Adamı hemen de gömdün ağzıma helva tadı geldi resmenAmaaan boşver benim kocamda almaz, valla 30 yıldır hiçte sorun olmadı
Bana değer verdiğini biliyorum ya o bana yeter
Neye ihtiyacım varsa gider alırım
Zaten o alsada ben beğenmem, çok zevksiz
Bu sorular çok önemli cidden bazı insanların sevgisini ilgisini gösterme şekli farklıdırSadece bu konudamı yetersiz yoksa genel anlamdadamı soğuk ve düşüncesiz ?
Hasta olsan ilgilenirmi? Yükünü alırmı ev işlerinde?
Gün içinde sorarmı halini? Önemsermi seni?
Parasını esirgermi? Harcadığına kızarmı?
Ben eşime açık açık "ben çiçekleri çok severim, bana ara sıra çiçek alacaksın" demiştim nişanlıyken, alıyor şimdi.. Hiçbir özel günde özel bir sürpriz yapmadı bende söyledim beklentimi, en son yaptı.. Yani açık açık söyleyin, bir şey olmaz bence.. Bazı insanlar böyle şeyleri bilmiyor veya ailesinde görmemiş, kendimiz öğretmemiz gerekiyorBi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Aynen öyle. Kimi insan sürekli canım cicim der ama zor günde kaybolur. Kimide soğuk durur ama kötü gün dostudur.Bu sorular çok önemli cidden bazı insanların sevgisini ilgisini gösterme şekli farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?