- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.450
- 33
- 35
Off bir de o var gecen benimki de almış nerden estiyse artıkAy benimkinin aldıklarını ben pek begenmem. Bazı bir kacını iade bile ettirdiğim oldu. Ya sunu sunu al derim alır ya da kendim alurım kendime hediye. Sırf hediye diye içimin almadığı seyi ne giyer ne de kullanırım. Şu hediye olayı bana cok sacma geliyor. Bana hediye alan bana sorsun alsın.
Özel gün dediğiniz jadınlar günü ya da nişan yıl dönümü falansa eşinize cok boş iş gibi geliyordur. Bence evlilik yıldönümünde hediye de saçma. Bir yemeğe cıkılır belki bu. Eşiniz hiç yapmıyorsa tek bir gün secin. Doğum günü veya bir baska sey (yılbası, anneler günü sevgililer günğ o kadar cok gün var ki bemce cogu sacmalık) hediye secemiyorsa da bir hafta 10gün önce ne istediğinizi belirtin.
Ama yalan mı söyleyim, yalancı mı olayım?Adamı hemen de gömdün ağzıma helva tadı geldi resmen
GetirmezHiç mi mesela senin için bişey görüp getirir falan Özel gün olması şart değil
Ama ben ona karşı yapıyorum oda bana yapsınHediye almaya benide götürüyor bu hediye olmuş olmuyo ama napalımmmm erkekler böyleee kendini kurma adama karşı dert arama bacım
Benim eşimde almaz sadece para verir o daha cok işime yariyor benimBi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
PuahahhaAdamı hemen de gömdün ağzıma helva tadı geldi resmen
İlla hediye diye düşünme sevdiğin biseyi yeme içme gibi.. alıyordur mesela ne bilim o da mı yokBi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Öküz demekki.Sizde ona hediye almayın.Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Bana yeterki birşey alınsın ben mutlu olurumBen eşime lütfen bana çiçek dışında hediye alma diyorum. Aldığı şeyler zevkime uymuyor çünkü. Özel günlerde birlikte gidip alıyoruz ne alacaksa
Bir ormanda iki maymun yaşarmış. Her gün eşine sarılır, ona çiçekler alır, hediyelerle şımartırmış. Dişi maymun onu çok sever ve ayrıca çok sevildiğini de düşünürmüş.Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Karşılık bekleyerek yapmayın. Içinizden ne geliyorsa sevdiğiniz için yapın. O da sevgisini farklı bir şekilde gösteriyor demek kiAma ben ona karşı yapıyorum oda bana yapsın
Benimki ikinci tektaşı almıştı. Sarısı yokmuş bende diyeOff bir de o var gecen benimki de almış nerden estiyse artıkaldığı bilekliği cennet mahallesi pembe takmaz o derece rezalet (adamın hayatta ki en zevkli tek seçimi benim ) ilk sorduğum buna kaç para verdin oldu, gidip değiştiricem mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?