eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

yani kizlar saka haddini mi asmis?kari koca arasinda saka da mi olmasin,ben de diyorum sen yaslaninca ben genc koca alacam diye guler geceriz yani tokat midir bunun karsiligi?cok kptu bi saka bile olsa tokat mi atilmali?baba mi aranmali?hastanelik edene kadar ugrasulmali mi?bu adamin bi hltlar karistirdigindan suphe ediyorum kisi kendinden bilir isi demisler bu kadar tepki verecek ne var?gizli gezmeler kizli ortamlara girmeler,cesaretini kirmis kizin...arkadasim pesine dus,ben suphe ettim bu adamdan,cok gecmis olsun...

Hiçbir şeyin karşılığı olamaz şiddet ama konu sahibi kendi mesajında söylemiş "başkası dememe çok kızar" diye. Bunun üzerine arkadaşlarıyla pikniğe gitmiş bir adama "tabi orda kızlar var" falan diye şaka yapmak tamam ama "ben de bakarım başkasına" demek kızdığı bi şey, üstelik daha önce bu yüzden tartıştığınız bi şey.. o tokadı haklı çıkarmaz ama çok yanlış kızdığını bile bile onu söylemek.

Bir de kimse düşünmemiş ama siz o mesajı attığınızda arkadaş ortamındaymış.. Ya mesajı tek gören o değilse? Yani olur ya, arkadaşları görmüştür, dalga geçip canını sıkmışlardır.. O da size patlamıştır öyle bir durumda bıraktığınız için. Olamaz mı? Sadece bir fikir..

Son düzenleme:

Hanımlı ortamlardan kasıt piknik mi? Adam hanımefendinin evine gittiği kişinin eşiyle falan pikniğe gitmiş benim anladığım. Konu sahibi attığı mesajda kendisi demiş orada kızlar da vardır sen bakarsın şimdi diye.. Belki orada başka şeyler oldu ona sinirlendi falan ama aldatma olduğunu zannetmiyorum. Tepkisi aşırı olabilir ama iki taraf da suçlu.

8 yıl olmuş ama yazmadan edemicem.Eşiniz size daha önce "Başkası" kelimesi için sizi uyarmıştı değil mi ? Siz eşinizin piknikte başka kıza bakıp sizi aldatcağını düşünüp bunu kocanızdan BEKLİYORSUNUZ.Ama siz kocanıza başka erkeğe bakarım dediğinizde size tokat atmasını BEKLEMİYORSUNUZ ? Bu ne çelişkidir ? Eşiniz sizi daha önce uyarmış siz bir kadın olarak ikinci kez o cümleyi kendinize yakıştırabildiniz mi ? Aynısını tekrarladığınız için eşiniz dayanamayıp size vurmuş aklınızı başka türlü başınıza almayacağınızı düşünmüş.Size bir daha aynı kelimeyi kullanırsan neler olabileceğini babanızı ailenizi arayarak belirtmiş.Vurması hoş değil tabiki ama bir kadın olarak ben yerinize utandım.Siz o adamın namususunuz kocanıza öyle kelimeler bir daha kullanmayın yarın birgün gözü döner adamın katil olmasından korkuyorum yazık günah yani Eşiniz dışarı çıktığı zaman ona güvenmiyorsunuz,ama bir o kadarda tokat atmayacağına emindiniz.Değişikk..Merak ediyorum sonuç noldu ?

Şiddet elbette haksız. Ama anladığım kadarıyla siz bu lafı daha önceden de ona dediniz, o da sizi uyardı. Yani bu aynı olayın belki 5. 6. oluşudur, ben o yüzden erkeğe de hak veriyorum. Kendini tutsa iyiymiş gerçi o konuda haklısınız. Sizi sahiplenen adamlara böyle şakalar yapmayın, ağırına gitmesi de sizi sevdiğini gösteriyor bir yandan.Cidden baksa elaleme hiç takmaz geçer giderdi konuyu

8 yıl önceki konuyu nerden bulup çıkarıyosunuz?
Ayrıca nasıl bi akıl tutulmamız var hayret ettim. Başka türlü akıllanmayacağını düşünmüş de kadın eşinin namusuymuş da bilmem ne...
Utanmasanız adam haklı yazacaksınız açık açık.

Arkadaşım saçmalamayın şiddetin haklı yanı mı olur yüz kez olsun bin kez olsun. Beğenmeyen bırakır gider.

tabi ki olmaz, kocanızın size ısrarla kızdırmak için işin içine başka adamları katıp itham ettiğini hayal edin. Bu şekilde olunca insanın bir zaman sonra tepesi atıyor , insanın doğası bu . Durduk yere yapılmaması gereken şeyleri ısrarla yapınca bu ağır tahriğe giriyor. Önce keşke tahrik olmasa, o zaman dayak hiç olmaz ( Bu konu özelinde yazıyorum )

Tahrik olsun ne olursa olsun. Böyle gerekçelendirilebilecek bir mevzu değil.

Koca koca insanlar taksiye otobüse falan binmeyi mi bilmiyor da evden alsın diye ana babaları arıyorlar her kavgada. Aileleri dahil edip bosanmiycaginiz kavgalat için uzuyosunuz sonra da babamı üzdüm diyosunuz. ameli bozuk kıskanç insan ilişkisi ikiniz de haksizsiniz

Canım ilkez sana vurduğu için tepkini göster yoksa sonra buna alıştır konuşma tavrını koy umarım herşey yoluna girer üzme kendini hiç bişeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…