Esim Bana küstü

küstü haklı mı haksız mı karar veremedim
Haklı. Açma demiş size. Demek ki daha önce de buna benzer birşey olmuş ki çağıracağını tahmin etmiş. Açmaya bilirdiniz. Uyuyordum görmedim derdiniz sonrasında. Eşinizin tek izin günü anladığım kadarıyla ve sizinle geçirmek istemiş.

aradım ama konuşmadı benimle isim var deyip kapattı resmen çocukluk yapıyor akşam yemeği teklifini akşam eve giderken durumuna bakıp yapabilirim teşekkürler :)

İZin günümüzde bizde çağırılıyoruz kurumsal bir yerde çalıştığım halde
Para kazanmak kolay değil maalesef eşiniz resmen kapris yapmış
7 aydır çalışıyorum ilk defa arayıp söyleyince yok diyemedim gercekten de ihtiyacı vardı çocuk gibi davranması sinirimi bozdu

Senin izin günün diye izin almış adam. Amcan da olsa önceden haber vermeli. Sen de ona gore plan yapardın. Eşim haklı.

Ben olsam amcam olduğu için değil kim olsa iznimin olduğu gün eşimin kendisini ayarladığını programımız olduğunu zamanında haber verseydiler böyle bişey olabileceğini belirtir gitmezdim.
Küsmesi çocukça tabi ama tavır işte..

Sizin yaptığınız şey eşinize şu mesajı vermiş gibi; işim senden önce gelir ve benimle zaman geçirmek istemen umrumda değil! Bir kaç defa bizim de başımıza geldi. Eşimin izin gününde izin aldım ve o işe gitti. Artık onunla vakit geçirmek için izin almıyorum. Hatta normal izinlerde bile kız arkadaşlarımla plan yapıyorum. Tesadüfen bir araya geliyoruz gelirsek özel bir çabam kalmadı

eşin haklı belliki planları vardı sen böyle yapınca hayal kırıklığına uğramış

7 aydır çalışıyorum ilk defa arayıp söyleyince yok diyemedim gercekten de ihtiyacı vardı çocuk gibi davranması sinirimi bozdu
Ekmek aslanın ağzında diye boşuna dememişler
Bizi gece arıyorlar işten çıkınca arıyorlar her telefonu açıyoruz talep neyse karşılamaya çalışıyoruz
İşe de çağrılıyoruz maaşını alıyorsan tabiki hoş göreceksin sınırı olduktan sonra

Eşin haklı tabiki.

Eşiniz haklı ama tercih dönemi diye belirtmişsiniz. Yani her zaman olmuyormuş. Küsmesi çok abartılı..

Ben gitmezdim diyenler devlet memuru zaar. Tuzu kurular anlayamaz bunu :)

Özel sektör çalışanı iseniz bu 'arada bir' olan durumlar idare etmeye mecbur hallerdir.

Benim eşimi de yeri geliyor evde misafir varken ameliyat seti için arıyorlar. Adam ben gelemem diyemez tabi ki. Malesef yok öyle bir dünya..
Eşiniz de unutur gider çok takmayın..

Haklı.
Sizle zaman geçirmek istedigini ne şekilde söyleyebilir daha. Tarzı kırıcıda olsa sebep güzel. Gönlünü almaya çalışın bence

Ozel sektorden yaka silkmis biri olarak çağıran kişi amca bile olsa izin gününde bi insanin çağrılmasına karşıyım.. Hele ki evli bi insan; eşiyle işi olur, plani olur, ne bileyim..
Eşin bozulmakta hakli, kendi soylemis senin izin gunun diye evde kaldığını.. Empati yapmalisin, sen olsan bozulmaz miydin?
Ayda yilda bi olduysa abartmaya luzum yok ama yine de insan huzursuz olur..

aynen 7 aydir burdayım ilk defa oldu neyseki tatlıya bagladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…