Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

öyle düzen olmaz olsun
dediğin gibi mide meselesi bunlar benim midem kaldırmaz böyle birşeyi
evlilikte saygı kalmadıktan sonra devam etse noluyo onu anlamıyorum
hem kendine hem çocuğuna saygısızlık olur bu
hele ki doktor olmuş bi bayanın kazancıda yerindeyken niye katlanırlar görmezden gelirler cidden anlamıyorum benim kafam almıyo bunları
Allah başa vermesin ne diyelim

bütün mesajlarını okudum alış..
ben senin eşinden ayrılıp doğu görevini yapmanı isterim..
Bu şekilde yürümemeli evliliğin..çok yanlış..
fikrim budur.

doğunun doğusunda çalışmak bu rezalete katlanmaktan bin kere daha iyidir
sen bu adamın yüzüne nasıl bakıyorsun
not:kendim 8 yıldır batmanda görev yapmaktayım boş keseden atmıyorum.

ya canım neler diyosun sen öyle; böyle düşünme. düşünüyosan bile sen kır o zinciri. bak benim anneannem manyağın teki, kocasına neler çektirmiş ruh hastası.hala öyle değişmedi. annemi ise hem yanlış yetiştirdiği için hem de annem kötünün kötüsü bir erkeğe denk geldiği için yıllarca dayak yedi gözümüzün önünde, ruh sağlığı bozuldu. yıllardır kendi kendine konuşuyo, arkadaşı yok hiç, gezmiyo etmiyo, sanki insan içinde nasıl davranması gerektiğini unutmuş yıllar içinde. hala 90 larda gibi davranıyo, yaşıyo. ortam içine girdiğimizde utandırıyo bizi vs. kendine hiç bakmıyo, bütün dişleri çürüdü doktor hepsini çekti ama yeni takma dişlerin takılana kadar iltihapların kuruması lazım dedi ilaçlar verdi, bu arada sigara içme dedi. ağzında diş yokken sigara içmeye devam etti. ben lisedeyken arkadaşlarım derdi ki sen sigara mı içiyosun. yok derdim; ama üstün hep sigara kokuyo ben içmiyorum ya alıyorum hemen kokuyu.. nasıl sinmesin üstüme evin duvarları perdeler bile sigara kokarken.. şimdi ben üniyi bitirdim çalışıyorum 24 yaşındayım hala doğru dürüst yemek yapmaz akşamları; hep pişi, kızartma, makarna. bunları yapmaya üşenmişse gün içinde!!! lahmacun söyler dışardan, yada pide. hamur işi yemekten; dışarda yemeğe para dökmekten bi hal oldum.
neyse çok uzattım; diyeceğim senin annen, kardeşlerin vs öyle diye, yapıları genetikleri kötü diye sende mi öyle devam edeceksin? ne yani şimdi bende annem gibi mi olayım? tam tersi olmamak için, bu zinciri kırmak için çabalamalıyız.
sen sanırım öğretmenmişsin; bundan güzel şey mi var. ben senin yerinde olsam bir dakika düşünmem. boşanırım; giderim bir doğu iline kendime sıfırdan bi hayat kurarım. söylemesi kolay tabi deme. inan yapması da kolay ve düşünsene yepyeni bir hayatın olacak. kendinin yön verdiği. bundan güzel bişey var mı? ve belki sana o kadar kötü gelmiyo ama böyle ahlaksız bir adamla sürdürdüğün bu hayat rezil bi hayat. kurtar kendini, hayatını kurtar be canım. herşey senin elinde; cesaret et, inan kendine.

