Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

Canım §imdi seni anladım........bir seneyi evinde geçir bir şekilde kendine uğraşlar bul canın yanmasın istiyorsan yatakları ayır......akşamları ona basit çok uğraştırmayan yemekler hazırlarsın......sık sık aileni dostlarını ziyaret et......bir sene çok çabuk geçer.....kendin için düzenin için sinirlerini aldır ve otur evinde.....geçer bu günler.......

Hala yan tarafımda koltukta hozrul horul uyuyor.. ve ben de yanında oturuyorum bugün biraz geç geldim ondan sonra girdim eve suratıma bakmadı geçen günlerde sürekli laf atıp barışmak istiyordu.. bugün hiç konuşmadık şimdide uyuyor.. ve ben ondan hala nefret etmiyorum.geçen yılki yazılarımı okudum dediğiniz gibi ben neden bu adama katlanıyorum ki.. küste olsak barışıkda hep aynı neymiş efendim sakin adammış ben kızınca alttan alıyormuş..ama önce kızdırana kadar üzerime geliyor tabi ben bunları unutuyorum ve sonuca bakıyorum.Dört yıllık evliyim daha arkadaşlarını bile bilmem kendisi tüm arkadaşlarının adını soyadını her şeyini bilir nerede çalıştığını ne yaptığını hatta neyse..ve ben bu adamla aynı havayı soluyorum. hani millet olarak bir özelliğimiz varmışya çabuk unuturmuşuz her şeyi bende öyleyim işte.. yaşadıklarımı bir allah bir ben bilirim. ne söyleseniz haklısınız sanırım bizim ailede genetiksel bir sorun bu..büyük ablamda benzer sorunları yaşadı beş çocuk yaptı..işsiz güçsüz alkolik bir adama.. hayatını verdi ben ona hep kızardım boşan derdim. tek farkımız o kacasına aşık ve çocukları var. bende hiç biri yok..insan ailesinden ne görürse onu yapıyor ve yaşıyor taşıma suyla değirmen dönmüyor..bazı şeylerin sorumlusu genlerimiz bence annemde aynıydı.. o yüzden yanlış aileler çocuk yapmamalı.çünkü tarih tekerrürden ibaret oluyor...

Hayır bir dakika yanlış algılamışım..........sürekli Ankarada kalabilmen için bir yol var mı

benim fikrim bu . sen alıntıladın başta . neyse uzatmayalım . ben çevremden bunu gördüm . hemde boşanmayanların çoğu öğretmen,doktor,mühendis tiplerdi . hepside aldatılıp oturdu hala da oturuyor . ben ne gördüysem onu söylerim . çok çok azı boşanıyor . ayrıca sende bekarsın büyük konuşma derim ben . sen sevdiğinden ayrılınca ki nişanlısı olduğuna göre senle ciddi değilmiş böyle bir oaly geldi başına diye kahrolmadın diye herkesi kendin gibi sanma . boşanma çoğu kişide büyük sorunlara yol açıyor . konuyu anlatan arkadaşın piskolojisini bilmiyoruz .

Hayır bir dakika yanlış algılamışım..........sürekli Ankarada kalabilmen için bir yol var mı

malesef yok boşandığım an yani her yıl ağustos ayında evlilik belgeleri istiyorlar ben öğretmenim yani hala evli olduğumu ispatlamak için çeşitli belgeler veriyoruz. boşanırsam bu ağustosta o belgeleri veremiycem ve ağustos atamalarında direk doğu görevimi bitirmeye 3 yıl daha var yani 3 yıl çalıştıktan sonra tayin isteme hakkın oluyor ama tabi batıda boş yer varsa..

sen peki eşini seviyor musun ?

Eee o zaman kusura bakma ama derdin neydi. Hadi mesajlastin sonra haberi olmadan kesseydin konusmayi. Niye bu kadar pesine dustun. Simdi onun gozunde gurursuz bir kadin olarak gorunuyorsun farkinda misin. Dogu filan bahane sen bosanmamaya kilif ariyorsun.

neyi ispatlamaya çalıştım??? o an sinirle hemen boşanacağımı sandım ama yapamadım işte..

