Eşim Bana Danışmadan Abisine Bizde Yaşamayı Teklif Etti

Güzelim şimdi gençsiniz de ilerisi nolacak? Birikim yapmanız gerek sizin şimdi, en verimli çağınız yani.
Ona yedir buna yedir bunun sonu gelmez ki. Ayrıca yeter o kadar yardım canım, biraz ayaklarının üzerinde dursun abisi de. Bir de abi olacak, kardeşine yük olmaktan çekinmeli biraz. Ömür boyu siz mi bakacaksınız bu insanlara?
Eh iyi yani çift maaşlıyız savuralım paraları, sanki milyonersiniz, zaten şimdi yüzde doksan evli çiftler çift maaşlı gülüm. Eşin hangi dünyada yaşıyor çözemedim vallahi.

Bu Patavatsizligin üst modeli herhalde.
Abinin de gönlü varmis baksana.
Sesini cikar eşine söyle ilk baktin olmadi abiye söyle.
Bir omur cezasini çekmekten iyidir iki gün kavga etmek

Acaba eşiniz ayıp olmasın diye mi öyle teklifte bulundu diye düşündüm, sonradan da "hem ev boş" deyince dank etti. O evde sadece eşiniz yaşamıyor, hadi görümce olsa neyse de. Evde bir erkek daha. Eşiniz bunu düşünemiyor mu karım nasıl rahat etsin diye.. Tam bir saçmalık.
Kalmasın sizde, aç değil açıkta değil kocaman adam. Ne yapın edin tavrınızı koyun. Bi an aklıma amcamın bizde kalma ihtimali geldi, ayy deli olurdum

Annesiyle konusuyor ama babasıyla kanlı bicakli. O yüzden onlarda kalamaz.
Sizde de kalmamali.esinizle guzelce konusun,zor olacagini soyleyin.bu abinin isi gucu var mi sizin yasadiginiz sehirde..kisa bir sureligine,is bulana kadar kiraya cikmadina madden yardimci olabilirsiniz.ayni catinin altinda ust uste yasamaktan daha iyi.

tek kelime OLMAZZZ..zaman kaybetme ,adam eve yerleşmeden konuş..eğer iş işten geçerse evden çıkarması daha zor olur adamı

Neden bilmiyorum ama ailedeki herkes bizden yardim bekliyor. İlk evlendigimizde kayinvalidem esimden düğün takilarimizi istemişti. Neymis küçük kaynim ikinci evini alacakmis. Biz dünya kadar borctayken. Daha sonra bir tarlalarına 1000 TL su faturası gelmiş bize odettiler. Balayında yurtdisi tura gittik diye olay oldu. Sanki parasını onlardan aldık. Bunaldim artik. İki kere dusuk yaptım evime gelen olmadı ama onlar ishal olsa benden ilgi bekliyorlar. Offfff.

İsi yok. Bütün kartları icra da. Daha is arayacak.

Etinizden sütünüzden ne kadar yararlanırlarsa kar diye düşünüyorlar herhalde.
Kontrolü elinize alın artık yoksa daha çok maddi manevi zarara uğrarsınız.

babasiyla kanli bicakli bile olsa, ne yazikki bu bu durumda lükse gider, pasa pasa babasinin evine gitmesi sart. Kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok. Adam olsaymisda evliligini yürütebilseymis. Ha yürütemiyorsada bazi seylere katlanacak, yani babasiyla kanli bicakli bile olsa kuzu kuzu evine gitsin...

O mümkün değil ama bu benim sorunum değil. Her tarafa borcluyken bile harcamalarını kismiyor. İs buluyor beğenmiyor çıkıyor. Ben de bilirim harcamasını yoksa. İlk düşüğümde kanamalı halde ise gitmek zorunda kalmıştım. Hatirlayinca kötü oldum yine.

Aslında bizde kalmasa bile bana hic söylemeden teklif ettiğini hic unutmayacağım sanırım.

ben olsam o anda ufakta olsa bir ev bulunur abi yarın bir gün tekrar yuva kurmak istersin ev ev üstüne olmaz derdim.eşiniz çok bencil bakıma muhtaç değil bir şey değil ne demek bu.

Bir erkek bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum.
Kaynım gelip 1 hafta bende kalmıştı, eziyet gibiydi.
Kendi evimde bile rahat olmayacaksam nerede olucam dimi ama...

Yok artık daha neler yaa!!! Kızkardeş olsa bi nebze idare edilir de kOca adam yahuu!!!
Sende çok pasifsin canım yaa niye bu kadar yüzvveriyorsun eşine ve ailesine azcık dişini göster hem çalışacak hemde çalıştıgım parayı sebatsiz bu yaşına gelmiş bi baltaya sap olmamış kaynıma yedirecegim yok öyle bi dünya!!
Hiç taviz verme koca adam tek göz odada olsa yaşar çok sinir yaa

Maddiyat yüzündense,kısıtlı bir süre yardım etmeyi teklif edin.
Evde yabancı erkek çok zor.Benim bazen eşimin ve oğlumun bile görmesini istemediğim durumlar oluyor.Banyodur,kişisel bakımdır,anlarsınız...Onların evde olmadığı zamanı kolluyorum.Nerde kaldı ki koskoca adam evde olacak.Bu yönlerden konuya girmeye çalışabilirsin.Ağabeyi evdeyken eşin de her zaman evde olamaz.Nerden baksan rahatsız bir durum.

Kesinlikle doğru sözler ama öyle konusamazdim sanırım
tabi söyliyememişsiniz ama eşinizle konuşunca adam kalmaya karar vermişse eşiniz hayır diyebilicek mi bu yüzden aranız gerilmesibn zaten hiç bir şeye sebat etmeyen o adamın arayıpta bulamadığı fırsat sizin eve kapak atmak bence.bir kere alıştımıda gitmez ve sizide evliliğinizide yıpratır benim fikrim.

Aksam gelsin eşim konusacagim zaten. Umarım ters tepmez. Önce benim fikrimi almadan teklifte bulunmasına uzuldugumu söyleyeceğim. Muhtemelen eşim lafın gelişi ayıp olmasın diye söyledim der. Sonra da onun abisi ama benim için yabancı bir erkek olduğunu belirterek birlikte yaşamanın zorluklarindan bahsedeceğim. Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…