eşim bana sıkıldım senden dedi!!!

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
kırk yıl düşünsem böyle söyleyeceği aklıma gelmezdi. ona olan güwenimi kaybettim. cok mutsuz we üzgünüm....beni bu kez cok üzdü... we bana tartısırken senden sıkıldım dedi. bu ne demek bayanlar? bence bunun altında cok derin anlamlar yatıyor...
cok zor durumdayım we sizden başka dertleşecegim kimsem yok ((

"bak alllaaaaaaan işine bende hastaydım sana zaten" diye karşı atağa geçip kendi silahıyla vursaydın...
ay ne sanıyolar bunlar kendini her ağzına geleni sayıyolar iyice kafayı yedi bu erkekler mevsimdenmidir nedir bitleri kanlandı...
pişman olur merak etme....
öyle sıkılmakla olmuyo işte çözüm bulsun çözümmmmm

bence çok kafana takma tartışma esnasında söylenmiş .. insanlar kızgınken gönüllerinden gecenleri deil şeytana yenilip anlık kötü sözler kullanıveriyorlar ...

Sinir harbiyle söylemiş bu sözünün üstüne giderseniz gerçekten daralır iyice,hani şu kadınlar dırdırcı lafı var ya onların arasında burdan çıkıyor bence tek lafının üstüne o kadar çok gidiyoruz ki sonunda adamlar bunalıyor tabi.Sinirle söylemiştir derin anlamlar arama

sinir anında söylenmiş bir sözdür canım sıkma canını

özürdiler senden barışırsınız

Canim yaa takmayın böyle seyleri sınır anında söylenmiş sözler bunlar...olur böyle seyler.eminin sende farkında olmadan sınır anında kirmissindir....evlilik bu olur bu tarz seyler...altında başka seyler arama bence....bende esime Cook sinirlenince seni artık sevmiyorum falan diyorum canını acitmakiçin..ama onu deliler gibi seviyorum...

sen eşine hiç güvenmiyormussun ki zaten bir tartısmada hemen silip atmıssın herseyi....kendın söylüyorsun tartısma anında söyledi diye belki üstüne fazla gittin de sıkıldım dedi neden illa baska şeylere yoruyorsun anlamadım......

ya öyle bir adam oldu ki konusamıyorum ona ulaşamıyorum. gercekten ben konusarak helledilmeyecek bişey olmadıgına inanıyorum. ama adam beni dinlemek istemiyor ben susmadıgım için bıraktı gitti. ewde oturcagıma parkta otururum dedi. o kadar agladım ki hem arkasından hem yanındayken hiç umrunda değilmiş gibi dawrandı. 1 hafta boyunca ailem bizimle kaldı adamın bi kere yüzü gülmedi. bi kere onlarla oturup hal hatır sormadı o kadar agrıma gitti ki bu durum. ben ne kadar salakmısım onun ailesini geldiginde böyle dawranmamısım dedim. bana söyledigi tek sey "beni sewmeyeni ben de sewmem" diyor. sanırım annemden bahsediyor ama onların da esime karsı ne önünden ne arkasından söyledikleri olumsuz bişey yok. kızlar pişman oldum ailemi cagırdıgım için yanıma yemin ederim. her gün stres her gün sıkıntı. tatsızlık olmasın diye hep tuttum ama annemler gidince ben de patladım. ewe dönünce üstüne kız kuzeni war o aradı bi de onla yarım saat sohbet etti. bi sinir oldum bana kadınlarla bişey konusamam diyen adama. dayanamayıp patladım o kızın adını söyelerek bi esra kadar değeri yok benim kardesimin dedim. gelecegim konusunda umutsuzum. psikologa gitmeyi düşünüyorum artık. ikimiz yalnızken sorun yok ama aileme karsı bu sogukluğu, sewgisizliği artık benim de ona we ailesine olsan sewgimi tamamen bitirdi. napıam bilmiyorum cok doluyum. ailemde uzak olup da en azından bi eşim war diye sarılabilseydim bu kadar koymayacaktı gercekten. ama son zamanlarda o kdr değişti ki, o kadar ilgisiz oldu ki.. ya diyorum insan gündüz esini bi kez aramaz mı, hiç özlemez mi, seni sewiyorum demez mi. böle dedğimde ben içimden sewen biriyim der. böyle nereye gidicez gercekten umutsuzummmmmm...

biraz daha ayrintili yazsaniz iyi olurdu. Sik sik kavgami ediyorsunuz?Kiskancmisiniz?hangi huyunuzdan sikildi sizce yani? Biliyorsunuzdur Kesin.