Sen bekleme bo§una bu adamı......git doğu görevini tamamla.........çok yanlış yapıyorsun........aldatma durumunda boşanmayacaksan hangi durum seni harekete geçirecek.......tokat attı diyelim o zamanda tayin düşünecek misin.....evlilik bitmeye mahkum.......annem gibi elli ya§ına geldiğinde kendinden nefret edersin hırçın ve agresif bir kadın olursun......şu an hiçbirşey hisstmediğini düşünsende

yada alıştım artık..her zaman değmeyecek insanları sevdim belkide hak ettim bunu

Hakettigin bir durum degil bu , kocanin densizligi, kiymet bilmemezligi... ama ben sana, neden kendine aci cektirdigini anlamadigimi anlatmaya calisiyorum.

Son düzenleme:
yada alıştım artık..her zaman değmeyecek insanları sevdim belkide hak ettim bunu

önemli olan bu . iyi düşünmen lazım ayrılırsam çok acı çeker miyim neler yaşayabilirim . bak ben bekar biriyim buna rağmen sana hemen boşan diyemem . çünkü seni piskolojini aile yapını hiç bilmiyorum . öte yandan bu adamda değişmeyecek gibi . valla çok üzüldüm inan bana .

Ben dahil çevremdekiler çatır çatır boşandı.......çünkü gördüğüm kadarıyla bu durumun bir adım sonrası sen evle ve çocukla ilgilen biz kadeş kardeş yaşayalım dışardan nerden geldiğimi sorgulama.......bak bir adım sonrası diyorum.........konu sahibi o zamanı beklesin dursun.........gayette mutluyum erkeksiz.....şimdi daha seçiciyim hatta........birazcık üzüleceğimi hissetsem görüşmeyi sonlandırıyorum
Sadece bana iki doktor abla farklı bir tavsiyede bulunmuştu hatta biri başhekim..........aldatma olaylarînî kafaya takmamam gerektiğini istersem benimde gizli gizli başkalarıyla görüşebileceğim akılını verdiler.......verdiler de ben bòyle yaşayamam..............

Son düzenleme:
Sen rahatin bozulmasin istiyorsun. Var oyle kadinlar, evliliklerinde aldatilma, siddet vs herseyi yasarlar. Ama ayrilacaklari zaman is basa dusecegi icin evlerinde kurulu duzeni bozmak istemezler. Ancak sagda solda aglarlar. Harekete gecmek zor cunku.
Dogu gorevi filan, ne var, yap? Isin bunu gerektiriyorsa? Bu mu yani bunlari cekme sebebin? Bir arkadasim 2 senedir Diyarbakir Lice'de ogretmenlik zorunlu gorevini yapiyor. Daha da var 1 senesi, belki daha fazla, bilemem de... Bir yerlere gelmek, ayakta kalmak zor. Oyle ya da boyle, zor. Sana da cok zor geliyor ki hicbir yere kipirdamayayim, esim ne yaparsa yapsin, simdi kim kalkip gidecek diyorsun.

O zaman keske ispatlamasaydin, ugrasmasaydin bu kadar bazi gercekleri ortaya cikarmaya. Konunu ilk okudugum zamanlarda senin ne kadar akilli bir kisi oldugunu dusunmustum. Hala akilli olabilirsin ama psikolojik olarak cok zayifsin. Biraz kendine guvensen? Isin gucun var, daha ne olsun ya? Cocuk yok. Ask yok. Senin bosanman oyle sakiz gibi uzayan birsey olmaz, ayrilirsiniz biter gider. Sende yoluna bakarsin.

Peki yok mu ailen, arkadasin, sana manevi destek olacak birileri? Bu kadar mi muhtacsin boylesine anlamiyorum. Haline uzulmekten baska yapacak birsey yok.

