- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.583
- 298
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
takintili insanla yasamakda zor kaynanamla gorumcemde var bu takinti ayda 2 gun geliyorlar cileden cikiyorum temizlik degil onlarinki hastalik once bunu anlatmaniz lazim
kimse oturdugu yerde kokmuyor cok sukur suda var sabunda herkesin evinde kendilerini hasta degilde kutsanmis temiz insan sayiyorlar birde ben her seferinde soyluyorum sizde soyleyin
Aynı dert bende de var napcam bilmiyorum kaynanam evime geliyor buzdolabini temizliyor yerleri siliyor mutfak dolaplarini siliyor
Önceden baska bi muhitte oturuyorduk bize gelmisti kal burda anne dedik. Sabah erkenden uyanıp terasımı yıkamış,yerleri silmis halıyı yıkamıs camasir koymustum makinaya gece bitirmisti onu cikartmis asmis. Kahvalti hazırlamış yapma dedikce de anlamıyor esim birak yapsin oyle rahat ediyor diyo ama hasta yani kesinlikle.
Yine birgun gelecekti heryeri topladim evi supurdum tezgahi sildim bulaşık makinasina yerlestirdim kirlileri ocaga kahve dokulmustu yemek yapcam nasilsa sonra silerim kahveyi dedim evime gelir gelmez mutfaga girdi biseler getirmis yiyecek. Ocağı sildi