eşim bana ilk defa vurdu :( (Konu açılış tarihi 2012)

şiddetin elbette gerkcesı olamaz ancak;
sizin espırınız de bır erkegın onurunu gurunu
yerle bır eden cınsden .
espırılerınızın sınırını bılmenız gerekır .
agzınızdan cıkan kelımenın nereye gıdecegını
bılmelısınız .

Mesajıma bakarsan madem boşanmak istemiyorsun bir daha dokunmasına izin verme dedim.
Kaldı ki boşan veya boşanma demek burda kimsenin haddine değil. Evlilik onun evliliği sonuçta, kararı o verecek. Annesi değiliz, babası değiliz ki olsak da farketmez. Bunu demek bana düşmez kısacası.

Ama şu da bir gerçek aldatma ve şiddet olaylarında genellikle(!), genellikle diyorum hepsinde demiyorum, erkekler bunu tekrarlıyor. Affetmek çoğuna yaramıyor yani. Belki bunu ikinci bir şans olarak görüp evliliğine daha sıkı sarılanlar da olabilir. Ön yargılı olmak da istemiyorum.

Son düzenleme:

insan eşini tanır. şakayla bir mesaj yazdı diye güveni zedelenecekse eşler birbirini hiç tanımamıoş ya da eş olamamış demektir. Biz eşimle karşılıklı şakalaşırız. O bana der bazen ben zayıfladım artık gözüm dışarı kaydı der. Ben de ona derim benimki çoktan kaydı vs. Ne var bunda insan eşiyle şakalaşamaz mı. Tamam kon sahibinin eşi bu tarz şakalardan hoşlanmıyor olabilir. O zaman alır karşısına eşini, bak hayatım şaka bile olsa ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum der.

Yorum yazanlara bakıyorum da nerdeyse adam haklı vurmakla diyeceksiniz. Neymiş eşe böyle ağır laflar edilmezmiş. Kız zaten söylemiş şaka yaptığını. Eşinin buna çok kızacağını düşünememil olabilir. Şimdi gözdağı verdi eşine. Sen benden izinsiz bi yere gittiğim için hesap sorarsan ben de sana vurur bi de üstüne ailene rezil ederim seni dedi. Sen de bundan sonra onun yakasını bırakırsın artık, erkek ya onun istediği neyse o şekilde olacak çünkü

eşinizde sizde çocukça davranmışsınız
eşinize yazdığınız mesaj ,eşinizin başkaların yanında misafirler gitsin görürsün deyip sizi onların yanında rencide edişi
sonra size tokat atışı
hiç birinde mantık yok hepsi duygularla hareket edilmiş
mantık duygunun önüne geçtiği zaman hatalarda daha az olur
mantığınızı kullansaydınız eyer eşiniz eve geldiğinde konuşsaydınız bu üzücü olayları yaşamazdınız
ama olan olmuş kırılmakta haklısınız hata tek taraflı da değil bunu da unutmayın
önemli olan hatalardan ders çıkarmak umarım eşinizde kendine düşüen payı almıştır sizde öyle
geri bakmak insana acı ve mutsuzluktan başka bişey vermez
herkes ikinci bir şansı hak eder diye düşünüyorum
her ne kadar yaşananlar canınızı yaksada...

Eşin seni arkadaşıa bıraktı.
sONRA ARKADAŞININ EŞİYLE PİKNİĞE GİTTİLER .
yANLARINDA KIZLAR DA VAR.
bEN DAHA OLAYI ÇÖZEMEDİM...

arkadaşım eşi hoşlanmıyomuş başkası diye konuşması düşünememiş diye bişey olur mu ya adam kızıyo işte
adam haklı diyen olmadı ki hiç ben baştan beri takip ediyorum ikiside suçlu ama başlatan konu sahibi
eşler bu tarz şeyleri sevmez son nokta(erkekler demiyorum eşler diyorum bayanlarda sevmez)

Ama eşi de pikniğe gideceğini söylememiş.Üstelik kızlarla

canım senin yaptığın şeye espiri denemez eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak yani böyle bir cümleyi nasıl sarfettin şaştım gerçekten ha eşinin yaptığı çoook büyük kabalık terbiyesizlik ama sende sana ihanet edebilirim mesajı vermişsin adama kadın olarak eşin sana söylese bu cümleyi seninde gözün döner şiddetin her türlüsü çok kötü çirkin ama sende yarayı kaşıya kaşıya kanatmışsın

Ama eşi de pikniğe gideceğini söylememiş.Üstelik kızlarla

kızlarla gitmemiş arkadaşlarının eşleriyle gitmiş kendide arkadaşlarıyla evde
erkekler piknikte bayanlar evde pek sorun yok ama haber vermemiş olması sorun
sadece sen arkadaşlarınla toplanıp bişey yapıyosan erkeklerde kendi aralarında bişey yapmış kızların tercihi evde sohbet etmek erkeklerinki piknik yapmak

Son düzenleme:
Ben bu kocayla ne yapıcam?

günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor

Baharcım bu bir konundan alıntı.
Sorun sen de
Eşinin çok üstüne gidiyorsun.
Başkalrı kelimesini beyninden çıkar at.

BİR DE AĞLARKEN BİRAZ SAKİN OL
kENDİNDEN GEÇME...

bu yuzden tokat atılırmı ya ne var bunda sakayla karısık boyle seyler soylersin rahatsız oluyorsa bile bana boyle seyler soyleme der olur biter oldu ya sen beni kızdırdın cat vur ozaman nerde kalır evlilik valla cok uzuldum anlatıklarına esinin yaptıgıda yanlıs bu erkekler niye bu kadar duygusuz kaba anlamıyorum

aMA TEKLİF ETMESİ GEREKİRDİ.
Sen de gelir misin diye.

