Eşim bana seni böyle kabullendim dedi

Çok şaşırdım, iki ateş grubunun böyle donuk ilişkisi olmasına. Koç aslan çifti dediğin tutkulu olur normalde
Eşim tutkulu veya birlikteliğe düşkün biri değil. Beyaz yakada çalışıyor evet insan yorgun olabilir ama mavi yaka biri olsa ayda bir birliktelik yaşardık sanırım veya hep mi cumartesi olur bu iş. Bi heyecanı kalmadı

Nerden anladınız
Biz karı koca aslanız bir de huysuz olmasan, kamburun çıkıyor dikkat et, bu ara kilo aldın, sakın orda beni dansa kaldırma boy farkından rahat dans edilmiyor senle… böyle laflar havada uçuşur, birini pohpohlamak bizim için çok zor

Aynı benim eşimde anlattığın gibi. Ben akrep o terazi

Sana şu kadarını diyim bu aralar benimde aynı senin yazdığın gibi
Bilmiyorum ben ilişkilerimde çok net bi insanım ve duygularımı açıkça belli eder söylerim beklentilerimi de. Ama böyle olmak kötü mü bilmiyorum artık. Ben eşim beni kıskanınca anlamıyorum mesela. Çok sonradan kavgada söylüyor veya işte hoşlanmadığım hareketimi tartışırken ağzından kaçırıyor.

Sizin moraliniz bozukken tutkulu opmesini beklemeniz cok normal gelmedi bana. Moral opucugu genelde kucuk bir buse olur. Ustelik adam oyle opmek istemis, bir insani opme sekli sebebiyle elestirmek de bana gore degil.

Esinizin diger soylediginde hicbir sey yok, ayni cumleyi duyuyorum ben de sık sık, farkli farkli konularda hem de.

Cok ciddi ozguven probleminiz var yalniz

Bunu yapmaya çalışıyorum bazen yeniliyorum bana göre sevgi varsa gösterilmeli.
Her insanın sevgi dili farklıdır. Eşlerimizle çıkan sorun da hep birbirimizin sevgi dilini bilmemekten kaynaklanır.

Eşler birbirinin sevgi dilini bilirse eminim tartışmalar azalır ve kişiler kendilerini daha değerli hisseder.
Bknz.Chapman 5 Sevgi dili

Dipnot: Dibe vuracağınız kadar büyük bir olay görmedim ama herkesin algılaması aynı olamaz.

Ben Koç o aslan
Aslanlar çok tutkulu olur , eşim de aslan burcu ben de aslan burcuyum, çok fazla çekişsekte yapışık yaşarız, koç aslana göre daha baskın , sert ve maskülendir, acaba dişil enerjiniz mi düşük, aslan burçları dişiliğini yansıtan kadınlara asla dayanamazlar bunun güzellikle ilgisi de yok ayrıca, biraz daha dişiliğinizi ön plana çıkarın koç burcunun size kattığı ciddiyetten biraz arının derim ...

Heeee, ne bileyim bacım koc- aslan değince,ikisi de tutkulu, heyecanlı burçlar. Böyle seslerin yükseldiği, çıkan adranelinin yatakta son bulduğu ilişki bekliyor.
Astrolojiden anlamam pek. Sen daha çok biliyor olabilirsin. Aslanın en iyi ekürisi kovadır.

Eşiniz aşırı aşırı ama aşırı haklı ! Memnuniyetsiz olabilir misiniz acaba ? Seni böyle kabul ettim cümlesini bence pozitif anlamda söyledi ,ben sizi aşırı haksız buldum ya, saman altında iğne aramak biraz … yani wp girmek ayrılan eski işt arkadaşının fotoya bakmak puf okurken bunaldım ? Ayrıca wp her zaman yükleniyor demiyor fotoya bende direkt açılıyor sizin özgüveniniz yok bence bunun üzerinde durun

Regl dönemi hassasiyeti bence bu. Okur okumaz bunu düşündüm. Ortada bisey yokken ne kadar uzamış mevzu.

Eşimle ben de aslanız

Ben eşinizin ilgisiz olduğunu düşünmüyorum. Bence ilgisini yansıtmak konusunda başarısız. Ki çoğu Türk erkeği böyle. Gelmiş sizi öpmüş sarılmış bunlar güzel detaylar. Her insanın yapısı bir olmuyor. Bence bunlar çözülecek şeyler. Ben olsam büyütmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…