eşim bana sıkıldım senden dedi!!!

sinirliyken tartısma anında söylemiştir canım bence üstüne gitmeyın busefer gercekten sıkarsınız. azcık kırıldıgınızı bellı edın ki hatasını anlasın tabı abartmadan. bence o da farkına varmıstır hatasının

bütün yorum yazanlar, sinirle söylenmiştir demiş.

bence de öyle...

ama sana bir abla tavsiyesi vereyim; önemli olan sensin. sen kendini böyle üzüp harap ettiğinde değişen birşey oluyor mu? gözlerin şişiyor, moralin bozuluyor, uykusuz kalıyorsun.

kendine değer ver. o şiş gözlerini indir. hemen kuaföre gidip fön çektir. makyajını yap, en sevdiğin kıyafetini giy. seni neşelendiren ne varsa (film izlemek, vitrin gezmek, şarkı söylemek) onu yap.

unutma SEN DEĞERLİSİN... gerisi boş...

fiona, kavga anlarında olmaması gereken birçokşey olur,birçok futursuz cümle kurulur.

Zamanla buna dur denilmezse, saygısızlık son noktasına dayanır.

Öncesi, berisi nedir bilmiyorum ama kavga anında söylenmiş bir söz olarak kabul edin ve eşinize bu söze kırıldığınızı anlatın.

Belli ki eşinizinde sizinle ilgili bazı sıkıntıları var.. Sizinde olduğu aşikar.
Çok defa yapmışsınızdır ama sık sık tekrarlamak gerekiyor; konuşmak için güzel bir ortam hazırlayın, enine boyuna oturup kavga etmeden konuşmaya çalışın. Özellikle onu konuşturma çalışın ilk başta.

Karşılıklı iletişiminiz kopmadıysaişe yarayacaktır.

Ayda bir bu tür konuşmalar yapması gerekiyor eşlerin..Durup dururken değil ortam hazırlayarak.

İnşaallah çözülür sorununuz.

Son düzenleme:
aynen öyle yani, kızdım de söyle, kırıldım de söyle,bütün lafları söylesinler söylesinler sonrada hiçbişi olmamış gibi davranmamızı beklesinler. bu durumda saygı kalır mı tabi ki kalmaz.

Yatak ayırmak da neyin nesi anlamıyorum. Eşim hep der; küsde olsak, kırgında olsak yatak odasına girildimi o kırgınlıklar kalkmalı, küslükler bitmeli der.
O kadar kavga ederiz bir günden bir güne yatak ayırmamışızdır. 1 gün senden ayrı uyuyarak ne yapmaya çalışıyor. Aklınca seni cezalandırmaya mı kalkıyor.
Hiç takma kafana. Ağlayarak, üzülerek kendine edersin. Hiç üzgün görünme. Takmıyormuş gibi gözük.

bana göre çağın en büyük hastalığı bu iletişimsizlik aynı sorunları ben ve bizim gibi birçok kişi yaşıyorne yapacağımı bende bilmiyorum
insanlar artık aynı evin içinde bile kopuk yaşıyorlar

