Eşim Bana Danışmadan Abisine Bizde Yaşamayı Teklif Etti

Eşiniz resmen saçmalamış, kendi evinizde misafir gibi olursunuz kaynınız evde diye rahat bişey giyemezsiniz rahat hareket edemezsiniz eşinizle ilgilenemezsiniz bile, sadece yatak odasında oda evde abi var diye her zamanki gibide olmaz, birisine misafirlige gitsenz oturamazsınız abi var yemek yapılacak diye, eşinizin önüne ne koysanız yer kalkar bu niye böyle olmuş demez ama evde abi olunca mecbur yemek yapacaksınız, daha birsürüüü şey... Benim kaynım yok, kayınbabam bile bize gelecegi zaman telefonla arar eger eşim evdeyse gelir eşim evde yoksa yine gelmez seninki bi de kayın Allah sabır versin...

bekar adamın sizin evinzde ne işi var sznle daimi yaşamak için hadi eşiniz teklif etti abisi diye ama kabul etmemeli bence abisi

İçime daral geldi okurken, eşinde ailesi de düşüncesiz insanlar
Biraz tavrını koyman lazım, hem maddi konularda hem de kaynınla ilgili durumda
Evde yabancı bir erkek olur mu, eşin bunu hangi akla hizmeten söyledi anlayamıyorum
Kadının evi mahremidir, bunun özel durumları var, ne bileyim banyosu, kılı tüyü var böyle düşüncesizlik olur mu
Üstelik kaynınız size namahremdir, günahtır yani yabancı bir erkekle yaşamak, eşinize bunları anlatmalısınız

Bu aksam konusacagim esimle. Eşimin abisi mutaassip bir insan zaten. Bakalım ne olacak.

O ortamda esinin lafinin ustune laf soylemen olmazdi, sessiz kalarak iyi yapmissin. Aksam yalniz kaldiginizda, "abin icin cok endiselisin iyi niyetini anliyorum ama benim gorusumu almadan boyle muhim bi karar alman beni uzdu dogrusu. Koskoca adam, ben genc bi hanimim, nasil rahat edecek bizim evimizde? Ev aramayi birakmayalim illa ki bulunur. Ufak da olsa bi ev acilir, bizde yer icer yatmaya evine gider, dus wc herkesin ozel alani var rahat edemez bizde" dersin.. Yok illa kalacak derse de zaten seni dinlemeyecek bi adamdir zorlama

Ne kadarsorunsuz bir davranis , Sanki yalniz basina yasiyo o evde..

Esinle hemen zaman kaybetmeden konusmalisin..
istemedigini soylemelisin , cunku ayni evde olmaz..

Sakinnn sakinnnnn diyorum bak ben kabul ettim adam eve bir yerlesti tam yerlesti 3 yil boyunca ekmek elden su golden 3 sene yollayamadim onu. sonrami tabiki kotu olan ben oldum, onu istemedigim iicin hala kurtulabilmis degilim esiyle ne zaman kavga etse yine solugu benim evimde aliyor tabi yuz bulamadigi icin bir kac gun kalip tipis tipis evine gidiyor

Hiç de sakin kalamam bu duruma. Bana sormadan ne demek elin adamına evde kal demek? Nezaketi mi var bu işin? Adam tamam kalıyorum dese nezaketi mi kalacak? Ayy çok kötü bir durum.

Oha ne işi var goca herifin evinizde

CANIM SAKIN ÜSTÜNE GİDİP İNATLASIR GİBİ KALAMAZ DEME TERS TEPER İSTEMEYEN GELİN OLURSUN EŞİNE UYGUN Bİ DİLLE CANIM HADİ HERŞEYİ GEÇTİM SEN EVDE YOKKEN YADA GEÇ KALACAĞIN ZAMAN BEN ABİNLE EVDE TEKMİ KALACAĞIM DE.... BUNLARI DÜŞÜNDÜNMÜ DE....

Kızlar simdi bir gelişme oldu. Aradiklarindan daha uygun ve esyali tek oda bir ev varmış. Orası olacak gibi. Sizce yine de konuşmalı miyim esimle yoksa beklemeli miyim? Gerçi ben konuşmaktan yanayım. İleriki günler için.

Konuya yeni yorum yapıyorum olumlu bir gelişme olması çok iyi.
Bence konuşmalısın. Ama "bana sormanı beklerdim" tarzı bir konuşma olmalı ki eğer o ev için anlaşılmazsa yine sizde kalma durumu oluşmasın.

Evet ben de aynısını düşünmüştüm. İleride başka bir durum oluşursa evde kalınması konusunda ne dusundugumu bilmesi açısından.

Aklı başında ama işi bizim ilde olunca yeni evliyken kaldı ki çocuğumda küçüktü bende çalışıyordum ,bebekti,yemekti, işhayatı ve kaynım zordu babam epey sinir oluyordu bu duruma oluyor öyle durumlar
Eşiniz abisine ayıp olmasın diye böyle bir teklifte bulunmuştur. Zaten abisinin böyle bir niyeti olsa en başından ev aramazdı.Aklı başında olan hiçbir erkek bir başkasının evinde kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…