eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

asla etmem ki buna cesaret edemez artık... çünkü babamın arkamda olduğunu gördü babamın yanında kedi gibiydi.. kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yaptı ben ilacın etkisi ile ağzımı açmadım sadece bakındım etrafa neler olduğuna... boşanmıcam ama pişman olucak oldu bile ama yetmez bunun bedeli bu kadar az olamaz benm kırılan gururm va ortada

şu anda ne durumda peki,neler yapıyor eşin?konuşuyor musunuz? demek babanın yanında kedi gibiydi,
annemin bir lafı vardır "evde aslan kesilen,dışarda kedi gibi olur" diye:))

Son düzenleme:

Ben kötü bişey söylemek istemedim ki..
Neden saldırıya geçtin anlamadım..
Ben yardımcı olmaya çalışmıştım sadece.
Aynı şekilde güzel bi dille anlatabilirdin..
Her neyse sorun değil.
Allah yardımcın olsun.

Birşey söyleyeceğim bana kızacaklar yine

Şiddetin hicbir haklı tarafı olamaz onu baştan söyleyeyim ama insanın gereksiz yere kendini kaybettiği olur. Bir keresinde ben de eşime okkalı bir tokat atmıştım. Ortada hatırı sayılır bir mesele de yoktu, basit bir tartışmaydı. Söylediği bir söz ağır geldi bana ve suratının ortasına yapıştırdım bi tane

Sonucta insanız. Evire cevire siddet uygulamamış, bir tokat atmış, tabi ki bunun bahanesi olamaz ama belki bir an boşluğuna denk geldi. Sonra da ne yapacağını bilemedi. O yüzden o kadar sacmaladı.

canım geçmiş olsun önce hatasını anlayana kadar hiç taviz verme bence bu basit birşey değil çünkü. pişman görünüyor mu peki?

kınıyoruz sizi,çok kızdık..bazı arkadaşlar olayı çok abartmış da tepkimiz onaydı.neredeyse erkek adam döver de sever de durumuna geldi konu.yoksa insan kendini kaybedebilir.bir anlık sinirle herşey olur.ama eşi çok çok hatalı burada.sanki anlık bir öfke değil gibi geldi bana.

Benim anlamadığım şu evinize neden geri döndünüz.
Babanız herşeyi dinledi sonra sizi o adamla beraber nasıl bıraktı.
Gel biraz bizde sakinleş annen sana baksın içini dök sonra düşünür taşınır kocana gidersin demedi?
Ne dedi baban hadi evine mi dedi,sen mi ısrar ettin?
Sen ısrar ettiysen seni döven adamın yanına niye yana yana gidiyorsun bak ayılmışsın bayılmışsın vs..
Hiç mi saygın yok kendine ..
Bir de kadınların veya erkeklerin şu ortalığı kızıştırmak için kendi namuslarına ettikleri lafları anlayamıyorum.
Aklım beynim almıyor,kocan sana o lafı etse burada ortalığı yıkardı herkes sana nasıl başkasıyla birlikte der itham eder diye
.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım olan olmuş
eşini de seviyorsun ayrılmak aklından bile geçmiyo eşinle otur konuş olayın bi daha tekrarlanmasını iste
sende eşinin neye ne kadar tepkisi olduğunu biliyorsun artık
inş bi daha tekrarlanmaz böyle bi olay
eşinde senin tepkini öğrenmiştir sana söylemeden bişey yapmaz
bunlar hayat evlilik tecrubesi yaşayarak tanıyoruz eşimizi dostumuzu

Son düzenleme:
Yazmiyim diyorum zorlanıyorum.
Bazı arkadaşlar bazı arkadaşlar deniyo sürekli bu ben oluyorum kimse neden üstüne alındın ki demesin.
Kimse düşüncelerimden dolayı beni yargılayamaz.Beni yargılayacak olan yanlız Allah..
Varsa yargılamak isteyen veya hatamı gören özel mesajım herkese açık buyursun belirtsin.
Ama burda insanların damarına basmak da ne demek oluyo.
Herşeyi anlamak istediğiniz bölgeden anlamayın lütfen.

Ağzımı burnumu kırın benim

Kesinlikle haklısın. Kadın için de erkek için de şiddetin bahanesi olamaz.

Bana sanki bi anlık sinirle yaptı gibi geldi ama burnunu iyice sürtmek lazım.

anlamak istediğimiz bölge neresi oluyor acaba,bak işte bunu amlayamadım?kimin damarına basmışız bunu da anlayamadım?sen düşünceni yazıyorsan bizde yazıyoruz,sorun ne?bu arada kendi adıma senin yazılarını görmedim bile,yoksa zaten alıntı yapar yazardım.

Ağzımı burnumu kırın benim

Kesinlikle haklısın. Kadın için de erkek için de şiddetin bahanesi olamaz.

Bana sanki bi anlık sinirle yaptı gibi geldi ama burnunu iyice sürtmek lazım.

ağız burun kırmak az gelir,falakaya yatıralım olur mu

adam o lafı duymuş,saatler geçmiş,eve gelmiş..eşine sürekli ben sana sorarım demiş.misafirler gidince de daha konuşmasına fırsat bırakmadan patlatmış tokatı.bu yüzden bana planlanmış gibi geldi.hani o anda tartışılır ve ani bir şekilde olay gelişir ya öyle değil.

baharcım bu espirin elbetteki hoş değil ama eşine sanki bahane olmuş.espiri olduğunu anlaması lazım.bu kadar uzatılacak eileye haber verilecek bir mesele değil yani.bende eşim damarıma bastığı zaman derim buna benzer şeyler ama sonucu hiçbir zaman şiddet olmamıştır.hatta eşim gülerek ve sarılarak bana senin böyle bişey yapmayacağını biliyorum der.bu durumda tabikide boşanmayı falan düşünmemelisin ama sert bir tavrın ve bunu birdaha yapmaması hakkında telkinlerde bulunmalısın.

