eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

Biz eşimle ikimiz de diyetteyiz. Baya kilo verdik. Geçen eşim duş aldı, benim yüz temizleme jelimi kullanıyodu. Ben banyonun önünden geçiyodum. Yüzünü yıkarken diyoki ohh yumuşacık oldu. sonra beni kızdırmak için dediki bol bol süreyim de yüzüm yumuşacık olsun kızlar öperken dudakları acımasın. Ben de şakasına bi tekme attım poposuna. Şimdi düşündüm de buraya yorum yazan bayanlara söre biz çok anormaliz:))

Şu veya bu, kadın ne yaparsa yapsın, bunun sonucu şiddet olmamalı. Tokat atmış bi de üzerine babasına rezil etmiş kızı. Ben eşimle kavga edicem ve bunu ailem duyucak. Resmen kızın hata yaptı ben de ona bi tane çaktım der gibi haber vermiş ailesine. Yazık gerçekten

esiniz bunu derken belli saka yapıyor kızdırmak istiyor bunu tartısmak bile sacma bana gore bende yaparım erkek arkadasıma oda bana yapar banada normal geliyor bu tarz seyler tokat atmayı haklı kılacak hicbir sebep olamaz zaten ama boyle bir sebepten esine vuran bir erkek yarın oburgun baska bir seyde neler yapmaz

konu sahibi Baskalari , Lafina takmis... Hakettin demiyorum lakin,at su Olmayan baskalarini kafandan

Düşündüm de biz kadınları anlamak ve geçinmek gerçekten bzen çok zor.

Acaba ben de eşimi böyle delirtiyor muyum tavırlarımla*?
Bana göre hep ben haklıyım ama bir de adama sormak lazım.

kocaya istersem bilerek kızdırmak için söylerim ne olacak dövdü beni ama bende kızdırdım...istersem asabını bozmak için söylerim hadi beni dövsün...

hıı oldu..

ne sıkıcı kocalar var ya adama böyle şaka yapamazmış yaparım kardeş yaparım...kimse de kalkıp dövemez...
hayır yani adam bunu bayağı bir planlamış sana sorucam yok misafirler gitsin görürsün gidince de kim bu başkası başkası mı var paat...çok mantıklı gerçekten...

ben o zaman demek ki 2100 senesinde bir ilişki profili yaşıyorum...erkekler böyle şakadan hoşlanmaz yahu kim demiş kim programlamış bunları ben anlamıyorum...

adamın aklına şeytan girerseymiş bu ne yaaa

ben kocama ağzımı açarken 40 defa düşüneceksem aramda nasıl bi sevgi var bunu düşünürüm önce

çok alakasız olacak mesela çocuğunuz okula gitse ve öğretmeni ona bir tokat atsa..çocuğunuz öğretmeni kızdırmış olsa ne yaparsınız...ertesi gün soluğu okulda almaz mısınız...hiçbir bahaneyle tokatı mazur görmezsiniz değil mi?

konu kadının kocadan tokat yemesine gelince neden ama sende kızdırmışsın deniyor

Konuyu takip ediyorum ve merak ediyorum. Irdeleme hatasimi yapiliyor yaksa isimize geldigi gibimi yorumluyoruz olaylari karar veremedim. Elbette esler arasinda sakalasmalar olabilir.. Ama o an saka olarak söylenen kelimelerin saka olmasinin nedeni söylenis tarzi, söylendigi zaman ve kisilerin ayni duyguyu paylasiyor olmalarindandir. Yani birine esref saatiniz olan bir zamanda Esek! dersiniz hep birlikte gülersiniz. Ayni kisiye bir sinir yada tartisma aninda Esek dersiniz kalpler kirilir, kirginliklar olusur.
Yani olaylari birbirine karistirmayin. Burda hanimefendi esine haber vermedigi icin sinirlenmis ve misilleme!! olarak yani "sen beni sinir ettin, haber vermeden gittin cünkü orda kizlar var ve onlara bakiyorsun demi, bende baskasina bakayimda gör!" demek icin yazmis o mesaji. Karsidaki adamin tepesinin tasini attiran ve asla tasvip edilmeyecek tokat olayini gerceklestirmesine sebep olan sey bu misillemedir!!!

bir kadın kocaya misilleme yapamaz demekki...

olur paşam git paşam kızlarla piknik yap top oyna ip atlayın hatta, ben evde beklerim seni...

yahu ıkı tane evli adamın eşlerini bırakıp bekar kızlarla pikniğe gitmesi söz konusu gerçekten anormal miyim ben yaa

kadın bunun üstüne bende başkalarına bakarım diyemez mi yaa?

bakacağından mı yani?

