eşim bana güvenmiyormuş

işten çıkınca k.validem ile konuşucam artık.. zaten biliyor bu olayları..

bence baya geç kalmışınız daha önce bu eylemi yapsaydınız azıcık rahatlardınız.tabiki buda bunu huy edinmişse kimse bir şey yapamaz belki bir kaç gün rahat bırakır yine aynısını yapar.bide siz söyleyin bende san güvenmiyorum diye...evlilik güven üzerine kurulur her dakka böyle diyen biri ancak evliliği yıpratır

Kişi kendinden bilir derim ben. Aklında aldatma düşüncesi olan kendisine de yapılabileceğini düşünür bence.

Allah Allah durduk yere neden güvensizlik olsun ki? İnsanlarla çok samimisinde yanlış mı yorumluyor?

konu sahibini hususi delirtmeye çalışır gibi hakkatten kapının önüne koyacaksın böylesini..

Haddi aşmış adamlar bunlar
Dil uzatılacak şey var, uzatılmayacak şey var
Namusuma laf edemez kimse, hiç tahammülüm yok böyle konulara, çok sinirleniyorum, erkekler neden böyle anlayamıyorum bazen

karşınızdaki güvenmiyorum dedikçe karşısında ezilip bükülmeyin bence.
kendinizi ispatlamaya da çalışmayın.
güvenmiyorsan sen bilirsin ben kendime güveniyorum deyin.
çok saçma bunlar.
ve malesef eşinizin içi çürük.insanı delirtir böylesi.
her adımı düşünerek atmak kendinden emin olduğun halde acaba yanlış anlarmı diye düşünmek çok yorucu..

Haddi aşmış adamlar bunlar
Dil uzatılacak şey var, uzatılmayacak şey var
Namusuma laf edemez kimse, hiç tahammülüm yok böyle konulara, çok sinirleniyorum, erkekler neden böyle anlayamıyorum bazen
kadın namusu için yaşar diyorsak ,buna dil uzatan kişi eşim dediğiniz kişi ise,zaten mantıklı olan arkaya bile bakmamak ,daha ağzından çıktığı an güvensizlik kelimesi kapının önüne koymak...

Benim esimde boyleydi. Ben uzak bi ilde uni. Okuyodum kiskancliklarindan yarim donemde biraktim aofye gecis yaptim. Ozel yurtta kaliyodum odalarda telefon vardi olmaz olsaydi bana ulasamamis bi kere hata edip uyumusum gece 11 de. Sen tut diger odadaki kizlari ara gidip bi bakin bi sey mi oldu bahanesiyle.. her sabah en gec 7 de arardi gece uyanirsada arardi. Bi sabah uykuda kalmisim cebimi aramis duymamisim oda telefonununda fisini cektim gece aramasin diye. Sen kalk yurt elemanlarini ara adamlar sabah sabah kapima dayandilar.. ha bi defada otobusu aramisti telefonuma cevap vermedim diye. Adam geldi iyimisiniz dedi. Bayginlik gecirdim resmen sinirden. Bunun gibi bir suru sey.. ama simdi biraz daha duzeldi gibi. Gerci bende cocuktan dolayi pek bi yere cikmiyorum belki bununda etkisi vardr. Bende guvenini sarsacak hic bi sey yapmadim hatta ayartana kadar canim cikmisti zamaninda cok artislik yapiyodu. Yani guvenini sarsmakla alakasi yok pek. Bazi adamlar boyle demekki

zaten senin bi şuçun yok dedi.. ama acaba etkilendi mi diyorum..

işten çıkınca k.validem ile konuşucam artık.. zaten biliyor bu olayları..

Mantıklı tabii..
Annesi kulağını çeker,eşin de sana güvenir.
Arkadaşım gerçekten tüm bunlara inanıyor musun?
Bu adamın hala nesini seviyorsun?
Hoşuna mı gidiyor mutsuz olmak?

Ne kadar sacma isler. Ayrica esimin bana guvenmedigini soylemesinden buyuk hakaret olamaz. Boyle bir adamla da evli kalamazdim sanirim.

Acaba kendi mi bir yanlış yaptı da etme bulma dünyası deyip sizi sorguya çekiyor ya da bir yakınının eşi de yanlış yapmış olabilir o yüzden psikolojisi bozulmuştur . Ne zamandır bu şekilde davranıyor

çevresinde var bu tarz hareketlerde bulunanlar.. etkilenir duyunca sinirlenir falan.. ara ara davranıyor herzaman değil..

hakaret anlamında söylemiyorum eşinin şizofreni ya da benzer başka bir hastalığı olmasın ailesini bi araştır genellikle genetik geçişlidir bu rahatsızlıklar, olmazsa ikna et psikiyatriste gidin yoksa olan sana olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…