Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

Kov gitsin
Korkma, şimdiki halinden daha fazla mutsuz olamazsın
Ayrıca özgürlük çok güzel bişey bence
Sen kendini sadece ona odaklamış, ondan başka ne eğlence ne hayat düşünememişsin
O ise bunu fırsat bilip mahvetmiş gerizekalı

Ama zararın neresinden dönülse kar
Kaç gün kaldı ömrümüzden belli değil
Zor olacak belki ama hepsi geçecek
Dönüp baktığında şimdiye kadar boşanmadığım hata dünya varmış be diyeceksin bence

Sadece eski güvenini kazanmak adına destek alman
Ve arkadaş çevresi edinmen lazım
Ne kadar boş kalırsan o kadar didiklersin eskiyi, işten sonra çık git bi psikoloğa derdini anlat
Öteki gün arkadaşlarınla bi yerde buluş
Akşam eve gelince de paşalar gibi keyfine bak
O lanet olası evde mi, internette mi, otelde mi, ne naneler yiyo diye düşünmezsin artık ne güzel
Herşey gönlünce olsun

herkese teşekkür ederim yorumlarınız sayesinde biraz cesaretlendim bakalım biraz onun gitmesini bekleyeceğim o gitmezse bu arada da ev bakıp uygun bir yer bulursam ben taşınırım umarım zaten bu kezde yapamazsam buraya artık yazmam yüzüm olmaz herhalde

Sen gitme
O hatalıysa o gidecek
Tazminat davası da aç
Yok öyle yağma
Yaptıklarının karşılığı olmasa da bi nebze olsun o da bedel ödesin

Cidden boşanacaksan da
O yazışmaları filan delil olarak sunarsın, sakla
Defolsun gitsin yazıştıklarının yanına

canım ev sizinse sen gitme sakın
sen niye rahatını bozucaksın ki o defolsun gitsin ver biraz eşya kendine ev tutsun
ailene haber onlar da gelsin seninle kalsın bu sürede
belki daha çabuk gider bu şekilde sana da destek olurlar
kanıtlarını topla aç boşanma davasını
ev de ya sana kalır ya satılır

ama sakın bu adamla yaşamayı düşünme
bundan ne koca olur ne baba
yalnız kalıcam diye de korkma bekarlığın tadını çıkarırsın
sen bu adamla uğraşmktan kendini feda etmişsin bence hayatını yaşamamışsın
bu vesileyle kendine zaman ayırırsın çevre edinirsin
gez toz yurtiçi yurtdışı turlara katıl hayatını yaşa
o zaman ben niye bu adamı çekmişim boş yere diyceksin
onun yaptığı ve yapacağı çapkınlıkları düşünerek ömür mü geçer Allah aşkına kendini yıprattığınla kalırsın

Son düzenleme:
Siz çok sakinsiniz yaa nekadar soğuk kanlısınız böyle şaşıp kalıyorum helal olsun yanii
Okadar basmışsınız yakalamışsınız yinede evde adam iki seksen yatıyor keyif çatıyor
sakin sakin oturup konuşuyorsunuz yok ben gidersem gelmem sen gidersen gelirsin yok eşyaları bölüşelimmm...
benim harbi aklım almıyor...
yemez içmez uyumaz topladığım delilleri saklar didik didik en iyi avukatları ararım saniyesinde davayı açar afedersiniz k.çındaki donuna kadar alır ele güne rezil ederim yüzüne bakacak adam kalmazzz...ne erkekliği kalır ne şerefsizliği
Siz nekadar sakinsiniz valla helal olsun birdaha söyliyim

ya arkadaşım gercekten durumun iyi değil fakat şoyle bir şey var.erkekler genelde kadınları neden aldatır bunu bilmek lazım daha sonra erkeği eşinden soğutan şeyler neler bunlara dikkat etmek lazım ve en önemlisi erkeği kendine bağlı kılmak için neler yapılmalı

ben sadece 3.maddeyi uyduladınız mı uygulamadınız mı onu merak ediyorum.
bir evlilikte erkek kadın ilişkileri önemlidir.mesela kadın erkeğin karşısında çok konuşmamalı açığını göstermemeli erkek iki söz ediyosa kadın bir söz etmeli ağır takıldığımızda bizim değerimiz daha artıyor.kedi kopek kovalamacası olurya hani :) kedi biz olalım kopek onlar evin içinde evin huzurunu bozan en büyük etkenler kavgalar tartışmalardır mümkün mertebe bunlardan uzak durmak gerekiyor.

alish arkadaşım yazını yeni okudum Allah yar ve yardımcın olsun.Yüce Rabbim umarım seni darda bırakmaz..

çok film izliyor olmalısınız

seni bırakmıyor seni sevdiğinden değil çünkü şuan evlenmek istemiyor. zaten bekar gibi gönlünün istediği ile geziyor ediyor ne diye boşansın ki düzeni bozmayayım evde bir düzen var sonuçta. ama yarın birgün karşısına öyle biri çıkıcakki evlenmek isteyecek o zamanda bu kadar hovardalık yeter sevdiğimle evleneyim deyip seni boşayacaaakkkkk

yorumları okumadım,ilk yorumunuzu okudum,gerekenleri söylemişlerdir sanırım
ama aldatan eşe geri dönülmez,hadi 1 kere affettiniz ama ikinciyi affetmeyin
yalama olur o ilişki,mutlaka yine yapar,bende affeden kadınlara herşey müstehak diyenlerdenim...