Kararımı verdim evi terk eden yine ben olacağım. Eski eşim gitmiyor. Ev baktım bugün bir tane buldum pılımı pırtımı ama gerçekten tam pılı pıttı iki tabak iki tava iki bardak payıma düşenler bunlar işte :) sen dört yılını ver ve eline geçen sıfır halde getirdiğin ama artık ikinci ele düşen çizik tavalar:) bugün avukata gittim adam iki dakikada aldı 150 tl yi için yanıyor hala... neyse uzatmayım hiç bir şey yapamıyorum yani elimdeki konuşma çıktıları geçerli değilmiş. başkası sanıpta benimle yazışması ve buluşmasıda hiç bir anlamı yokmuş yani kanıt değilmiş.. yani kısacası insan olarak benim söylediklerimin hiç bir anlamı yokmuş şahit gerekiyormuş..kocamla buluşmaya gitmemin bile anlamı yokmuş ortada öyle bir kadın olmadığı için aldatma sayılmazmış..ayrıca aldatmayı kameraya bile çeksen o bile benim açımdan suç sayılıyormuş.. anlaşmalı ayrılmamı önerdi avukat.. ne deyim siz deyin en iyisi bana saydırıyordunuz hadi birazda sisteme saydırın :) neyse öyle böyle bir haftaya gidiyorum yaralarımla ağlayamadığım içime attıklarımla bir çocuğum bile yok ve yapa yalnız kalacağım her zaman olduğu gibi bir artı bir bir ev buldum bodrum katı.. ben kendimi yuvamı hayal ederken evet kendi yuvamı tek başıma kuruyorum artık..biliyor musunuz ondan nefret ediyorum artık bunları bana yaşattığı için. hayallerimi yıktığı için ve kaybolan bebeklerim için artık ondan nefret ediyorum istediğiniz oldu artık inkar ettiğim duygularım beni ele geçirdi ağlamayada başladım ve acıyı hissediyorum...beni en çok üzen çok şey istemedim hiç bir zaman sıradan basit bir hayat ve bir yuva istedim.. tek başıma kurucağım o yuvayı yalnızlığıma geri dönüyorum belkide hiç terk etmediğim yalnızlığım.her şeyin affettim neden bunu bana yaptıki neden yıktı yuvamı..ne olur bir şeyler yazın güçlü gibi durmaktan yoruldum artık bana acı gerçeklerden bahsedin silkeleyin beni kızın bana ağlama deyin değmez deyin kader deyin söyleyin bir şeyler işte geçecek deyin bir gün bunlara bu yazdıklarına bile güleceksin deyin hadi bir şeyler söyleyin lütfenn

'Bir şeyin olduğu kadar olmadığıda hayırdır'.
Hz Ali

Arkadaşım henüz çok gençsin emin ol Allah senin karşına sana layık olan dürüst bir insan çıkaracak.
Tabikide bocalayacak emeklerine üzüleceksin ama öyle bir gün gelecek ki şükredeceksin ve gerçekten huzurlu bir hayatın olacak.

Son düzenleme:
birini öldüren birine ceza veriyorlarda neden böyle durumlarda kanıt istiyorlar.benim yaşadıklarım ne olacak, bozulan psikolojim değişen yapım, kötü yönde değişen hayata bakış açık yıkılan hayallerim beklentilerim ne olacak tamam bu acıyla bedelini ben ödüyorum.. peki bunları bana yaştan ne olacak o cezasız mı kalacak o hayatına devam ediyor evde ağlayan benimm.evimi terk eden benim. o arkadaşlarıyla güyyya maç izlemeye gitti bana evde yıkılan yuvam için ağlamak düştü.. neden bizi böyle yaratmışki allah acı çekmeye gönüllü insanlar madem öyle neyse boş verin

36 yaşındasın 96 yaşında değilsin! boşan diyen arkadaşlara sitem etmişsin istediğiniz oluyor sonunda diye.ben daha önce yorum yapmadım ama bende aynı şeyi söylerdim yani bence doğru yoldasın.ve bebeğini düşürmende Allahın sana bir lütfu bence.bu tarz adamlar hastadır çünkü,doyumsuz psikopattır bunlar.tedavide edilemezler değişmezler değiştirilemezler ve değişmek istemezler. sen Allaha sığın canım.yeniden bi hayat kur kendine.daha doğrusu bir hayat kur kendine,önce yaşadıkların yaşamak değil bence.onurunla,gururunla kendi ayaklarının üzerinde dur.bu süreci atlatınca omuzundan kalkan yükü göreceksin.Allah yardımcın olsun!!!

