- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
- Konu Sahibi cesursincap
-
Sorumsuz,har vurup harman savuran bir adam yani.allah yardim etsin ne deyim,esinede akil fikir versinde bizde kal demekten vazgecsin.İsi yok. Bütün kartları icra da. Daha is arayacak.
eşine söylede aranıza yatsın yazık adama
Sorumsuz,har vurup harman savuran bir adam yani.allah yardim etsin ne deyim,esinede akil fikir versinde bizde kal demekten vazgecsin.
birde o mu size bozulmus sizin bozulacaginiz yerdeGece makul bir şekilde konuşmaya çalıştım ama olmadı. Eşime neden benim fikrimi almadan boyle bir teklifte bulundun dedim. Öyle icap ederdi dedi. Ayrica benim sessiz kalmama bozulmuş. Ben de abi bizde kal demeliymisim. Döndü arkasını yattı. Ben ne yapacağım bilmiyorum.
Sınırlarınızı çizin, kararlı durun. Eşinizin yaptığı hata, bunu görmeyip bir de size tavır alıyor. Asla ezilip bükülmeyin. Olacak şey var olmayacak şey var.Gece makul bir şekilde konuşmaya çalıştım ama olmadı. Eşime neden benim fikrimi almadan boyle bir teklifte bulundun dedim. Öyle icap ederdi dedi. Ayrica benim sessiz kalmama bozulmuş. Ben de abi bizde kal demeliymisim. Döndü arkasını yattı. Ben ne yapacağım bilmiyorum.
İşte birde üste çıkmış.
Empati kursun, sizde kardeşinize böyle bir teklifte bulunursanız ona danışmadan ne hissederdi ?
Ne kadar aynı evde yaşayabilirdi.
Niye böyle despot oluyorlar anlayamıyorum. Dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar.
Sanki bekar evinde yaşıyor eşiniz.
Abisine karşı bu kadar hassassa işiniz zor.
birde o mu size bozulmus sizin bozulacaginiz yerde
esiniz her konuda mi boyle yoksa benim esim gibi o da abisi ile ilgili konularda kendini kaybediyor mu
hic bozmayin bence tevrinizi gerekirse abisiyle de konusun
ben abisinin +esyalarim ne olacak _diye yanit vermesini begenmedim
esiniz teklif etse bile _yok olur mu ole sey +falan demeliydi
o da alttan alttan istiyor bence kira vermeyecek ve evde isini gore bir kadin olacak oh mis
benim esimde boledir ama ben papuc birakmam pek
lutfen siz de sessiz kalmayin sonra bir bakmissiniz abisi yerlesmis evinize
Madem cift maassiniz esiniz tarafina ettiginiz yardimlarin ayni miktarini sizin tarafiniza da yapmaniz gerekir haksizlik olmuyor mu tek tarafa bir de boyle soyleyin sizin anneniz de gelsin yerlessin pasa pasa yasayin esitlik onemli yani
Sınırlarınızı çizin, kararlı durun. Eşinizin yaptığı hata, bunu görmeyip bir de size tavır alıyor. Asla ezilip bükülmeyin. Olacak şey var olmayacak şey var.
Korkularınız sınırlarınızı çizmenize engel olmasın. Net olmazsanız suçlu durumuna düşürür böyle. Hiç ezilmeyin. Onun dediği olacak şey değil bir de sizin fikrinizi alma gereği bile gerek duymamış. Net olun ki bu cüreti ona vermediğiniz anlasın.Normalde güzel bir iliskimiz var esimle. Ailesi yüzünden bozulacak diye cok korkuyorum.
Abisi sizde kalmayı düşünüyor yoksa bu şekilde konuşmazdı bence tavrını koy kabul etme sen kocanla evlendin ailesiyle değil onlar bakmak zorunda değilsinTek abisi değil ailesiyle ilgili çok hassas. Bence de abisi olur mu öyle falan demeliydi. Ama bizimle yasamasa bile eşimin yufka yüreğini somurecek gibi. Kadınlar hisseder. Eşime soylesem asla kabul etmez beni fesatlikla suçlar. Sabah kahvaltıda dünkü ev için tamam bekarim, issizim, param yok ama o evde de yaşanmaz ki falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?