eşim bana güvenmiyormuş

Etkilenmis de ola bilir. Belki de seni cekemeyen birileri dolduruyor esini sana karsi

zaten yıpranıyoruz valla bıktım liseli gibi kavga etmekten inanın.. çok iyi rest çekmem lazım bu sefer yoksa hepten kopacak bi iş..
Kesinlikle esinizi en iyi siz tanirsiniz. Cok iyi bir rest cekmeniz lazim tekrarlanmasini da engelleyecek bir rest. Nereye kadar boyle. Umarim halledersiniz.

Yok degildir ya :) ama bi müdahalede bulunman lazim artık. Kavgayla falan olmaz. Cok rahatsiz oldugunu ve seni cok uzdugunu ona bir sekilde anlatmalisin.

Ben de boyle düşündüğünü düşünüyorum. Biz kadınlar da arada küçük şeyleri büyütür sorguya çekeriz. Ayni şeyi erkekler yapinca garip karsiliyoruz ama. Esim bana kendinden çok güvenir. Benim asla yanlis birşey yapmayacagimi bilir. Ama iste ara sura telefonuma bakar is yerime gelir. Ben de bunun kiskancliktan kaynaklandigini düşünüyorum ve fazla kafama takmiyorum

Kesinlikle esinizi en iyi siz tanirsiniz. Cok iyi bir rest cekmeniz lazim tekrarlanmasini da engelleyecek bir rest. Nereye kadar boyle. Umarim halledersiniz.
aynen öyle dilin kemiği yok derler ama en azından ne kadar kırıcı bişey söylediğinin farkına varması lazım.. ben çocuğunun annesiyim ..

aynen bana dediği sen bana söyleyince oluyorda ben sana söyleyincemi olmuyor.. ama sen erkeksin ben kadınım.. bu algılamadan konuşuyor...

benimde olsa ilk bu aklıma gelir.. ama ne bilim telefonu şifresi hep bende ee arkadaşlarımız gittiğimiz mekanlar hep ortak hiç öyle bişey hissettirmedi
O zaman yapacak tek sey esinle kavga etmeden sakince konus bu konuyu. Kac yildir evli oldugunuzu, senin onun guvenini sarsmadigini falan soyle. Ve sana guvenmediginden ne kadar kirildigini anlat. Kisaca tatli dille guvensizliginin kokune in. Boyle yaparsan her halde neden guvenmedigini soyler.

Bismillahh... boyle ömür mü gececegini saniyor.. kendine ceki duzen vermeli.. boyle hic mutlu olamaz kafasindaki supheler kendini yer bitirir sonra seni ve cevresindekileri.. insaallah düzelir.

sabah alarm çalınca kızdı uyandığı için.. bana bisürü zırvaladı..bende keyfime mi kalkıyorum sbahın köründe.. işe gidicem dedim. oda bana gitme işe zorlamı gidiyosun dedi. bende sana güvenip işmi bırakılır sanki evi geçindirebilcen dedim... ( biraz fazla harcma yapıyor kendi hobilerine ) ne biçim konuşuyosun falandan girdik bu konudan çıktık..
acaba bana mı inat yapıyor bu dediklerim yüzünden ...

eşiniz akrep burcumu?

aynen öyle yapıcam yoksa çözülmicek konuşmadan ama önce tavrımı koymam lazım net.. valla 10 gün sonra 5 evlilik yıldönümümüz nelerle uğraşıyorum işe bak ya...

çıkamam lazım iyi geceler düşünlerinizi paylaştığınız için çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…