- 3 Eylül 2018
- 9.204
- 49.036
- 548
- Konu Sahibi madamecocos
-
Anamla babam koçla aslandı aman ya rabbi evlerden ırak bi ego savaşıÇok şaşırdım, iki ateş grubunun böyle donuk ilişkisi olmasına. Koç aslan çifti dediğin tutkulu olur normalde
Onun aslan olduğunu tahmin ettim yemin ediyorumBen Koç o aslan
Eşim tutkulu veya birlikteliğe düşkün biri değil. Beyaz yakada çalışıyor evet insan yorgun olabilir ama mavi yaka biri olsa ayda bir birliktelik yaşardık sanırım veya hep mi cumartesi olur bu iş. Bi heyecanı kalmadıÇok şaşırdım, iki ateş grubunun böyle donuk ilişkisi olmasına. Koç aslan çifti dediğin tutkulu olur normalde
Yok. İki ateş yenişemezÇok şaşırdım, iki ateş grubunun böyle donuk ilişkisi olmasına. Koç aslan çifti dediğin tutkulu olur normalde
Nerden anladınızOnun aslan olduğunu tahmin ettim yemin ediyorum
çok gururludurBugün birlikte olma gününuz bence bunu kullanın ve size hasret bırakıngörsün bakalım böyle kabul.etmek ne demekmiş . Egolu ve soğuk bir eş vakası yine .
Biz karı koca aslanızNerden anladınız
Hayır evliliğimizin geneline bakınca tensel temasımızın az olduğunu farkettim ve bunu da söyledim ona.Daha fazlasını yapsa o da yetmeyecekti büyük ihtimalle
Kesinlikle katılıyorum yoksa bende yontulmamıs bir odunla yapamazdımHepimiz eşlerimizi olduğu hal ve şekilde kabul etmiyor muyuz?
Şu karikatür geldi aklıma,ama orada biri boga'ymisAnamla babam koçla aslandı aman ya rabbi evlerden ırak bi ego savaşı
Heeee, ne bileyim bacım koc- aslan değince,ikisi de tutkulu, heyecanlı burçlar. Böyle seslerin yükseldiği, çıkan adranelinin yatakta son bulduğu ilişki bekliyor.Yok. İki ateş yenişemez
Bilmiyorum ben ilişkilerimde çok net bi insanım ve duygularımı açıkça belli eder söylerim beklentilerimi de. Ama böyle olmak kötü mü bilmiyorum artık. Ben eşim beni kıskanınca anlamıyorum mesela. Çok sonradan kavgada söylüyor veya işte hoşlanmadığım hareketimi tartışırken ağzından kaçırıyor.Sana şu kadarını diyim bu aralar benimde aynı senin yazdığın gibi
Her insanın sevgi dili farklıdır. Eşlerimizle çıkan sorun da hep birbirimizin sevgi dilini bilmemekten kaynaklanır.Bunu yapmaya çalışıyorum bazen yeniliyorum bana göre sevgi varsa gösterilmeli.
Aslanlar çok tutkulu olur , eşim de aslan burcu ben de aslan burcuyum, çok fazla çekişsekte yapışık yaşarız, koç aslana göre daha baskın , sert ve maskülendir, acaba dişil enerjiniz mi düşük, aslan burçları dişiliğini yansıtan kadınlara asla dayanamazlar bunun güzellikle ilgisi de yok ayrıca, biraz daha dişiliğinizi ön plana çıkarın koç burcunun size kattığı ciddiyetten biraz arının derim ...Ben Koç o aslan
Astrolojiden anlamam pek. Sen daha çok biliyor olabilirsin. Aslanın en iyi ekürisi kovadır.Heeee, ne bileyim bacım koc- aslan değince,ikisi de tutkulu, heyecanlı burçlar. Böyle seslerin yükseldiği, çıkan adranelinin yatakta son bulduğu ilişki bekliyor.
Eşimle ben de aslanızBiz karı koca aslanızbir de huysuz olmasan, kamburun çıkıyor dikkat et, bu ara kilo aldın, sakın orda beni dansa kaldırma boy farkından rahat dans edilmiyor senle… böyle laflar havada uçuşur, birini pohpohlamak bizim için çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?