Takmamaya çalıyorum sadece. Yemek falan yapmıyorum zaten.. Zaten en çok canını sıkanda bu durum. Sanki her şey normal zamanda olacakmış gibi davranıyor. Aynı evde iki yabancıyız. Hepte öyleymişiz aslında. Neyse doğu görevim bitmedi şuan Ankaradayım eğer boşanırsam doğuya tekrar gitmem gerekiyor eş durumundan buraya geldim eş durumu etkeni kalkınca kendimi doğuda bulacağım..daha önce 1,5 yıl çalıştım ve hayatımın en kötü zamanlarıydı. O da bir etken Ağustosu beklemem lazım en azından bir yıl daha burada kalabilmek için.. yani nereden tutarsan elinde kalıyor. Gitsem pişman olmaktan korkuyorum daha önce gittim geçen yıl.. ona hiç bir şey olmadı ben rezil oldum. Onun gitmesini istiyorum oyalayıp duruyor..her zamanki gibi çocuk kandırır gibi kandırıyor. Gitmez biliyorum benim gitmem lazım.
Canım §imdi seni anladım........bir seneyi evinde geçir bir şekilde kendine uğraşlar bul canın yanmasın istiyorsan yatakları ayır......akşamları ona basit çok uğraştırmayan yemekler hazırlarsın......sık sık aileni dostlarını ziyaret et......bir sene çok çabuk geçer.....kendin için düzenin için sinirlerini aldır ve otur evinde.....geçer bu günler.......
nerden biliyosun çok azı olduğunu
çalışmayan ekonomik özgürlüğü olmayan bi kadın boşanamaz kolay kolay ama bunlara sahip olup aklı başında olan kimse böyle bir adamı çekmek istemez boşanan da çok ayrıca benim çevremde bile bi sürü insan boşandı çeşitli sebeplerden
dünyaya bi kere geliniyo ne için birilerinin kahrını çekmek için mi
sanki birtek sen sevdiğinden ayrılmış gibi konuşuyosun
ben de ayrıldım merak etme aşık olduğum adamdan
üstelik beni kandırdığını nişanlı olduğunu öğrendim bikaç ay kendime kızdım nasıl inandım diye sonrada unuttum hiç te öyle kahrolmadım
ki konu sahibi aşık da değil kocasına o yüzden iki aşık insan ayrılıyo gibi bi durum yok ortada
senin dediğin eskidendi canım
artık bayanların ekonomik özgürlükleri var ve erkekleri çekmiyolar
konu sahibi boşanmak istiyodu zaten adam evden gitmiyodu
kadın hasta olmuş bu adam yüzünden antidepresan kullanıp duruyo
ne istiyorsan yaz ayrıca ben yazma demiyorum ki
ben tavrını eleştirmiştim sen de beni eleştirebilirsin sorun değil
ayrıca uzatmaya da gerek yok kapatalım konuyu bence
Hayır bir dakika yanlış algılamışım..........sürekli Ankarada kalabilmen için bir yol var mı
malesef yok boşandığım an yani her yıl ağustos ayında evlilik belgeleri istiyorlar ben öğretmenim yani hala evli olduğumu ispatlamak için çeşitli belgeler veriyoruz. boşanırsam bu ağustosta o belgeleri veremiycem ve ağustos atamalarında direk doğu görevimi bitirmeye 3 yıl daha var yani 3 yıl çalıştıktan sonra tayin isteme hakkın oluyor ama tabi batıda boş yer varsa..
