Eşim bana çok kötü davranıyor

Aşkım farkında değilsin ama içine cekilmissin, kendini biraz salmış ozguvenini kenara koymuşsun. Ayrılırsınız barisirsiniz bilemem bunu en iyi senin için bilir . Lütfen kendine görüntü olarak bak çünkü esin seni kaybetmekten korkmuyor sanırım çocukla beraber bu düşünceyi pekiştirmis. Sen bugün ondan ayrılırsan bir sürü adam kapında beklermis gibi bir korkusu yok . Sana dikleş cevap ver kavga et demiyorum kendine zaman ayır. Çünkü beyler bizlere göre şekil alıyorlar ne yazıkki kendine güven ozguvenini tazele ona benimle böyle konusmandan hiç hoşlanmıyorum şuan benimle konuşma çünkü seviyeni bozuyorsun sen eskiden daha iyi bir adamdın diyerek manipule etmek zorundasın evliliğine devam etmek istiyorsan

Çünkü sizin gitmeyeceğinizden emin. Siz ne yaparsanız yapın akşam kapıyı çaldı mı açıyorsunuz. Kaybetme korkusu yok

Ayrilamiyorsan deveyi gudeceksin.

Kaybetme korkusu yok çünkü. Bi kere sağlam bi posta koyun, ya da vazgeçtim umursamayın. Sadece bebeğinize ve kendinize odaklanın bebeği babasına bırakıp yürüyün, ya da evde kendinizle ilgilenin şöyle uzun bi duş sonrası bakım vs. Siz umursamadıkça adam olması lazım, eğer yine olmuyorsa gönderin gitsin beğeneceği birine güle güle

Evet kesinlikle ruhsal olarak problemli birisi aşırı derecede kompleksli bir insan herşeye herkese takar ama neden evlenmeden önce göremedim ben bunları şaşıyorum kendime bide çok çocuk gibi

Evet kesinlikle ruhsal olarak problemli birisi aşırı derecede kompleksli bir insan herşeye herkese takar ama neden evlenmeden önce göremedim ben bunları şaşıyorum kendime bide çok çocuk gibi
Evlenmeden önce her iki taraf da sadece olumlu güzel yanlarıni gösterir
Pembe dizi gibi evlenince pembesi gider tozu kalır
Ama az çok insan tavrı ile karakteri hakkında ipuçları verir
Şimdi boşanms gibi bir durum yok ise o zaman kendine odaklı yaşayacaksın
Başka yolu yok

Aldatma gibi bişey yakalamadım işten eve evden işe şuanda öyle duruyor ailelerden uzak başka bir şehirde yaşıyoruz aslında yani o kadar güzel olması lazım ki evliliğimizin herkesten uzak bebeğimizle sakin sakin yaşamak varken bu saçmalıklara ne gerek var bilmiyorum adam sevmiyor işte beni seviyorum diyor ama değil besbelli

İlişkiniz bir günde bu hale gelmedi bir günde de düzelmez
Oturup objektif tarafsız şekilde olaylara dışarıdan bir göz ile bakın
Neler oldu da bu hale geldi gibi?
Belki maddi olarak sıkıntı yaşıyor yada iş yeri ile ilgili bir şeyler olabilir
Alttan alın demiyorum ama ne oldu neyin var vs bu sorulari sormayı bırakın çünkü erkekler hemen kendini açamıyor
Kendinize odaklanın
Sevmiyor diyorsanız ve boşanma gibi durum yoksa o zaman çocuğun hatrı için saygı çerçevesinde bu evliliğe devam edeceksiniz?

Her konu da mı soğuk ilgisiz ?
Yani durup dururken mi çıkıyor kavgalar?
Cinsel hayatınız nasıl?
Telefonu ile çok vakit geçiriyor mu ?
Çocuğu ile iletişimi nasıl ?

Sizden soğumasına sebeb olacak bir hareketiniz davranışınız oldu mu ?

Çocuk ile ilgili, sürekli telefon elinde oyun oynuyor, soruma bile cevap vermez çoğu zaman telefona bakmaktan cinsel hayat iyi eve her konuda ilgisiz

Çocuk ile ilgili, sürekli telefon elinde oyun oynuyor, soruma bile cevap vermez çoğu zaman telefona bakmaktan cinsel hayat iyi eve her konuda ilgisiz
Durup dururken mi tartışma çıkıyor?
Ailesi akrabalar ve arkadaşları komşular vs ile ilişkileri nasıl genelde hep mi gergin sinirli kavgacı?

Boşanman gerekir aslında. Göze alamiyorsan kendine ve çocuğuna odaklanacaksin. Ama kendini de ezdirme. Git gez dolaş hobi edin eğlen gül, mutsuzluğunu gösterme ona. Bir nevi görmezden gel, ciddiye almiyormuş gibi yap hakaretlerini. Çünkü belli ki senin mutsuz olduğunu gördükçe kendisinin egosu kabarıyor hoşuna gidiyor

Evet ailesine de böyle onlara çok düşkündür ama bi anda bişeye sinirleri bozulur ve ağzına geleni söyler, arkadaşlarına asla onlara karşı çok iyidir birde kendini çevresine çookk iyi gösterir herkes onu çok över iyi insan olmasını vs. Tartışmaları o çıkartır genellikle o neden öyle bu neden şöyle neden yapmadın etmedin diye sonra laf söyleyince de başlar saydırmaya küser günlerce küser konuşmaz beni görmez surat asar durur

Küssün daha iyi kafa dinlersiniz
O barışmak için adım atana kadar barışmayın

Yazik uzüldüm.
Asla degismez ve ömrünce degersiz bir sekilde yasarsin.
Neden ayrilma söz konusu olamaz, oda biliyorsa bunu zaten iyi davranmiyacktir asla bosanmaz ceker diye.

İşte hep bu yüzden, evliliğiniz oturmadan, birbirinizi iyice tanımadan çocuk yapmayın diyoruz.

E ne diye seni beğenmeyen adamı iyice aayağına dolamak için çocuk yapıyosun o zaman ya senin görevin adamı mutlu etmek değil neden böyle bir çaba içindesin

Saygısı, sevgisi ve de kaybetme korkusu yok , böyle bir adamın yanında durmaya devam edersen daha da değersizleşeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…