Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

Konu sahibi kendine asla guvenmiyor ,kendini eksik hissediyor ,kizlar bunlar ancak nasil ayrilir biliyormusunuz,adam onu terkedip baska bir kadinla giderse .ya kusura bakmayin konu sahibi ama adam size deyilde, siz adama yapismisiniz.cunku neden adam sizi aldatiyor icki iciyor para yonundende gizli gizli krediler cekiyor adam daha ne yapsin gitmen icin yAni ,hi eger yinede gitmiyorsan tabiki adamin isine gelir ,sen anca oturur adamin hizmetini gorur camasirlarini yikarsin

Yorumlarınızda bir çoğunuz haklısınız bunların çoktan farkındayım geçen yıl boşanmadım ve bunları yaşayacağımıda biliyordum düzelmedi 4 yıldır bir şey düzelse başka bir şey çıkıyor hiç bir yeri doğru değil yani... evt bende evde hizmetçiliğini yapıyorum hem çalışıp hem ev kadınlığı beni sevmediğini biliyorum.. boşanmayı konuşunca önce ben sensiz yapamam diyor sonra ben bastırınca ve ilişkimizin durumunu ortaya koyunca kabul edip tama boşanalım diyor ve hemen ardında ev eşyalanın derdine düşüyor. Tek düşündüğü bu bana hiç bir şeyi layık görmedi görmeyecekte. Devam etmeyeceğim ve onunla yaşlanmayacağım bilmiyorum nasıl yapacağım ama ev bakıyorum.. haftaya çarşamba gideceğini söyledi ama onun her zaman en son yaptığı geçerlidir asla söylediğini yapmaz. Bakalım o gitmezse ben gideceğim umarım bu kez dönmem.

ev sizin mi kira mı
eğer sizinse siz sakın gitmeyin düzeninizi bozmayın
gördüğüm kadarıyla düzeniniz bozulunca yapamayıp eski hayatınıza dönüyosunuz
o yüzden aynı hatayı yapmayın onu gönderin
en azından bunca yaptığı şeyden sonra size bunu çok görmesin
sizin yeterince tepki vermediğinizi bu yüzden de onun yüzsüz yüzsüz ev eşyasının bile derdine düştüğünü düşünüyorum
o yüzden o gitsin kendine ev tutsun gitmezse annenizi ablanızı çağırın bi süre sizle kalsın o zaman mecbur gider anlatabiliyo muyum bunu yapın lütfen üşenmeyin artık yolun sonuna geldiniz ne gerekiyosa yapın
bu kadar çaresiz yazmayın Allah aşkına ya sizi tutup silkeleyesim geldi

o bi taraftan ayrılmak istiyo bi taraftan düzeni bozulacak kendine bakacak biri olmayacak diye endişe ediyo siz hizmetçisi değilsiniz onun değerinizi bilin lütfen
en azından boşanmaya karar vermişsiniz bu çok güzel bi başlangıç
bi de evden gitse ve dava açsanız heşey çok kolay hallolup gidecek
siz hala bi avukatla görüşmediniz mi kanıtlarını toplayın ki mahkemede güçlü olun
ev eşyasının derdine düşen adam mahkemedede yaptıklarını inkar eder

Ev kira kendi evimiz yok adam borç içinde çekip çekip harcamış güyya ev alacaktık neyse evden gideceğim diyor ama gitmeyecek biliyorum. O nedenle ben ev bakmaya başladım. Çok haklısınız tek düşündüğü evde ona hizmet eden birinin olmaması korkutuyor onu onun dışında hayat paylaşımı, ortak hayaller paylaşım hiç biri yok bizde. Hiç bir zaman olmayacak. Şuan beklemedeyim. haftasonu geçsin bakacağım gitmezse eğer bir avukat tutup o şekilde davranacağım şuan ciddiyetime inanmıyor. Ben sessizce sorunsusca ayrılmak isterim anlaşmalı bir şekilde daha fazla stres ve üzüntüyü kaldıracak durumda değilim.

canım ev kiraysa boşver ben de ev sizin ondan gitmiyo sandım
bekle bakalım gitmezse sen gidersin uzatmazsın
o senin ciddi olduğunu bile anlamamıştır sürekli affettiğin için sinirin iki güne geçer sanıyodur
sen başla ev bakmaya hem senin için de yeni bi ev yeni bi başlangıç olabilir
eşya paylaşmak istiyosa evlenirken aldıklarını kamyon tut götür küçük bi ev tutarsın hatta arkadaş çevrene yakın yerlerden bak
o da naparsa yapsın

aslında ev tutsan ona haber bile vermeden eşyaları yükleyip götürsen bi de dava açsan bi daha da iletişim kurmasan ona çok güzel bi kapak olurdu
zaten seni sürekli aldatmış delilleri de sunarsan kabul etmeme gibi bi şansı olmaz mahkeme hemen boşar sizi bence

