- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi madamecocos
-
Ee eşiniz de açıkça söylemiş ama bozulmuşsunuz ki söylediğinden kötü bir şey de yok pek.Bilmiyorum ben ilişkilerimde çok net bi insanım ve duygularımı açıkça belli eder söylerim beklentilerimi de. Ama böyle olmak kötü mü bilmiyorum artık. Ben eşim beni kıskanınca anlamıyorum mesela. Çok sonradan kavgada söylüyor veya işte hoşlanmadığım hareketimi tartışırken ağzından kaçırıyor.
Sizin de öyle mi, anlattığım diyaloglar yaşanıyor mu bir yenişememe durumu var mı ego savaşı?Eşimle ben de aslanız
Anlıyor musun burç olaylarından?Aslanlar çok tutkulu olur , eşim de aslan burcu ben de aslan burcuyum, çok fazla çekişsekte yapışık yaşarız, koç aslana göre daha baskın , sert ve maskülendir, acaba dişil enerjiniz mi düşük, aslan burçları dişiliğini yansıtan kadınlara asla dayanamazlar bunun güzellikle ilgisi de yok ayrıca, biraz daha dişiliğinizi ön plana çıkarın koç burcunun size kattığı ciddiyetten biraz arının derim ...
Oldu paşam.her öpüşmede 15 yasındaki ergen kız hissi de sarayım mı bacımamerhabalar öncelikle. Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bende bu akşam içimi dökmek istedim. Eşimle 7 yıldır evliyiz ben 29 o 35 yaşında 2 çocuğumuz var.
eşim evine bağlı aktivitelerinin çoğunu ailesiyle yapan çocuklarıyla vakit geçiren biri. Evde çocuklar konusunda bana yardımcıdır. Ama birçok konuda tartışıyoruz ama benim en takıldığım ilgisiz bir eş. Hiç iltifat etmez ben söylemeden sevdiğini söylemez pek sürprizli biri değil. Evlenmeden önce fıtrat olarak da çok romantik değildi ama bu kadar da değildi. Seviyorum diyor ama ben yeterince sevdiğini düşünmüyorum veya sevgisini hissedemiyorum. Oda herkesin sevgisini gösterme tarzı farklı seviyorum sarılıyorum sen tatminsizsin diyor.
son zamanlarda haftada 1 birliktelik yaşıyoruz ve cumartesi akşamı oluyor. Haftaiçi genelde yorgun oluyormuş bende artık o teklif etmedikçe yanaşmıyorum. Aramızda birliktelik de sen geldin ben geldim tartışmasına dönüştü. Spontane gelişmiyor veya normal zamanlarda atıyorum bi dokunuş veya öpmeyle heyecanımız aktif olsun istiyorum ama aramızda tensel temas da azaldı.
dün akşam moralim bozuktu eşim gelip sarıldı dudağımın yanından öptü bende sonra bozuk attım tartıştık. Tutkulu öpmesini beklemiştim. Sonra konu konuyu açtı. Sen gel gitleri olan birisin iyiyken çok mükemmel bi eşsin kötüyken en diptesin ben hep stabilim dedi. Gerçekten öyle. Ben mutluyken ona söylüyorum sevdiğimi veya sarılıyorum hissettiriyorum. O hep aynı. Sonra bana ben seni böyle kabullendim dedi. Nasıl yani dedim ruhen mi fiziken mi diye sordum. Ruhen ve fiziken dedi.
