Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

Anneni arayacaksın canım, bizim verdiğimiz tavsiyelerin elalem(!) kadar kıymeti yok demekki. Madem ısrar ediyorsun bunu yaşamakta katlanacaksın.

çok rezilce bir evlilik olmuş tatlımmhayatınızı masaya yatırıp konuşup nasıl düzeleceği yönünde kararlar almalısınız...bu şekilde zor çok zorsevgiyi bırakın saygıyıda kaybetmişsiniz...bu yaşananları ömür boyu unutamıycaksınız...nasıl bu hale geldiniz

Arkadaslar psikolojim bozuldu galiba sürekli ağlıyorum ne yemek yiyiyorum ne de düşünebiliyorum ne yapicam ben

Böyle herdaim ağlarayak çözüme ulaşamazsın münevver ne yapacaksın biliyor musun ?

Kimsenin sana merhamet göstermesini değil KENDİNE MERHAMET göstermeyi bileceksin...Kendine merhamet et..Kimse senden kıymetli değil.

anlamıyorum ya ne diye ağlıyorsun yaşimdi dönersen yarın öbür gün daha çok ağlayacaksın çünkü çoluk çocuğada karışacan sen bu mantıkla hiç boşanamayacan

15 gün evliyken bu kadar sorun çıkartan bir adam için bir damla gözyaşı bile fazla. Arkana bakmadan kaç.
İsterse tüm dünya duysun bilbordlarda bu boşandı diye ilanlar verilsin hiiiiç umursama. İlk zamanlar çok üzülsen de zamanla alışırsın. Gülersin şimdiki mantığına.
Böyle bir eşe böyle bir aileye geri dönmeyi aklının ucundan bile geçirme

tabi bir elalem olarak benim için çok önemlidir bir kadının evlimi bekarmı yoksa boşanmış mı olması.
diyelim ki arkadaşımla yürüyorum yoldanda boşanmış bir kadın geçiyorsa direk arkadaşımı dirseğimle dürtüp işaret parmağımla kadını gösterip " bak bu kadın boşandı" derim yüksek sesle.
yanımda arkadaşım yoksa kendimi dürtüp "biliyormusun bu kadın boşandı derim" kendime.
böyle de bilgilendirici paylaşımcı bir insanım.
vay arkadaş yahu ne elalemmiş bunlar bir bitmediler gitti.
elalem ne der ne yapar bilmem ne.
sana boşan yada boşanma demeyeceğim ama hayatını elaleme göre yaşama.
birgün döner bakarsın geçmişine elalem ne der diye yaşayamadıklarının pişmanlığıyla kavrulursun.
elalemin gündemi çabuk değişir merak etme.
daha heyecanlı konu çıkınca seni unutup ona sararlar.
bu dünyaya bir kez geliyoruz onuda elaleme göre yaşayıp tüketmeyelim.

Neden adın cıkıyormuş?
boşanmak kotu bısey mı? mecbur kalmasan boşanmak ıstemezdın herhalde.
sen bosanınca KÖTÜ KADIN MI OLACAKSIN yani. birde kadın olarak bunu soyluyorsun ya pess...
bu kafayı degıstırmedıgın surece, senı baba evıne gönderen kocana dönsen daha ıyı olacak

artık evlilik kadar boşanmakda normal ben boşan demem kımseye ama sen geri dönersen kendin gittin kendin döndün olur ve dahada ezilirsin altında ailende destekcinse boşan daha çocuk olmadan

Allah yardımcın olsun da,herşey kader kısmetle olmuyo be arkadaşım..
o zaman yolda önümüze bakmadan yürüyelim,araba çarparsa kader kısmet diyelim..?? var mı mantığı..?

Mevla kendi kararlarımızı almamız için akıl vermiş hamdolsun.
Kolay gelsin sana,ZOR ..

Arkadaslar dün fenalastim hastaneye kaldırdılar. Doktor ağır bir depresyon geçiriyorsun dedi esim de pervane ama ben o eve dönmek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama

Arkadaslar dün fenalastim hastaneye kaldırdılar. Doktor ağır bir depresyon geçiriyorsun dedi esim de pervane ama ben o eve dönmek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama

Seni o hale düsürürken aklı nerdeymis..Daha 15 gün evliyken babanın evine git ne demek belli zor gelmis adam olmak sorumluluk almak..Önce zevkle büyük bir yara ac sonra merhem olmaya calıs senden iyisi yok ne ala memleket..

Evine dönme diyemem agır seyler yasıyorsun tedavini ol biraz zaman tanı kendine belki gercekten es olmayı becerebilir kocan..Sabret dua et..Seni cok iyi anlıyorum..İyilesmek istiyorsan uzun bir zaman kendinden baskasını düsünme Allah korusun delirsen esin ailen bir gün aglar iki gün aglar sonrası yok olan sana olur..Allah sifa versin.

arkadaşım işin var seni kabul eden bir ailen var..şu anda hamile olup bu durumda da olabilirdin bence bu hataya düşmeden ayrıl bitsin gitsin..bi laf vardır olacak oğlak bokundan belli olur diye..adamın değişeceğini sanmıyorum kesinlikle..bir ömür böyle geçirip kendini harcama yazık olur..

15 günde bu kadar olay olmus b de sevmiyormussun adamı.. bu evlilik nereye gidecek zannediyorsun.. mutlu olacaksınız falanmı? söyleyeyim ben birkaç yıl böle katlanacaksın cocuk sorunları çözer diyip cocuk yapacasınız.. sonra seni çocuğunun önünde dövecek yada öldürecek.. bizde üçüncü sayfa haberlerinde bunu okuyacağız..cok deil 3-5 yılı var..

Doktor hastaneye yatıracaktı, sonra dediki ağır hastaları görür daha kötü olursun simdi evdeyim oruç falan da tutmayacaksin dedi ben de ölü gibiyim aksama kadar uyuyorum basima gelenleri düşündükce kafayı yiyicem

üzgünüm ama bu kadar pasif kalırsanız daha çok hastaneye kaldırılırsınız daha çok çekersiniz

insanın kendine yaptığını başka kimse yapmaz

Kendini toparla ve kontrolü ele al...neyin doğru neyin yalnış olduğunun gayet farkındasın ama biraz cesaretlenmen gerekyio bence..bu adamla bir ömür geçeceğini sanmıyorum..he geçer ama yazık olur..

Münevver sen bunları haketmiyorsun.

Öncelikle bunu düşün, sonra kendi degerini biç...

Hepsi geçer.
Eli boşver, onlar felaket görmeye bayılırlar, başkalarını mutsuzluğu ile mutlu olurlar genelde.
Sen eşinle kalıp mutlu numarası yapsan yine tatmin olmazlar ki. Eli boşver o yüzden.
Hem 15 günlük evliyken boşanmakla 2 yıllık evlilikten sonra boşanmak farklı olabilir.
Talihsiz bir evlilikti, baştan yürümedi bitti olur.
Allah senin de boşanmayı düşünen tüm kadınların da yardımcısı olsun.

Ama esım boşanmak istemediğini söylüyor Simdi cok diller dokuyor ama ne fayda ben hastayim ilaclarla sarhoş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…