desem ne olucakki onların mantıgı kocan severde döverde gittiğim zaman bana bi tokatla hemen baba evinemi geldin diycekler gerçekten duyacağım sözleri çok iyi biliyorum ben dediğim gibi benim ailemde dertleşebileceğim anlatabileceğim beni anlayacak bana hak verecek kimse yok hatta annem kesin bana diycekki sen bişey yaptınki bu adam sana 3 tokatıda ardarda attı ne yaptın söyle bakıym
anladım canım, sanırım bebiş biraz daha büyünce hemen iş bakmak zorundasın
ayrılmasan bile kendi ayaklarının üzerinde duracak duruma getirmelisin kendini
ama gidecek yerin yoksa bebeğinde küçük, napcaksın ki
özürünü kabul etmiş gibi yapacaksın mecburen
acaba çalışsan annen en azından bebeğine bakmaz mı
bakmazmış sordum onu bu olaylar olmadan önce 1 hafta önce sordum ben doğum sebebiyle işten ayrıldım ve çocuguma bakıcak kimse olmadıgı için hala evdeyim dedimki anneme sen kızıma bak ben çalışayım en azından bir ev alana kadar hem dedim sizede yardım ederim gerçekten kızıma baksaydı her ay bende anneme belli bi harçlık verirdim hatt söyledim ona fazla maaşım olsa kreşe veririm ama hem kreş için çok küçük hemde ne biliym insan güvendiği birine bırakmak istiyor ama kabul etmedi bakamam ben dedi
Yaptığı yanlış çok..
Bir tokat attı diye boşanın diyemem sakın taviz vermeyin bir kaç gün sürünsün ve gidecek yerim yok gibi laflar etme eşine ki senin gideceğini sanıp korksun süründür biraz hemen affetme bir daha o sana tokat atarsa sende ona at
asla ona böyle birşey söylemedim zaten hatta dediğim gibi giyindim kızımı aldım çıkıyordum artık dışarı çıkınca düşünecektim bi çaresini ama kapıyı kilitledi izin vermedi benimde şu andan sonra yapmak istediğim madem gidecek yerim yok madem aile destegim yok onu sürüm sürüm süründürmek derler ya onu yapmak öyle bir pişman olsunki ayaklarıma kapanıcak dereceye gelsin
asla ona böyle birşey söylemedim zaten hatta dediğim gibi giyindim kızımı aldım çıkıyordum artık dışarı çıkınca düşünecektim bi çaresini ama kapıyı kilitledi izin vermedi benimde şu andan sonra yapmak istediğim madem gidecek yerim yok madem aile destegim yok onu sürüm sürüm süründürmek derler ya onu yapmak öyle bir pişman olsunki ayaklarıma kapanıcak dereceye gelsin
bu da ters tepmesin canım, tamam süründür ama sana arka arkaya tokat sıralayan birinin ayaklarına kapanacağını pek sanmam, eskisi gibi olmasanda konuşmaya başla bence zamanla düzelirsiniz, her ne kadar hiç unutmayacak olsanda
Bir insanın ailesinin yanında olmaması ne kötü bir şey
Ben öyle bişey yaşamadım çok şükür ama,insanın ilesinin yanında olmaması gerçekten çok kötü yaa..Ülkemizde çogu kadın kendılerıne destek verecek birisi olmadıgı için aile içi şiddete boyun eğiyoo..
Büyük konuşmak istemiyorum, insanın başına gelince değişik mi olur bilmem ama;
eğer eşim bana böyle tokat atmış olsa; ben de ona 3 değil, 5 tane atardım. :113:
Görsün bakalım, insanın eşinden tokat yemesi nasıl birşey...
Sinir anında erkek tokat atabiliyorsa; kadın da atabilir.
Keşke bikaç tokat da siz savursaydınız ama iş işten geçmiş tabi..
Eşiniz yaptığı hataya karşılık çok pişmanmış, özür dilemiş, gönlünüzü almaya çalışmış herşeye rağmen bu gerçekten çok iyi.
Hata yapılabilir, insanoğlu elbette hataya düşer ama hatayı telafi edebilmek gerçekten çok önemli ve gerekli.
Hakettin, birdahakine 3 değil, 5 tane daha tokatımı yersin de diyebilirdi, böyle erkekler de yok değil.
Sakın alttan almayın, kendinizi mağdur olarak hissetmeyin eşinizin karşısında ve kendinizi mağdur olarak hissettirmeyin.
Eşinize vereceğiniz en büyük ceza; ona olan sevginizi ve ilginizi azaltmak olur.
Olabildiğince soğuk davranın, özensiz olun, sevgi göstermeyin.
3 tokat evliliği yaralar ama bitirmez, inşallah yaralarınız en kısa zamanda düzelir ve tekrarı olmaz.
Büyük konuşmak istemiyorum, insanın başına gelince değişik mi olur bilmem ama;
eğer eşim bana böyle tokat atmış olsa; ben de ona 3 değil, 5 tane atardım. :113:
Görsün bakalım, insanın eşinden tokat yemesi nasıl birşey...
Sinir anında erkek tokat atabiliyorsa; kadın da atabilir.
Keşke bikaç tokat da siz savursaydınız ama iş işten geçmiş tabi..
Eşiniz yaptığı hataya karşılık çok pişmanmış, özür dilemiş, gönlünüzü almaya çalışmış herşeye rağmen bu gerçekten çok iyi.
Hata yapılabilir, insanoğlu elbette hataya düşer ama hatayı telafi edebilmek gerçekten çok önemli ve gerekli.
Hakettin, birdahakine 3 değil, 5 tane daha tokatımı yersin de diyebilirdi, böyle erkekler de yok değil.
Sakın alttan almayın, kendinizi mağdur olarak hissetmeyin eşinizin karşısında ve kendinizi mağdur olarak hissettirmeyin.
Eşinize vereceğiniz en büyük ceza; ona olan sevginizi ve ilginizi azaltmak olur.
Olabildiğince soğuk davranın, özensiz olun, sevgi göstermeyin.
3 tokat evliliği yaralar ama bitirmez, inşallah yaralarınız en kısa zamanda düzelir ve tekrarı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?