eşim bana sıkıldım senden dedi!!!

Cnm böyle kritik kararlar verme bence.
Sonuçta eşin daha önemli bu durumda.
Bu arada madem en iyi halin olarak konuşmamanı tercih ediyor ozaman sende bazı şeyleri sorun etmemeye çalış.
Ama -mış gibi yapma gerçekten yap.
Takma kafana umursama sorun haline getirme bişeyleri keyfini çıkarmaya bak bazı şeylerin.
Aslında derler ya insan en büyük kötülüğü kendine yapıyo diye. Doğru..
Karamsarlığa kapılma herşeyin bi çaresi var
Aklına kötü bi düşünce gelince onu direk uzaklaştır düşüncelerinden..

aranızda sık sık tartışmalar oluyorsa bu sebepten sıkıldım demiş olabilir.bence üzerine gitmeyin.zamana bırakın.
bir de tartışmanıza sebep olan durumlar her ne ise önce onları çözmeye çalışın.bazen konuşmak tartışmak yetmeyip;yetmemekle birlikte bunaltıcı olabiliyor.

Surat asmayin, ama cok samimide olmayin, saygili ve mesafeli davranin.
Sitemkar konusmak yerine, sanki hayatinizdan cok memnunmus gibi davranin. Yüzünüzde kocaman bir gülümseme olsun.
Senin sevgine, ilgine, askina ihtiyacim var kabilinde davranirsaniz " nasilsa bensiz yapamaz" psikolojisine girebiliyor bazi erkekler.
Kafanizi daima iliskiniz üzerine, problemlerinize odaklanarak yormayin.
Yeni hobiler ugraslar bulmaya calisin, kendinize vakit ayirin.
Sacinizin rengini degistirin, spora baslayin mesela.
Üzülmeyin, hersey düzelecek :)

aranızda sık sık tartışmalar oluyorsa bu sebepten sıkıldım demiş olabilir bide fazla üzerine düşme elbet akşam eve geldiğinde özürdileyecektir (buyuk sorun yoksa arada,sadece bi anlık kızgınlıksa) 1-2 gece ayrı yat yanına yaklaştırma özürdileyecektir demedi deme erkek milleti dayanamaz.

bende senden sıkıldım deseydin tövbe ya rabbim...artık erkekleri anlayamıyorum ya, ne aç ne doymak bilmezler yaratıklar bunlar..canım sende sıkma canını, insan sinirli olunca ağzından çıkanları duymuyorlar..ayrıca bu kadar ince düşünme yoksa çok hırpalanırsın..otur kocanla konuş ne derdi varmış öğren hemen altında kötü bişey arama

gözlemlediğim kadarıyla evliliklerde erkeklerin belli bir zaman sonra-dünya güzeli karısı da olsa-adına ister yeni bir heyecan diyelim,ister değişme ihtiyacı farklılıklar aradığı bir gerçek.ama tatlım senin eşinin böyle bir gerekçesi yoktur belki de.ona karşı sevecenliğimizi arttırmak gerekiyor galiba!

takma kafana benim eşim bana daha da fenalarını söylüyo ama siniri geçince benden iyisi yok yani bunların hepsi aynı erkekleri çok dikkate almamak gerek bence

Dünkü haberlerde eşini terk eden kadın kocası tarafından öldürüldü.bu akşamki haberlerde 4yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklanan kadının görüntülerini verdiler.kaçan balık büyük olur, erkekler elindekinin kıymetini ancak kaybedince anlıyor,allah hepsine akıl fikir versin

Şunu çok iyi anladım; erkeklere "erkek gibi" davranacaksın bu hayatta.
Mesela empati yapalım.
Eğer bu lafı siz söylemiş olsaydınız, erkek taraf yani kocanız ne tepki verir , nasıl davranırdı ?
Az çok eşinizi tanırsınız.
Bence bu sorduğum sorunun cevabına göre hareket edin ...