Takmamaya çalıyorum sadece. Yemek falan yapmıyorum zaten.. Zaten en çok canını sıkanda bu durum. Sanki her şey normal zamanda olacakmış gibi davranıyor. Aynı evde iki yabancıyız. Hepte öyleymişiz aslında. Neyse doğu görevim bitmedi şuan Ankaradayım eğer boşanırsam doğuya tekrar gitmem gerekiyor eş durumundan buraya geldim eş durumu etkeni kalkınca kendimi doğuda bulacağım..daha önce 1,5 yıl çalıştım ve hayatımın en kötü zamanlarıydı. O da bir etken Ağustosu beklemem lazım en azından bir yıl daha burada kalabilmek için.. yani nereden tutarsan elinde kalıyor. Gitsem pişman olmaktan korkuyorum daha önce gittim geçen yıl.. ona hiç bir şey olmadı ben rezil oldum. Onun gitmesini istiyorum oyalayıp duruyor..her zamanki gibi çocuk kandırır gibi kandırıyor. Gitmez biliyorum benim gitmem lazım.
yada alıştım artık..her zaman değmeyecek insanları sevdim belkide hak ettim bunusen peki eşini seviyor musun ?
malesef yok boşandığım an yani her yıl ağustos ayında evlilik belgeleri istiyorlar ben öğretmenim yani hala evli olduğumu ispatlamak için çeşitli belgeler veriyoruz. boşanırsam bu ağustosta o belgeleri veremiycem ve ağustos atamalarında direk doğu görevimi bitirmeye 3 yıl daha var yani 3 yıl çalıştıktan sonra tayin isteme hakkın oluyor ama tabi batıda boş yer varsa..
yada alıştım artık..her zaman değmeyecek insanları sevdim belkide hak ettim bunu
yada alıştım artık..her zaman değmeyecek insanları sevdim belkide hak ettim bunu
maaşallah ne de güzel tavsiyeler veriyosunuz
sus otur ne demek ya
tabi adam yapsın aldatsın saygı göstermesin ama kadın güçsüz bi şekilde sussun otursun değil mi anca psikolojisi sağlığı bozulsun
biz erkeksiz yaşayamıyoruz zaten doğduğumuzda onlar vardı yanımızda bu yaşımıza onlarsız gelemedik sanki
bu kadın çocuğunu bile bu adam yüzünden düşürdü
adam kadını zerre sevmiyo konu sahibi de sevmediğini yazdı
siz cesaret vereceğinize yalnız kalmak çok zor sus otur diyosunuz
Ben dahil çevremdekiler çatır çatır boşandı.......çünkü gördüğüm kadarıyla bu durumun bir adım sonrası sen evle ve çocukla ilgilen biz kadeş kardeş yaşayalım dışardan nerden geldiğimi sorgulama.......bak bir adım sonrası diyorum.........konu sahibi o zamanı beklesin dursun.........gayette mutluyum erkeksiz.....şimdi daha seçiciyim hatta........birazcık üzüleceğimi hissetsem görüşmeyi sonlandırıyorum
Sadece bana iki doktor abla farklı bir tavsiyede bulunmuştu hatta biri başhekim..........aldatma olaylarînî kafaya takmamam gerektiğini istersem benimde gizli gizli başkalarıyla görüşebileceğim akılını verdiler.......verdiler de ben bòyle yaşayamam..............
Evlilik yoluna girmek değil dedikleri..........ablalar biraz rahat.......düzenini bozma diyorlar..........sende dışarda gizli saklı yaşarsın demeye getiriyorlar......bu da ayrı bir bakış ve mide açısı........bizim için fazla ütopikcanım ben de bunu söylüyorum zaten boşanmasan herşey düzelicek mi sanki adamlar iyice yüz bulup işi ilerletiyo senin de boşanamayacanı anlarlarsa hiç umurlarında olmuyo saygı da göstermiyolar artık onların gözünde zavallı aciz kadın konumunda oluyosun hizmetçi niyetine kullanıyolar
valla benim tanıdıklarımda çatır çatır boşanıyo o kabullenme olayı eskidenmiş çalışan geliri olan bi kadın niye kabullensin ki çocukları olduğu halde boşanıyolar bikaç ay düzen kurana kadar problem yaşıyolar sonra rahatlıyolar keyiflerine bakıyolar hatta onca yıl neden çekmişim diye kızıyolar kendilerine
sana tavsiye verenler de tuhafmış sırf durumu kabullenmek için başkalarıyla görüşünce nolucak evlilik yoluna mı giriyomuş o şekilde
kendileri öyle yapıyodu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?