- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi cesursincap
-
Güzelim şimdi gençsiniz de ilerisi nolacak? Birikim yapmanız gerek sizin şimdi, en verimli çağınız yani.Evet çalışıyorum. Konu açıldığında zaten biz çift maasliyiz yardim etmeliyiz oluyor. Diğer kaynim da çift maaşlı. Ama onlar yardim edemezmis çünkü iki ev ve son model bir araba kredisi ödüyorlar. Saka gibi. Biz annemin verdiği arabayı kullanıyoruz. Cok sukur evimiz var kredisini oduyoruz.
Acaba eşiniz ayıp olmasın diye mi öyle teklifte bulundu diye düşündüm, sonradan da "hem ev boş" deyince dank etti. O evde sadece eşiniz yaşamıyor, hadi görümce olsa neyse de. Evde bir erkek daha. Eşiniz bunu düşünemiyor mu karım nasıl rahat etsin diye.. Tam bir saçmalık.Eşimin abisi başka şehirde yaşıyordu. Simdi eşinden boşanınca memleketine yani bizim bulundugumuz şehre taşınmak için ev aramaya geldi bizde kaliyor birkaç gündür. Sabah kahvaltıda istediğim fiyatta ev bulamıyorum diye dert yanınca eşim bizimle yaşa abi diye teklifte bulundu. Zaten evimiz boş diye de pekiştirdi. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Hadi geçici bir süre neyse de. Sürekli olmaz. Üstelik bu teklifi yaparken benim fikrimi sormamasi sinir bozucu.
Sizde de kalmamali.esinizle guzelce konusun,zor olacagini soyleyin.bu abinin isi gucu var mi sizin yasadiginiz sehirde..kisa bir sureligine,is bulana kadar kiraya cikmadina madden yardimci olabilirsiniz.ayni catinin altinda ust uste yasamaktan daha iyi.Annesiyle konusuyor ama babasıyla kanlı bicakli. O yüzden onlarda kalamaz.
Güzelim şimdi gençsiniz de ilerisi nolacak? Birikim yapmanız gerek sizin şimdi, en verimli çağınız yani.
Ona yedir buna yedir bunun sonu gelmez ki. Ayrıca yeter o kadar yardım canım, biraz ayaklarının üzerinde dursun abisi de. Bir de abi olacak, kardeşine yük olmaktan çekinmeli biraz. Ömür boyu siz mi bakacaksınız bu insanlara?
Eh iyi yani çift maaşlıyız savuralım paraları, sanki milyonersiniz, zaten şimdi yüzde doksan evli çiftler çift maaşlı gülüm. Eşin hangi dünyada yaşıyor çözemedim vallahi.
Güzelim şimdi gençsiniz de ilerisi nolacak? Birikim yapmanız gerek sizin şimdi, en verimli çağınız yani.
Ona yedir buna yedir bunun sonu gelmez ki. Ayrıca yeter o kadar yardım canım, biraz ayaklarının üzerinde dursun abisi de. Bir de abi olacak, kardeşine yük olmaktan çekinmeli biraz. Ömür boyu siz mi bakacaksınız bu insanlara?
Eh iyi yani çift maaşlıyız savuralım paraları, sanki milyonersiniz, zaten şimdi yüzde doksan evli çiftler çift maaşlı gülüm. Eşin hangi dünyada yaşıyor çözemedim vallahi.
Sizde de kalmamali.esinizle guzelce konusun,zor olacagini soyleyin.bu abinin isi gucu var mi sizin yasadiginiz sehirde..kisa bir sureligine,is bulana kadar kiraya cikmadina madden yardimci olabilirsiniz.ayni catinin altinda ust uste yasamaktan daha iyi.
Etinizden sütünüzden ne kadar yararlanırlarsa kar diye düşünüyorlar herhalde.Neden bilmiyorum ama ailedeki herkes bizden yardim bekliyor. İlk evlendigimizde kayinvalidem esimden düğün takilarimizi istemişti. Neymis küçük kaynim ikinci evini alacakmis. Biz dünya kadar borctayken. Daha sonra bir tarlalarına 1000 TL su faturası gelmiş bize odettiler. Balayında yurtdisi tura gittik diye olay oldu. Sanki parasını onlardan aldık. Bunaldim artik. İki kere dusuk yaptım evime gelen olmadı ama onlar ishal olsa benden ilgi bekliyorlar. Offfff.
babasiyla kanli bicakli bile olsa, ne yazikki bu bu durumda lükse gider, pasa pasa babasinin evine gitmesi sart. Kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok. Adam olsaymisda evliligini yürütebilseymis. Ha yürütemiyorsada bazi seylere katlanacak, yani babasiyla kanli bicakli bile olsa kuzu kuzu evine gitsin...
Acaba eşiniz ayıp olmasın diye mi öyle teklifte bulundu diye düşündüm, sonradan da "hem ev boş" deyince dank etti. O evde sadece eşiniz yaşamıyor, hadi görümce olsa neyse de. Evde bir erkek daha. Eşiniz bunu düşünemiyor mu karım nasıl rahat etsin diye.. Tam bir saçmalık.
Kalmasın sizde, aç değil açıkta değil kocaman adam. Ne yapın edin tavrınızı koyun. Bi an aklıma amcamın bizde kalma ihtimali geldi, ayy deli olurdum
ben olsam o anda ufakta olsa bir ev bulunur abi yarın bir gün tekrar yuva kurmak istersin ev ev üstüne olmaz derdim.eşiniz çok bencil bakıma muhtaç değil bir şey değil ne demek bu.Abisi esyalarim ne olacak diye sordu sadece. Belki benden de teklif bekledi ama ben ağzımı acip tek kelime etmedim. Eşime de istemediğimi soyleme fırsatım olmadi çünkü kahvaltı masasından kalkip aceleyle bir randevuya yetişmeye gittiler
ben olsam o anda ufakta olsa bir ev bulunur abi yarın bir gün tekrar yuva kurmak istersin ev ev üstüne olmaz derdim.eşiniz çok bencil bakıma muhtaç değil bir şey değil ne demek bu.
Bir erkek bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum.
Kaynım gelip 1 hafta bende kalmıştı, eziyet gibiydi.
Kendi evimde bile rahat olmayacaksam nerede olucam dimi ama...
tabi söyliyememişsiniz ama eşinizle konuşunca adam kalmaya karar vermişse eşiniz hayır diyebilicek mi bu yüzden aranız gerilmesibn zaten hiç bir şeye sebat etmeyen o adamın arayıpta bulamadığı fırsat sizin eve kapak atmak bence.bir kere alıştımıda gitmez ve sizide evliliğinizide yıpratır benim fikrim.Kesinlikle doğru sözler ama öyle konusamazdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?