bu yuzden tokat atılırmı ya ne var bunda sakayla karısık boyle seyler soylersin rahatsız oluyorsa bile bana boyle seyler soyleme der olur biter oldu ya sen beni kızdırdın cat vur ozaman nerde kalır evlilik valla cok uzuldum anlatıklarına esinin yaptıgıda yanlıs bu erkekler niye bu kadar duygusuz kaba anlamıyorum
Biz eşimle ikimiz de diyetteyiz. Baya kilo verdik. Geçen eşim duş aldı, benim yüz temizleme jelimi kullanıyodu. Ben banyonun önünden geçiyodum. Yüzünü yıkarken diyoki ohh yumuşacık oldu. sonra beni kızdırmak için dediki bol bol süreyim de yüzüm yumuşacık olsun kızlar öperken dudakları acımasın. Ben de şakasına bi tekme attım poposuna. Şimdi düşündüm de buraya yorum yazan bayanlara söre biz çok anormaliz:))
Şu veya bu, kadın ne yaparsa yapsın, bunun sonucu şiddet olmamalı. Tokat atmış bi de üzerine babasına rezil etmiş kızı. Ben eşimle kavga edicem ve bunu ailem duyucak. Resmen kızın hata yaptı ben de ona bi tane çaktım der gibi haber vermiş ailesine. Yazık gerçekten
Ben bu kocayla ne yapıcam?
günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor
Baharcım bu bir konundan alıntı.
Sorun sen de
Eşinin çok üstüne gidiyorsun.
Başkalrı kelimesini beyninden çıkar at.
BİR DE AĞLARKEN BİRAZ SAKİN OL
kENDİNDEN GEÇME...
Siz Dünyada yaşayan tüm eşlerin adına mı konuşuyorsunuz. biz eşimle anormaliz o zaman. Ya da benim babam anormal anneme kadın seni boşayıp genç birini alcam derken . Burda bi şiddet söz konusu ve siz hala eşler böyle şakalardan hoşlanmaz diyorsunuz. Kızcağız eşinin bu kadar kızacağını düşünememiş.
Peki size eşiniz hoşlanmıyacağınız bir şaka yapsa siz eşinize vururmuydunuz. Tepkinizi nasıl belli ederdiniz. Dayak olmamış ama kadın da suçlu diyorsunuz. Durun ben biraz daha açık söyliyeyim demek istediğinizi. Ee sen adama böyle şaka yaparsan o da sana vurur.
bir kadın kocaya misilleme yapamaz demekki...
olur paşam git paşam kızlarla piknik yap top oyna ip atlayın hatta, ben evde beklerim seni...
yahu ıkı tane evli adamın eşlerini bırakıp bekar kızlarla pikniğe gitmesi söz konusu gerçekten anormal miyim ben yaa
kadın bunun üstüne bende başkalarına bakarım diyemez mi yaa?
bakacağından mı yani?
adam kendi bi halt yemiş yaptığının garip oılduğunu biliyor ki kadını bu kadar ciddiye alıyor demek ki
kendisi piknikte ne halt yediyse artık misillemeden fena korkmuş...
Arkadasim konuyu iyice bir okusaniz iyi olur zira konu sahibinin esi kizlarla falan gitmemis piknige..Adamlar kendileri gitmis.Piknik yerinde kizlarinda olabilecegi ve esinin onlara baktigi varsayimi konu sahibine ait. Yani orada baska kizlarinda oldugu sadee bir varsayim anlatabildimmi? Ayrica missilleme yapmak savaslarda olur esler birbirine missillemeye kadar vardirmissa o is bitmistir..
Arkadasim konuyu iyice bir okusaniz iyi olur zira konu sahibinin esi kizlarla falan gitmemis piknige..Adamlar kendileri gitmis.Piknik yerinde kizlarinda olabilecegi ve esinin onlara baktigi varsayimi konu sahibine ait. Yani orada baska kizlarinda oldugu sadee bir varsayim anlatabildimmi? Ayrica missilleme yapmak savaslarda olur esler birbirine missillemeye kadar vardirmissa o is bitmistir..
ben onu çooook feci yanlış anlamışım o zaman geri alıyorum bu yazdığımı.kız mız yokmuş hakkaten:18::18::18:
bana kendini kanıtlamak amaçlı vurduğunu düşünüyorum eminim pişman olmuştur.... ama ben bunu haketmedim. çok örümcek beyinli kesinlikle bu iz kalıcak bende hiç unutmıyacam bunu
mesajların yarısına bakıcak olursak;
sevgili konu sahibi,suçlusun.
sen ki kocana nasıl böyle bir cümle kurarsın.
suçlusun be kardeşim.
nerdeyse kızcağıza haketmişsin sende diyeceksiniz.
adam karısına yalan söyleyip pikniğe gidiyor,
kadın o sinirle sen bakarsan bende başkalarına bakarım diyor.
bu kadın sizce çoooooooook sinirlenilmeyi hakediyormu.(şiddeti hesaba katmıyorum,burda şiddeti savunacak kadın olduğunu sanmıyorum.)
burdaki hiçkimse kocasına sinirli anlarında ters birşey söylemiyor veya inatlaşmıyor heralde.
ben kendimi çok yadırgadım şimdi.
kocamın da alnından öpücem eve gidince beni bu halde çektiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?