- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
Etkilenmis de ola bilir. Belki de seni cekemeyen birileri dolduruyor esini sana karsiama eşim hep yapmıyo.. ara ara 3-4 ayda bir falan.. hatta ne telimi karıştırır ne kim aradı seni der ne nereye gittin.. anlık geliyor buna.. bende daha önce böyle olaylarda hop ne diyosun sen demediğim için böyle uzayıp gidiyor..
bide bizim çevremizde ara ara böyle şeyler duyuluyo acaba etkileniyormu diyorum ..
Kesinlikle esinizi en iyi siz tanirsiniz. Cok iyi bir rest cekmeniz lazim tekrarlanmasini da engelleyecek bir rest. Nereye kadar boyle. Umarim halledersiniz.zaten yıpranıyoruz valla bıktım liseli gibi kavga etmekten inanın.. çok iyi rest çekmem lazım bu sefer yoksa hepten kopacak bi iş..
benimde olsa ilk bu aklıma gelir.. ama ne bilim telefonu şifresi hep bende ee arkadaşlarımız gittiğimiz mekanlar hep ortak hiç öyle bişey hissettirmediInsallah ki yoktur oyle bir sey. Amma aklima ilk bu geldi
Ben de boyle düşündüğünü düşünüyorum. Biz kadınlar da arada küçük şeyleri büyütür sorguya çekeriz. Ayni şeyi erkekler yapinca garip karsiliyoruz ama. Esim bana kendinden çok güvenir. Benim asla yanlis birşey yapmayacagimi bilir. Ama iste ara sura telefonuma bakar is yerime gelir. Ben de bunun kiskancliktan kaynaklandigini düşünüyorum ve fazla kafama takmiyorumbunu ona defalarca anlattım bana dediği zaman zaman sende bana güvenmiyorsun bende sana arada güvenmiyorum ne var bunda diyor.. senle ben birmiyim diyorum cevap yok. direk bişey ima etmiyor.. arada arada yapıyor. telefonlarımı hiç karıştırmaz mesela ama bi bakarım iş servisindeyken ortamı dinler gerçekten ordamıyım diye.. acaba ben arada bunu sıkıştırıyorum diye gör bak aynısını yapınca nasıl oluyor mu demek istiyor.. valla aklım allak bullak oldu..
aynen öyle dilin kemiği yok derler ama en azından ne kadar kırıcı bişey söylediğinin farkına varması lazım.. ben çocuğunun annesiyim ..Kesinlikle esinizi en iyi siz tanirsiniz. Cok iyi bir rest cekmeniz lazim tekrarlanmasini da engelleyecek bir rest. Nereye kadar boyle. Umarim halledersiniz.
dün gece bi olay yaşadık galiba ondan etkilendi herzaman böyle değil..genelde böyle insanlarin kendilerini olur birseyler
bence siz esinizi kontrol edin derim
aynen bana dediği sen bana söyleyince oluyorda ben sana söyleyincemi olmuyor.. ama sen erkeksin ben kadınım.. bu algılamadan konuşuyor...Ben de boyle düşündüğünü düşünüyorum. Biz kadınlar da arada küçük şeyleri büyütür sorguya çekeriz. Ayni şeyi erkekler yapinca garip karsiliyoruz ama. Esim bana kendinden çok güvenir. Benim asla yanlis birşey yapmayacagimi bilir. Ama iste ara sura telefonuma bakar is yerime gelir. Ben de bunun kiskancliktan kaynaklandigini düşünüyorum ve fazla kafama takmiyorum
O zaman yapacak tek sey esinle kavga etmeden sakince konus bu konuyu. Kac yildir evli oldugunuzu, senin onun guvenini sarsmadigini falan soyle. Ve sana guvenmediginden ne kadar kirildigini anlat. Kisaca tatli dille guvensizliginin kokune in. Boyle yaparsan her halde neden guvenmedigini soyler.benimde olsa ilk bu aklıma gelir.. ama ne bilim telefonu şifresi hep bende ee arkadaşlarımız gittiğimiz mekanlar hep ortak hiç öyle bişey hissettirmedi
eşiniz akrep burcumu?merhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
aslan bende yengeçeşiniz akrep burcumu?
yok öyle dolduruşa gelmez sanmıyorumEtkilenmis de ola bilir. Belki de seni cekemeyen birileri dolduruyor esini sana karsi
genelde akrepler için şüpheci güvenilmez derlerde ondan merak ettim..neden eşinizi affettiniz pekiaslan bende yengeç
aynen öyle yapıcam yoksa çözülmicek konuşmadan ama önce tavrımı koymam lazım net.. valla 10 gün sonra 5 evlilik yıldönümümüz nelerle uğraşıyorum işe bak ya...O zaman yapacak tek sey esinle kavga etmeden sakince konus bu konuyu. Kac yildir evli oldugunuzu, senin onun guvenini sarsmadigini falan soyle. Ve sana guvenmediginden ne kadar kirildigini anlat. Kisaca tatli dille guvensizliginin kokune in. Boyle yaparsan her halde neden guvenmedigini soyler.
affetmem için pişman olması lazım adam pişman değil henüzgenelde akrepler için şüpheci güvenilmez derlerde ondan merak ettim..neden eşinizi affettiniz peki
yok ben yıllar önce aldattığı için sordumaffetmem için pişman olması lazım adam pişman değil henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?