eşim bana güvenmiyormuş

bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor.. ben nereye gidiyosun bak doğru söyle diyorum bazen bana gürler sen bana güvenmiyor musun diye.. bana bugün diyor ki sende bana güvenmediğini söylüyosun ama bende bişey yapmıyorum diyor..

yok hakaret olarak algılamıyorum babası bipolar bozukluk yaşıyor.. ama eşimle daha önce psikatra gittik öyle bi durum kesinlikle yok.. buna eminiz.. bu yaptığı tamammen erkek saçmalaması..

çevresinde var bu tarz hareketlerde bulunanlar.. etkilenir duyunca sinirlenir falan.. ara ara davranıyor herzaman değil..
Biraz da sen git üzerine ama abartmadan benim de eşim çok kıskançtı bir süre ben de onun gibi davrandım şimdi en azından abartmıyor

Neden durduk yere böyle birşey söylüyor ki?
geçen akşam şöyle bi olay oldu eşimin kuzeni bayan ve evli.. kocası bana faceden arkadaşlık issteği gönderdi 7-8 ay oldu. eşime söyledim kabul etme dedi ok dedim. eşime göndermiyor ama bana gönderiyor. akşam gene göndermiş eşim kızdı baya bune ya diye.. ben ne yapayım benim şuçum ne engelle sende dedim.. çocuğu bayramdan bayrama görürüm ne konuşmuşluğum var ne bişey başka şehirde karısıyla.. bu olay tetikledi mi bilemiyorum ama çok kırıldım arkadaşlar gerçekten böyle düşündüğüne inanmak istemiyorum
sabahta alarmımı kurdum çaldı uyandı oda kim arıyor seni bu satte dedi bende alarm dedim.. sonra bana ver telefonuna bakıcam dedi.. bende sen bana güvenmiyor musun dedim o da evet dedi...

Size değil güvensizliği herkese, yani kiminle evli olsaydı aynı şekilde davranacaktı.

Size değil güvensizliği herkese, yani kiminle evli olsaydı aynı şekilde davranacaktı.
aynen bende böyle düşünüyorum.. ama bunu nasıl aşıcam bilemiyorum.. bide ya madem güvenmiyor neden evli.. hangi erkek bu durumda evli kalır.. hani kanıt arıyor desem 10 senedir kanıtmı arar insan.. hiç mi vazgeçmez..

canım benim eşimde tıpkısının aynısıydı.güvensizlik problemi zordur ama seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum.çevresindeki insanlardan görüp apır sapır laflar ediyordu bana..kaç defa yeminler ettim,kaç defa kurana el bastım hatırlamıyorum.pat diye anahtarıyla açar eve girerdi,geleceği zaman telefon açmazdı ki evde biri varsa yakalayayım diye.her telefonumdan sonra telefonumu kontrol eder,mesajlarımı okurdu.bende ilk başlarda çok zorlandım anlattım ağladım ama sonra bunun bir hastalık olduğuna kanaat getirdim.yardımcı oldum ona..sesimi çıkarmadım yaptıklarına.kendi kendine geçti sonra.şimdi hiiç umrunda değil.bana güveniyor her fırsattada söylüyor..sende onu hasta olarak görürsen işin kolaylaşır.senle alakası yoktur zerre kadar.buna eminim.

hay allam ya valla nelerle uğraştırıyorlar insanları .. beni sabahın köründe biri arasa söylemicek miyim diyorum cevap vermiyor.. çok sık değil bu hareketleri.. 3-4 ayda bir.. ama miğde bulandırıyor işte..

iyice soğutucak kendinden valla bi sinir anıma gelicek ne cocuk var dicem ne bişey açıcam boşanma davasını görcek o zaman kim güvensiz..delirtti yeminle iş yerindeyim ne iş yapıyorum ne bişey..

Güvensizlik bir evlilikte en kötü şeylerden biridir bence. Eğer hiçbişey olmadığı halde size karşı güvensizse psikolojik sorunları vardır.

Güvensizlik bir evlilikte en kötü şeylerden biridir bence. Eğer hiçbişey olmadığı halde size karşı güvensizse psikolojik sorunları vardır.
hayır ya ne olucak ağzının içine bakıyorum beraber vakit geçirelim diye..

Herkesten farkli olarak sunu diycem: eşiniz bi halt yiyo ve suçluluk psikolojisiyle üzerinize geliyo okur okumaz ben bunu ćıkardim. Ne alaka demeyin buna sucluluk psikolojisi derler

Herkesten farkli olarak sunu diycem: eşiniz bi halt yiyo ve suçluluk psikolojisiyle üzerinize geliyo okur okumaz ben bunu ćıkardim. Ne alaka demeyin buna sucluluk psikolojisi derler

ne bilim ya herşeyi de meydanda adamın..

hayır ya ne olucak ağzının içine bakıyorum beraber vakit geçirelim diye..
işte o zaman psikolojisi bozuktur bu tip bir erkek tanıdım önceden güvensizliği ile çok yıprattı beni şimdi kocam böyle olmadığı için şükrediyorum. Bilirim yani böyle tipleri. Psikolojisi bozuk bence bir doktora götürün, böyle evlilik yürümez. Evlilikte en önemli şeydir eşlerin birbirine güvenmesi.

akşama k.validemle konuşucam bakalım ne olucak bu seferde net tavrımı koymazsam gel benim her seferinde ağzıma sıç desem daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…