Bütün bunları yaparken bir yaşında ki kızınız olanları gördü mü?
anladığım kadarı ile gitmeye gönlün razı değil, bari tavrını net koy ortaya, çocuğum için sana bir şans veriyorum ama ikincisi asla olmaz bunun de ....tabii hemen de değil, biraz burnu sürtsün....senin çektiğin acıyı hissetsin, gururunun ne kadar kırıldığını anlasın.ve lütfen ikinci bir kez böyle bir durumla karşılaşırsan yapman gerekeni yap
yapmam gerekenleri keşke yapabilme imkanım olsa gitmeye gönlüm nasıl razı olmasınki bunu yaşamayan anlayamaz diye düşünüyorum 1 yaşında bir çocuk ve işi olmayan anne ve kimsem yok inanın gerçekten ailemin evine dönemem çünkü kabul etmezler çok iyi biliyorum hatta annemin ilk sözü kendin yaptın şimdide çek iyi oldu sana diyecek eminim...
yapmam gerekenleri keşke yapabilme imkanım olsa gitmeye gönlüm nasıl razı olmasınki bunu yaşamayan anlayamaz diye düşünüyorum 1 yaşında bir çocuk ve işi olmayan anne ve kimsem yok inanın gerçekten ailemin evine dönemem çünkü kabul etmezler çok iyi biliyorum hatta annemin ilk sözü kendin yaptın şimdide çek iyi oldu sana diyecek eminim...
evet çok haklısınız bende gerçekten çok sinir oluyorum ailemin bu tutumuna ama ne yaptıysam ne kadar anlattıysam fayda etmedi onlara bir keresinde anneme görümcemle tartıştıgımı anlattım sadece dertleşmek içindi içimi dökmek içindi annem ya ondan işte ... bana dediği kendin ettin kendin buldun oldu ben ondan bişey yapmasını istemedimki sadece beni dinlemesi yeterdi banabu mantık benı sınır edıyor ne demek ya kendın yaptın kendın cek cok uzucu bır sey bu canım allah yardımcın olsun sen bıraz daha burnunu surt onun asırıya kacmamak kaydıyla eger cok sevıyorsa tekrar etmez zaten esının aılesıyle arana sevıye koy cok gıdıp gelme kotulugu dokunuyosa :)senı anlıyorum canım ınan
üzülme, Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten... ama eşinin pişman olması bana göre bir ümit senin açından...belki gerçekten istem dışı oldu ( şiddetin mazereti olmaz gerçi ama ).....bir müddet serin davran ( zaten aksi bir durum içinden gelmez eminim ) .......ve mümkün olduğunca konuşmaya başladığınız zaman da havadan sudan mevzular konuş, tartışma ortamı yaratmamaya çalış...
ailene hiç mi söylemedin yani, bence söylemelisin, çocuklarının risk altında olduğunu bilmeliler, yok öyle kendin ettin kendin çek
Kiyamam sana ben. Annene tokat atti desen yine de ayni seyleri mi soyler diyorsun? Anne bu yaa.. Benim arkadasimin basina geldi boyle bir sey ustelik kocasi avusturyali. Dudagini patlatmis arkadasimin. Ben o zaman cok celallendim ama arkadasim oturmayi tercih etti. Simdi adamin muhtesem davrandigini soyluyor. Belki de bir daha yapmaz (her ne kadar icimden bir yapan bir daha yapar diye geciyorsa da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?