umarım cnm söyledigin gibidir ben sorunlarımı halletmeye hazırım ama maalesef o susmayı tercih ediyor. benim anladıgım onun gözünde en iyi kadın hiç konusmayan kadın... suan benle konusmuyor, ayrı oturuyor. eminim bir süre böyle gidecek. bu arada cts günü memleketimde bi arkadasımın düğünü war we ısrarla cagırıyor o benimkine gelmişti aslında gitmeyi düşünmüyordum sadece hediyemi göndercektim. ama şimdi gitsem mi diye düşünmeye basladım. böylesi ikimiz için de daha mı iyi daha mı kötü olur emin olamıyorum, bu konuda fikirlerininzi paylasır mısınız ?
kırk yıl düşünsem böyle söyleyeceği aklıma gelmezdi. ona olan güwenimi kaybettim. cok mutsuz we üzgünüm....beni bu kez cok üzdü... we bana tartısırken senden sıkıldım dedi. bu ne demek bayanlar? bence bunun altında cok derin anlamlar yatıyor...
cok zor durumdayım we sizden başka dertleşecegim kimsem yok((
kırk yıl düşünsem böyle söyleyeceği aklıma gelmezdi. ona olan güwenimi kaybettim. cok mutsuz we üzgünüm....beni bu kez cok üzdü... we bana tartısırken senden sıkıldım dedi. bu ne demek bayanlar? bence bunun altında cok derin anlamlar yatıyor...
bence çok kafana takma tartışma esnasında söylenmiş .. insanlar kızgınken gönüllerinden gecenleri deil şeytana yenilip anlık kötü sözler kullanıveriyorlar ...
kırk yıl düşünsem böyle söyleyeceği aklıma gelmezdi. ona olan güvenimi kaybettim. cok mutsuz ve üzgünüm....beni bu kez cok üzdü... ve bana tartısırken senden sıkıldım dedi. bu ne demek bayanlar? bence bunun altında cok derin anlamlar yatıyor...
cok zor durumdayım ve sizden başka dertleşecegim kimsem yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?