı herseyi hemen unutmamı istiyor ama unutamıyorum bu seferde anneme hakaret ediyor dayanamıyorum. Benim de boşanmaya cesaret edemeyeceğimi düşündüğünden ağzına geleni söylüyor. Oyle bıktım ki arkadaslar günlerdir ağlıyorum bu da benim kaderimmis demekki. Aileme daha cok üzülüyorum. Kendi ailem diye demiyorum ama sessiz saygın insanları götürdüm belanın icine attım. Artık dayanamıyorum kendimi de affetmiyorum.
Merhaba;
Ailem istemediği halde birini sevdim ve evlendim. 1 yıl nişanlı kaldık. 15 gündür de evliyim. Ama hergün ağladım. Düğünümde esimin ailesi tonla rezalet çıkardılar. Ve buna rağmen esim herseyi unutup o insanlara secde etmemi istiyor. Rezalet sadece rezalet değil gece evimizi basıp kardesimi dovdular. Ailem sırf rezillik çıkmasın diye düğünü yaptı ama ben tükendim. İsim var param var. Esim bana babanın evine git dedi ben de geldimsu an cok kötüyüm ölmeyi dahi düşünüyorum. Tekrar geri donsem de bu is yurumicek biliyorum ama bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak ben ne yapayım esim hiç arkamda deil simdi de aileme iftiralar atıyor
Arkadaslar dün fenalastim hastaneye kaldırdılar. Doktor ağır bir depresyon geçiriyorsun dediesim de pervane ama ben o eve dönmek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama
Arkadaslar dün fenalastim hastaneye kaldırdılar. Doktor ağır bir depresyon geçiriyorsun dediesim de pervane ama ben o eve dönmek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama
Doktor hastaneye yatıracaktı, sonra dediki ağır hastaları görür daha kötü olursunsimdi evdeyim oruç falan da tutmayacaksin dedi ben de ölü gibiyim aksama kadar uyuyorum basima gelenleri düşündükce kafayı yiyicem
Doktor hastaneye yatıracaktı, sonra dediki ağır hastaları görür daha kötü olursunsimdi evdeyim oruç falan da tutmayacaksin dedi ben de ölü gibiyim aksama kadar uyuyorum basima gelenleri düşündükce kafayı yiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?