Son düzenleme:
Sen sanırım antidepresan kullanıyorsun.......o tür ilaçlar insanı hissizleştirir........öfkeni hissetmezsin yani.......böyle apatik uyuşuk bir insan olur çıkarsın........bu yüzden kendi başına iş yapma hemen boşanmak üzere bir avukat tut.....zaten o size eşyaların paylaşımını yaptırır.......bu durumdan kurtul artık.......senelerin geçtikçe keendini affedemeyeceksin ve iyileşmen mümkün olmayacak
Yarın sabah hemen bir avukat tut......kendi başına düşünmeyi bırak artık.......evdekiyle muhattap olmana gerek yok

Klasik ben biliyordum lafi. Hadi canim sende... Bu erkekler cok duz, virusler bile degisime ugradi kendini gelistirdi, bunlar hala ayni. Ne yapacagini biliyorsun. Birde benim soylememe gerek yok.

Bugün taşınacaktı ses yok barışmaya çalışıyor son kez affet beni diyor eğer bir daha böyle bir şey olursa o zaman ben gideceğim diyor senet imzalamayı bile önerdi. Bir haftadır yemek yapmıyorum.Bu durum onun baya canını sıkıyor. Sanki hiç bir şey yapmamışta ben durduk yere küsüm ve böyle davranıyormuşum gibi davranıyor. Sanırım o da benim gitmemi bekliyor. Cesareti yok. Bende ev bakıyorum kendime ait bir yuva kurucağım. Tek istediğim normal klasik bir evlilikti. O da olmadı kaç yaşına geldim çocukta yok. Beni durduran şeyi sonunda buldum. Bir yere ait olma istediği. bir yuvam olsun isteği. Yıllarca süren bekar hayatından sonra hep bir kendime ailt evim olsun istedim. Fakat yol arkadaşı olarak yanlış birini seçmiş kader bana.. Yalnızlık bir ömür boyu...Ne onunla kalmaya ne gitmeye cesaretim yok göryorum ki onda da yok..dediğiniz gibi ne o düzelecek ne ben bütün bunları kabul etmiş gibi görünüp kendimi için yakacağım..saman yığını gibi..Bir çoğunuz bana çok kızdığını biliyorum..belkide bu haplar beni uyuşturuyor..yuva yıkılması çok zor bir şey allah kimsenin başına vermesin. Sanki buradan ayrılırsam havada uçan bir yaprak gibi olacağım gibi geliyor ve yalnız..aslında eşin yalnızlığını çok mu paylaşıyor diyeceksiniz daha öncede yazdığım gibi asla ilgili sevgi dolu bir eş olmadı hep herşeyi kendim halletmemi istedi. Güçlü bir kadın olmamı istedi ona ihtiyacım olmasın istedi. Zaten altı ay yok ..Ev arkadaşı olarak kalalım diyor bak ben mayısda gidiyorum aralarda da gelmem sen kalırsın evde gelincede bakarız çaresine diyor. Aslında bu durum benimde işime biraz geliyor. Çünkü hemen ayrılırsam doğu görevim bitmediği için doğuya tayinim çıkacak o da beni korkutuyor.Yani beni bağlayan başka nedenlerde var. Duygularımla hareket etmek istemiyorum. Bunu bahane ediyorsun da diyebilirsiniz. Bu konuda da emin değilim belkide öyle bahane olarak bu durumu kendime mantıklı olarak sunuyor olabilirim. Öyle işte amacım kimseyi sinirlendirmek değil. Bu da yazarak biraz rahatlıyorum benim konuşan günlüğüm burası..Ayrıca her ne kadar okurken üzülsem ve kendime acımama neden olsada yazdıklarınız biraz da olsun beni sirkeliyorsunuz.. o nedenle hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. sevgiler

Madem ayrilmaya cesaretin yoktu; neden bunlari yaptin. Onun yuzunu her gun gorerek, bu yaptigini her gun hatirlayarak kendine iskence cektireceksin. Kalmakta kolay degil , kimse kolay sanmasin. Bana gore gitmek daha kolay. Gunun sonunda sen bilirsin...

