Eşim bana diyor ki...

Adam manipülatif biriymiş. Ufak ufak özgüven bitiriyor. Ayyy bu laflara inanıp üzülürseniz çok yanlış yapmış olursunuz. İnadına ben ve çevrem gayet güzel olduğumu düşünüyor diyin.

Bu festival nerde oluyor? İzmir’in Kiraz ilçesinde mi? Sjsjsjsh

Instagramda filtreli purussuz kizlari gorunce kiyas yapmistir ama o filtrenin altinda neler var neler

gerçekten öyle düşünse bu denli rahat söyler miydi? O nasıl peki çok mu yakışıklı? ona rağmen seviyorsunudur. Birini çok beğenmeden de sevmek de var cidden ki düşününce o daha anlamlı hatta. Ama cidden kasıtlı yapmış gibi. Kısasa kısas olmaz ama beyfendinin dökülen saçlarından, büyüyen göbeğinden söz edin siz de mesela arada. Gıcıklar ya

Bu hassasiyetinizi belli edip modunuzu düşürürseniz sizi her zorda kaldığında buradan vurur.cevabınızı verin yo güzelim oh taş gibiyim deyip dalgaya alın daha da uğraşmaz

Ne güzel kiraz güzeli seçilmişsiniz. Rahmetli Adile Naşit gibi karpuz güzeli seçilseydiniz ne yapardıniz?

Çirkin de olabilirim. Beğenip beğenmemen senin sorunun deyin. Beğenmediğin birinin kokusuna da ihtiyacın yok deyin bakalım. Yaptığı densizliğin ne kadar kırıcı olduğunu anlamalı.

Bu adam en başından beri size kırıcı davranmıştır bence. Muhtemelen siz görmezden geldiniz ya da yanlış anlamışımdır diye düşündünüz. Evlenmeden önce mutlaka işaret vermiştir. Amacı sizin özgüveninizi kırıp maaşınızı yönetmek diye düşünüyorum.

K*caniz bildigin ezik. Buyuk ihtimalle sizin yaninizda kendini gorsel olarak begenmiyor, psikolojinize oynamis. Bunun baska bi versiyonu da seydir mesela kadinin daha guzel alimli cekici oldugu iliskilerde erkekten asla iltifat guzel soz duyulmamasi adeta kadinin guzelliginin "unutturulmaya calisilmasidir". Komik bu erkekler bence moral bozmaya degmez, kendi gtune baksana hadi git bi aynaya bak yuru diceksin kolundan suruye suruye aynaya goturup seninle evlendigim icin sukur namazi kil ac ellerini dua et diyip birakicaksin. Uzulmek ne yani

özgüvenini yerle bir edip hiç anlamadan seni kendine bağımlı hale getirmeye çalışır böyle tipler. Ağır manipülasyoncudur ve o olmasa dünyada kimsenin sizi beğenmeyeceğine alttan alta inandırmaya çalışırlar.
Sakın izin vermeyin buna. Siz değerlisiniz. Gitsin kendi tipine baksın. Bir tarafı yiyorsa versin parasını yaptırın en kral yerde, yemiyorsa da kapı orada. Beğenmeyen gidebilir. Aynen bunu söyleyin.

esin kendine olan güveninin yikilmasini istemis ve basarmis begenmedigim birini sevmem mümkün degil esin gercekten küstah kaba saygisiz böyle bir adami ben ne begenirim nede sevebilirim

Bizim gelinde yerel guzellik kralicesi, kocasi boyle birsey desin dover.

Boksor cunku.

Böyle diyen adama sanki sen de brad pitt sin de güzelliğime söylüyorsun derdim

Eşimle aramız 6 yaş o benden büyük ısrarla benden genç durdugunu iddia ediyor saçında bir tane siyah yok tamamı beyaz
Geçen bana diyor ki sen saçını boyuyorsun ben boyayamiyorum ondan yaşlı duruyorum 51 yaşında bu adam düşünün
Bende dedim ki sen o saçlarını bir boya Kahtalı Mıçı gibi benim yanıma bir gel bak ben napiyorum
Delirdi tabii erkekler kapatılsın ya

Ben tescilli güzelim sen de kim oluyorsun diyemediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…