- 24 Ocak 2021
- 13.002
- 29.866
- 548
- Konu Sahibi truvalikiz
-
Sen onu bu kadar umursadığın için bir yeri kalkmış, uzaklas ve kendine dön...Aslında ben onun beni görmediği gibi bende onu görmek istemiyorum o nasıl umursamaz ise bende öyle olmak istiyorum, mesela o rahat kafasına göre bende öyle olmak istiyorum onun peşinden koşup salak gibi noldu neyin var neden bana böylesin diyorum neden diyorum onuda bilmiyorum ama bunu nasıl yapabilirim ona onun gibi davranmak nasıl yapabilirim bilmiyorum kendini öyle bir hale getiriyor ki gidip soruyorum hemen neyin var noldu diye ama o bana asla sormaz mesela hasta da olsam ne olursa olsun ben bunu nasıl yapabilirim işte
Çünkü narsist senin enerjinden çalarak yaşıyor...Aynen ya kesinlikle ben mutsuz olunca üzülünce adam seviniyor bu nasıl iştir anlamadım
Dalımı kıranın ağacını sökerim. Kimse beni üzemez. Ben üzülürsem herkes biraz üzülür.Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
severek mi evlendiniz görücü usulu filan mı? sevgili oldunuz mu o zzamanlar nasıl davranıyordu, evlenince mi böyle olduLisans mezunuyum şuanda çalışmıyorum çocuktan dolayı yaş 31
Evet konu sahibinin eşi tam bir narsistÇünkü narsist senin enerjinden çalarak yaşıyor...
Sen de ona öyle Tripoli özgür takıl seni suçladığında filan yooo öyle olduğumu düşünmuyorum nereden çıkardın gibi gayet sakin sakin cevaplar ver.umursama sakın tartışmayı konusmayo sen başlatmaEvet ailesine de böyle onlara çok düşkündür ama bi anda bişeye sinirleri bozulur ve ağzına geleni söyler, arkadaşlarına asla onlara karşı çok iyidir birde kendini çevresine çookk iyi gösterir herkes onu çok över iyi insan olmasını vs. Tartışmaları o çıkartır genellikle o neden öyle bu neden şöyle neden yapmadın etmedin diye sonra laf söyleyince de başlar saydırmaya küser günlerce küser konuşmaz beni görmez surat asar durur
Cinsel hayat nasıl iyi? Benm suratıma bakmayan adamla ben olsam yatağa girip sevişmem işine baksın.Çocuk ile ilgili, sürekli telefon elinde oyun oynuyor, soruma bile cevap vermez çoğu zaman telefona bakmaktan cinsel hayat iyi eve her konuda ilgisiz
Daha 2 yıllık evlilikte boşanmayı göze almamak,zorlaştırmak için mi çocuk yaptınız ?Beni hor görüyor herşeyime kızıyor onu asla mutlu edemiyorum, en ufacık bişeyim gözüne batıyor dalga geçiyor o kadar sinirli ki iş yerinden arkadaşları aradığında o kadar iyi konuşuyor ki benimle asla, Bi bebeğimiz oldu daha çok küçük ayrılmayı göze alamam annemin yanında ne yapıcam, eşimle konuşuyorum bu durumu gözümün içine baka baka inkar ediyor asla yok öyle bişey diyor ya da suçlu sensin senin yüzünden ben böyleyim diyor o kadar beni umursamıyor ki birde üstüne saçma sapan bir kıskançlık çekilecek dava değil daha 2 yıllık evliyim nasıl bu hale geldik yaa ağzımı açsam suç dakka başı bir suçlama memnuniyetsizlik bıktım usandım artık çok yoruldum bu durumdan ne yapayım nee yapabilirim kendimi iğrenç hissediyorum tek yalnız kimsesiz ve sevgisiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?