Bu olaya çok alındım ve çok modum düştü. Çok güzel bi kadın değilim bunu biliyorum ama eşim tarafından en güzelmiş gibi hissetmek isterdim. Ona olan beklentilerim beni üzüyor onu da sıkıyor. O ilgili bir eş olduğunu düşünüyor. Kendimi değersiz ve yalnız hissediyorum. Ondan ilgi bekliyorum veya sevdiğini hissetmeyi. Sonra bende bu benim sorunum aslında senin değil belkide bazı şeyleri yediremediğim için tartışma çıkarıyorum ama bunu aştığımda sende rahatlayacaksın dedim ve bunu çok sakince söyledim. Tehdit olarak algıladı bunu. Hayır güzel birşey söylüyorum bunu yendiğimde aramızda sorun olmayacak dedim. (Evliliğimizdeki tek sorun bu değil tabi)
bu akşam eşimin telefonundan kendi çektiğim fotoğrafları kendime atarken wp listesine bakıyordum. önceden eşimin işyerinde çalışıp ayrılan birinin wp fotoğrafına tıkladım (eşim onu işten ayrılmasına rağmen silmemişti) genelde yanında bir erkek oluyordu. Bu akşam pp tıkladığımda önceden eşim bakmış fotoğraf yükleme olmadan açıldı. Belki çok gereksiz ve saçma bi ayrıntı ama kadınsal olarak kötü hissettirdi öyle koydum yerine
Özgüveninizin düşük olduğu anlaşılıyor açıkçası. Eşinizin ben seni böyle kabul ettim lafına hemen fizik kısmını da dahil etmişsiniz. Sürekli böyle lafları farklı yerlere çekmek ikiniz içinde yorucu olur.Özgüvenim eşime karşı düşük. Çok güzel biri değilim farkındayım. Eşim de değil. Bir kere arkadaşımızın düğününe gidiyorduk. Arabaya eşimin arkadaşı ve eşi bindi. Kocası eşini görünce çok güzel olmuşsun dedi ve öptü. O an içim cız etmişti arabada. Ben bunu eşimden bir kere belki
evet ben ona iltifat ederim ve sevdiğimi hissettiririm. Eskiden daha çoktu buÖzgüveninizin düşük olduğu anlaşılıyor açıkçası. Eşinizin ben seni böyle kabul ettim lafına hemen fizik kısmını da dahil etmişsiniz. Sürekli böyle lafları farklı yerlere çekmek ikiniz içinde yorucu olur.
Eşinizden iltifat duymayı istemeniz normal ama baştan beri bu yönü eksikmiş sanırım. Ona rağmen sevildiğinizi hissetmişsiniz ki evlenmişsiniz.
Siz eşinize güzel sözler söyler,onurlandırır mısınız? Bazı şeyleri birbirimizden görüp,duyup yapabiliyoruz.
İltifat etme kısmında eksik olabilir ama genel anlamda size, düşüncelerinize değer veriyorsa bir yere takılıp kalmayın derim.
evet özgüvenim düşük estetiğe karşı değilim ama eşim izin vermiyor bende dini sebeplerden ötürü muallaktayım. Elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum ama aşamıyorum bunu daha güzel olsaydım daha farklı olurdu ilişkimiz gibi geliyorO nasıl aslan? Bende aslanım. Aslan burcu aşk insanıdır. Tutkuludur, lider bir burçtur. Özelliklerini taşımıyor demek ki.
Sizin özgüveniniz çok düşük. Bunun için destek alın. Eşinizde çok ruhsuz biri. Nasıl ömür geçer bilemem.
Hayır beslemiyorum. Benim anlatmak istediğim farklı. Çok çirkin biri olsam bile eşim tarafından güzel bulunduğumu bilmek hissetmek mesela.Kendi özgüvensizliğinizi eşiniz üzerinden besliyorsunuz. Bir şey tartışıyorsunuz, fizik ne alaka? Kendinizi mağdur sıfatına koyup acımaktan vazgeçin. E adam da o sinirle her şeyinle demiş, çok da kötü bir şey değil. Siz kendinizi sevmediğimiz için bunu hakaret olarak algılıyorsunuz.
Haftada bir ilişki de kötü bir şey değil. Daha fazla istiyorsanız söyleyin. Bu seks sayısından farklı varsayımlar çıkarmayı da bırakın artık.
Ayrıca biri işten çıkınca koşa koşa telefon numarasını silmiyoruz. Bende bir sürü telefon numarası var eskiden kalan, oturup onları silemicem.
