ay vallahi bayılazaammmmm bazı yorumlar karşısındaevet arkadaşımız çok haksız,eşine ağır! bir laf etmiş falan filan ama bu dayağı ve sonraki davranışları haklı mı çıkarıyor?neyin tartışmasını yapıyoruz,niye erkeği haklı çıkarmak için bunca uğraş veriliyor anlamış değilim..hadi sinirle vurdu diyelim (ee tabii kadın onu çok kışkırttı,başkasına bakarım dedi adam da napsın dayanamadı vurdu,namus bu kolay mı!!),sonra ne diye bırakıp kaçıyor?insan pişman olur,hatasını anlar da hastaneye falan götürür değil mi?bu kızgınlık da amma uzun sürmüş.bu davranış normal mi sizce,arkadaş bunu hak edecek ne yapmış?
Baharcım boşanmak istemiyorun değil mi,yani aklındaki bu değil? o zaman ne yapacağını iyi düşün.bir daha sana el kaldırmasına müsade etme!
bunları biliyoruz ama şiddet görmeyi kimse haketmez...... inşallah bu dediğimi anlarsınız suçsuzum demiyorum bende suçluyum diyorum... sadece bundan sonra neler yapabilirim diyorum
durmadan beni suçlamanızdan sıkıldım her cümlenizde.. bir kere deyince anlayabiliyorum.
çok mutsuzum....
hayatımda bu kadar mutsuz oldum mu acaba.... babamı bir defa daha üzdüm
herşey çok güzeldi kavga bile etmiyorduk eşimle ben arkadaşıma gittim eşim beni bıraktı oraya sonra sonra ordan gtti çarşıya çıktı sandım.. oda arkadaşımın eşi ile birkaç arkadaş yeniçifliğe gitmiş pikniğe hiç bize söylemeden.. bizde bunu öğrendik. neden bize söylemeden gittiniz diye mesaj attım. tabi orada kızlar var bak sen kızlara bende başkasına bakarım diyerekten..
başkası dememden nefret eder.. bundan öncede hep bu laf yüzünden kavga ettik. neyse akşam oldu eve geldim arkadaşla kendi evime eşimde arkadaşıyla maçtan geldi...
bana karşı sinirli ama ben gayet normalim bana durmadan misafirler gitsin görüşürüz diyo bende şakaya vuruyorum insanların yanında tamam görüşelim diyorum .. gittiler misafirler ben ortalığı toplarken birden bana hesap sormaya başladı kim bu başkası başkasımı var diye ...halbuki kendisi benden daha çok biliyor benm kimseye bakmıyacağımı kızdırmak için söylediğimi bi anda ben anlamadan bi tokat vudu ..neye uğradığımı şaşırdım çünkü ondan beklemiyordum. bırak beni ben gidiyorum dedim kapıya durdu birşeyler söylüyor.. ama duymuyorum. gidicem diye tutturdum bırakmıyor ağlıyorum.. ağlaya ağlaya yere yığılmışım ağlamaktan midem dışıma çıktı... kustum .. sonra nefesim gitti nefes alamamaya başladım.. su döktü tepemden kendime geleyim diye kaldırdı yatağa götürdü. su içirmeye çalışıyor ben ölüyorum nefes alamıyorum adam hala bana gitmek mi istiyorsun al arıyorum babanı diyor aptal ara dedim kardeşimi aradı gelin die onlar gelene kadar bekledi..
onlar asansörden çıkarken o merdivenden inmiş hastaneye götürdüler sinir damarlarım tıkanmış iğne yaptılar bi saat hava verdiler o sırada babam eşimi aramış oda gelmiş ne oldu niye böyle oldu diye sormuş... neyse anlatmış.. babam çok üzüldü beni öyle gördüğüne off allahımm offf zaten çok üzgündüm hala kızının oğlu ölmüştü 1 yaşında ona da çok ağlamıştım sinirlerim alt üst olmuştu.. birde bana vurunca kendime sahip olamadım. nefret ediyorum ondan iki gündür konuşmuyorum yatmıyorum yanına nasıl bir yol izlicem bilmiyorum ...
en çokda babamı üzdüğüm için üzülüyorum....