ben gercekten özeleştiri yapıp söyleyebilirim ki her zaman konusup anlasılabilecek biriyimdir, herkes bunu söyler etrafımda...ama eşimin insan ilişkileri, iletişimi benim kadar iyi değildir. onun belli baslı konustugu kişiler wardır o kadar. maalesef 2 yıllık ewliliğimde bende pek cok seyi istedigim gibi yaşayamadım, pek cok hayal etmedigim seyler oldu. ama her zaman onun yanımda olması bana güç werdi. maalesef pek cok kişinin ewliliğinde olan monotonluk sürecine de girdik heralde. çocugumuz da yok we normalde hep erkekler eslerinden cocuk ister. bizde tam tersi, esim cocuk da istemiyor. cocuk sewmiyor, kimin cocugu olursa olsun. hatta bir arkadasımın cok yaramaz bi kızı war bize gelmek istediler oturmaya ama o onlar gelmesinler diye yapmadıgını bırakmadı, hep atlatmak zorunda bıraktı beni we cagıramadım onları ewime bir türlü cocuk düşüncesine ikna edemedim. ben bunları hakkettigime inanmıyorum artık. benden cocuk istemez, ailemden hoşlanmaz, ee bana werdigi deger de görünür dercede azaldı. şimdi ben napayım bu adamın neresinden tutayım bilmiyorum. kafam cok karısık. bugün ewe geldi mesela ama kendini hiç suclu hissetmedigi cok belli, aldı yine bilgisayarını gecti odasına kapıyı da kapatmıs. orda yatıyor, orda kalkıyor. asla benle konusmaya gelcek bi tip değil. gercekten bu adamla ömür gecer mi diye sorgulamaya basladım.....

Canim inancı bende aynı seyleri birebir yasadım..benim eşimde kincidir bir kez olsun özür dilediğini hatırlamam...ama düzeliyor canim yaa yeni evliysen hersey sorun oluyor...demekki çok kırılmış...sen onun gönlünü al güzel bir yemek hazırla...tabi sende kırıldığın noktaları soyle barışın...biraz sen biraz o alttan alsın....yoksa simdi boşansan çok mü mutlu olacaksın yasında küçük.birde esine sınırlı oldugun için böyle konuştuğunu düşünüyorum.insan kırgının hep karşısındaki insanın olumsuz huylarını düşünür durur...dedim ya bende çok yasadım yasiyorumda...eminim normal zamanlarda çok iyi anlasiyorsunuzdur...bunları duşun...ben annemde kaldım 3 ay...değişsin diye ne oldu yine aynı....bide çok mutsuz oldum çünkü onu seviyorum oda beni seviyor...başka birini bu saatten sonra ne o ne de ben kaldıramayız...gönlünü al sorunlarınızı güzel güzel konusun...

tatlım işte sorun da burda ben konusurum ama adamda öyle bi istek yok. daha önce yazmıstım konusma benle 1 hafta demişti bana yani kendisi konusmasa da rahatsız olmıuyor, ben öle değilim işte 2 gün böle dursam 3. gün duramam gider konusurum hep böle oldu ama bu kez olsun istemiyorum. asıl o bu kez benim kırıldıgımı anlasın istiyorum. zor tutuyorum kendimi. ugraslar arıyorum kendime

we hala ara ara durduk yere içimden ağlamak geliyor. hüngür hüngür aglayasım geliyor. bu normal mi??? inanın paylasabilcegim sizden baska kimsem yok(((

en zoru da herkese rol yapmak zorunda kalmak... canım anneme, kardesime, eşime dostuma komsuma, herkese....

erkekler genelde bişi derken derin anlamlı olsun diye demezler çünki onlarda o beyin o kapasite yok ki ....
onu sadece biz kadınlar yaparız inceden laf sokarız bişileri ima ederiz ama onlar anlamaz sinir oluruz...
kızgınlık anında söylemiş olabilir uzatırsak sıkarsın kapat konuyu hiçbişi olmamış gibi davran üstüne gitmen bişi kazandırmayack sana emin ol hatta mutsuz edecek huzurunuzu alacak....
erkeklerde böyle 2 kez gülücük atarsın küslüğünü unutur pat buzları eritir... bunu sende yap herşeyi unut ve uzatma tartışmalarınızı.... umarım herşey yoluna girer...

bayanlar benim bu haftasonu memlekette bi arkadasımın düğünü war. annemler daha yeni gittiler yanımdan ama haftasonu ben memlekete gitsem cok mu fewri karar wermiş olurum. düğün niyetiyle gidicem ama bizim için de iyi gelir mi yoksa daha mı kötü etkiler durumumuzu karar weremedim bir türlü. fikirlerinize ihtiyacım war gercekten???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…