Eşim bana tokat attı...

anladım canım, sanırım bebiş biraz daha büyünce hemen iş bakmak zorundasın
ayrılmasan bile kendi ayaklarının üzerinde duracak duruma getirmelisin kendini
ama gidecek yerin yoksa bebeğinde küçük, napcaksın ki
özürünü kabul etmiş gibi yapacaksın mecburen
acaba çalışsan annen en azından bebeğine bakmaz mı

bakmazmış sordum onu bu olaylar olmadan önce 1 hafta önce sordum ben doğum sebebiyle işten ayrıldım ve çocuguma bakıcak kimse olmadıgı için hala evdeyim dedimki anneme sen kızıma bak ben çalışayım en azından bir ev alana kadar hem dedim sizede yardım ederim gerçekten kızıma baksaydı her ay bende anneme belli bi harçlık verirdim hatt söyledim ona fazla maaşım olsa kreşe veririm ama hem kreş için çok küçük hemde ne biliym insan güvendiği birine bırakmak istiyor ama kabul etmedi bakamam ben dedi

Yaptığı yanlış çok..

Bir tokat attı diye boşanın diyemem sakın taviz vermeyin bir kaç gün sürünsün ve gidecek yerim yok gibi laflar etme eşine ki senin gideceğini sanıp korksun süründür biraz hemen affetme bir daha o sana tokat atarsa sende ona at

tartışmalarda dikkatli olmak gerekir kavgaya dönüşmeye başladığı anda birisi biraz susmalıdır bence. bizde çok tartıştık zamanında eşimle annesi yüzünden ama bu kavgaya dönüşmedi hiç ama ben ağlama krizine girerdim beni 2 saat sakinleştiremezdi özür dielrdi felan. senin eşinde pişman olmuş bak ne güzel çiçek getrimiş özrünü dilemiş. oturup konuşmak varken bu olayı uzatmak niye oturun detaylı olarak konuşun tokatın seni ne kadar kırdığını felan konuş. ben mesela sinirimden eşime ses çıkarmamıştım ama kolunu bir çimdirmişim morardı yazık :))) böyle şeyler olabiliyor çok şiddetli olmamak kaydıyla tabiiki.

bu konuda seni anlıyorum canım, o zaman malesef 2-3 yaşına kadar kendin bakcaksın.
36 aylık olunca kreşe değil devletin anaokularına verceksin, ücreti makul
yani 2 sene sabretmek zorundasın, umarım eşinin durumu anlık bişeydi, ve bi daha tekrar etmez
annenede aşk olsun yani, tamam bakmak zorunda değil ama, çalışmaya ihtiyacın olduğunu biliyo, bi süre yardım edebilirdi

eşin büyük hata etmiş ama fazlaca da farkına varmış durumun
gidecek yerin olsa bile gerçekten pişmanlık yaşayan birini terk etmek de yanlış geliyor bana
çocuğun var sonuçta...
ailen ile durumun ortada..çok üzüldüğünü belli et eşine..
severek evlenmişsiniz aranız düzelecektir diye düşünüyorum.
birdaha inşallah böyle birşey yaşamazsınız..

asla ona böyle birşey söylemedim zaten hatta dediğim gibi giyindim kızımı aldım çıkıyordum artık dışarı çıkınca düşünecektim bi çaresini ama kapıyı kilitledi izin vermedi benimde şu andan sonra yapmak istediğim madem gidecek yerim yok madem aile destegim yok onu sürüm sürüm süründürmek derler ya onu yapmak öyle bir pişman olsunki ayaklarıma kapanıcak dereceye gelsin

Bir insanın ailesinin yanında olmaması ne kötü bir şey

bu da ters tepmesin canım, tamam süründür ama sana arka arkaya tokat sıralayan birinin ayaklarına kapanacağını pek sanmam, eskisi gibi olmasanda konuşmaya başla bence zamanla düzelirsiniz, her ne kadar hiç unutmayacak olsanda

Tokatın yada dayağın hiç bir şekilde affı olamaz...Üstelik eşiniz bir kere ile yetinmeyip üçü tamamlamış çok ayıp bunu hepimiz biliyoruz...Fakat gidecek yerim yok demişsiniz.Eğer gidecek bir kapınız olsaydı o evden geçici olarakta olsa ayrılmanız daha iyi olurdu..Bir ikincisini tekrarlamamak adına.'Burunu sürtsün' diye...Fakat bir yaşında bebeğiniz var gidecek bir yeriniz yok..En sağlıklısı evde kalıp eşinize bu şekilde ders vermek daha iyi olur.

bilemiyorumki gerçekten 3 gündür bu evin içinde ruh gibi geziyorum... ama gerçekten dediğini,z gibi asla unutmıycam bu olayı

biraz daha süründür onu konuşma surat yap uzak dur
allahtan pişman olmuş o kadar insanlığı varmış sen yine de biraz daha gözdağı ver
bir kere daha yaparsan bunun dönüşü yok demeyi de unutma.çaresiz görünme karşısında canım

