- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi HappyAlways
-
Bu festival nerde oluyor? İzmir’in Kiraz ilçesinde mi? SjsjsjshEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Instagramda filtreli purussuz kizlari gorunce kiyas yapmistir ama o filtrenin altinda neler var nelerEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
gerçekten öyle düşünse bu denli rahat söyler miydi? O nasıl peki çok mu yakışıklı?Ya bana dedi ki yuzunu begenmiyoeum cokuntuler var sogum yaptim 4 yasinda oglum var. Olabiliyor ciltte bazi kadinlarda hamilelikte. Ben oyle dusunmuyorum bence gercekten artik cirkin buluyor kadinlar evde bin tane is yapiyor hemde calisiyorum ogretmenim. Yani her an saclarimiz yapili olmuyor ki ben her gun saclarmi yapmaya ozen gosteriyorum kisisel bakim vs ama neden bu bi kadini cok kirar neden bana kendimi kotu hissettiriyor ki
Ne güzel kiraz güzeli seçilmişsiniz. Rahmetli Adile Naşit gibi karpuz güzeli seçilseydiniz ne yapardıniz?Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Öyle ölmez füze atsın djsjsjssjSizde diyinki bende seni beğenmiyorum hayatım. Üstelik sarılmayı, kokunu falanda sevmiyorum. Sohbetinde acayip sıkıyor. Ama napayım katlanıyorum işte.
esin kendine olan güveninin yikilmasini istemis ve basarmis begenmedigim birini sevmem mümkün degil esin gercekten küstah kaba saygisiz böyle bir adami ben ne begenirim nede sevebilirimEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Böyle diyen adama sanki sen de brad pitt sin de güzelliğime söylüyorsun derdimEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Ben tescilli güzelim sen de kim oluyorsun diyemediniz miEsim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?