- 14 Temmuz 2023
- 104
- 45
- 18
- Konu Sahibi truvalikiz
-
Aşkım farkında değilsin ama içine cekilmissin, kendini biraz salmış ozguvenini kenara koymuşsun. Ayrılırsınız barisirsiniz bilemem bunu en iyi senin için bilir . Lütfen kendine görüntü olarak bak çünkü esin seni kaybetmekten korkmuyor sanırım çocukla beraber bu düşünceyi pekiştirmis. Sen bugün ondan ayrılırsan bir sürü adam kapında beklermis gibi bir korkusu yok . Sana dikleş cevap ver kavga et demiyorum kendine zaman ayır. Çünkü beyler bizlere göre şekil alıyorlar ne yazıkki kendine güven ozguvenini tazele ona benimle böyle konusmandan hiç hoşlanmıyorum şuan benimle konuşma çünkü seviyeni bozuyorsun sen eskiden daha iyi bir adamdın diyerek manipule etmek zorundasın evliliğine devam etmek istiyorsanBeni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
Çünkü sizin gitmeyeceğinizden emin. Siz ne yaparsanız yapın akşam kapıyı çaldı mı açıyorsunuz. Kaybetme korkusu yokEvlenmeden önce herşey çok iyidi ailesi de çok iyidir ki hala öyle evlendikten sonra nasıl değişti anlayamadım o kadar şaşkın ve üzgünüm ki çok sevmiştim ve seviyorum da mutlu oluruz sandım ama asla Bi çıkış yolu yok ben aynı evin içinde böyle horlana horlana devam
Ayrilamiyorsan deveyi gudeceksin.Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
Evlenmeden önce her iki taraf da sadece olumlu güzel yanlarıni gösterirEvet kesinlikle ruhsal olarak problemli birisi aşırı derecede kompleksli bir insan herşeye herkese takar ama neden evlenmeden önce göremedim ben bunları şaşıyorum kendime bide çok çocuk gibi
İlişkiniz bir günde bu hale gelmedi bir günde de düzelmezAldatma gibi bişey yakalamadım işten eve evden işe şuanda öyle duruyor ailelerden uzak başka bir şehirde yaşıyoruz aslında yani o kadar güzel olması lazım ki evliliğimizin herkesten uzak bebeğimizle sakin sakin yaşamak varken bu saçmalıklara ne gerek var bilmiyorum adam sevmiyor işte beni seviyorum diyor ama değil besbelli
Durup dururken mi tartışma çıkıyor?Çocuk ile ilgili, sürekli telefon elinde oyun oynuyor, soruma bile cevap vermez çoğu zaman telefona bakmaktan cinsel hayat iyi eve her konuda ilgisiz
Küssün daha iyi kafa dinlersinizEvet ailesine de böyle onlara çok düşkündür ama bi anda bişeye sinirleri bozulur ve ağzına geleni söyler, arkadaşlarına asla onlara karşı çok iyidir birde kendini çevresine çookk iyi gösterir herkes onu çok över iyi insan olmasını vs. Tartışmaları o çıkartır genellikle o neden öyle bu neden şöyle neden yapmadın etmedin diye sonra laf söyleyince de başlar saydırmaya küser günlerce küser konuşmaz beni görmez surat asar durur
İşte hep bu yüzden, evliliğiniz oturmadan, birbirinizi iyice tanımadan çocuk yapmayın diyoruz.Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
E ne diye seni beğenmeyen adamı iyice aayağına dolamak için çocuk yapıyosun o zaman ya senin görevin adamı mutlu etmek değil neden böyle bir çaba içindesinBeni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
Saygısı, sevgisi ve de kaybetme korkusu yok , böyle bir adamın yanında durmaya devam edersen daha da değersizleşeceksin...Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?