sinirliyken tartısma anında söylemiştir canım bence üstüne gitmeyın busefer gercekten sıkarsınız. azcık kırıldıgınızı bellı edın ki hatasını anlasın tabı abartmadan. bence o da farkına varmıstır hatasınınkırk yıl düşünsem böyle söyleyeceği aklıma gelmezdi. ona olan güwenimi kaybettim. cok mutsuz we üzgünüm....beni bu kez cok üzdü... we bana tartısırken senden sıkıldım dedi. bu ne demek bayanlar? bence bunun altında cok derin anlamlar yatıyor...
cok zor durumdayım we sizden başka dertleşecegim kimsem yok((
ya öyle bir adam oldu ki konusamıyorum ona ulaşamıyorum. gercekten ben konusarak helledilmeyecek bişey olmadıgına inanıyorum. ama adam beni dinlemek istemiyor ben susmadıgım için bıraktı gitti. ewde oturcagıma parkta otururum dedi. o kadar agladım ki hem arkasından hem yanındayken hiç umrunda değilmiş gibi dawrandı. 1 hafta boyunca ailem bizimle kaldı adamın bi kere yüzü gülmedi. bi kere onlarla oturup hal hatır sormadı o kadar agrıma gitti ki bu durum. ben ne kadar salakmısım onun ailesini geldiginde böyle dawranmamısım dedim. bana söyledigi tek sey "beni sewmeyeni ben de sewmem" diyor. sanırım annemden bahsediyor ama onların da esime karsı ne önünden ne arkasından söyledikleri olumsuz bişey yok. kızlar pişman oldum ailemi cagırdıgım için yanıma yemin ederim. her gün stres her gün sıkıntı. tatsızlık olmasın diye hep tuttum ama annemler gidince ben de patladım. ewe dönünce üstüne kız kuzeni war o aradı bi de onla yarım saat sohbet etti. bi sinir oldum bana kadınlarla bişey konusamam diyen adama. dayanamayıp patladım o kızın adını söyelerek bi esra kadar değeri yok benim kardesimin dedim. gelecegim konusunda umutsuzum. psikologa gitmeyi düşünüyorum artık. ikimiz yalnızken sorun yok ama aileme karsı bu sogukluğu, sewgisizliği artık benim de ona we ailesine olsan sewgimi tamamen bitirdi. napıam bilmiyorum cok doluyum. ailemde uzak olup da en azından bi eşim war diye sarılabilseydim bu kadar koymayacaktı gercekten. ama son zamanlarda o kdr değişti ki, o kadar ilgisiz oldu ki.. ya diyorum insan gündüz esini bi kez aramaz mı, hiç özlemez mi, seni sewiyorum demez mi. böle dedğimde ben içimden sewen biriyim der. böyle nereye gidicez gercekten umutsuzummmmmm...
ben gercekten özeleştiri yapıp söyleyebilirim ki her zaman konusup anlasılabilecek biriyimdir, herkes bunu söyler etrafımda...ama eşimin insan ilişkileri, iletişimi benim kadar iyi değildir. onun belli baslı konustugu kişiler wardır o kadar. maalesef 2 yıllık ewliliğimde bende pek cok seyi istedigim gibi yaşayamadım, pek cok hayal etmedigim seyler oldu. ama her zaman onun yanımda olması bana güç werdi. maalesef pek cok kişinin ewliliğinde olan monotonluk sürecine de girdik heralde. çocugumuz da yok we normalde hep erkekler eslerinden cocuk ister. bizde tam tersi, esim cocuk da istemiyor. cocuk sewmiyor, kimin cocugu olursa olsun. hatta bir arkadasımın cok yaramaz bi kızı war bize gelmek istediler oturmaya ama o onlar gelmesinler diye yapmadıgını bırakmadı, hep atlatmak zorunda bıraktı beni we cagıramadım onları ewimebir türlü cocuk düşüncesine ikna edemedim. ben bunları hakkettigime inanmıyorum artık. benden cocuk istemez, ailemden hoşlanmaz, ee bana werdigi deger de görünür dercede azaldı. şimdi ben napayım bu adamın neresinden tutayım bilmiyorum. kafam cok karısık. bugün ewe geldi mesela ama kendini hiç suclu hissetmedigi cok belli, aldı yine bilgisayarını gecti odasına kapıyı da kapatmıs. orda yatıyor, orda kalkıyor. asla benle konusmaya gelcek bi tip değil. gercekten bu adamla ömür gecer mi diye sorgulamaya basladım.....
Canim inancı bende aynı seyleri birebir yasadım..benim eşimde kincidir bir kez olsun özür dilediğini hatırlamam...ama düzeliyor canim yaa yeni evliysen hersey sorun oluyor...demekki çok kırılmış...sen onun gönlünü al güzel bir yemek hazırla...tabi sende kırıldığın noktaları soyle barışın...biraz sen biraz o alttan alsın....yoksa simdi boşansan çok mü mutlu olacaksın yasında küçük.birde esine sınırlı oldugun için böyle konuştuğunu düşünüyorum.insan kırgının hep karşısındaki insanın olumsuz huylarını düşünür durur...dedim ya bende çok yasadım yasiyorumda...eminim normal zamanlarda çok iyi anlasiyorsunuzdur...bunları duşun...ben annemde kaldım 3 ay...değişsin diye ne oldu yine aynı....bide çok mutsuz oldum çünkü onu seviyorum oda beni seviyor...başka birini bu saatten sonra ne o ne de ben kaldıramayız...gönlünü al sorunlarınızı güzel güzel konusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?