yani ben anlamadım sen boşanmaya karar verdin mi
son kez affet saçmalıklarına inanmayacaksın heralde senet ne işe yarayacak ki
onun tek düşündüğü ev bulma derdi ve düzeninin bozulması
seni zerre kadar düşünmüyo

sen gitmesi yönünde ısrar et bence istemiyorum de bunca yaptıklarından sonra en azından evden git de
doğu görevin varsa bitene kadar o şehirden taşınmazsın o boşanmama sebebin olmaz ki
bence sen son kez konuş ciddi bi şekilde ya da kendine yeni bi ev tut
mayısa daha çok var arkadaşım adam o vakte kadar sen unutursun nasılsa diye oyalıyo seni
sen antideprasan alıp durma bence boşyere zaten doktora da zorla yazdırmıştın diye hatırlıyorum

ayrıca illa ki evde kalıcaz diyosan
evde ne yemek yap ne onun çamaşırlarını ütüsünü seni hizmetçi olarak kullanmasına izin verme
kendi ihtiyaçlarını gör sadece
ama kocanla arkadaş olarak aynı evde yaşamak daha yaralayıcı bence
o devam edecek çapkınlıklarına sen de şahit olacaksın bence
kalmak gitmekten çok çok daha zor bunun farkın da değil misin hala
gitsen ondan kurtulsan rahat edeceksin çocuğun da yok nasılsa
kendinize acı çektirmekten zevk mi alıyosunuz anlamıyorum ki

Son düzenleme:
Gitmeye de olmuyor, kalmaya da olmuyor. Ben senin ne yapmak istedigini, ne yapacagini anlamadim arkadasim. Yalniz su kadarini soyleyeyim, eger ayrilmaya cesaretin yoksa adamin kirli cikilarini ortaya cikarmaya ugrasmayacaksin. Gittin, bulustun, adamin seni aldatmak istedigine emin oldun. Peki tamam da ne degisti simdi? Hic. Hala ayni yerdesniz, bir de ortaya cikarilan bir aldatma gercegi var. Hani ayrilacaksan dus adamin pesine, o zaman ispatla birseyleri. Yok, oturacagin yerde oturacaksan hiic adamin pesine dusme. Kendini daha fazla yipratmaktan baska birsey yapmazsin. Madem evliliginiz herseye ragmen devam edecek, o zaman gormeyeceksin, duymayacaksin. Bunlari hemcinsim birine yazarken ben bile uzuluyorum, ama senin kendine layik gordugun hayat, evlilik buysa biz ne yapalim...

Takmamaya çalıyorum sadece. Yemek falan yapmıyorum zaten.. Zaten en çok canını sıkanda bu durum. Sanki her şey normal zamanda olacakmış gibi davranıyor. Aynı evde iki yabancıyız. Hepte öyleymişiz aslında. Neyse doğu görevim bitmedi şuan Ankaradayım eğer boşanırsam doğuya tekrar gitmem gerekiyor eş durumundan buraya geldim eş durumu etkeni kalkınca kendimi doğuda bulacağım..daha önce 1,5 yıl çalıştım ve hayatımın en kötü zamanlarıydı. O da bir etken Ağustosu beklemem lazım en azından bir yıl daha burada kalabilmek için.. yani nereden tutarsan elinde kalıyor. Gitsem pişman olmaktan korkuyorum daha önce gittim geçen yıl.. ona hiç bir şey olmadı ben rezil oldum. Onun gitmesini istiyorum oyalayıp duruyor..her zamanki gibi çocuk kandırır gibi kandırıyor. Gitmez biliyorum benim gitmem lazım.

Gitmek kalmaktan çok çok daha zor inan bana . İnsan sevdiği erkeği bir çırpıda bırakıp gidemiyor hadi gitti diyelim silemiyor aklından . Ben evlilik geçirmedim ama çok sevdiğim birinden beni aldattığı için ayrıldım zamanında . Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir . Hani gitmek çok kolay kalmak zor demişsin ya hiç öyle birşey yok . Asıl sevdiğinden vazgeçmek çok zor olan . Zor olan tek başına erkeksiz hayat mücadelesi vermek . Tek başına yaşamaya çalışmak . Herkes bunları kaldıramaz . O yüzden kalmak çok çok daha kolay . Çoğu kadında kolayı seçiyor haliyle . Başka konudada yazdım burda sana boşan diyenlerin yarısı belkide hepsi başına aynı durum gelse boşanmaz . Biz başkasına sunu yap bunu yap demeyi çok kolay görüyoruz iş başa düştüğü zamanda tepkilerimiz farklı oluyor . Sana nacizane önerim bu evliliği sürdürmek istiyorsan susucaksın okadar . Yoksa eşin değişip melek olucak diye birşey diyemiyorum çünkü huylu huyundan asla vazgeçmez ...Bare karıştırıp daha çok sinirleerini bozma .