adam kendi bi halt yemiş yaptığının garip oılduğunu biliyor ki kadını bu kadar ciddiye alıyor demek ki

kendisi piknikte ne halt yediyse artık misillemeden fena korkmuş...

arkadaşım vurmasını tasvip etmediğini söyledim başınmdan beri.
konu sahibinin eşi hoşlanmıyo bu şakalardan
açıkçası benim eşimde hoşlanmaz ve ben bunu bile bile asla böyle bişey demem evli çocuk sahibi biri olarak diyemem de zaten
ne demek başka bakasına bakarım.
ben eşimin kırmızı çizgilerini eşimde benim kırmızı çizgilerimi bilir bunları asla geçmeyiz evlilikte budur
hepimiz öyle değilmiyiz
bende eşimde birbirimiz için çok şeyimizden vazgeçtik evlilik insanı şekillendirir.
hepimiz evlendiğimiz gibimiyiz

Son düzenleme:

Arkadasim konuyu iyice bir okusaniz iyi olur zira konu sahibinin esi kizlarla falan gitmemis piknige..Adamlar kendileri gitmis.Piknik yerinde kizlarinda olabilecegi ve esinin onlara baktigi varsayimi konu sahibine ait. Yani orada baska kizlarinda oldugu sadee bir varsayim anlatabildimmi? Ayrica missilleme yapmak savaslarda olur esler birbirine missillemeye kadar vardirmissa o is bitmistir..

işte bu konu sahibinin eşi kızlarla gitmemiş
sağol arkadaşım ya
konuyu anlamayanlar var tercüme ettin
eline diline sağlık

ben onu çooook feci yanlış anlamışım o zaman geri alıyorum bu yazdığımı.kız mız yokmuş hakkaten:18::18::18:

mesajların yarısına bakıcak olursak;

sevgili konu sahibi,suçlusun.
sen ki kocana nasıl böyle bir cümle kurarsın.
suçlusun be kardeşim.

nerdeyse kızcağıza haketmişsin sende diyeceksiniz.
adam karısına yalan söyleyip pikniğe gidiyor,
kadın o sinirle sen bakarsan bende başkalarına bakarım diyor.
bu kadın sizce çoooooooook sinirlenilmeyi hakediyormu.(şiddeti hesaba katmıyorum,burda şiddeti savunacak kadın olduğunu sanmıyorum.)
burdaki hiçkimse kocasına sinirli anlarında ters birşey söylemiyor veya inatlaşmıyor heralde.
ben kendimi çok yadırgadım şimdi.
kocamın da alnından öpücem eve gidince beni bu halde çektiği için.

İnsanlar tokat kısmından başka birşey okumuyor.
Adam karısını arkadaşlarına bırakıyor sonra da kendi arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor.
Ben uygun görmezdim eşimle pikniğe gitmek isterdim ama erkek erkeğe de gidilebilir nihayetinde kadın da kendi arkadaşlarıyla.
Sonra mesaj atıyor konu sahibi kızlara bakıyorsun bende başkasıyla mı gideyim vs vs ,ne alaka şimdi?
Şaka değil ki bu adamı tehtid ediyor ki önceki konusunda da yapmış ve inatla diyor ki eşim bu şakaları sevmez.
Bende sevmem böyle şakaları herkesin espri anlayışı farklı kaldı ki konu sahibi şaka yapmıyor.
Adamı bilerek tahrik ediyor ilgisini ona yöneltsin diye.
Bir tokatla bu kadar bayılmalar vs de pek gerçekçi değil biri bana tokat atsa bayılmalara falan girmeden aynısını patlatırım.
Yani bu saatlerde ağlamalar bayılmalar vs hepimiz kadınız biliriz bunları,konu sahibi sadece eşinin ilgisini istiyor.
Bu ilgiyide tokatla,bayılamalarla,ayılmalarla ağlamalarla sağlıyor.
Tokat istiyor demiyorum ama eşinin ona sert davranacağını tahrik olacağını daha önce deneyimlemiş ve görmüş.
Evlilikte kabul edilemez iki şey var biri şiddet diğeri ihanet,gelip geçse bile etkileri unutulmaz.
Ama hiçbir erkekte başkasıyla olacağım diyen tokat yediğinde de saatlerce ağlayan bayılan bir kadın istemez.
Sıkılır yani tokat attım kadını incittim demez tokat attırdı der.
Varın siz pembe tablolarınızdan bakın ama erkeklerin bakış açısı bu,bu evliliği bitiren de erkek olur çünkü bahar hanım saatlerce bayıldığı tokatı yemiş ama tıpış tıpış adamın yanına gitmiş.Niye o kısmını da anlamadım ?
Adam bu evlilikten ve bu saçma hareketlerden sıkılır ve bitirir benim yorumum budur.
Bahar hanım da kocasına çılgınca aşık madem adamın huyuna gitsin ilgisini çekmek için daha hmm tatlı yollar tercih etsin.