Bir insanın ailesinin yanında olmaması ne kötü bir şey

Ben öyle bişey yaşamadım çok şükür ama,insanın ilesinin yanında olmaması gerçekten çok kötü yaa..Ülkemizde çogu kadın kendılerıne destek verecek birisi olmadıgı için aile içi şiddete boyun eğiyoo..

madem gidecek yeriniz yok onun burnunu sürtün
affetmeyin kolay kolay..
ve ailenizle aranizi düzeltmeye bakin bu tarz seyler
genelde arkasinda kimse yoksa daha kolay yapiliyor

Malesef kocasından dayak yiyipte hala ayrılamayan insanlar var aileler sahip çıkmıyor gidecek yerleri yok diye o kocaya katlanıyorlar

Büyük konuşmak istemiyorum, insanın başına gelince değişik mi olur bilmem ama;
eğer eşim bana böyle tokat atmış olsa; ben de ona 3 değil, 5 tane atardım. :113:
Görsün bakalım, insanın eşinden tokat yemesi nasıl birşey...
Sinir anında erkek tokat atabiliyorsa; kadın da atabilir.
Keşke bikaç tokat da siz savursaydınız ama iş işten geçmiş tabi..

Eşiniz yaptığı hataya karşılık çok pişmanmış, özür dilemiş, gönlünüzü almaya çalışmış herşeye rağmen bu gerçekten çok iyi.
Hata yapılabilir, insanoğlu elbette hataya düşer ama hatayı telafi edebilmek gerçekten çok önemli ve gerekli.
Hakettin, birdahakine 3 değil, 5 tane daha tokatımı yersin de diyebilirdi, böyle erkekler de yok değil.
Sakın alttan almayın, kendinizi mağdur olarak hissetmeyin eşinizin karşısında ve kendinizi mağdur olarak hissettirmeyin.
Eşinize vereceğiniz en büyük ceza; ona olan sevginizi ve ilginizi azaltmak olur.
Olabildiğince soğuk davranın, özensiz olun, sevgi göstermeyin.

3 tokat evliliği yaralar ama bitirmez, inşallah yaralarınız en kısa zamanda düzelir ve tekrarı olmaz.

Son düzenleme:

mağdur olarak hissettirme.... evet bu çok doğru gerçekten, insan psikolojisi, ezilenin daha çok üstüne gitmek, bi cinnette sen geçirmelisin belki, ona vurmadan tabii bence

Cok sinirli bir insanım ben allah öyle birsey göstermesin ama sanki bende ona karsılık verirmisim gibi hissediyorum neyi degistirir bilmiyorum hatta ödestik sende vurdun lafına kadar is gelir..

Hatasını anlaması güzel birsey ama hic kolay degil hemen herseyi unutmak.. :26:

Bazen insan kendini kaybediyor. Bambaşka biri oluyor. 3 saniyeliğine bile olsa büyük bir hata yapıyor. Belki o ana denk gelmiştir arkadasım. Daha önce bu duruma niyetlenmediyse eli bile kalkmadıysa kendini kaybetmiştir. Yalnız sen affettiysen iyice süründür ki kalkan eli insin. Eğer erkek elini bir kere kaldırdıysa ve eşi ses cıkarmadıysa en ufak olumsuzlukta yine aynı seyler yasanıyor maalesef. Sen kendini böyle koru olur mu? Canını yakmasına bedenen/manen izin verme.

Bu arada bazı arkadaslar ben kendimi böyle bir seyi yasamadım ama ben kendimi tutamam, 3-5 tokat da ben vururdum demiş :) Güldüğüme bakmayın ben de yasadım. Şiddet anlamında deil ama biz de cok girdik birbirimize. Ben cazgır bi tipim azcık Haksızlığa gelemem, susamam vs o yüzden yasadığımız kavgalar uzar gider. O bana vursa ben ona vursam fln uzaaar cirkinleşirrr. Erkek kuvveti bambaşka cünkü. Yani bazıları var ki adam döver gibi dövüo fln.

Suna bağlıycam. Eğer yasadıgı sey bi anlıksa aptal gbi gözü kararıp vurduysa. Sen de ona vurursun o öyleee uzar gider....

çok üzüldüm gerçekten durumunuza bana göre tokatın de hiç
bir affı yokk ama sizin durumunuz farklı ben eşinizden çok ailenize
çok kızdım özellikle anneniz nasıl bu kadar soğuk olur insan evladına
nasıl sahip çıkmazlar ohh iyi valla bizlerde eşlerimizi kendimiz bulduk
ne yani şimdi anne baba nasıl bunu söyler kendin ettin kendin buldun bu nasıl bir
düşünce olabilir torun evlattan daha tatlıdır derler nasıl bakmaz anneniz evladınıza
şaştım kaldım sizin yapıcanız şey belli tabikide bunu asla unutmicaksınız size sahip çıkanda yokmuş öncelikle eşinizin burnundan fitil fitil getirin eşşek gibi yalvarsın size asla taviz vermeyin sonrası size kalmış devam etmek istemezseniz bebeğiniz biraz büyüsün işe girin ve
kendi ayaklarınız üzerinde durun o zaman zaten hiç kimseye ihtiyacınız olmaz zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…