şaşırmadım , lakin üzüldüm yaşadığınız olaya..
neden şaşırmadım çok nadir duyulan bi arayış içine girme sendromu değil bu maalesef şimdi okuduğumuz gibi çok okuyoruz duyuyoruz..
o an tokatı basıp yüzüne tükürüp terketmeliydiniz ..yazıklar olsun demeli ...
yada kendinizi açıkladıktan sonra aynı evde dahi kalmamanız gerekirdi bence ...
güçlü olmaya çalışın lütfen ...direncinizi koruyun...

eşyalarımı toplamaya başladım da bakalım bu hafta bu işi halletmeye çalışacağım kardeşime söyledim beni sestekliyor ne yaparsan arkandayım dedi gibi bir şey yani taşınırken gelecek anneme babama henüz söylemedim bu sefer herşey bitince söylüycem onlarda baya yıprandı annem sanırım rüyasında görüyor dün bana ulaşamamış bay apaniklemiş kötü rüyalar görüyorum kızım diyor.. çok ilginç ben sıkıntı yaşarken annem mutlaka hisseder eşin nasıl diyor sürekli aslında onlarda diken üstünde zavallılar gençliklerinde çektikleriyetmiyor şimdide evlatların sorunları üzüyor onları. Sanırım düze çıkmak yok. hayat böyle bir şey derlerya iniş çıkış iki gün mutlu ol çocuklarımın yuvası açıldı hayat arkadaşı buldu diye sonu işte böyle.. birazda onları üzmemek için sanırım uzattım bu süreci ne acıyı biraz geçiktirmeye çalıştım. Boşandıktan sonra yanlarına gidip söylemeyi düşünüyorum. Şimdi söylersem gelirler ve orta yolu bulmaya çalışırlar. Eşim kaçkez babama söz verdi. Ama tutmadı. o nedenle ailelere haber verme taraftarı değil. neymiş kol kırılır yen içinde kalırmış. Benim içimde çok şey kaldı bakalım bundan sonra ne olur bu korkularla nasıl yaşarım bilmiyorum. ya kendime bir dünya kurup dış dünyaya kapatıcam kendimi ya da dağıtacağım zamanla göreceğiz.

burdaki kimse senin üüzlmeni istemiyor inan bana . okadar üzüldüm ki senin için . burdaki hiç bir bayan bir yuvanın yıkılmasını istemez durup duruken . istediğiniz oldu falan deme . neden isteyelim ki senin yuvanın dağılmasını . aldatılıp kabul etmek sana zarardı . bence en iyisini yapıyorsun . baksana adam ne rahat boşanıyoruz diyorsun bir pişmanlığıda yok maça gidiyor falan ..

beni yanlış anladınız istediğiniz oldu manasında demedim aslında insan ne yaşarsa ne yaparsa kendi yapar ben burada içimi döktüm ve rahatladım sanki bir çok arkadaşım varmış gibi kimseye söyleyemediklerimi söyledim özelimi döktüm. Olacağı varsa olması gerekenler olur. buna ne kimse sebep olur ne engel olabilir.Her şeyin farkındayım akıntıya karşı kürek çektim sonucuda biliyordum ama süreci uzatmaya çalıştım. O nedenle kimsenin istediği oldu falan diye düşünmüyorum. Ben sadece kadın olarak ne yaparsakk yapalım bir sitem var ve onun dışında hareket edemiyoruz. Hiç bir şeyi ispat edemedim. Yaşadıklarım kar olarak kaldı. Yani biz ne söylersek yaparsak yapalım bazı şeyler olmuyor işte. Neyse sakın kimse alınmasın. Öyle demek istemedim. Adam dışarda maçını izliyor. Geziyor tozuyor yaptığı her şeyde yanına kar kalıyor işte bende evde oturmuş ağlıyorum üzülüyorum. Kadın aklı işte..

bence şükür et bir işin var . ayaklarının üzerinde duruyorsun ne güzel . bir çok kadının işi yok gücü yok parası yok onlarda boşanıyor . onlar için inan bana çok daha zor ..
eşine diyecek birşey bulamıyorum . o kafasında demek çoktan bitirmiş böle tepkisiz kaldığına göre ...
inşş çok mutlu olursun .. allah sabır ve güç versin ..

Sizi tanımıyorum daha önce de görmedim yazdıklarınızı ama gerçekten üzüldüm. Her kadının korkulu rüyası bu. Allah size kolaylık ve iç genişliği versin. Ama şansını çok zorlamış sanırım

anaaam heralde dünyayı yıkardım.çocuk falan düşünme asla biraz zamana bırak bana kalırsa.şimdi direk boşan demek kolay ama böle de demeyeceğim.ya da baktın olmyo işn varmış ekonomik özgürlüğn de var .kendini harcatma.

Zaten bi kere de sen olduğunu biliyodum dan başka yalan söyleseler şaşarım pek bi salaklar maşallah. E sen de boşan artık yeter da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…