- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
Ya dün de kendine tişört alırken bana da almışBenimki ikinci tektaşı almıştı. Sarısı yokmuş bende diyeAlıyorsun o kadar para veriyorsun bari tamtur vs al de mi şimdi burada olsun düşünmüş diyen olacak ama harcanan kadar hatta daha fazla sevinmiyorsam bence hediye kapitalizme hizmet ediyor demektir.
Yeni bir akım başlatmışlar instagramda gördünüz mü bilmiyorum. Kadın çiçek almış kendine, eşi kapıdan girerken kadın eline veriyor çiçeği ve tekrar dışarı çıkartıyor. Sonra kapıyı tekrar açıyor sanki erkek almış gibi sevinerek karşılıyor. Eşi epey affalliyor tabii bu da ona bir ders oluyor aslında. Kurgudur değildir bilemem. Bazen suratımızı asıp oturmak yerine gülerek bunları gözlerine gözlerine sokmak gerekiyor. Bir deneyin derimBi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Öyle demeyin valla hepsi aynı değil yine maşallah diyimde benim eşim sık yapar bunu sürprizli hemde ben bana hiçbişey alma masraf yapma dediğim halde, ama gerçekten gerek duymadığım için alma diyorum, bilemedim tersinimi yapmayı seviyorlar acaba kaç kez gereksiz aldığı şeyler için çok yükseldiğimi gerçekten sinirlendiğimi bilirimAman hangimizinki alıyor 3 ay önce falan bir tartısmamız hatta kavgamız oldu ve ben haklıydım barisayım diye almış iste nasil olduysa yoksa al hayatim sana şunu aldim insanı değil ne sevgililer günü ne yıldönümü yok yani adam öyle seylerin insanı degil.Ben de onu öyle kabullendim beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar iyi olur bence beklentiye girmeyin olmadiğında kavga kacinılmaz oluyor zira.Bana pazar sabahi hazırladıgı kahvaltı 10 pırlantaya bedel ya da gece cocugu uyutmasi
sanki hepimizinki kapılara güller döküyor her gün hediye alıp sürpriz yapıyor valla cogu erkek aynı bence. Ben ağzımla istediğim şeyleri aldırıyorum al sana hediye :) Aman tek derdimiz hediye olsun merak etme aynısından bendede var sende ona yapma en güzeliBi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Kız boşver be alsın milletin arayıp bulamadıgı sende ters tepmeÖyle demeyin valla hepsi aynı değil yine maşallah diyimde benim eşim sık yapar bunu sürprizli hemde ben bana hiçbişey alma masraf yapma dediğim halde, ama gerçekten gerek duymadığım için alma diyorum, bilemedim tersinimi yapmayı seviyorlar acaba kaç kez gereksiz aldığı şeyler için çok yükseldiğimi gerçekten sinirlendiğimi bilirim
Bence yanlış yapıyorsunuz, içinden gelmiş ki almış. Düşünülmek, incelik görmek güzel bir şey. Böyle yapıp hediye almaktan soğutmayın adamı, bir gün gelir o incelikleri özlersiniz. Ah hayatım çok teşekkür ederim, çok incesin, aşkım balım kaymağım deyip bir de öpücük kondurun dudağınaÖyle demeyin valla hepsi aynı değil yine maşallah diyimde benim eşim sık yapar bunu sürprizli hemde ben bana hiçbişey alma masraf yapma dediğim halde, ama gerçekten gerek duymadığım için alma diyorum, bilemedim tersinimi yapmayı seviyorlar acaba kaç kez gereksiz aldığı şeyler için çok yükseldiğimi gerçekten sinirlendiğimi bilirim
17 yıldır soğusa soğurdu diye düşünüyorumBence yanlış yapıyorsunuz, içinden gelmiş ki almış. Düşünülmek, incelik görmek güzel bir şey. Böyle yapıp hediye almaktan soğutmayın adamı, bir gün gelir o incelikleri özlersiniz. Ah hayatım çok teşekkür ederim, çok incesin, aşkım balım kaymağım deyip bir de öpücük kondurun dudağına
Öylede bazen gereksiz geliyor bazı şeyler anlatamıyorum ona bahçeden çiçekte koparsa yine düşündüğünü hissettirir sonuçta ne biliyim çevremde bir tek ben böyleyim valla çoğu ağzıyla istiyor çok garip geliyorKız boşver be alsın milletin arayıp bulamadıgı sende ters tepme
Masallah Allah daim etsin ben beklenti acısından dedim beklenti ne kadar az olursa o kadar az sorun cıkiyor.Yeni evliyken nisanliyken cok üzüldüğüm anlar oldu kahrolasıca sosyal medya insan etkileniyor bana neden bunlar alinmiyor edilmiyor diye.Sonra anladım ki herkesin karakteri farkli esim hediye almaz her zaman, bilirim ki sevmediginden degil karakteri öyle oldugu icin almaz bana sunu al desem alir da kendi düsünüp almaz zaten benim de maaşım oldugundan bana sunu al demeye gerek kalmıyor ha bazen icinden gelir sevdigim pastayi alir cikolatayi alir tiyatro bileti alır ya da ne bileyim ben leyla ile mecnun dizisinin fanıyım o dizinin bölumlerini flash bellege aktarip verir.Ama öyle sürpriz insani degil degistiremedim olmuyor yani her seferinde kavga etsem huzur kacacak öyle kabul ettimÖyle demeyin valla hepsi aynı değil yine maşallah diyimde benim eşim sık yapar bunu sürprizli hemde ben bana hiçbişey alma masraf yapma dediğim halde, ama gerçekten gerek duymadığım için alma diyorum, bilemedim tersinimi yapmayı seviyorlar acaba kaç kez gereksiz aldığı şeyler için çok yükseldiğimi gerçekten sinirlendiğimi bilirim
İnanın huzur ve sağlıktan daha önemli bişey yok bu hayatta kendimizin yada sevdiklerimizin başına bişey geldiği zaman anlıyorsunuz bunu şu dünyanın tamamını bana verselerde ben çok mutlu olamayacağım yazmayım şimdi nedenini ama öyleMasallah Allah daim etsin ben beklenti acısından dedim beklenti ne kadar az olursa o kadar az sorun cıkiyor.Yeni evliyken nisanliyken cok üzüldüğüm anlar oldu kahrolasıca sosyal medya insan etkileniyor bana neden bunlar alinmiyor edilmiyor diye.Sonra anladım ki herkesin karakteri farkli esim hediye almaz her zaman, bilirim ki sevmediginden degil karakteri öyle oldugu icin almaz bana sunu al desem alir da kendi düsünüp almaz zaten benim de maaşım oldugundan bana sunu al demeye gerek kalmıyor ha bazen icinden gelir sevdigim pastayi alir cikolatayi alir tiyatro bileti alır ya da ne bileyim ben leyla ile mecnun dizisinin fanıyım o dizinin bölumlerini flash bellege aktarip verir.Ama öyle sürpriz insani degil degistiremedim olmuyor yani her seferinde kavga etsem huzur kacacak öyle kabul ettim
Nasıl evlendiğinizi yazmamışsınız, sevgililik dönemi oldu mu? Birbirinizi evlenmeden önce iyi tanıdınız mı? Hep mi böyleydi, evlendikten sonra mı başladı...Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?