eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

Haber vermemesi iyi birşey değil ama sizin dediğiniz şey şaka yollu dahi olsa hiç hoş değil adamı niye bile isteye kızdırıyorsunuz ki ? Ayrıca bugün sana el kaldırıp alın kızınızı diye aileni çağıran bir adamla ömür geçer mi bir daha düşün .

Kesinlikle katılıyorum sonuna kadar kadının dediği şeye adam bozuldu atıyorum ama kavga konusu bile olmamalı. Adam karısını tanımıyor mu? Bunun altında tamamen güvensizlik ya da özgüvensizlik yatıyor. Kadının üstünde güç gösterisi yapmış resmen. Adam haber vermeden başka bir yere gitmiş, üstüne dövmüş bir de haklıyım ayağına yatıyor. O adamın sürüm sürüm sürünmesi lazımdı. Senin yapacağın bir şey yok konu sahibi. O adamı terk etmekten başka. Böyle bir sebepten ayrılmak istemiyorum demişsin ama bilmiyorum başka neden ayrılınır? Madem öyle en azından evde durma adamın sözde pişmanlığını görene kadar. Yatağı ayırmakla olmaz bu iş.
Biri de yatağını ayırma canım benim yeaaaa demiş. Gülsek mi ağlasam mı. Oldu canım arkamızı da dönelim istersen?

Adam uyarmış daha önce karısını uyardığı halde aynı şeyi tekrar söylemiş.Sen namusun ne olduğunu bilmiyorsun galiba ? İnsan kocasına başka erkeğe bakarım gibi terbiyesiz şeyler söylememeli.Namusmuş derken alay ediyor gibisin galiba kocan seni namusu olarak görmüyor baya bi zoruna gittide

Esiniz hakli degil(vuramaz) ama ben esime baskasina bakarim dersem galiba 3.sayfa haberlerinde beni okurdunuz.Olmadi kapinin önüne koyar o baskasina git derdi

Sana anlatmaya çabalamayacağım. Anlamayacaksın çünkü.

8 yıl önceki konuyu hortlatin sonra da burda namus dersi verin fi tarihinden kalma kafayla. Kim neyin çığırtkanlığıni yapıyorsa onun eksikliğini hissediyordur. Az daha sakin ve son olarak namusumuz kocalara ona buna değil şahsımıza aittir.

Yorumların çoğunda herkes eşin vurmakta haksız ama siz de keşke öyle demeseydiniz demiş. Ne derseniz diyin hiç bir tartışma dayakla son bulmamalı. Sırd bu zihniyet yüzünden biz kadınlara sürekli erkekleri idare etmek zorunda olduğumuz aşılanıyor. Velevki eşinizi aldatmış bile olsanız size vurmaya hakkı yok hukuki haklarını kullanır çeker gider. Eşiniz malesef şiddet eğilimli bir insan nasıl unutulur unutulur mu bilmem, hakkınızda hayırlısı olsun.

8 yıl olmuş farkındasınız sizde. Kadın 2 tane çocuk filan yapmış üstüne. Hatta adamın iş kazasında parmakları kopmuş. Neden hortlatıyorsunuz konuyu tekrar. Yazdığınız şey de vay efendim niye başkası dedin adamı katil mi yapcan sen. Cidden illa belirtmem gerekecek kadar önemli mi benim fikirlerim diye düşünün bence bir. Ben forum düzenini bozmaya ya da insanlara 8 yıl önceki kavgalarını hatırlatmaya değecek önemde birşey yazdığınızı sanmıyorum çünkü.

Eşinizin size haber vermeden pikniklere gitmesi,sizin başkasına bakarım demeniz yani ikinizde olgunlaşmadan evlenmişsiniz.İlişkiniz toksik birbirinize karşı saygınız yok,evliliğinizi devam ettirirseniz tokatlar artacak en ufak bir şeyde tekme olacak,yumruk olacak çünkü o el kalkmış bir kere.Sizin yerinizde olsam ayrılırdım ve olgunlaşana kadarda bir daha evlenmezdim.

Herkes kendi namusundan sorumlu kardeşim kimse kimsenin namusu falan değil.

Benım ilk onu beklemediğim şekilde gördüğümde verdiğim tepki... Sonra o hareketler o kadar sıklaştı ki ben çekirdek çitliyodum o bağırıyordu evı başıma yıkıyordu. Dün boşandık.. Sen benm hıkayelerıme Bı bak çok üzme kendını kuzum

Kocam beni namusu olarak görse çok rahatsız olurdum.
Herkes kendi namusuna baksın. Ben kendiminkine bakarım.

Ay yok artik! Kadin ölecekmiş neredeyse adam hala mal mal ortada dolasiyor, siz de yatagini terk etme diyorsunuz vallahi anlamiyorum bu evlilik surdurme merakınızı aldatilsak da oldurulsek de yuva yıkılmaz kafasindan cikin ya kadinin hayati bir yuva kadar degerli degil su ulkede pesss

Yaptığınz şaka hiç doğru değil asla şiddeti tasvip etmyrm hiç yaşanmasaydı keşke.. esim bi fiske bile vurmastır sesini bile çok yükseltmez bana tartisrken ama öyle bi şey desem eminim butun kemiklerimi kirar,yani erkeklerin çoğu böyle seyin lafını bile kaldiramaz

Ama sizi öyle bırakıp gitmesi çok yanlış.Hadi o hatayı yaptı ama sizi o halde gordgnde niye hala vicdan yapmadi

Yani tamam siddeti savunmuyorum ama olgunlasmadan evlenirseniz hem yipranir hem yipratirsiniz. Öyle saka mi olur yaa? Sınırı zorlamissiniz bence.

Yani ben yerinizde olsam evden ayrılmazdım onun gözünün önünde olurdum ama o yokmuş gibi davranırdım madem normalde eşiniz öyle biri değil bence pişman olmuştur da çoktan, bu hatasını da fitil fitil burnundan getirin

Bos yapma

O el bir defa kalktı mi bir daha inmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…