tartışma anında insan bazen engel olamıyor dediklerine başka şeyler yoksa eğer çok takılmayın derim

bazen erkeklerin kullandığı kelimelerin ardında bizim sandığımız gibi deriiiinnn anlamlar yatmayabilir. kavga anında sinirle de söylemiş olabilir

sadece tartısma anında sölemiş demişsiniz. eşim bana karsı o kdr hassas bi insandı ki baslarda işte bana karsı öyle bi kelime kullanması beynimde sok etkisi yarattı we üzerinde düşündüm ama tartısma anında söyledigi aklıma bile gelmedi inanın

umarım sadece sinirden söylemiştir. gercekten hissettiği bişey değildir

Canim seni okadar iyi anliyorumki anlatamam....ama anladığım kadarıyla sizin evliliğinizde her şey tartışma konusu oluyor tıpkı benim evliliğim gibi....ama biraz bazı seyleri gormemezlikten gelmende fayda var....çünkü tartış tartis nereye kadar hep o kendini haklı görür e sende kendini tabi....biraz geniş ol...bak benim eşimde benim aileme karsı soguktur.herseyi onlardan bekler...Cook kavga ettim ama onu geliştirmedim Canimm...sonra kendi mutluluğumu düşünmeye başladım...hep ailem yüzünden kavga çıkarırım zoruma çok giderdi ama artık öyle değilim...değişmemiz gerekiyor biraz. Bazı olaylara geniş acıdan bakmak lazım...kendi kendime desimi benim ailemi sevmek zorunda değil..ben gidiyorum gorusuyorummm ohhhhhhh rahatım artık...hayat başka türlü gitmiyor.insanlar değişmiyor.....eminim seninde mutlu olman icinin birçok sebebin vardır.....kendi mutluluğun için bunu başarmak zorundasın....

dediği şey değil belki ama ailene davranışı çok ayıp
aralarınızda ki sular durulduğu zaman oturup adam akıllı bağırmadan suçlamadan konuşun
eşinizin size hak verecektir merak etmeyin sonuçta sürekli gelecek değiller arada ki mesafeyi korusa yeter

biz cok sık kawga etmeyiz gercekten belki 3 ay önce tartısmısızdır ama ben bir süredir rahatsızım dawranıslarından bana deger wermedigini düşünmeye baslamıstım. ailem ilk kez ewime geldi bu arada zaten aynı sehirde oturmuyoruz en son 2 ay önce görmüştüm. benim trip yapmamdan sıkılmıs olabilir. ben bunu istemsiz yapıyorum hemen tawır alıyorum. kedimi eleştirebilirim ama onunla konusabilmek istiyorum. konusma benle 1 hafta dedi. ya 4 duwar arasında zaten hiç kimse yok buralarda gurbette yasıyorum, ben 3 gün konusmasam 4. gün gider konusurum. kin tutmam, unuturum. zaten insanlar için verilmiş en iyi yetinin "unutabilmek" oldgunu düşünüyorum. unutmasak saglıklı ilişkiler yaşayamazdık gibi geliyor. ama esim gercekten cok kinci biridir. daha önce yazmıstım 2 yıllık ewliyiz. düğünde bizim de sıkıntılarımız oldu. iki tarafında birbirine ters gelen seyleri oldu ama ben bunları aşabildigime inanıyorum. zamanla onun ailesine daha yaklastıgımı düşünüyorum ama onda sanki tam tersi zamanla düzelmesini beklerken daha da kötüleşiyor. hayatta deger werdigim annem war onu sewmedi, kız kardesimden hoşlanmıyor. bi kuzenim war ablam dediğim ondan da hazzetmez. bi de cok yakın arkadasım wardır, onu da sewmedi. ben daha ne diyeyim artık birazda dönüp kendinisine bakmasını istiyorum. hep karsı tarafı suclamak nereye kadar??? bana sorsan ben de cok yakınlık hissetmem onun ailesine ama sırf eşimi sewdigim we deger werdigim için sadece anne babasını değil, halasını, kuzenini we diger akrabalarını da ararım gerektiginde. ama bi kerede aynı dawranısı esimden görmedim. bu beni hep üzdü ama sabrettim belki zamanla ısınır diye ama gittikce soguyor. cünkü bence yapmak istemiyor. istese yapabilecek biri

Bence altında derin anlamlar aramamlısın.
Sonrasında yazdığın cevaba göre eşini konuşmalarınla çok sıkmış olabilirsin.
Çünkü aslında bizim içi dolu konuşmalarımız onlar için sadece dırdırdan(!) ibaret oluyor.
Sinir olduğunla kalıyorsun.
Biraz rahat bırak bu sinirle söylenmiş bişey kavga anında söylenmiş sonuçta.
Her konudan anlamlar çıkarmaya çalışma çünkü erkekler düzdür
Emin ol hiç bi söylediklerinde derin anlamlar yatmaz.
Sıkıldım derken kavgalardan ve senin üstüne gitmenden sıkılmıştır senden değil.

umarım cnm söyledigin gibidir ben sorunlarımı halletmeye hazırım ama maalesef o susmayı tercih ediyor. benim anladıgım onun gözünde en iyi kadın hiç konusmayan kadın... suan benle konusmuyor, ayrı oturuyor. eminim bir süre böyle gidecek. bu arada cts günü memleketimde bi arkadasımın düğünü war we ısrarla cagırıyor o benimkine gelmişti aslında gitmeyi düşünmüyordum sadece hediyemi göndercektim. ama şimdi gitsem mi diye düşünmeye basladım. böylesi ikimiz için de daha mı iyi daha mı kötü olur emin olamıyorum, bu konuda fikirlerininzi paylasır mısınız ?

sinir halinde insanların içinde tuttukları cesaret edemedikleri gerçek düşüncelerini söylediklerini düşünüyorum.
ben öyle oluyorum en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…