Eşim bana diyor ki...

Evlenmeden önce iltifat etmiyor muydu beğendiğini söylemiyor muydu daha 5 ay olmuş evleneli ne ara bu moda geçti ve neden durup dururken böyle bişey söyleme gereği duydu kendi özgüvenini sizin üzerinden tazelemek için mi siz kötü hissedin o iyi olsun diye sizden kendini daha iyi göstermek için

Beğenmediğin insanı sevemezsin,adam saçmalamada nirvana yapmış.Dürüst mü oldu şimdi? Madalya takalım........
Kirilmakta çok haklısınız ,ben olsam bundan sonra nasıl bir şey geliyor diye beklerim,çünkü adamın bu açıklaması dönülmez bir yolun girişi gibi,aklından zoru yoksa, başka olaylara gebe .........

Kendisi Tom Cruise falan mı eğer değilse eleştirmeye hakkı yok çünkü. SiZde aşağı çekmeyi çekmeyin ben gayet hoş biriyim herkeste çok beğeniyor bir ben değil istersen bir göz doktoruna görün canım de git yanından eğer özgüvenli olursan laf etmeye hakkı olmaz

Ben bugüne bugün kiraz güzeliyim sen kimsin diyemedin mi konu sahibi

Bir arkadasimin eşi de doğumdan sonra aldığı kilolara istinaden "seni artık kiskanmiyorum nasılsa kilolusun" diyormuş. Bacaklarındaki batıklara istinaden "bu cildin niye böyle senin, ne kadar bakimsizsin" diyormuş. Bu arada kızı görsen bebek gibi.. masmavi gozler, inci gibi dişler... Bazı insanlar özgüven kırmayi severler. Kendilerini partnerinden daha aşağıda görmekten hoşlanmazlar. Kendine güvensizliği aslında...

Kocan da hıyar ağası seçilmiş sanırım

Eşin olacak ayı ev işlerine çocuk bakımına ortak oluyor mu? Resmen sizi üzmek, düşürmek için söylemiş. Sizin kendinize olan güveninizi kırıp kendine bağlamak için yapmış. Eşe takılmak espri yapmak böyle bir şey değil. Bundan sonra aklını başına alıp haddini bilsin yok öyle kadına laf söyleyip evinin işini yaptırmak, çocuğuna baktırmak. Sizde altta kalmayın sizde onu ezin alay edin bu erkekler düşünceli kadını haketmiyor.

Böyle adamlar her pisliği hak ediyorlar ama .....Her neyse ki namuslu kadınlara denk geliyorlar. Utanmaz herif. Başka erkeklerin karısını güzel bulacağını biliyor ve özgüven yıkmak istiyor. Aslında kendi kompleksli biriymiş. Ben böyle bir durumda ayrılığa kadar giderdim. Çok çirkin ötesi ve akıldan çıkmayacak bir davranış şekli. Siz de onu aşağılayın. Öz güvenini yerle bir edin. Haddini bilsin. Adama bak ya !!! Sanki birlikte uyumayı sevmekle teveccüh gösteriyor.

Terbiyesiz herif. Benim de kaynanam dünya güzeli değilsin ama çok iyisin demişti bi kere. O kadar gıcık olmuştum ki aklıma geldikçe yükseliyorum. Ben de ona şakayla karışık dünya güzeli olsam senin oğlunu alır mıydım koca diye sence demiştim. Bazı insanlar böyle terbiyesizdir yapacak bişey yok. Bunların karşısında biraz hazır cevap olmak gerekiyor.

Niye şikayetlerin yüzde 80 hep öğretmen..neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi
Eşiniz sizin enerjinizi almaya çalışıyor tersleyin üzülmek yerine eminim vasat TC erkegidir

yahu şu kadınlar erkeklere gerekli cevabı neden veremyor anlamıyorum
adam sana çrkinsin diyor sen de susuyorsun,üzülüp gelip burda anlatıyorsun
onun yerine adama ,sen de çok çirkinsin ama ben de seni çok seviyorum hayatım niye diyemedin?
niye hep alttan alan kadın oluyor ,ayar oluyorum yaaa.

eleştiri bende sevmem ama lehine çevir sende madem bu şekilde beğenmiyor elini cebine atacak kardeşim sen kim köpek diyeceksin ?

Acımasız olacak ama,öncesinde size karşı kinlenmesini gerektirecek olaylar ve sözler olmadıysa ,üzülerek söylüyorum ki sizi sevmiyor net.
Eşler bir elmanın yarısı gibidir 2 tarafında eksikleri vardır ama bir bütün halinde güzeldirler,2 tarafta eksiklerini bilir ama eş dediğiniz insan sizin eksikliğinizi sözleri ve davranışları ile görmemenizi sağlar.
Örnek verecek olursa doğum sonrası ve üzerine sigarayı bırakmamla neredeyse 20 kg aldım uzun sürede veremedim,ben diyet yapmak için kendimi paraladğım zamanlar eşim bana böylede çok güzelsin boşver diyeti miyeti,ağız tadıyla yemeğimizi yiyelim derdi.
Eşiniz sizi dünyanın en güzel kadını gibi hissettirmiyorsa gerisi boş.

Güzel oldugun için seni aşağı çekerek cirkin hissetmeni ve toplumdan silinmeni istiyor. Topluma cok karısmanı istemiyor. Erkekler böyle esleri eger bir ortamda begeniliyorsa, kariyer acısından erkekten üstünsen seni hep yererek asagı cekmeye calısır kompleks bu. Sen kendine gğvenen bir kadın olarak daha cok topluma karıs. Özen kendine makyajın sade ve kusursuz olsun. Tırnakların özenli olsun. Topukluları cıkarma ayagından. Kdursun. Haaa hayırdır bu süs püs neden derse sen begenmedgini soyledin ya napayım güzellesmeye calısıyorum kendimce de daha da kudursun sjsjfjskg tabi ki sen güzelligini farkındaysan daha da uzerine git güzellignn

Eli yuzu duzgun birisiyim ama mukemmel biri degilim tabiki. Kim mukemmel ki.
Sevgi kusurlari kapatiyor zaten.
Yeni eski farketmez ,esim bana bunu dese , kapinin yolunu bulur net.
Insan bir lafi soylerken ardini dusunemiyorsa, ogretin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…