Esim bana hediye almiyor

Off bir de o var gecen benimki de almış nerden estiyse artık aldığı bilekliği cennet mahallesi pembe takmaz o derece rezalet (adamın hayatta ki en zevkli tek seçimi benim) ilk sorduğum buna kaç para verdin oldu, gidip değiştiricem mecbur.

Adamı hemen de gömdün ağzıma helva tadı geldi resmen
Ama yalan mı söyleyim, yalancı mı olayım?
Adam kalas, ben ne yapayım

Şunu anlatmassam çatlarım
Yeni evliyim eşimden de bayağı küçüğüm ben
Eşimin doğum günü çocukluk aklı işte çalıştığı yere gül gönderdim
Adam şaşırmış, utanmış arkadaşları sormuşlar işte kimden falan, öğrencimden demiş
Birde gül şeffaf kutunun içinde, şiirler falan
( ay ne salakmışım)
Adam çiçeği kimse görmesin diye kağıtlara sarmış sarmalamış
Eve geldi bana bayağı bi bozuk attı
O günden sonra bir daha mı? Asla

Hediye mediye bana göre değilmiş bunu anladım

Güzelce konuşmayı denedin mi? Yani içten gelen bişey tabiki ama ben çok bozulurdum. Tabiki sevgisini başka şeylerle de gösterebilir ama bunun yanında hediye de alsın bence hakediyoruz kadınlar olarak hepsini aynı anda gormeyide bide en başindan bu beklentilerinizi konuştunuz mu? Ben söylemiştim eşime tüm özel günler benim için önemlidir diye. Eşimde ailesinden hiç boyle şeyleri gören bir insan değil ama kendisi o şekilde davranmıyor. Yapıyla da alakalı tabiki. Ben bir arkadasima da hediye almayı çok severim aa bu kesin onda olmalı diye.

Benim eşimde almaz sadece para verir o daha cok işime yariyor benim

İlla hediye diye düşünme sevdiğin biseyi yeme içme gibi.. alıyordur mesela ne bilim o da mı yok

Okur mu bilmem ama Beş Sevgi Dili kitabını okutabilirsiniz ya da siz okuyup ona sevgi dillerinden ya da hediyenin sizdeki öneminden bahsedebilirsiniz
Bu kitabı okumadan önce konunuzu okusaydım çok gereksiz gelirdi çünkü hediye almak benim sevgi dilim değil
Ama şimdi şikayetiniz bana çok anlamlı geliyor çünkü anlıyorum sizi.
Bu durum sizi mutsuz ediyorsa hediye sizin için gerçekten önemli, sevginin ifadesi demek ki
İnşallah eşinizde anlar:)

Benim eşimde bana sen çiçekten böcekten anlamıyorsun sana altın almadım mı hediye almışım gibi davranmıyorsun diyip ( halbuki hiç öyle birsey yok hiç seçmem ve altın şeyleride çok nadir takarım evlilik yüzüğüm alyansim nerde bilmem mesela ) yatirimlik altın alıyor birde sana hediye aldım diyip beni kandırıyor kendince hediye seçme zevki yok . Bu zekice yoluda yeni buldu bundan önce hicbirsey almazdı . Erkekler işte ya almazlar yada aldıkları şey çok zevksiz olur hatta hiç almasaydı diye sizi hediye istediginize pişman bile edebilir

Git ne istersen al der ben zaten hediye çiçek istemiyorum ki elimi tutup yuruse başbasa bir çay içmeye olsa bile bana zaman ayırsa evde bile olurdu valla oturup sohbet etsek evli gibi hissetsem yeterli olurdu

Ben eşime lütfen bana çiçek dışında hediye alma diyorum. Aldığı şeyler zevkime uymuyor çünkü. Özel günlerde birlikte gidip alıyoruz ne alacaksa

Öküz demekki.Sizde ona hediye almayın.

Bir ormanda iki maymun yaşarmış. Her gün eşine sarılır, ona çiçekler alır, hediyelerle şımartırmış. Dişi maymun onu çok sever ve ayrıca çok sevildiğini de düşünürmüş.
Aynı ormanda yaşayan bir aslan da varmış. Eşine hiç ilgi göstermez, sarılmaz, hep tetikte olurmuş. Dişi aslan, maymun kadar sevilmeyi arzu eder, her gün şikayet eder, kendini sevilmemiş hisseder ve bu durumu sürekli dile getirirmiş.
Bir gün insanlar ormana saldırmaya karar vermiş, hayvanları yakalamak istemişler. Maymun panikle eşini orada bırakıp kaçmış. Ama aslan, eşinin önünde dikilmiş ve onu korumuş.

Yani, demek istediğim şu ki, sevgiyi sadece hediyelerle ölçmeyin. Belki sizin için önemli olan şeyler, eşiniz için basit gelebilir. Ancak zor durumlarınızda sizi koruyacağından, yanınızda olacağından emin olun.
Bazı insanlar sevgilerini küçük şeylerde değil, daha büyük eylemlerde gösterirler. Bu gerçeği kabullenin ve eşinizin farklı ve güzel yanlarını keşfedin

Benimki ikinci tektaşı almıştı. Sarısı yokmuş bende diye Alıyorsun o kadar para veriyorsun bari tamtur vs al de mi şimdi burada olsun düşünmüş diyen olacak ama harcanan kadar hatta daha fazla sevinmiyorsam bence hediye kapitalizme hizmet ediyor demektir.

Aman hangimizinki alıyor 3 ay önce falan bir tartısmamız hatta kavgamız oldu ve ben haklıydım barisayım diye almış iste nasil olduysa yoksa al hayatim sana şunu aldim insanı değil ne sevgililer günü ne yıldönümü yok yani adam öyle seylerin insanı degil.Ben de onu öyle kabullendim beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar iyi olur bence beklentiye girmeyin olmadiğında kavga kacinılmaz oluyor zira.Bana pazar sabahi hazırladıgı kahvaltı 10 pırlantaya bedel ya da gece cocugu uyutmasi

Keşke almasa benimkide saçma sapan şeyleri evet dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…