Esim Bana küstü

İş vereniniz yani amcanız planlamasını önceden yapmalıydı. Hazır asker tutumu hiç profesyonelce değil. Çağırdığında giderdim ama bir dahakine önceden haber vermesini rica ederdim.
Eşiniz haklı da olsa küsmek çocukça bir davranış. Onu durumu sizin de onaylamadığınızı ve bundan sonrası için konuşacağınızı söyleyin. Küsmenin hoş bir davranış olmadığını da belirtin.

gelirken sordu amcam k. Bakma mecbur kaldım diye bende bundan sonra böyle birsey olursa akşamdan haber ver dedim haklısın dedi esim yıllardır çalışıyor bu anlayışı beklerdim ondan ama tepkisini kuserek gösterdi sonuçta bende keyfimden kalkıp gelmedim bunu akşam anlatacam

Bu tarz şeylerde bir defa olmasıda 10 defa olmasıda sıkıntı.

Siz mesai saatinizde mecbur kaldım kusura bakmayın çıkmam lazım deseniz 40 tane laf işitir. Maaş kesintisine uğrarsınız.

Tavrınızı koyun.

İşveren amca değil "X bey" olduğunda telefonu acmayip ben izin günümü kullaniyorum X bey diyebilicek misiniz? Sonuçta kamuda çalışmıyorsunuz .Hos esimde ben de kamudayiz....benim eşim gece arandığında kendisi ise giderken bana bir ay önce tebliğ edilen göreve gitmeme söyleniyor.Sanki kadınlar o işten para değil çakıl taşı alıyor.

bence sabahın körü arayıp hadi işe gel denmesi çok acayip, ya ulaşamasaydı size ya şehir dısında olsaydınız.

ama izin gününde çalışmak çok da absürt değil, her iş kolunda ara ara işlerin yoğunlaştığı ve fazla mesai gereken durumlar olabilir. karşılıklı anlayış varsa bence işverene bu durumda destek çıkmak gerekir. siz de işlerin yoğun olmadığı zamanlarda izin alırken veya acil bir işiniz çıktığında anlayışla karşılanıyorsanız elbette.

inanın ben buraya amcamın yeri diye bakmıyorum çalışıyorum evime helal para götüreyim diyorum aynen kendileri yapınca sıkıntı olmuyor

geçen hafta ev taşıma durumundan dolayı izin aldım bugün bile dedi hafta sonu izin veririm sana diye ihtiyacı olduğu için bisey diyemedim tabiki önceden söyleseydi çok memnun olurdum

Nickini okuyunca yine aklıma baska sey geldi:))konuşmuştuk hatirladin mi:))

Ben amca haric hepinizi haksiz buldum. Tercih doneminde izin olmaz,bunu ben bile biliyorum. Amcaniz degil kim olursa olsun arayip gelebilir misin derdi ve sizin bunu onceden ongorup esinize soylemeniz gerekirdi,o da izin almazdi boylece.

inanın ben buraya amcamın yeri diye bakmıyorum çalışıyorum evime helal para götüreyim diyorum aynen kendileri yapınca sıkıntı olmuyor
Vallaha piyasa koşulları ortada ...İş bulmak ayrı sorun ,calisirken insan muamelesi gormek ayri....hakettigin maaşı zamanında almak ayrı sorun.Bence kırk yılın başı olan birşey için amcanın da kalbini kırma...eşine de pikniğe gitmediğini hatirlatirsin akşam .Sıkma canını..

trip atmış akşam erken gel yemeğe çıkar
evet izin gününde gidilmeyebilir ama bazen nadiren oluyorsa işe öncelik verilmesinden yanayım
çünkü işyerinde her iş bilmek kadar uyumlu çalışan olmak da önemlidir

eşini akşam yemeğe götür biliyorsun ekmek parası sonuçta her pazartesi değildi
lütfen ergen gibi trip atmayalım akşam evde de muhabbetmize devam edelim de

Eşiniz haklı bence eşimle beraber güzel bi gün geçirmek varken onu evde yalnız bırakmak ve gidip çalışmak hiç benlik değideğil

Sürekli böyle çağırıyor mu, öyleyse izin almanın ne manası var
Amcanız nasılsa yiğenim diyip sizi çağırıp duruyorsa sorun açıkçası, işveren olarak niye izin gümlerinizi gaspediyor. Herkes az elemanla iş döndürmeye çalışıyor yasal hakkınızı da kullanamayacaksanız eşinize söyleyin ben haftanın 7 günü çalışacağım diye

sürekli yapmıyor 7 aydır çalışıyorum ilk defa bugün çağırdı zor durumda kaldığı için devamlı olsaydı bende bugün gelemeyecegimi soylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…