- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cesursincap
-
bekar adamın sizin evinzde ne işi var sznle daimi yaşamak için hadi eşiniz teklif etti abisi diye ama kabul etmemeli bence abisi
İçime daral geldi okurken, eşinde ailesi de düşüncesiz insanlar
Biraz tavrını koyman lazım, hem maddi konularda hem de kaynınla ilgili durumda
Evde yabancı bir erkek olur mu, eşin bunu hangi akla hizmeten söyledi anlayamıyorum
Kadının evi mahremidir, bunun özel durumları var, ne bileyim banyosu, kılı tüyü var böyle düşüncesizlik olur mu
Üstelik kaynınız size namahremdir, günahtır yani yabancı bir erkekle yaşamak, eşinize bunları anlatmalısınız
Oha ne işi var goca herifin evinizdeEşimin abisi başka şehirde yaşıyordu. Simdi eşinden boşanınca memleketine yani bizim bulundugumuz şehre taşınmak için ev aramaya geldi bizde kaliyor birkaç gündür. Sabah kahvaltıda istediğim fiyatta ev bulamıyorum diye dert yanınca eşim bizimle yaşa abi diye teklifte bulundu. Zaten evimiz boş diye de pekiştirdi. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Hadi geçici bir süre neyse de. Sürekli olmaz. Üstelik bu teklifi yaparken benim fikrimi sormamasi sinir bozucu.
Kızlar simdi bir gelişme oldu. Aradiklarindan daha uygun ve esyali tek oda bir ev varmış. Orası olacak gibi. Sizce yine de konuşmalı miyim esimle yoksa beklemeli miyim? Gerçi ben konuşmaktan yanayım. İleriki günler için.
Konuya yeni yorum yapıyorum olumlu bir gelişme olması çok iyi.
Bence konuşmalısın. Ama "bana sormanı beklerdim" tarzı bir konuşma olmalı ki eğer o ev için anlaşılmazsa yine sizde kalma durumu oluşmasın.
Eşiniz abisine ayıp olmasın diye böyle bir teklifte bulunmuştur. Zaten abisinin böyle bir niyeti olsa en başından ev aramazdı.Aklı başında olan hiçbir erkek bir başkasının evinde kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?