- 24 Temmuz 2023
- 63
- 37
- 8
- 31
- Konu Sahibi truvalikiz
-
Sence ne yapman gerek?Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
Eşinizin başından beri böyle miydi? El iyisi dediklerinden işte herkese çiçek böcek size höt höt. Ayrılma gibi bir seçenek yoksa ki yok dediniz o zaman evlilik içinde bireyselleşecek umursamayacaksınız, bebeğiniz biraz büyüyünce iş hayatına atılırsınzı sonra bakarsınız duruma. İnsanın hayat arkadaşı kendisine kötü davranınca o hayat nasıl çekilir olsunBeni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
İlgi alanınızdan eşinizi çıkarınBeni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
Size laf söylemesine müsade etmeyin işten geldi ya yemeği yer yemez çekilin mutfağa mutfaği toplama bahanesiyle kitap okuma vs yapınEvlenmeden önce herşey çok iyidi ailesi de çok iyidir ki hala öyle evlendikten sonra nasıl değişti anlayamadım o kadar şaşkın ve üzgünüm ki çok sevmiştim ve seviyorum da mutlu oluruz sandım ama asla Bi çıkış yolu yok ben aynı evin içinde böyle horlana horlana devam
Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?