Eşim bana değer verirken ben yemek yapıp götürmüşüm çok mu?

Maşallah, nazar değmesin... Onların sözlerinde takılacak bişi yok bence laf olsun diye laf demişler işte boşboğazlık... Yaşlı teyzenin eşi belki vefasız çıkmıştır ondan öyle diyodur sana kimbilir. Takılma bunlara Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın İnşallah. Tek derdin bu olsun :))

Bana yaptığın sürpriz değil de, kullanıcı adın garip geldi. O şimdi evli.... Hayatının bundan sonraki özeti bu mu olacak? Bir siteye kayıt olurken bile kendinle ilgili ilk aklına gelen bu mu? Bence kocanı şımartmak değil ona öğlen arasında yemek yapmak, ama evlilikten yüksek beklentilerin varsa zaman geçtikçe ilgisi azalan eş sendromunu sen bugun yaptığın öğle yemeği sürprizine bağlayacaksın. minibüsteki teyzeyle danışmadaki patavatsız kol kola girip zihninde sana el sallayacaklar :29:

Birgün "o şimdi dul" adını da alan olacak mı acaba :1:

komik olan ne anlayamadım
evet hayatımın bundan sonraki özeti bu olacak ne var yani
Elhamdülillah evliyim ve mutluyum bir çok insanın hayal edipte kavuşamadığı bir saadet bu
kimin beklentileri olmaz ki...
siz merak edip o güzel aklınızı bu konuya yormayın benim eşim beni bu zamana kadar hayal kırıklığına uğratmadı bundan sonrada uğratmaz

bence en güzelini yapmışsın bunda yanlış olan biş yok sen milllete bakma her konuya her şeye burunlarını sokmakta pek ustalardır millete göre hareket edecek olursak ohoooo... sen dogru bildiğini yap ve seni tebrik ediyorum güzel bir şey yapmışın:1:

komik olan ne anlayamadım
evet hayatımın bundan sonraki özeti bu olacak ne var yani
Elhamdülillah evliyim ve mutluyum bir çok insanın hayal edipte kavuşamadığı bir saadet bu
kimin beklentileri olmaz ki...
siz merak edip o güzel aklınızı bu konuya yormayın benim eşim beni bu zamana kadar hayal kırıklığına uğratmadı bundan sonrada uğratmaz

Eleştiriye tahamülsüz ve "benim çocuğum yapmaz"cı anne adayı :1: "Bir derdim var" lara yazdığınızda beni hatırlayın. :71:

kardeşim bırak insanlar ne düşünüyosa düşünsün önemli olan senin ne hissettiğin..insanoğlu bi tuhaf..sen deseydinki "kocamı adam yerine koyduğum yok,ona zıkkımın en dip köklerinden yediriyorum,değermi erkek milleti için,hayatımı yaşıyorum" işte o zamanda farklı bi ton laf yerdin..herkes bişiler söyleyecektir..memnuniyet duymayan öyle çokki hayatta..

böyle saçma bi zihniyet var mı,kocam beni yarın bigün üzer diye ona vereceğim değerden çalıcam,sevgimi,ilgimi içime gömücem,tepeme çıkmasın diye mutlu anlarımızı sabote edicem..

böyle düşününler yarın bigün hayel kırıklığına uğradıklarında "ohh iyikide çok değer vermemişim,kendimi yormamışım"demicek..pişmanlıkdan kavrulacakki "ya şunu yapsaydım,ya bunu yapsaydım nasıl olurdu"diye..ama sen ve senin gibi düşünenler Allah korusun bi mutluzluk bulacaksa seni,kendi sorgulayacağın hiçbişey olmaz..ben elimden geleni ardıma koymadım dersin yüreğin ferah olur..tedbirimi almıştım,taktirimde buymuş olur..