Elbette düşünceler yazılacak
Ama şurdaki ayrımı gözeterek..
Düşünceleri konu sahibinin durumuyla ilgili yazın. Yorumlardaki düşüncelerle ilgili değil.
Yani yorumlarla ilgili düşüncelerinizi değil konu sahibinin konusuyla ilgili düşüncelerinizi yazın.
Kimsenin yorumunu yargılamayın demek istiyorum umarım anlatabilmişimdir.

Konu sahibi olmusla ölmüse care varmidir ? Yoktur... Esinin hatasini anlamasi icin daha fazla ileri gitmezsin umarim çünki sen de hatalisin o sözü söylemekle.
Esin senle konusmak isterse konusman gerekiyor seninde. Ilk adimi ben atmam diyosan da o atincada geri cevirme esini

olgunlasmadan evlenmenin zararlari iste... Cocukmusunuz? Evli degilde fLortmu ediyorsunuzda,sen bunu bunu yaparsan bende baskalarina bakarim diyorsunuz?
Cok cocukca,cocuklar bile yapmaz o baska.. Tabiki bu davranisiniz dayak yemeniz gerektigini gostermez.yaptigi cirkin bir sey .Ama daha oncede bu tarz seyleri adama soyleyip durmussunuz.
sizin yaptiginizda cok yanlis.Evliler arasinda oyle sakalar olmaz!!!

Konuyu baştan sona okudum arkadaşım. Birincisi üsütne basa basa söylüyorum şiddetin hiç bir bahanesi olamaz. Tamam arkadşaımız bir şaka yapmış. Eşinin de hoşuna gitmemiş. Ama tepkisi dayak mı olmalıydı soruyorum size?
Kendinizi onun yerine koyun rica ediyorum. Hepimiz kadınız, bazen kaprisler, kadınlık gururu bir sürü sebepten ötürü söylemek istemediğimiz şeyler söylüyoruz eşlerimize, sevgililerimize. Hepsinde tokat yeseydik ne olurdu? Lütfen ama bunu yapmayan, kıyamayan erkekler de var. Konu sahibinin eşi çok büyük bir hata yapmış.
Sizlerinde eşleri, sevgilileri istemediğiniz birşey yaptığı zaman kızarsınız, tepkinize açık açık dile getiremeyince siz de ben de senin yaptığını yaparım o zaman gibi şeyler söylemez misiniz? Gerçekten yapacağınızdan mı? Hayır tabi ki de. Yapacak olan söylemez bile zaten. Ne saman altından su yürütenler var arkadaşlar, bu kadarcık şeye takılmayalım.
Ki konu sahibi de söylemiş o gittiği mekanda kızlar varmış, ondan kıskanmış ve biraz çocukça kapris yapmış eşine. Eşi de yok aşkım ben senden başkasına bakmam, özür dilerim bir daha haber veririm diyemez miydi? Derdi bence isteseydi.

Şimdi sonuca bakalım, boşanmak istemiyorsun. O zaman rica ediyorum sana dokunmasına izin verme bir daha.

Konu sahibine olan yorumum burada bitiyor. Gel gelelim şu haketme mevzuusuna.
Arkadaşlar çevremde gerçek bir aldatma olayı oldu. Kadın eşini aldattı. Ama adam bir fiske bile vurmadı, boşadı yani. Kaldı ki yaptığı büyük bir hataydı kadının, sizce dayağı haketmemiş midi???
Cevap istiyorum bu soruma lütfen.:26:

Acaba genclerimiz evliligin agirligini kaldiramayacak kadar erkenmi evleniyor?
Yoksa benim yaptigim hersey mübah, seninki günah tarzindami düsünüyoruz?
Dayak kesinlikle care degil, dayak atilan degil, dayak atanin acizliginin göstergesidir.
Ama sunu anlamiyorum, anlayamiyorum, evlenip yuva kurmus insanlar, sanki cocuk oyunu gibi " hmm sen beni götürmedin dur bende baskasina bakayim" cümlesini nasil kuruyor?
Nasil kendisine yakistiriyor, nasil karsidaki adama kendini bu derece aciz ve basit gösterebiliyor?
Saka! evet saka yapilabilir ama ya adam her sakanin altinda bir gercek vardir dese, seytan aklina girse " bu kadin neden ikide birde baskasindan bahsediyor, ne yapmaya calisiyor" dese.
Yada esiniz size gelse bana bak sen böyle yaparsan giderim bende baskalari ile ilgilenirim bakarim ona göre dese, siz dellenseniz ve elinize gecen tasi, tabagi basina yagdirsaniz.
Buradaki bayanlar ne derdi?
Ben söyleyeyim" eline saglik " bunu derdi. Esinizi onaylamiyorum. Bence kendinizide yargilayin ve bu hatanizi tekrarlamayin.

Bizler tokadi savunmadik ki.. Hic bir bayanda savunmaz ve buraya cevap yazan hic kimsede savunmadi. Sadece yazdigi mesaji hatali buldular.
Ne yani bi tokat yuzunden bosanmalimi sizce ? Evlilik cocuk oyuncagimi ? Esi belkide uzgundur hatalidir bu yonden hic dusunmuyorsunuz. Konu sahibi bosanmak istiyorum dese bosanmi diyeceksiniz simdi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…