sizde "sıkı can iyidir,çıkmaz!" diyiverseydiniz ya..tartışma anında sıkıldım,bitirelim anlamında demiş gibi geldi bana.uzatmayalım manasında yani.bence çok abartılacak bir durum yok ortada,kırıldığınız belli ederseniz belki o da pişman olur.

bende çook kullanırımm bu lafı bazenn erkkek arkadasıma ama sonuçta sinirlilk hali hani o da çok takar bu lafımı ama asıl sıkılmanın tartışmalar oldugnu insan geç anlıyor kavgalarınızı azaltın bu bir gercek erkk dırdırlı kadını hiç sevmez ve dışarı yönelir hani biz hanımlar fedakarız kavga ediyrosak haklı bir yanımız vardır illaki ama dediğim gibi alttan alın biri alttan almassa yıkıcı olur kavgalarınız üzme tatlı canını kötü nietle söyldğine ihtimal bile vermiyorum

Bende eşime çok sinirlenince, git şurdan gözüm görmesin seni derim, ama görmeden de duramam canım, işte sinirle söylüyor insan bazen üstünde durma....

Tartışma esnasında sinirle söylenmiş olabilir.Umarım düzelir.

Tartışma esnasında herkes birbirine neler diyor. Takma kafana. Madem ailen hakkında konuşmayı sevmiyor konuşma sende. Sevmiyorsa da sevmesin aileni. Kimseyi kimseye zorla sevdiremezsin ki. Zorla güzellik olmaz yani.

canım cok takılma soyledıgı kelımeye .
tartısma esnasın da sık sık kullanılan kelımelerdır aslın da .
ben de cok kullanırım ;
"bıktım senden ,sıkıldım senden nefret edıyorum senden "
tarzın da kelımelerı hepımız hemen hemen her tartısma da
soylerız .bence cok takılma tatlım .
esın de sınırlıyken soylemıstır kesınlıkle .

bence çok kafana takma tartışma esnasında söylenmiş .. insanlar kızgınken gönüllerinden gecenleri deil şeytana yenilip anlık kötü sözler kullanıveriyorlar ...

Katılıyorum,tartışma anında ağızdan her çıkan söz gerçek hissettiklerimiz olsa zaten yürümez ki evlilikler.
Eşlerin birbirlerinin gerçek duygularını bilip,hissetmeleri gerek ki böyle ikilemde kalınmasın.
Hoş değil tabi ama ben de eşinin gerçekten böyle hissetmediğine inanıyorum.
Bütün yorumları okumadım,başka sorunlarınız varsa durum değişir tabi.

dün tartıstıktan sonra dısarı cıkmıstı, 3 saat fln dısarda kaldı sonra ewe geldi. benim yanıma oturmadı, gitti diğer odaya orda tw izledi. ben biraz erken yattım gece de yanıma gelmedi, baktım salona yatak yapmıs kendine. adam yatagını ayıracak kadar sogumus benden demekki diyorum. gece yanıma yatmadıgını farkedince uyku tutmadı,kalktım içimdekileri az da olsa boşaltan bi mektup yazdım. gercekten ben ona içimdekileri söylemezsem asla rahatlayamıcam we eskisi gibi olamıcam. onları hep boğazımda taşıycam. ama mektubu daha wermedim bilmiyorum ne zaman weririm.hem ailemden ayrılmanın üzüntüsü, hem tartısamanın werdigi üzüntü... kabus gibiydi dün. bugün aglamaktan göz kapaklarım şişmiş, iş yerinde ruh gibi olacagım (

erkekler çeneye gelemiyor bu 2+2 gibi birşey. Eğer çok konuştunuzsa sıkıldım'ı bu anlamda söylemiştir. Bence altında birşey aramayın.

yüz vermeyin şunlara zaten sinir oluyorum hepsine. sıkılmışmış.ne istiyormuş acaba paşa,kendini eğlesin diye mi evlenmiş seninle töbe yarabbim. hiç geri adım atma bence. mektubu falan da verme yat kocaman yatağında rahat rahat bırak gelmezse gelmesin. benim ailemi sevmeyen bana senden sıkıldım diyen adamı ben naparımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…