Birşey söyleyeceğim bana kızacaklar yine
Şiddetin hicbir haklı tarafı olamaz onu baştan söyleyeyim ama insanın gereksiz yere kendini kaybettiği olur. Bir keresinde ben de eşime okkalı bir tokat atmıştım. Ortada hatırı sayılır bir mesele de yoktu, basit bir tartışmaydı. Söylediği bir söz ağır geldi bana ve suratının ortasına yapıştırdım bi tane
Sonucta insanız. Evire cevire siddet uygulamamış, bir tokat atmış, tabi ki bunun bahanesi olamaz ama belki bir an boşluğuna denk geldi. Sonra da ne yapacağını bilemedi. O yüzden o kadar sacmaladı.
kınıyoruz sizi,çok kızdık..bazı arkadaşlar olayı çok abartmış da tepkimiz onaydı.neredeyse erkek adam döver de sever de durumuna geldi konu.yoksa insan kendini kaybedebilir.bir anlık sinirle herşey olur.ama eşi çok çok hatalı burada.sanki anlık bir öfke değil gibi geldi bana.
Yazmiyim diyorum zorlanıyorum.
Bazı arkadaşlar bazı arkadaşlar deniyo sürekli bu ben oluyorum kimse neden üstüne alındın ki demesin.
Kimse düşüncelerimden dolayı beni yargılayamaz.Beni yargılayacak olan yanlız Allah..
Varsa yargılamak isteyen veya hatamı gören özel mesajım herkese açık buyursun belirtsin.
Ama burda insanların damarına basmak da ne demek oluyo.
Herşeyi anlamak istediğiniz bölgeden anlamayın lütfen.
Ağzımı burnumu kırın benim
Kesinlikle haklısın. Kadın için de erkek için de şiddetin bahanesi olamaz.
Bana sanki bi anlık sinirle yaptı gibi geldi ama burnunu iyice sürtmek lazım.
anlamak istediğimiz bölge neresi oluyor acaba,bak işte bunu amlayamadım?kimin damarına basmışız bunu da anlayamadım?sen düşünceni yazıyorsan bizde yazıyoruz,sorun ne?bu arada kendi adıma senin yazılarını görmedim bile,yoksa zaten alıntı yapar yazardım.
Konuyu baştan sona okudum arkadaşım. Birincisi üsütne basa basa söylüyorum şiddetin hiç bir bahanesi olamaz. Tamam arkadşaımız bir şaka yapmış. Eşinin de hoşuna gitmemiş. Ama tepkisi dayak mı olmalıydı soruyorum size?
Kendinizi onun yerine koyun rica ediyorum. Hepimiz kadınız, bazen kaprisler, kadınlık gururu bir sürü sebepten ötürü söylemek istemediğimiz şeyler söylüyoruz eşlerimize, sevgililerimize. Hepsinde tokat yeseydik ne olurdu? Lütfen ama bunu yapmayan, kıyamayan erkekler de var. Konu sahibinin eşi çok büyük bir hata yapmış.
Sizlerinde eşleri, sevgilileri istemediğiniz birşey yaptığı zaman kızarsınız, tepkinize açık açık dile getiremeyince siz de ben de senin yaptığını yaparım o zaman gibi şeyler söylemez misiniz? Gerçekten yapacağınızdan mı? Hayır tabi ki de. Yapacak olan söylemez bile zaten. Ne saman altından su yürütenler var arkadaşlar, bu kadarcık şeye takılmayalım.
Ki konu sahibi de söylemiş o gittiği mekanda kızlar varmış, ondan kıskanmış ve biraz çocukça kapris yapmış eşine. Eşi de yok aşkım ben senden başkasına bakmam, özür dilerim bir daha haber veririm diyemez miydi? Derdi bence isteseydi.
Şimdi sonuca bakalım, boşanmak istemiyorsun. O zaman rica ediyorum sana dokunmasına izin verme bir daha.
Konu sahibine olan yorumum burada bitiyor. Gel gelelim şu haketme mevzuusuna.
Arkadaşlar çevremde gerçek bir aldatma olayı oldu. Kadın eşini aldattı. Ama adam bir fiske bile vurmadı, boşadı yani. Kaldı ki yaptığı büyük bir hataydı kadının, sizce dayağı haketmemiş midi???
Cevap istiyorum bu soruma lütfen.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?