• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana ismimle seslenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy aklıma babamın evdeki herkese annem dahil alooo diye seslenişleri geldi. Asla ismimizi vermezdi. Sinirim bozuldu gece gece ne gıcık herifler var yer yüzünde :kızgın:
Benimde babaannem öyleydi asla hiç ismimizi demezdi aklına gelmezmiş oyle der hepimiz huuu ayseeee fatmaaa bak bi diye seslenirdi😹😹

Sevdigim insana özellikle ismi ile hitap etmek hosuma gider benim mesela...
Ve disarda millete karsi hayatim vs demek.
Ama evin icinde oyle mic mic sevmem..
Esiniz De bi garipmis🤔

Benimde babaannem öyleydi asla hiç ismimizi demezdi aklına gelmezmiş oyle der hepimiz huuu ayseeee fatmaaa bak bi diye seslenirdi😹😹
hhuuu dedikten sonra adınızı veriyormuş en azından 😂 biz de o da yoktu 😒sonra annem tembihledi adınızı verene kadar dönüp cevap vermeyin bağırsın dursun :))

hhuuu dedikten sonra adınızı veriyormuş en azından 😂 biz de o da yoktu 😒sonra annem tembihledi adınızı verene kadar dönüp cevap vermeyin bağırsın dursun :))
Olay şu bizim adımız değil onlar 😀 mesela bizim adımız deniz melek derya falan ya ona göre herkesin adı ayse fatma 😃😃😃

Sormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım
Ya sanki hayati bir mevzu devlet meselesi
Tatlım niye adımla hitap etmiyorsun demekte ne var?
Bukadarcık birşeyin varlığını reddedecek ruh haliyle yaşıyorsanız gerçekten ciddi bir sıkıntı durumunda nasıl davranacaksınız çok merak ettim

Babanemle büyükbabam da birbirlerine hiç isimleriyle hitap etmezlerdi.Babanem büyükbabamdan bahsetmesi gerektiğinde çocukların babası derdi😃birbirlerini o yaşta bile kiskanicak kadar çok severlerdi.Simdi şimdi anliorum ki saygıdan isimlerini diyemezlerdi.Bu tarz bişey olabilir sizin esinizinki de.Ben olsam sorardim bunda cekinicek bişey yok ki.Biz eşimle 3 buçuk senelik evli 2015 ten beri sevgiliyiz😃birbirimize tartışmalarimizin dışında bir kere bile ismimizle hitap etmedik.Sadece evde değil nerde,kiminle olursak olalım aşkım,sewgilim,kedim,yılanım,minnosum,sam seytanim😂😂😂😂falan deriz😂😂😂😂heryerde sarılır operiz.Mesela şimdi annemler bizde salonda hep beraber otururken biz sarmaş dolaş yatarak TV izlioruz😃😃bizde aşırı bı rahatiz ama kimseye de anormal gelmedik şimdiye kadar.Anormal gelen sokakta birbirini kesenlere baksın birbirini sevenlere değil😃

Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Eşinize sordunuzmu acaba :) benim başıma gelse sorardım aslında

Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
yapısı böyle demekki güzelce konuşu biraz değiştirin

Ama mesafelisin sen de sanki sende . Valla doğrudan senin ağzından ismimi duymak hoşuma gidiyor lütfen daha sık yalnızken de söylermisin de. Aşk evliliği yapmamış olmanız aşık olmayacağınız anlamına gelmez ki. Birazcık ugraşıver o kırılmayı bir yaşadı mı devamı gelir.

Aklıma ne geldi. Annem babam için benim ki der. O yüzden bende bizim ki derim hep. Hatta dışarda arada bizimkini arayayım denilince suratıma bakılır kim o diye. 😂

Bana da eşim ismimle hitap etmez hayatım sevgilim falan der. Hatta ben de öyle.. bi tartışma anında hayatım falan demek istemeyip ismini söylersem kızar tepki verir "bana ... deme" diye çok sinirlenir sanki küfür etmişim gibi :KK57::KK57: ben de sinirlendirmek için "ne diyim ahmet mi diyim" falan derim iyice kudurur tartışmanın yönü değişir falan :KK57: :KK57: :KK57: Bi kere sormuştum niye bu kadar kızıyosun diye sonuçta bu senin ismin yani... Hayatım sevgilim falan demeyip ismiyle hitap edince benim için sıradan biriymiş gibi hissediyormuş :işsiz::işsiz: Tartışırken bile "sevgilim" falan diyerek tartışıyoruz :KK57::KK57:

Ben toplum içinde eşime ismi ile hitap ederim aşkım hayatım canım vs diyemem.. Eşim bu konu yüzünden benimle kavga etti🤦‍♀️ aşkım kocacım gibi kelimeleri kullanmam bana demesi zor geliyor 😔

Sormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım
Aranız iyiyse bunu sormakta ne sakınca var ki? vardır bir sebebi, normal soru sorar gibi sorun.

Benim sıkıntım hitapsizlik.ismini söylemese de şekerim diyormuş.
siz ona nasıl hitap ediyorsunuz peki
düşündüm de ben olsam bende hitap edemezdim herhalde

birde soğuk insanların özelliği denir hitapsızlık

eşim de isimle hitap etmez ama toplulukta ismimle seslenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X