Son düzenleme:
bence çok iyi yapmışsın. eşin üstüne titriyormuş onu şımartman da gayet normal. seni eleştirenlere gelince hayatlarında bir erkek tarafından sevilmemiş olabilirler. vardır böyle tipler kendileri mutsuz oldukları yetmiyormuş gibi başakalarının da mutsuz olmasını isterler.

canım , onlar kendilerine değer verilmeyen, bir erkek tarafından hoşnut edilmemiş bayanlar olabilirler. belkide aşkı sevgiyi bilmiyorda olabilirler. bence çok güzel bir süprizcik yapmışsın :) böyle süprizler evli çiftlerin birbirlerini sevgili gibi hissetmesini sağlarmış daha dün okudum eşlerinize küçük süprizler yapın evlilikler monotonlaşmasın diye. bende çok severim süprizleri. sen içinden gelenleri yapmaya devam etboşver kıskananlar çatlasın ohh:nazar:

Eşine yemek götürmen çok şirin ve olumlu eşinde değer bilen biri ,gerisi boş

o şimdi evli kullanıcı adında çok hoşmuş. evlilik çok güzel, çocuk sahibi olmakta çok güzel zamanı gelince. çok şükürki değer veren , gözümüzün içine bakan eşlerimiz var. kim ne derse desin, senin mutluluğundan rahatsız olanlar hep olacaktır onlara pis pis gülümse geç. benim kullanıcı adımın altındada o şimdi anne yazıyor, hayatımın özeti değil içimde barındırdığım kocaman mutluluktan yazdım, tıpkı senin evliliğinin nickinde olması gibi. allah aranızdaki aşkı muhabbeti hiç bozmasın maşallahh size :nazar:

canım , onlar kendilerine değer verilmeyen, bir erkek tarafından hoşnut edilmemiş bayanlar olabilirler. belkide aşkı sevgiyi bilmiyorda olabilirler. bence çok güzel bir süprizcik yapmışsın :) böyle süprizler evli çiftlerin birbirlerini sevgili gibi hissetmesini sağlarmış daha dün okudum eşlerinize küçük süprizler yapın evlilikler monotonlaşmasın diye. bende çok severim süprizleri. sen içinden gelenleri yapmaya devam etboşver kıskananlar çatlasın ohh:nazar:

Benimde söyleyeceklerim tıpa tıp aynısıydı:77:
Tekrara gerek yok:78:
Sonbahar arkadaşım çok güzel ifade etmiş:16:
Allah nazardan saklasın sizi:nazar::nazar:
Mutluluğunuz muhabbetiniz bir ömür sürsün inşallah:71:

Bana yaptığın sürpriz değil de, kullanıcı adın garip geldi. O şimdi evli.... Hayatının bundan sonraki özeti bu mu olacak? Bir siteye kayıt olurken bile kendinle ilgili ilk aklına gelen bu mu? Bence kocanı şımartmak değil ona öğlen arasında yemek yapmak, ama evlilikten yüksek beklentilerin varsa zaman geçtikçe ilgisi azalan eş sendromunu sen bugun yaptığın öğle yemeği sürprizine bağlayacaksın. minibüsteki teyzeyle danışmadaki patavatsız kol kola girip zihninde sana el sallayacaklar :29:

Birgün "o şimdi dul" adını da alan olacak mı acaba :1:

aslında olumlu yorumlar olurdu sizin bu yorumu yaparken belkide bir dertle boğuşuyor musunuz? Bir yorum deyip geçmeyin ya gününüz iyi geçmemiştir ya yaşanmış kötü olay yada hastalık vardır ,ruh hali durumu( konu sahibide üzülmüştür sanırım)

Eleştiriye tahamülsüz ve "benim çocuğum yapmaz"cı anne adayı :1: "Bir derdim var" lara yazdığınızda beni hatırlayın. :71:

konuyla alakası olmayan ve beni rencide eder bir tarza yorum yaparsanız tahammül edemem evet
belki sizin bir yaranız var yoksa normal değil yazdıklarınız
o yüzden diyecek bir şey bulamıyorum

kardeşim bırak insanlar ne düşünüyosa düşünsün önemli olan senin ne hissettiğin..insanoğlu bi tuhaf..sen deseydinki "kocamı adam yerine koyduğum yok,ona zıkkımın en dip köklerinden yediriyorum,değermi erkek milleti için,hayatımı yaşıyorum" işte o zamanda farklı bi ton laf yerdin..herkes bişiler söyleyecektir..memnuniyet duymayan öyle çokki hayatta..

