Eşim bana çok kötü davranıyor

Sen onu bu kadar umursadığın için bir yeri kalkmış, uzaklas ve kendine dön...

Dalımı kıranın ağacını sökerim. Kimse beni üzemez. Ben üzülürsem herkes biraz üzülür.

Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin. Önce bu konuda anlaşalım. Sen kendine odaklan. Adamın poposunu kaldırmışsın kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Yetmiyor suçluyken seni manipüle edip kendini sorgulamana neden oluyor. İlgilenme ilgi de bekleme kendine odaklan. Kıskanıyorsa da çatlasın patlasın

Çocuğu kendim için istedim çok istiyordum evlat sahibi olmayı, ailemin yanına dönmek demek ailevi gene kavgalar kargaşa annem evlen diye tutturur hiç çekemem çocuğun huzuru olsun istiyorum en azından burda o işteyken sakin sakin gülüp eğleşiyoruz umarım anlıyorsunuzdur

Tipik ezik erkek tiplemesi boyleleri disarda kuzu gibidir korkak pisiriktir ama evde karısına aslan oluyorlar Allah yardimcin olsun

Eş en iyi arkadaş olacak ve çok sevecek.
Bir de evlenmeden önce uzun süre aynı evde yaşamak çok önemli. Bu sorunları genelde aynı evde yaşamış olanlar evlenince yaşamıyor.
Eşin ömür törpüsü valla.

Çünkü narsist senin enerjinden çalarak yaşıyor...
Evet konu sahibinin eşi tam bir narsist
Tam elin iyisi evin ayısi.surekli suçlar manipüle eder.sen haklı olduğun halde sonunda özür dilerken bulursun kendini
Kendi ailesine melek gibidirler anne baba bacı kutsaldır toz kondurmaz.ama kendi eşine düşmandır
Para harcama konusunda nasıl peki evinden kısıp kendine ailesine arkadaşlarına bol keseden savurur mu

Sen de ona öyle Tripoli özgür takıl seni suçladığında filan yooo öyle olduğumu düşünmuyorum nereden çıkardın gibi gayet sakin sakin cevaplar ver.umursama sakın tartışmayı konusmayo sen başlatma

Üstüne düşünce böyle oluyor kendi haline bırak ilgilenme sevgi gösterme bozuk olan herşeyi sen yoluna sokamazsın evine parasını getirsin bebeğinle ilgilen biraz zaman ver o zaman herşey ya yoluna girer ya da tam gözün açılır denendi ve onaylandı

Büyüklerin söylediği gibi çivi çiviyi söker.
Eleştiriler yapın,kendisini yaptığı herşeyi eleştirin beğenmeyin.Mutsuz olmayın hep yüzünüz gülsün yoksa daha da dibe çeker sizi.
Ve en önemlisi neyi eleştirirse beğenmiyorsan sen yap diye lafı çarpın.Dılarıda farklı evde farklı iki yüzlü adama daha fazlası layık

Daha 2 yıllık evlilikte boşanmayı göze almamak,zorlaştırmak için mi çocuk yaptınız ?

Aaa babamın başka versiyonu.
Kardeş annem yıllarca çekti ve çekiyor hala.
Ne mi oldu ?
Depresyonun içine aldığı ve yuttuğu evlatlar ile anne kaldı geriye.
Babam hala aynı.

Sizin koşulsuz sevdiğinizi mi düşünüyor kendisini?
Ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez. Bütün sinirimi burdan çıkarayım falan mı diyor?
Bence tam terapiliksiniz.

Bir kadın, okuyup meslek edinmeli veya illaki çalışmalı. Devir değişti şimdi erkekler çalışana, kazanana daha fazla saygı duyuyorlar çünkü kadın bağımsız (istisnalar var tabii ki) Bana göre meslek edinmeden evlenilmemeli. Veya çalışmaya öncelik verilmeli.

Ev hanımı sabahtan, akşama kadar didiniyor. Ama bazı hanzolar "İşten geldim yorgunum, seni gezdiremem yorgunum. Gün boyu ne yaptın? Sen zaten evdesin." Diye kadının bütün emeklerini hiç ediyorlar. Çünkü evde yemek, çamaşır kendi kendine oluyor ya.

Benim kaynım,eşimle meslektaş ama ikisi çok uç derece farklı karakter. Kısacası kaynım iyi bir eş değil. Karısı ev hanımı bir de hadsiz hadsiz eşine "Sürekli ev de pinekle, bir faydan yok. Bak yengeme ne güzel para kazanıyor" tam cinnetlik. Eşim bile çok sert çıktı. Alırken zorla mı verdiler? Kendin istedin ve aldın, kör müydün? O zaman densiz densiz konuşacağına karına bir iş ayarla o da özel sektörde çalışsın, terbiyesiz demişti.

Bunların böyle konuşmaya hakkı yok. Bunlara maruz kalmayın, kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Önceliğiniz evlilik değil, çalışmak olsun.

Bir de merak ettiğim aile, bebek vs. Bunlar kendi gazınızı alma. Eşiniz iyi birisi diyelim. Ölseydi napardınız? Bu tip adamları öldü sayıp, harekete geçin. Gökten imkan ve rızk yağmıyor.

Çocuğu kendim için yaptım çok istiyordum evlat sahibi olmak mesleğim var şuanda geri dönemem bebeğim küçük evet özgüvenim yerle bir doğru kendime olan saygımda kalmadı sayesinde ama bir karar vermem gerek haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…