arkadaşım yok mu senin bi ailen
çağırsana yanına biraz seninle kalsınlar o zaman kendiliğinden gider zaten rahatsız olur
şimdi seni zayıf buldu oyalayıp duruyo kendi rahatını bozmak istemiyo tabi daha önce gitmişsin ya yine gider nasılsa diyodur sen de biraz dişini göster canım pasif olma

sen ne iş yapıyosun ki öğretmen filan mısın mecburen gidip yapacaksın zaten bi zaman sonra
bu arada istanbul da bi ara doğu görevi gibi kabul edilmiyo muydu öyle duymuştum öyle birşey varsa istanbula tayin istersin

maaşallah ne de güzel tavsiyeler veriyosunuz
sus otur ne demek ya
tabi adam yapsın aldatsın saygı göstermesin ama kadın güçsüz bi şekilde sussun otursun değil mi anca psikolojisi sağlığı bozulsun
biz erkeksiz yaşayamıyoruz zaten doğduğumuzda onlar vardı yanımızda bu yaşımıza onlarsız gelemedik sanki
bu kadın çocuğunu bile bu adam yüzünden düşürdü
adam kadını zerre sevmiyo konu sahibi de sevmediğini yazdı
siz cesaret vereceğinize yalnız kalmak çok zor sus otur diyosunuz

Son düzenleme:

Evet sussun otursun diyorum çünkü konu sahibi boşanmak istemiyor . Sen beni yanlış anladın boşanmak istemediği için bu akılı veriyorum ben . Boşanmaktır tabi bu durumda en sağlıklı olan . Ama yüzde kaç kadın bu durumlarda boşanıyor sorarım sana . Ben hiç görmüyorum çok çok az ki konu sahibi boşanmak istemediğini çabaladığını söylüyor . Eğer kalmaksa niyeti onun için en iyisi susmak çünkü deştikçe adamın her haltını görücek adamda bunu bildiği için daha rahat davranıcaktır .Sürekli kavga etmek yine kadına zarar adamın umru değil ki..
ayrıca aynı durumları geçirmiş bir insan olarak konuşuyorum ben bıraktım gittim ama benim gibi bırakan çok az kişi var bununda arkındayım . Herkese benim gibi olun demiyorum çünkü olamazlar . O yüzden bana sinirlenmene gerek yok çünkü ben çok gururlu bir kadınım bastım gittim zamanında çok sevmeme rağmen .

Son düzenleme:

ama evli değilsin anladığım kadarıyla sevgiliyken olmuş
bu evlilikte sevgi yok ki katlansın
kadın adamı sevdiği için değil yalnız yaşamaktan korktuğu için boşanamıyo geçen sefer gitmiş arkadaşlarının evinde rezil olmuş o yüzden dönmüş
adama git diyo gitmiyo işte
kadın ilaç kullandığı için uyuşuk durumda tam karar veremiyo
böyle değerini bilmeyen bi adamdan çocuk ta yokken boşanması en mantıklısı
biz de cesaret veriyoruz ama sus otur diyince yine kabullenip mutsuz olucak adam yine aldatacak hep aynı şeyleri yaşayacak o yüzden böyle tavsiyeler vermeyin bence
adam düzgün biri değil pişman da değil sadece ev düzeni yemek düzeni bozulmasın istiyo

bi hemcinsimin hizmetçi gibi kullanılması değer görmemesi benim hoşuma gitmiyo boşansa belki çok daha güzel bi hayat kurabilir
pek çok kadın maddi durumu çocuğu bahane ediyo ama kanusahibinin çocuğu yok çalışıyo neden çeksin bu adamı ömür boyu

