Eşim bana diyor ki...

Kompleksli, içten ezik dıştan bi b.k görünmeye çalışanlar partnerini ya kişilik ya görüntü olarak aşağılayıp kendilerine bağımlı hâle getirmek istiyorlar, özgüveni düşsün ki benim sevgim ona büyük lütuf gibi gelsin diye düşünüyorlar.
Büyük bi manipülasyon yöntemi, gelmeyin böyle oyunlara. Sakın kendinizde kusur bulmayın, özgüveninizi kaybetmeyin; ay doğum yaptım yüzüm çöktü, ay kilo aldım/verdim, ay ben yetersizim vs vs.
Bi kere kusur arayan bulur, bulamazsa uydurur. Ayrıca, sevince en salak saçma hali bile hoşuna gidiyor insanın. Ev hali, evlilik hali, birbirimizin her durumunu görüyoruz, kim her an müthiş görünüyor?
Böyle bi ifadenin kırıcı olacağını eşşek olsa bilir, amacı nedir anlamadım ama yaptığı terbiyesizce, dobrayım/açık sözlüyüm tribine girmesin, biz buna hadsizlik, edepsizlik diyoruz kısaca. Seni seviyordur, buna bi şey diyemem ama kafa/kişilik sıkıntılıysa sevgiyi gösterme, yaşama biçimleri farklı oluyor.

Ben de öyle düşündüm. Düzenli geliri var, ev işi çoluk çocuk peşinde koşuyor, kendisine de eşlik yapıyor ne güzel. Çocuğun velayetini alan adamlar ya annelerine ya da evlendikleri kadına yıkıyor çocuklarının bakımını.

Kiraz güzeli mi

5 aylık evlilikte bu laf çok fazla gibi geldi bana. Gizli bir narsist kokusu alıyorum alttan alttan özgüvenine zarar vermeye çalışıyor.
Kadını gördüm, bu kadına bakan bi daha bakar. Tabi ezilmiştir egosunda neşeyle sahur açtığımın.
Senin bütün yorumlar niye böyle güzel? Gizli bir hayranlık besliyorum sana karşı haberin olsun. Resmen en mükemmel rol modelsin. Her cümlen ayrı bir olay.
Boşayın gitsin bu barzoyu, çocuğunuzla gül gibi yaşayın. Hem çocuğuna bakıyor hem bi şeyini eksik etmiyor hem de laf yiyorsunuz. Hayat değil bu.
Lügatıma yeni bir kelime eklendi. Barzo

Ayrıca katılıyorum konu sahibi. Adamın çocuğuna da bakıyorsun bence çok konuşmasın bu barzo.

Beğenmiyor ise niye evlenmiş? 5 ayda fikri mi değişmiş. Boşayın bu adamı. Bende benimkini boşayacam. Boşanma davam bitirince şampanya patlatacam. Bir şişe de size alırız boşanınca bir güzel patlatırız. Bu barzo da öküzün trene bakması hesabı bakar öyle. Ay kelime ile aşk yaşıyorum ne güzel BARZO.

Hay aklınla çok yaşa Katip.

Bu ne ya övüyor mu gömüyor mu ? Kendi ayağına sıkmış bu ne özgüven sanırsın David Beckham.
Beğenmediği kimse ile surat surata bile kimse gelmez kaldı ki evlensin yaa.

Ben bu adamın çok daha art niyetli olduğunu düşünüyorum. Adamın kızı kaç yaşında acaba ? Kızının velayetini hangi şartlarda aldı; eski eşini velayeti kendisine bırakmaya mecbur mu etti ? Kızının velayeti kendisinde olduğu için, eski eşine nafaka da ödemediğini düşünüyorum.

Konu sahibi oğlunun babasından çocuğu için nafaka alıyorsa; şu anki kocasının cebinden oğlu için maddi olarak bir şey de çıkmamış oluyor.

Adam kadını görsel olarak beğenmiyor. Kadın, adamın gözünde bir kadında beğendiği görünüşe sahip değil. En azından yazılandan çıkan sonuç bu.

Bir de utanmadan adam diyor ki, ancak gecelerimi seninle paylaşmayı seviyorum.

Konu sahibi umarım alt metni iyi okur ve boşanmayla beraber, bu art niyetli adama manevi tazminat davası da açar. Adamın eski eşiyle, kızı sebebiyle karşılaşıyorsa; bu adamın çocuğun velayetini tehditle mi aldığını da öğrense keşke.

Meraktan gittim baktim kiraz guzellerine
Eee siz evli ve cocuklu olarak nasil katildiniz yarismaya. En olmadik seye takildim yine 2020‘ de Corona nedeniyle iptal olmadi mi? 2019 birincisiyseniz hadi ordan host diyin, sonuncu olsaniz da diyin ve güzellik icin üzülmeyin.

Hiç takılmayın sadece bir gün aniden deyin ki (eşiniz esmer olsun misal )

"biliyor musun ben aslında esmer erkeklerden hiç hoşlanmazdım nasıl oldu bilmiyorum yakışıklı da değilsin ama galiba yanımda olman bana huzur veriyor kokunu seviyorum seninle uyumayı seviyorum ama yinede favorim sarışınlar"

Oh mis sizde duracağına onda dursun laf

Sen güzel olduğun için simarma özgüvenin olmasın diye seni asagiliyor sana kimse bakmaz ben senii seviyorum diyo aklınca oda biliyor güzel olduğunu bu oyuna gelme bu başlangıç daha neler yapacak seni yere çekmek için

Yahu adam kıllı göbeğini kaşırken sizi beğenmemiş ah ya napcaz şimdi? Bir de 2. Evlilikmiş. 2. Evlilikte gardımız daha sağlam olmuyor mu ki? Hani 20 li yaşlarda bu söylenene alınırız tamam da, bişeyler görüp geçirdikten sonra da beni beğenmiyorsa çok da fifi ya! ve bunu söyleme cesaretini kendimde bulacak kadar yürek yediyse; işte orda kapı,aha da sapı deriz ayol.
Güzelliğinize kurban olsun.

Bizim ülkenin klasik erkeklerinde bu "kadını ezme üzerinden ego tatmini" var.
Kendini biraz eğitmiş, kadın-erkek ilişkileri üzerine iki kitap karıştırmış hiçbir erkek şunu yapmaz. Eril enerjisi yüksek bir adam, kendine güvenen bir adam kadını kraliçe gibi yükseltir, mutlu edecek sözler söyler, özgüvenini destekler. Yabancıların "happy wife, happy life" diye bi lafı var çok severim, "karın mutluysa, mutlu hayat yaşarsın" gibi..

Öncelikle şunu hatırlayın: Siz zaten güzel bir kadınsınız. Özgüveniniz de eşinizin iki lafına, veya kiraz güzeli seçilmenize bağlı değil. Siz kendinize bağlayın özgüveninizi, başkalarının seçimlerine veya sözlerine değil.

Adama da bu sözlerin sizi incittiğini, kendine güveni olan bir erkeğin karısının özgüvenini sarsmaya çalışmayacağını bir lafın arasında söyleyin. Bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…