Haklı. Açma demiş size. Demek ki daha önce de buna benzer birşey olmuş ki çağıracağını tahmin etmiş. Açmaya bilirdiniz. Uyuyordum görmedim derdiniz sonrasında. Eşinizin tek izin günü anladığım kadarıyla ve sizinle geçirmek istemiş.küstü haklı mı haksız mı karar veremedim
küstü haklı mı haksız mı karar veremedim
aradım ama konuşmadı benimle isim var deyip kapattı resmen çocukluk yapıyor akşam yemeği teklifini akşam eve giderken durumuna bakıp yapabilirim teşekkürler :)trip atmış akşam erken gel yemeğe çıkar
evet izin gününde gidilmeyebilir ama bazen nadiren oluyorsa işe öncelik verilmesinden yanayım
çünkü işyerinde her iş bilmek kadar uyumlu çalışan olmak da önemlidir
eşini akşam yemeğe götür biliyorsun ekmek parası sonuçta her pazartesi değildi
lütfen ergen gibi trip atmayalım akşam evde de muhabbetmize devam edelimde
7 aydır çalışıyorum ilk defa arayıp söyleyince yok diyemedim gercekten de ihtiyacı vardı çocuk gibi davranması sinirimi bozduİZin günümüzde bizde çağırılıyoruz kurumsal bir yerde çalıştığım halde
Para kazanmak kolay değil maalesef eşiniz resmen kapris yapmış
Senin izin günün diye izin almış adam. Amcan da olsa önceden haber vermeli. Sen de ona gore plan yapardın. Eşim haklı.Kizlar özel bir kurumda çalışıyorum amcamın is yeri normalde pazartesi günlerimiz tatil malum tercih dönemi bu sabah amcam aradı saat 8 de kursa gelebilir misin ihtiyacımız var diye bende tamam dedim esimde pazartesi kullanıyor iznini ilk aradığında açma dedi kesin çağıracak bende olur mu önemli bisey olmasa neden arasın ki dedim ve açtım beni çağırdı esim başladı söylenmeye ben sen evdesin diye izin alıyorum biliyorsun cagiracagini niye açıyorsun dedi bisey olmaz sonuçta benim işim dedim git napiyorsan yap dedi daha da konuşmadı yine bisey demedim haksız buldum esimin bu tavrını sizce haksız miyim
Ekmek aslanın ağzında diye boşuna dememişler7 aydır çalışıyorum ilk defa arayıp söyleyince yok diyemedim gercekten de ihtiyacı vardı çocuk gibi davranması sinirimi bozdu
Kizlar özel bir kurumda çalışıyorum amcamın is yeri normalde pazartesi günlerimiz tatil malum tercih dönemi bu sabah amcam aradı saat 8 de kursa gelebilir misin ihtiyacımız var diye bende tamam dedim esimde pazartesi kullanıyor iznini ilk aradığında açma dedi kesin çağıracak bende olur mu önemli bisey olmasa neden arasın ki dedim ve açtım beni çağırdı esim başladı söylenmeye ben sen evdesin diye izin alıyorum biliyorsun cagiracagini niye açıyorsun dedi bisey olmaz sonuçta benim işim dedim git napiyorsan yap dedi daha da konuşmadı yine bisey demedim haksız buldum esimin bu tavrını sizce haksız miyim
aynen 7 aydir burdayım ilk defa oldu neyseki tatlıya bagladikOzel sektorden yaka silkmis biri olarak çağıran kişi amca bile olsa izin gününde bi insanin çağrılmasına karşıyım.. Hele ki evli bi insan; eşiyle işi olur, plani olur, ne bileyim..
Eşin bozulmakta hakli, kendi soylemis senin izin gunun diye evde kaldığını.. Empati yapmalisin, sen olsan bozulmaz miydin?
Ayda yilda bi olduysa abartmaya luzum yok ama yine de insan huzursuz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?