- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Bizler tokadi savunmadik ki.. Hic bir bayanda savunmaz ve buraya cevap yazan hic kimsede savunmadi. Sadece yazdigi mesaji hatali buldular.
Ne yani bi tokat yuzunden bosanmalimi sizce ? Evlilik cocuk oyuncagimi ? Esi belkide uzgundur hatalidir bu yonden hic dusunmuyorsunuz. Konu sahibi bosanmak istiyorum dese bosanmi diyeceksiniz simdi ?
yukarıdaki yorumu üzerime alıyorum ve cevap veriyorum :)..ne hata işlemiş olursa olsun eğer bir adam bir kadına vuruyorsa isterse dünyanın en mükemmel eşi olsun benim gözümde pis bir davranışda bulunmuş bir insandır.bunun açıklaması olamaz.alırsın karşına konuşursun,anlatırsın,bak sende şuralarda hatalısın dersin.pat diye tokat yapıştırmak hakaret değil (haklı açıklamaları var!) benim burada yazdığım "pislik" kelimesi hakaretse başka birşey diyemiyorum.karşıdaki eş,adam gibi adam olsa şiddet yolunu seçmez.medenice önce son birkez konuşarak uyarır eşini.
insan eşini tanır. şakayla bir mesaj yazdı diye güveni zedelenecekse eşler birbirini hiç tanımamıoş ya da eş olamamış demektir. Biz eşimle karşılıklı şakalaşırız. O bana der bazen ben zayıfladım artık gözüm dışarı kaydı der. Ben de ona derim benimki çoktan kaydı vs. Ne var bunda insan eşiyle şakalaşamaz mı. Tamam kon sahibinin eşi bu tarz şakalardan hoşlanmıyor olabilir. O zaman alır karşısına eşini, bak hayatım şaka bile olsa ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum der.
Yorum yazanlara bakıyorum da nerdeyse adam haklı vurmakla diyeceksiniz. Neymiş eşe böyle ağır laflar edilmezmiş. Kız zaten söylemiş şaka yaptığını. Eşinin buna çok kızacağını düşünememil olabilir. Şimdi gözdağı verdi eşine. Sen benden izinsiz bi yere gittiğim için hesap sorarsan ben de sana vurur bi de üstüne ailene rezil ederim seni dedi. Sen de bundan sonra onun yakasını bırakırsın artık, erkek ya onun istediği neyse o şekilde olacak çünkü
arkadaşım eşi hoşlanmıyomuş başkası diye konuşması düşünememiş diye bişey olur mu ya adam kızıyo işte
adam haklı diyen olmadı ki hiç ben baştan beri takip ediyorum ikiside suçlu ama başlatan konu sahibi
eşler bu tarz şeyleri sevmez son nokta(erkekler demiyorum eşler diyorum bayanlarda sevmez)
Ama eşi de pikniğe gideceğini söylememiş.Üstelik kızlarla
kızlarla gitmemiş arkadaşlarının eşleriyle gitmiş kendide arkadaşlarıyla evde
erkekler piknikte bayanlar evde pek sorun yok ama haber vermemiş olması sorun
sadece sen arkadaşlarınla toplanıp bişey yapıyosan erkeklerde kendi aralarında bişey yapmış kızların tercihi evde sohbet etmek erkeklerinki piknik yapmak
bu yuzden tokat atılırmı ya ne var bunda sakayla karısık boyle seyler soylersin rahatsız oluyorsa bile bana boyle seyler soyleme der olur biter oldu ya sen beni kızdırdın cat vur ozaman nerde kalır evlilik valla cok uzuldum anlatıklarına esinin yaptıgıda yanlıs bu erkekler niye bu kadar duygusuz kaba anlamıyorum
Dyağa kesinlikle karşıyım.
AMA sanki eşinin üstüne çok gidiyor gibi.
Adam dayanamamış artık..
arkadaşım eşi hoşlanmıyomuş başkası diye konuşması düşünememiş diye bişey olur mu ya adam kızıyo işte
adam haklı diyen olmadı ki hiç ben baştan beri takip ediyorum ikiside suçlu ama başlatan konu sahibi
eşler bu tarz şeyleri sevmez son nokta(erkekler demiyorum eşler diyorum bayanlarda sevmez)
eşim bana d a ilk defa vurdu ama 2 hafta gecmedi izi görseniz 5 parmagının izi cıktı mosmor olduo zaman calışyodum görenlere kapıya vurdum diyodum abimler bile devamlı sorup durdular söyleseydm onlar da eşimi dövecekti ama sevmesem söylerdm ama seviyorum iş deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?