böyle saçma bi zihniyet var mı,kocam beni yarın bigün üzer diye ona vereceğim değerden çalıcam,sevgimi,ilgimi içime gömücem,tepeme çıkmasın diye mutlu anlarımızı sabote edicem..

böyle düşününler yarın bigün hayel kırıklığına uğradıklarında "ohh iyikide çok değer vermemişim,kendimi yormamışım"demicek..pişmanlıkdan kavrulacakki "ya şunu yapsaydım,ya bunu yapsaydım nasıl olurdu"diye..ama sen ve senin gibi düşünenler Allah korusun bi mutluzluk bulacaksa seni,kendi sorgulayacağın hiçbişey olmaz..ben elimden geleni ardıma koymadım dersin yüreğin ferah olur..tedbirimi almıştım,taktirimde buymuş olur..

kesinlikle katılıyorum size
elimden adamı kaçırıp ah vah edeceğime ben elimden geleni yaparım bir yamuk yaparsada O ah vah eder böyle birini bir daha nerden bulurum diye

o şimdi evli kullanıcı adında çok hoşmuş. evlilik çok güzel, çocuk sahibi olmakta çok güzel zamanı gelince. çok şükürki değer veren , gözümüzün içine bakan eşlerimiz var. kim ne derse desin, senin mutluluğundan rahatsız olanlar hep olacaktır onlara pis pis gülümse geç. benim kullanıcı adımın altındada o şimdi anne yazıyor, hayatımın özeti değil içimde barındırdığım kocaman mutluluktan yazdım, tıpkı senin evliliğinin nickinde olması gibi. allah aranızdaki aşkı muhabbeti hiç bozmasın maşallahh size :nazar:

eşim benim karşıma tüm umutlarımın tükendiği bir anda çıktı can oldu bana
onun aşkı, evliliğimiz beni kendime getirdi
o yüzden mutluyum iyiki evliyim ve iyiki kullanıcı adım o_simdi_evli :66::66::66::66:

Son düzenleme:
ya işte insanlarla fazla diyaloğa girince böyle oluyo.... keşke senin ve benim gibilerinin olduğu bi dünya olsa.......

benimde güleryüzümden kaynaklanan kıskançlıkları burada paylaşmamı bazı insanlar "yüz göz olma, ağır ol, laçka" diye nitelendiriyo... :47:

bunları bi yere toplasalar bizim gibileride bi yere....

üzme canım kendini ya... keşke yerinde olsam :) nışanlım eşim olsa yani :)) evde onu sürprizlerle karşılasam (!)

ona ciciler yapsam :)) :1::1::1::1:

eşi sevmek saymak değer vermek yemeğini götürmek vs.

bunlar olması gereken şeyler

ama hayatının kaynağı sırtını yasladığın direk değildir koca

unutmamak gerekir:ağaca dayanma çürür, insana güvenme ölür

hayattaki yaslanacağımız tek şey yine kendimiz olmalıyız
ha bunun yanında bide sevdiğimiz bir eşimiz olmuş ne ala
ama olmasa da yaşayabilmeliyiz hemde mutlu bi şekilde:8::8:

bazen insanlar ne kadar kırıcı olabiliyor sırf yorum yapmak için yazmaya gerek yok bence:41:
"o şimdi evli" hanımefendi siz yanlış bişe yapmamışsınız ki insanın eşine süpriz yapmasından daha güzel ne olabilirki çevrendekilerini boşver takma kafaya onlar yapamadıkları için gocunuyorlar bence sen hep böyle yapmaya devam et canım.bende 2 senelik evliyim ooo eşime neler yapıyorum çevremdeki herkezin tuhafına gidiyor neymiş çok yüz veriyormuşum bence insanlar anormalleşti ben sevdiğim için herşeyi yaparım o da benim için yapar gerisi boşşşş:64:

Back
X