bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor.. ben nereye gidiyosun bak doğru söyle diyorum bazen bana gürler sen bana güvenmiyor musun diye.. bana bugün diyor ki sende bana güvenmediğini söylüyosun ama bende bişey yapmıyorum diyor..Acaba kendi mi bir yanlış yaptı da etme bulma dünyası deyip sizi sorguya çekiyor ya da bir yakınının eşi de yanlış yapmış olabilir o yüzden psikolojisi bozulmuştur . Ne zamandır bu şekilde davranıyor
yok hakaret olarak algılamıyorum babası bipolar bozukluk yaşıyor.. ama eşimle daha önce psikatra gittik öyle bi durum kesinlikle yok.. buna eminiz.. bu yaptığı tamammen erkek saçmalaması..hakaret anlamında söylemiyorum eşinin şizofreni ya da benzer başka bir hastalığı olmasın ailesini bi araştır genellikle genetik geçişlidir bu rahatsızlıklar, olmazsa ikna et psikiyatriste gidin yoksa olan sana olacak
ne bilim ya herşeyide ortada.. gün içinde ne yapıyo bilemem tabi ama olsa anlarım herhalde ya.. öyle bişey hiç düşünmedim..seninki bi işler karıştırıyor olmasın
Biraz da sen git üzerine ama abartmadan benim de eşim çok kıskançtı bir süre ben de onun gibi davrandım şimdi en azından abartmıyorçevresinde var bu tarz hareketlerde bulunanlar.. etkilenir duyunca sinirlenir falan.. ara ara davranıyor herzaman değil..
geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme dedi ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledi mi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorumNeden durduk yere böyle birşey söylüyor ki?
aynen bende böyle düşünüyorum.. ama bunu nasıl aşıcam bilemiyorum.. bide ya madem güvenmiyor neden evli.. hangi erkek bu durumda evli kalır.. hani kanıt arıyor desem 10 senedir kanıtmı arar insan.. hiç mi vazgeçmez..Size değil güvensizliği herkese, yani kiminle evli olsaydı aynı şekilde davranacaktı.
galiba.. bide soruyorum neden diye öyle hissediyorum diyor.. bilmem sana sormalı güvenmeli miyim sana diyor..Paranoyak mı yoksa bu adam?
hay allam ya valla nelerle uğraştırıyorlar insanları .. beni sabahın köründe biri arasa söylemicek miyim diyorum cevap vermiyor.. çok sık değil bu hareketleri.. 3-4 ayda bir.. ama miğde bulandırıyor işte..canım benim eşimde tıpkısının aynısıydı.güvensizlik problemi zordur ama seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum.çevresindeki insanlardan görüp apır sapır laflar ediyordu bana..kaç defa yeminler ettim,kaç defa kurana el bastım hatırlamıyorum.pat diye anahtarıyla açar eve girerdi,geleceği zaman telefon açmazdı ki evde biri varsa yakalayayım diye.her telefonumdan sonra telefonumu kontrol eder,mesajlarımı okurdu.bende ilk başlarda çok zorlandım anlattım ağladım ama sonra bunun bir hastalık olduğuna kanaat getirdim.yardımcı oldum ona..sesimi çıkarmadım yaptıklarına.kendi kendine geçti sonra.şimdi hiç umrunda değil.bana güveniyor her fırsattada söylüyor..sende onu hasta olarak görürsen işin kolaylaşır.senle alakası yoktur zerre kadar.buna eminim.
hayır ya ne olucak ağzının içine bakıyorum beraber vakit geçirelim diye..Güvensizlik bir evlilikte en kötü şeylerden biridir bence. Eğer hiçbişey olmadığı halde size karşı güvensizse psikolojik sorunları vardır.
Herkesten farkli olarak sunu diycem: eşiniz bi halt yiyo ve suçluluk psikolojisiyle üzerinize geliyo okur okumaz ben bunu ćıkardim. Ne alaka demeyin buna sucluluk psikolojisi derlermerhaba eşim beni ara ara kontrol eder.. mesela servisteyim sesleri dinler falan.. kaç kere konuştuk bu konuyu güvenmiyorsan boşan ne duruyorsun diyorum.. güvenini sarsacak tek bi hareketim olmadı.. 5 senelik evliyiz 10senedir beraberiz.. sabah alarmı kurdum çaldı ben kapatana kadar eşim uyandı.. bana seni kim arıyor bu satte dedi. bende kim arıcak alarm dedim..söylendi yattı uyudu tekrar uyanınca benden telefonumu istedi bakmak için verdim bende. çok kızdım sen bana güvenmiyor musun dedim evet güvenmiyorum dedi.. niye diye sormadım bile.. yoruldum çünkü..
işe geldim 2-3 saat sonra aradım.. neden beni işe gelir gelmez aramadın falan diye sorguladı. tartıştık kapadık teli.. biraz önce aradım sinirlerim bozuldu.. ağlıyorum neden hissetmediğin şeyleri bana söylüyosun dedim.. yoo dedi ben hissettiklerimi söylüyorum sana güvenmiyorum dedi.. kapadım yüzüne sinirlerim inanın çok sinirlerim bozuk...
Herkesten farkli olarak sunu diycem: eşiniz bi halt yiyo ve suçluluk psikolojisiyle üzerinize geliyo okur okumaz ben bunu ćıkardim. Ne alaka demeyin buna sucluluk psikolojisi derler
Herkesten farkli olarak sunu diycem: eşiniz bi halt yiyo ve suçluluk psikolojisiyle üzerinize geliyo okur okumaz ben bunu ćıkardim. Ne alaka demeyin buna sucluluk psikolojisi derler
işte o zaman psikolojisi bozuktur bu tip bir erkek tanıdım önceden güvensizliği ile çok yıprattı beni şimdi kocam böyle olmadığı için şükrediyorum. Bilirim yani böyle tipleri. Psikolojisi bozuk bence bir doktora götürün, böyle evlilik yürümez. Evlilikte en önemli şeydir eşlerin birbirine güvenmesi.hayır ya ne olucak ağzının içine bakıyorum beraber vakit geçirelim diye..
Ya dolduruşa getiriyolar ya da onun bi suçu var araştir o nasil seni arastiriyosa sende ona aynisini yap pisman olmazsinne bilim ya herşeyi de meydanda adamın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?