Eşim bana seni böyle kabullendim dedi

Ee eşiniz de açıkça söylemiş ama bozulmuşsunuz ki söylediğinden kötü bir şey de yok pek.
Netlik isteyen insan net olunduğunda böyle yaparsa bir daha ona net olunma konusunda çekimser kalınacağını tahmin eder sanırım.
Sizin de kafanız karışık belli

Anlıyor musun burç olaylarından?
Bana da bi el atıver merak ettim
Ben balığım kocam koç oğlum kova

Kendi özgüvensizliğinizi eşiniz üzerinden besliyorsunuz. Bir şey tartışıyorsunuz, fizik ne alaka? Kendinizi mağdur sıfatına koyup acımaktan vazgeçin. E adam da o sinirle her şeyinle demiş, çok da kötü bir şey değil. Siz kendinizi sevmediğimiz için bunu hakaret olarak algılıyorsunuz.
Haftada bir ilişki de kötü bir şey değil. Daha fazla istiyorsanız söyleyin. Bu seks sayısından farklı varsayımlar çıkarmayı da bırakın artık.
Ayrıca biri işten çıkınca koşa koşa telefon numarasını silmiyoruz. Bende bir sürü telefon numarası var eskiden kalan, oturup onları silemicem.

Oldu paşam.her öpüşmede 15 yasındaki ergen kız hissi de sarayım mı bacıma şaka bir yana buradaki kadınlardan neden hiçkimse hayatın gerçeklerini kabullenemiyor.neden herkes ergen kızlar gibi 30,40 yaşında peri masallarındaki gibi ilişkiler istiyor.hayranım valla yaşama sevincinize ve beklentilerinize.ahh keşke bir dr yerine gelme imkanı olsa.ne yüksek beklentileri var buradaki kadınların hayret ediyorum valla.bu nasil bir yaşma aşkidir.ben 7,10 yıllık falan filan evli olsam yaşayacağımı yaşadım bumdan sonra da idare edecek kadar olsa tamam derim yani.neyse umarım olur istediğiniz ne diyeyim.

Özgüveninizin düşük olduğu anlaşılıyor açıkçası. Eşinizin ben seni böyle kabul ettim lafına hemen fizik kısmını da dahil etmişsiniz. Sürekli böyle lafları farklı yerlere çekmek ikiniz içinde yorucu olur.
Eşinizden iltifat duymayı istemeniz normal ama baştan beri bu yönü eksikmiş sanırım. Ona rağmen sevildiğinizi hissetmişsiniz ki evlenmişsiniz.
Siz eşinize güzel sözler söyler,onurlandırır mısınız? Bazı şeyleri birbirimizden görüp,duyup yapabiliyoruz.
İltifat etme kısmında eksik olabilir ama genel anlamda size, düşüncelerinize değer veriyorsa bir yere takılıp kalmayın derim.

O nasıl aslan? Bende aslanım. Aslan burcu aşk insanıdır. Tutkuludur, lider bir burçtur. Özelliklerini taşımıyor demek ki.
Sizin özgüveniniz çok düşük. Bunun için destek alın. Eşinizde çok ruhsuz biri. Nasıl ömür geçer bilemem.

evet ben ona iltifat ederim ve sevdiğimi hissettiririm. Eskiden daha çoktu bu

evet özgüvenim düşük estetiğe karşı değilim ama eşim izin vermiyor bende dini sebeplerden ötürü muallaktayım. Elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum ama aşamıyorum bunu daha güzel olsaydım daha farklı olurdu ilişkimiz gibi geliyor

Hayır beslemiyorum. Benim anlatmak istediğim farklı. Çok çirkin biri olsam bile eşim tarafından güzel bulunduğumu bilmek hissetmek mesela.

Ya geçenlerde bi elbise giydim evde makyaj falan yaptım takı taktım eşim eve geldi bi yere mi gidiyoruz dedi ki kapalıyım elbise de dekolteli. Ben bi iltifat beklemiştim ondan. Sonra oğlum geldi aa anne çok güzel olmuşsun küpelerin çok güzel dedi küpelerimi falan inceledi. Ya çok küçük bi çocuk bile tepki olarak bunu verdi

Eşim gibi konuşuyosunuz.

Sizin de öyle mi, anlattığım diyaloglar yaşanıyor mu bir yenişememe durumu var mı ego savaşı?
Yeni evliyken çok fazla sorun yaşadık, uğruma ölüp biten adam resmen her konuda yarışa girmişti, senin ailen benim ailem mevzuları yaşandı, ama zamanla bu tartışmaların en çok bize zarar verdiğini gördük, şimdi birbirimizi rahat bıraktık eskisi gibi ego savaşları yok , şuan daha huzurluyum, eşim ilgiyi seven bir adam sadece bu konuda hala sorun yaşıyorum, sürekli ilgi odağı olmak istiyor, az önce kendisi odasında not çıkarırken ben içeride teyzemle gülerek konuştum diye modu düştü mesela durduk yere triplere girdi, kendinden başka birisi ile ilgileniyorsam sorun çıkarıyor ama ben umursamam

Ben normal bir zamanda onda sevmediğim rahatsız olduğum yönleri söylüyorum o bunu kavgada söylüyor. Kavgada söylemesi evet rahatsız edici bana göre.

Şanslısınız benim eşim bunu hiç yapmadı.

Daha önce yaptım bunu ama değişmiyor. Üzülüyorum o bu durumdan şikayetçi değil.

7 yıllık bir evlilikte de senin moralin bozukken eşinin seninle ateşli öpüşmesini beklemeni çok fazla abartılı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…