Belki kiminize göre yanlış, kiminize göre doğru gelebilir ama ben yaşadım ve gerçekten işe yarıyor.Bu arada bazı arkadaslar ben kendimi böyle bir seyi yasamadım ama ben kendimi tutamam, 3-5 tokat da ben vururdum demiş :) Güldüğüme bakmayın ben de yasadım. Şiddet anlamında deil ama biz de cok girdik birbirimize. Ben cazgır bi tipim azcıkHaksızlığa gelemem, susamam vs o yüzden yasadığımız kavgalar uzar gider. O bana vursa ben ona vursam fln uzaaar cirkinleşirrr. Erkek kuvveti bambaşka cünkü. Yani bazıları var ki adam döver gibi dövüo fln.
Suna bağlıycam. Eğer yasadıgı sey bi anlıksa aptal gbi gözü kararıp vurduysa. Sen de ona vurursun o öyleee uzar gider....
bence hiç annenize söylemeyn madem sahip çıkmayacak bilmesn daha iyi
bi de annenizin sözleriyle daha çok üzülmeyn
ya bi bayan eşime bende vurrum demiş,peki o eş sen bana nasıl vurursunlen diye daha çok vursa
benm babam çok serttir.yani ben de şakır şakır cevap verrim o bile susar:90: hoş artık sertliğğde kalmadı ama
yine de söyleyebilirseniz söyleyin içinizdekileri eşinize
gelin burda anlatın,yeterki içinize atmayın
eğitim durumunuzu merak ettm.ufaktan olsa bir iş baksanız
belki kafanız dağılır azcık
bende siznle aynı fikirdeyim anneme asla söylemeyi düşünmüyorum o geliniyle beraber oturuyor hemen onada anlatır ikisi bir olur her fırsatta yüzüme vururlar bu olayı eminim...
muhasebeciyim ben ama 8 yıl evkur tarzı mağazada mağaza müdürlüğü yaptım kızıma bakıcak birini bulsam iş kolay ama çok küçük bakıcılara güvenemiyorum biraz sabredip kreş yada anaokuluna gidince bende işe başlamayı çok istiyorum
hahh işte.hadi anneniz konuşuyorda geline ne oluyor yahu:44:
bakın ne güzel çalışmışsınız önceden.iş bulmanız biraz daha kolay
ben sizin yerinizde olsam bakıcı tutmam,kreşe verrim
hem yavrunuz sosyalleşir,hemde evde bakıcı sorunu yaşamazsınız
bi tokat dayağada dönüşebilir,siz şimdiden kendinizi sağlama alın
geline o cesareti verende annem ben ona ne zaman bişeyimi anlatsam ertesi gün bir bakıyorum hoooppp yengemin ağzında artık annemede bir şey anlatmıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?