Tamam siz boşan deyince kadında hemen gidicek boşanıcak buna inanıyor musun ?Nette tanımadığı insanların ona verdiği tavsiyelere uyacağını sanmam kaldı ki ülkemizde çoğu kadın boşanmıyor bu durumlarda . Keşke herkes boşansa adamlar korksa böyle şeyler yapmasa kadınlarımız bunları yaşamasa ama bunlar ütopya . Ben gerçekçi bir insanım . Ayrıca boşanmanın ve ayrılığın kadınlar üzerinde bir sürü psikolojik travmatik durumları olabilir . O yüzden bu olayı yaşayan bir kadına kadını tanımadan bilmeden boşan ayrıl demek mantıklı gelmiyor bana . Boşandıktan sonra belki çok iyi olabilir belkide çok kötü olur bilemeyiz .
Kimse hizmetçi olarak görülmek istemez tabi . Ama ayrılmak da kolay değil ayrılık yaşamış bir insan olarak yazıyorum bunu evet evli değildim ama bir imza herşeyi değiştirmiyor . Bende sevdiğim insandan ayrıldım çok canım yandı . Kolay değil bırak git demek . Yşayamayan bilemez . En doğrusu boşanma zaten bunda itirazım olamaz . Ama insanların hayatlarını bilmeden burdan baskı yapmak da doğru değil . Ayrıca herkes senin gibi düşünmekte zorunda değil . Burda boşan demek zorunda mıyız onu anlamadım . Buraya yazanların yüzde kaçı boşanabilirdi bu durumda . Bence çok çok azı ..

nerden biliyosun çok azı olduğunu
çalışmayan ekonomik özgürlüğü olmayan bi kadın boşanamaz kolay kolay ama bunlara sahip olup aklı başında olan kimse böyle bir adamı çekmek istemez boşanan da çok ayrıca benim çevremde bile bi sürü insan boşandı çeşitli sebeplerden
dünyaya bi kere geliniyo ne için birilerinin kahrını çekmek için mi
sanki birtek sen sevdiğinden ayrılmış gibi konuşuyosun
ben de ayrıldım merak etme aşık olduğum adamdan
üstelik beni kandırdığını nişanlı olduğunu öğrendim bikaç ay kendime kızdım nasıl inandım diye sonrada unuttum hiç te öyle kahrolmadım
ki konu sahibi aşık da değil kocasına o yüzden iki aşık insan ayrılıyo gibi bi durum yok ortada
senin dediğin eskidendi canım
artık bayanların ekonomik özgürlükleri var ve erkekleri çekmiyolar
konu sahibi boşanmak istiyodu zaten adam evden gitmiyodu
kadın hasta olmuş bu adam yüzünden antidepresan kullanıp duruyo
ne istiyorsan yaz ayrıca ben yazma demiyorum ki
ben tavrını eleştirmiştim sen de beni eleştirebilirsin sorun değil
ayrıca uzatmaya da gerek yok kapatalım konuyu bence

Son düzenleme:
kadınlar kulübü bdv topiğinde konuya aşırı heyecanlı/agresif yaklaşıp konu sahibinin aklına yatmayınca resmen azarlama gibi durumlara çok rastlanıyor evet. ben de hoşlanmıyorum bundan. ama bir tek aldatmayla ilgili konularda topiğe yazanların sinirlenmesini çok haklı buluyorum ve aynı duyguları paylaşıyorum.

yahu her aldatma topiğinde böyle, önce aldatıyor mu diye konu açar, o kadar insan yol gösterir nasıl emin olacağı konusunda, sonra emin olur bu sefer de "boşanmıycam şu şu sebeplerden" e gelir olay. madem öyle 1-neden öğrenmek için o kadar çaba sarf ettin, insanları da kah meraklandırdın kah beyin fırtınası yaptırdın? ayrılmayacaksan aldattığını öğrenmek seni üzmekten başka ne işe yarayacak? 2-"netten verilen öğütlerle eşini boşayacak değilse" internet ortamında derdini anlatmasın o zaman. verilen öğüt ha internette verilmiş ha reel hayatta ne farkı var? 3-boşanmayacak kadar güçsüz oldukları halde (ekonomik özgürlüğü olmayanları tenzih ederek) bunu kabullenmeyip "ya işte ben şans veriyorum insan burnunun dikine gitmemeli siz sanki bu kadar dik başlısınız da noluyor" gibi yorumlar yapmanın alemi ne? (konuyu fazla okumadım bu konu sahibi böyle şeyler dememiş olabilir böyle konularla ilgili yaptığım genel gözlem bu da) sanki konuya yazanlar konu sahibinin boşanmasının hayaliyle yaşıyor boşanmazsan boşanma ama insanların sinirlendiği 1-boşanmayacaksan ve sana boşan demek insanların haddi değilse o insanlara boşanayım mı diye sorma. 2-acizlik ettiğini kabullen, bunu "ben olgunum siz çocuk gibi inatçısınız,benim gibi kadınlar kazanır sizin gibi kadınlar yalnız kalmaya mahkum" şeklinde karşındakine saldırarak yıkılan egonu tatmine çalışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…