- 25 Ağustos 2014
- 21.207
- 50.802
- 798
- Konu Sahibi HappyAlways
-
Ben de öyle düşündüm. Düzenli geliri var, ev işi çoluk çocuk peşinde koşuyor, kendisine de eşlik yapıyor ne güzel. Çocuğun velayetini alan adamlar ya annelerine ya da evlendikleri kadına yıkıyor çocuklarının bakımını.Böyle takılma mı olur ? Adam neyi sevdiğini de söylemiş zaten. Bu evlilikle beraber adam kızıyla kendine bir düzen kurmuş işte. Asıl sevdiği de her işinin görülmesi.
Konu sahibi neden bu adamla hayatını ziyan etsin ki.
Kiraz güzeli miEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
5 aylık evlilikte bu laf çok fazla gibi geldi bana. Gizli bir narsist kokusu alıyorum alttan alttan özgüvenine zarar vermeye çalışıyor.Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
Senin bütün yorumlar niye böyle güzel? Gizli bir hayranlık besliyorum sana karşı haberin olsun. Resmen en mükemmel rol modelsin. Her cümlen ayrı bir olay.Kadını gördüm, bu kadına bakan bi daha bakar. Tabi ezilmiştir egosunda neşeyle sahur açtığımın.
Lügatıma yeni bir kelime eklendi. BarzoBoşayın gitsin bu barzoyu, çocuğunuzla gül gibi yaşayın. Hem çocuğuna bakıyor hem bi şeyini eksik etmiyor hem de laf yiyorsunuz. Hayat değil bu.
Kusura bakmayın çok güldüm3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim
Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Ya bana dedi ki yuzunu begenmiyoeum cokuntuler var sogum yaptim 4 yasinda oglum var. Olabiliyor ciltte bazi kadinlarda hamilelikte. Ben oyle dusunmuyorum bence gercekten artik cirkin buluyor kadinlar evde bin tane is yapiyor hemde calisiyorum ogretmenim. Yani her an saclarimiz yapili olmuyor ki ben her gun saclarmi yapmaya ozen gosteriyorum kisisel bakim vs ama neden bu bi kadini cok kirar neden bana kendimi kotu hissettiriyor ki
Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
Ben de öyle düşündüm. Düzenli geliri var, ev işi çoluk çocuk peşinde koşuyor, kendisine de eşlik yapıyor ne güzel. Çocuğun velayetini alan adamlar ya annelerine ya da evlendikleri kadına yıkıyor çocuklarının bakımını.
Meraktan gittim baktim kiraz guzellerineEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Sen güzel olduğun için simarma özgüvenin olmasın diye seni asagiliyor sana kimse bakmaz ben senii seviyorum diyo aklınca oda biliyor güzel olduğunu bu oyuna gelme bu başlangıç daha neler yapacak seni yere çekmek içinEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Bizim ülkenin klasik erkeklerinde bu "kadını ezme üzerinden ego tatmini" var.Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?