Eşim gibi konuşuyosunuz.Oldu paşam.her öpüşmede 15 yasındaki ergen kız hissi de sarayım mı bacımaşaka bir yana buradaki kadınlardan neden hiçkimse hayatın gerçeklerini kabullenemiyor.neden herkes ergen kızlar gibi 30,40 yaşında peri masallarındaki gibi ilişkiler istiyor.hayranım valla yaşama sevincinize ve beklentilerinize.ahh keşke bir dr yerine gelme imkanı olsa.ne yüksek beklentileri var buradaki kadınların hayret ediyorum valla.bu nasil bir yaşma aşkidir.ben 7,10 yıllık falan filan evli olsam yaşayacağımı yaşadım bumdan sonra da idare edecek kadar olsa tamam derim yani.neyse umarım olur istediğiniz ne diyeyim.
Yeni evliyken çok fazla sorun yaşadık, uğruma ölüp biten adam resmen her konuda yarışa girmişti, senin ailen benim ailem mevzuları yaşandı, ama zamanla bu tartışmaların en çok bize zarar verdiğini gördük, şimdi birbirimizi rahat bıraktık eskisi gibi ego savaşları yok , şuan daha huzurluyum, eşim ilgiyi seven bir adam sadece bu konuda hala sorun yaşıyorum, sürekli ilgi odağı olmak istiyor, az önce kendisi odasında not çıkarırken ben içeride teyzemle gülerek konuştum diye modu düştü meselaSizin de öyle mi, anlattığım diyaloglar yaşanıyor mu bir yenişememe durumu var mı ego savaşı?
Ben normal bir zamanda onda sevmediğim rahatsız olduğum yönleri söylüyorum o bunu kavgada söylüyor. Kavgada söylemesi evet rahatsız edici bana göre.Ee eşiniz de açıkça söylemiş ama bozulmuşsunuz ki söylediğinden kötü bir şey de yok pek.
Netlik isteyen insan net olunduğunda böyle yaparsa bir daha ona net olunma konusunda çekimser kalınacağını tahmin eder sanırım.
Sizin de kafanız karışık belli
Çirkin olduğum söylenemez ama çok güzel değilim belki güzel de. Bilmiyorum eşim hiç söylemedi. Eşim öncesi ilişkilerimde özgüvenim daha yüksekti veya dışardaÖzgüveniniz neden yok neden çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz??
Şanslısınız benim eşim bunu hiç yapmadı.Yeni evliyken çok fazla sorun yaşadık, uğruma ölüp biten adam resmen her konuda yarışa girmişti, senin ailen benim ailem mevzuları yaşandı, ama zamanla bu tartışmaların en çok bize zarar verdiğini gördük, şimdi birbirimizi rahat bıraktık eskisi gibi ego savaşları yok , şuan daha huzurluyum, eşim ilgiyi seven bir adam sadece bu konuda hala sorun yaşıyorum, sürekli ilgi odağı olmak istiyor, az önce kendisi odasında not çıkarırken ben içeride teyzemle gülerek konuştum diye modu düştü meseladurduk yere triplere girdi, kendinden başka birisi ile ilgileniyorsam sorun çıkarıyor ama ben umursamam
Bende bundan bahsediyorum bi heyecan bi tutku yok. Evet çol iyi bi baba yardımsever eşine bağlı bi eş ama düz bi evlilik.Sizde bir acaiplik yok eşiniz düz öküz .. ne flört var, ne güzel söz var öyle öküzce yuvarlanıp gidiyor
Daha önce yaptım bunu ama değişmiyor. Üzülüyorum o bu durumdan şikayetçi değil.Sosyal medyada psikologlar, ilişki koçları çeşitli paylaşımlar yapıyorlar evlilik ve karı-koca olmak üzerine. Ordan kopyalayıp whatsapptan atabilirsiniz. Kadın ruhundan anlamıyor, yontulması eğitilmesi lazım. ama bunu yapmadan önce aranız bozuk olmasın. yoksa sinirleniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?