Benim eşimde böyleydi konu sahibi hala öyle aslında ben ilk iki sene çok savaştım tabi çocuk yapmadım onun verdiği özgürlükle nereden evlendim seninle lanet olsun hayatımı bitirdin nolcaksa olsun yeter be çekemem ben seni sosyalim maddi manevi özgürüm senin bu gelgitlerinle uğraşamayacağım daha fazla dedim o da sen zaten aile ve toplum baskısı olmasa çeker gidersin dedi saçmalama dedim kavga ettik sonra gecenin 12 sinde taksi çağırdım bıraktım onu
çocuk olsada yapardım bu arada
Sonra ailesi girdi araya bir iki hafta öyle ayrı kaldım evine dön kızım konuşalım dediler bende işten doğru gittim benim koca derbeder olmuş zayıflamış ailesi gibi onu pohpohlamadım çekmedim zoruna gitmiş bir daha da aslaa bana höt höt davranmadı hep ilgilendi, vakit geçirmek için çabaladı yani demem o ki onu onun tavırlarıyla cezalandır, kaybedebileceğini anlasın. Korkma öyle kolay kolay evliliği bitiremiyolar biz nasıl korkuyosak onlarda korkuyor düzenlerinin bozulmasından falan. Taktiklerden hoşlanmam ama bazen yapmakta gerekiyor inşallah düzelirsiniz