Canim kimseye bosan demek olmuyor tabi yine en iyisini sen bilirsin ama sana da yazim benim sende gördüğüm artik bu duruma öyle bi alismissinki hissizlik olmuş sende sogukkanli olduğundan değil sürekli ayni şeyleri yaşamaktan boyle olmuşsun . esin calismiyor mu AC davani o dediğin hatti da mesajları da sakla iyi bi avukat tut al nafakani kimsenin kabri bi omur cekilmezki tatlim bak sen de calisiyormussun zaten evlimutsuz bi omur gegetireceğine bekar mutlu geçir niye yalniz kalasin ailene kardeşlerin yok mu senin iyi düşün derim

canım ben de bunu söylüyorum zaten boşanmasan herşey düzelicek mi sanki adamlar iyice yüz bulup işi ilerletiyo senin de boşanamayacanı anlarlarsa hiç umurlarında olmuyo saygı da göstermiyolar artık onların gözünde zavallı aciz kadın konumunda oluyosun hizmetçi niyetine kullanıyolar

valla benim tanıdıklarımda çatır çatır boşanıyo o kabullenme olayı eskidenmiş çalışan geliri olan bi kadın niye kabullensin ki çocukları olduğu halde boşanıyolar bikaç ay düzen kurana kadar problem yaşıyolar sonra rahatlıyolar keyiflerine bakıyolar hatta onca yıl neden çekmişim diye kızıyolar kendilerine

sana tavsiye verenler de tuhafmış sırf durumu kabullenmek için başkalarıyla görüşünce nolucak evlilik yoluna mı giriyomuş o şekilde
kendileri öyle yapıyodu heralde

konu sahibi sana gelince artık ne yaparsan yap
boşanmak istemiyosan açık açık söyle de ona göre tavsiye al
sürekli ev tutucam gidicem onun gitmesini bekliyorum vs yazıp boşanacakmış gibi konuşup sonra da gidemiyorum şu var bu var diyip durma bahane üretme
boşanmayacaksan neden netten yazışıp kocanı yakaladın şimdi daha kötü oldu senin için

ben senin boşanacağına da inanmıyorum artık
en azından mayısa kadar hizmetini görme onun
yemek ütü çamaşır vs sen uğraşma ev arkadaşı gibi yaşayın madem gitmicekseniz
ya da iş bölümü yapın bi o yemek yapsın bi sen o gidince de düşünürsün
öyle tek taraflı sen hizmet görerek nasıl ev arkadaşı olunacakmış yine seni kullanıp gidecek
ayrıca gittiği yerde de seni aldatacak büyük ihtimal onları da düşünürsün artık
dönünce bakarsınız

sussun otursun diyoruzda,orada kalıyor. insan sussuyor belki ama içi kan ağlıyor.
unutuyormu. hayır. güven devam ediyormu,sanmam.
bir ömür susuyor ama bir ömür kafasında binlerce soru işareti,acabalar dolaşıp duruyor. kendi kendini yiyor,içine attıkça psikolojisi bozuluyor.
yanı kısaca susup oturmak mümkün değil. dışın yapsada iç sesin susamıyor çünkü...

Son düzenleme:
Sus otur demem yanlis anlasildi.ben evliliği sürdürme karari aldiysa netten adami takip edip oyunlar yapmasin anlaminda söyledim cunku bu sefer adam ayen beyan yapicak esine saygisi kalmicak nasilsa biliyor diye.yoksa bosanmasi en mantiklisi zaten ama konuyu anlatan arkadaş istemiyor bosanmayi.

Evlilik yoluna girmek değil dedikleri..........ablalar biraz rahat.......düzenini bozma diyorlar..........sende dışarda gizli saklı yaşarsın demeye getiriyorlar......bu da ayrı bir bakış ve mide açısı........bizim için fazla ütopik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…