Ama bence eşi haklı.
Bahar eşini sık boğaz ediyor gibi geldi bana.

Piknikte de nereye bakıyorsun.Ben de başkalrına bakarım hee.
Der gibi geldi bana.

Son düzenleme:

Dyağa kesinlikle karşıyım.
AMA sanki eşinin üstüne çok gidiyor gibi.
Adam dayanamamış artık..

şiddet evlilikte güvenide aşkıda saygıyıda azaltır allah insanlara boşuna mı ağız vermiş meseleyi oturup tartışın şiddet çözüm değil ayrıca bir tokatla hastanelik olma olayını pek anlamadım tekme tokat mı dövdü bu adam yuh yani

eşim bana d a ilk defa vurdu ama 2 hafta gecmedi izi görseniz 5 parmagının izi cıktı mosmor olduo zaman calışyodum görenlere kapıya vurdum diyodum abimler bile devamlı sorup durdular söyleseydm onlar da eşimi dövecekti ama sevmesem söylerdm ama seviyorum iş deeee

eşim bana d a ilk defa vurdu ama 2 hafta gecmedi izi görseniz 5 parmagının izi cıktı mosmor olduo zaman calışyodum görenlere kapıya vurdum diyodum abimler bile devamlı sorup durdular söyleseydm onlar da eşimi dövecekti ama sevmesem söylerdm ama seviyorum iş deeee

Dyağa kesinlikle karşıyım.
AMA sanki eşinin üstüne çok gidiyor gibi.
Adam dayanamamış artık..

eger boyle dusunursek bunun sonu gelirmi madem cok sinirli dayanamıyor kendini atsn dısarıya siniri gecince gelsin herkesin ailesinde tartısmalar oluyor bazen erkek kadını deliyo bazen kadın adamı herkes birbirine dayanamıyorum diye tokat atarsa evlilik surermi bugun tokat atan adamın yarın dayanamadım beni deli etti deyip olduresiye dovmeyecegi ne malum guvenilmez

Siz Dünyada yaşayan tüm eşlerin adına mı konuşuyorsunuz. biz eşimle anormaliz o zaman. Ya da benim babam anormal anneme kadın seni boşayıp genç birini alcam derken . Burda bi şiddet söz konusu ve siz hala eşler böyle şakalardan hoşlanmaz diyorsunuz. Kızcağız eşinin bu kadar kızacağını düşünememiş.

Peki size eşiniz hoşlanmıyacağınız bir şaka yapsa siz eşinize vururmuydunuz. Tepkinizi nasıl belli ederdiniz. Dayak olmamış ama kadın da suçlu diyorsunuz. Durun ben biraz daha açık söyliyeyim demek istediğinizi. Ee sen adama böyle şaka yaparsan o da sana vurur.

aslında keske soyleseydin diyesim geliyor icimden bir kadına el kaldırmak nasılmıs anlasın ama seviyorum diyorsun zor ya insan yasamadan anlayamaz ama uzuluyorum bu durumda olunca kadınlar

Ben bu kocayla ne yapıcam?

günaydın bayanlar şu an çok üzgünüm bütün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş şu an çok acıyor gözlerim eşimle aynı sorunları daha önce de yaşamıştım ama hep sindirmiştim akşam asker düğünü vardı arkadaşım gündüzden geldi düğüne gideriz akşam diye annemler de o gün oturmaya geldirler bana neyse oturduk falan doğalgazım açılmadı daha ufo ile ısınıyorum tabi donuyoruz annem bunu görünce evdeki elektrıkli sobayı da gönderdi bize babamdan akşam oldu eşim geldi niye istedin biz dilenci miyiz diyeçıkıştı bana sonrada gitti evden sesimi çıkarmadım evde arkadaşım var diye arkadaşın eşi aramış eşimi kızları al düğüne getir diye eşim geldi hazırlan gidelim dedi gittik bizi oraya bıraktı artık gören aşk olsun bekar arkadaşları ile abisi ile dışarıda kapıda bekliyor sonrada bize gitmişler oturmuşlar tam düğün biticek geliyor oda beni alıp eve gitmeye insanlar orada dans ediyor oynuyor eşleri ile bana eşimi sonrduklarında yok diyorum sözde düğüne geldik off offf eve gelince yemek istedi surat yaptım her zxman aynı şeyi yapıyorsun diye beni götürüyorsun bir daha da yoksun diye beni görüp ne yapıcan dedi iyi başkalarını mı göreym dedim ipler koptu eşim başkası dememden nefret eder bağrınmaya başladı çok meraklıysan git diye hatta alimden tuttu dışarı bırakıcak beni çektim kendimi neyse öylemi dedi çektim kapıyı çıktım ayakkabılaırmı gyerken içeri soktu ama ben ağlamaya başkadım susamadım kriz geldi bahar diyor sus diyor susamadım kalktım yatak odasına gittim orada ağladım geldi üztümü örttü uyuyakalmışım oda yatmış yanıma sabah da kalkmadım kahvaltrı filan vrrmedim ne yapıcam ben ya çok üzüyor beni çokda seviyorum ama niye böyle yapıyor

Baharcım bu bir konundan alıntı.
Sorun sen de
Eşinin çok üstüne gidiyorsun.
Başkalrı kelimesini beyninden çıkar at.

BİR DE AĞLARKEN BİRAZ SAKİN OL
kENDİNDEN GEÇME...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…