Son düzenleme:
Dayağı kesinlikle karşıyım. Önce bunu belirteyim.
Ve hiçbirşey ama hiçbirşey dayağın gerekçesi olamaz.

Ama......
Adam şunu yaptı, bunu yaptı, yalan söyledi, pikniğe gitti bilmemne diye
ben de başkasına bakarım denir mi?
O bir hata yaptı diye misillemesi bu mu olur?
Bunun şakası olur mu Allah aşkına?
Hanginizin annesi babasına böyle birşey söyler?
Söyleyebilir??
Bu bir boşanma nedeni bile olabilir?
Nasıl dillendirilebilir?
Ve nasıl espri olarak kabul edilebilir.
Ben galiba çok gerikafalı ve espriden anlamayan biriyim...
Bu yönde eleştiriler gelir kesin şimdi bana.
Herşeyin ölçüsü vardır.
Şakanın bile.
Eğer söylenen söz güldürmüyorsa, keyiflendirmiyorsa o espri değildir.

Son düzenleme:
Erkeklerin en hassas oldukları konu. Çok dikkat ederim ben esime böyle bir şakanın imasını bile yapmamak icin. Çünkü esim bunun şakasını bile kaldıramaz bilirim. Ama sunu da bilirim ki, hiçbirşey kadına şiddeti haklı çıkaramaz benim gözümde... Evet konu sahibi arkadasın sakası biraz ağır kaçmış, ama karşılığı asla bu olmamalı idi...

ben onu çooook feci yanlış anlamışım o zaman geri alıyorum bu yazdığımı.kız mız yokmuş hakkaten:18::18::18:

Valla arkadasim ne yalan söyleyeyim bende senin yazdiklarini okudukca " allah bu adamlara sabir versin, kadinlarla urasmak icin evliya sabri gerek " diyordumki, senin yazindaki " kizlarla piknige gidecek" bölümünü okuyunca yanlis anladigini anladim.:))
Neyse diger yanlis anlayan arkadaslarda ögrenmis oldu böylece konuyu..

konu sahibi sizi tabi ki tanımıyoruz ama anlattıklarınızdan yola çıkarak sizin evli bir insana yakışmayan 'başkası' düşüncesini düşünmeniz dahi çirkinken, eşinize açık açık; 'seni aldatırım' diyorsunuz bir nevi .ben böyle hasas konularda bu kadar rahat, düşünmeden konuşmayı uygun görmüyorum. eşinizin yerinde olsam 'o zaman evli kalmamızın anlamı ne ben başkasına sen başkasına baktıktan sonra boşanalım daha doğru olur' derdim size tokat atmayı seçmesini de hoşgörmüyorum ama siz de pek hoşgörülecek durumda değilsiniz...

bana kendini kanıtlamak amaçlı vurduğunu düşünüyorum eminim pişman olmuştur.... ama ben bunu haketmedim. çok örümcek beyinli kesinlikle bu iz kalıcak bende hiç unutmıyacam bunu

Bence de unutmamalısın. Unutmamalısın ki bir daha öyle liseli kız tripleri yapmayasın. Evli barklı kadınsın; ne demek başkasına bakarım.

Bu arada adama da eline sağlık dediğim anlaşılmasın.

Saka gibi ya konuya yorum yapmaktan cok , yorumculara konuyu anlatmaya calismak icin mesaj yapmak zorunda kaliyoruz.
Arkadasim; piknikte kizlar yok, konu sahibinin esi konu sahibine yalanda söylememis yani ortada yalan söyleme yok, kiz yok.
Sadece konu sahibinin esi, onu arkadasina biraktiktan sonra, konu sahibinin arkadasinin esiyle disari cikiyor ve ne yapsak ne yapsak hadi piknige gidelim deniyor.
Konu sahibide kocasinin "siz burda oturuyoyrsunuz bizde arkadasla gidip piknik yapalim" dememesine sinirleniyor ve " haber vermeden piknige gittin, simdi orda yabanci kizlarda vardir, sende onlara bakiyorsundur o zaman bende baskalarina bakacam burda" diyor anlatabildimmi?

ne olursa olsun ama ne olursa olsun tokat atılmamalıydı.
olmuşla ölmüşe çare yok derler ya
artık sana tokat atmış şimdi bundan sonrasını düşünelim
boşanmaya filan kalkma biraz burnunu sürttür sonrada kocanla barış
ortada aldatma yok bişi yok gereksiz şeyler için evliiliğinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…