Mağdur da olsa niye giden hep kadın oluyor?
Bunları yaşamışsınız, neden siz uğraşasınız ev bulmayla, taşınmayla?
Ona da ödül gibi hazır evi neden bırakasınız?
Laftan anlayıp gitmiyorsa siz gönderin.

Ya şaka yapıyorsunuz yada akıl sağlığınız yerinde değil kusura bakmayın.
Çocuğunuz yok.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz (maddi anlamda)
Bunca olaya rağmen seviyorum vs.diyorsunuz.
Sizi aldatıyor, gitmeyin evden değiştirin kilidi eşiniz gitsin nerde yaşıyorsa yaşasın, açın davanızı delilinizde var neyi bekliyorsunuz, başka bir kadına gidip sizi terketmesini mi?
Kendinize değer verin azıcık ya. Siz kendinize değer vermezseniz kimseden beklemeyin saygı görmeyi.

konu sahibinin ya gerçekten psikolojik sorunları var ya da bizimle alay ediyor kocasının artıları diye saydıkları o kadar komik ki... acınacak haldesin konu sahibi, kendini kurtarmak yerine saçma bahanelerle kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Çocuğun var mı bilmiyorum ama senin gibi gururdan bi haber annenin çocuğu olmak asla istemezdim. Çocuğunuz yoksa sakın ola ki bu adamdan çocuk yapma.

Kıskanmıyorum bile ! demişsiniz ya.. işte sevginini bittiği nokta budur..hisseden bilir bunu...

Kendine niye bu kadar eziyet ediyorsun ki? vazgecemediğin şey ne onu bi düşün?

öyle düşünme ..kimse içinde neler yaşadığını bilemez..

yaşın kaç çocuğun var mı ne kadarlık evlisin bilemem ama.. gerçekten tahammül edilecek bir yanı yok ki..yani iyi bişey bulup söylemeyı denedim ama bulamadım eşin için !

cesaretinizi kutlarım..
her şey gönlünüzce olsun

Bunca şeyden sonra çok normalim desem o zaman yalan söylemiş olurum daha ne demem gerekiyor içim uyuştu antideprasan kullanıyorum ne hissettiğimi bile bilmiyorum öfke yok, nefret yok, kıskançlık yok, yani bir çok duygu yok kaldiki ben ani tepkileri olan biriyimdir yani duygularımı fazlasıyla belli ederdim. Şuan hiç birini hissetmiyorum ne gitmek ne kalmak istiyorum depresyon belirtileri bunlar tamam anladım bitkisel çaylar içiyorum psikiyatriye gittim zorla hap yazdırdım daha ne yapmam lazım 2 ay önce düşük yaptım daha onu atlatamadım yani neden insanlar sevgiyi, iyi niyeti affetmeyi salaklık olarak görüyor eşimde öyle gördü...yaptıklarına devam etti emin olun hiç bir şeye dermanım yok buraya yazma nedenim tekrar söylüyorum burası sanki benim için konuşan bir günlük gibi..işin garibi ağlayamıyorum bile. Bütün bunları yaşadım ve ağlamadım gerçi aralık ayında ağlama limitimi doldurdum. Düşük öncesi de yazışmalarını yakaladım ve bir gün sonra düşük yaptım. O zamanda affetmedim affetseydim takip etmezdim. Sadece iyice emin olmak istedim. Bunsa sevgimi iyi niyetimi ve evliliğim için mücadelemi görmeyen adamla zaten bundan sonra ne yapabilirimki aldatmada değil aslında beni aldatmış aldatmamış umurumda değil. Eğer gerçekten sevgisini hissetsem ve ona güvenebilseydim belki devam ederdim. Yine kızacaksınız biliyorum ama gerçek bu.. ben bunları yaşamazken bile devam ettim ilgisizlik, sevgisizlik evlilik içinde kocaman yalnızlıklar sinir krizleri hepsini tek başıma yaşadım. Evliliğim devam ederse de bunları yaşayacağım biliyorum.. biraz güç toplayıp yoluma devam edeceğim..

canım tepkisizsin çünkü ilaç kullanıyosun onlar da seni sakinleştiriyodur
zaten beklediğin birşeyi yakaladığın için şaşırmamanı da anlıyorum
yapman gereken boşanma davası açıp yoluna bakmak
asla o adamla devam etme
hatta aileni yanına çağır kısa süre de olsa sana destek olurlar havan değişir
sen yeni bi hayata başlamaya korkuyosun ama korktuğun kadar zor değil ki
o adamdan kurtulduğunda rahatlayıp kendine geleceksin seni hakeden değer veren birini bulup evleneceksin
zaten affetsen de o adam hayatta düzelmez

bence bu sekilde hayat gecirmek sizi ancak mutsuzluga surukler en kisa surede kendi ayaklariniz uzerinde durup yeni bir hayat yasamanizi diliyorum

Benım bır tanıdığımında kocası kadınlarla kafayı yemıstı
Sıtelere gırıyor buluşuyor. Bıde kendınden yasca büyük
Kadınla arkadaşlık adıyodu. Sonra karısı bunu takıb ettı kadına
ulaştı anlaştı buluşacakları yere gıdıp kocasını bastı
Yüzunede ıckısını fırlattı. Sonra kocası yalvardı yakRdı
Bu yıne affettı. Bahsettıgım bu aldatılan kadın bıde cok güçlü
Akıllı hemde güzel bı kadın ama hep affettı defalarca
Sımdı ıkı cocuğu var ve mutluyuz dıyorlar.Adamada her dedıgını yaptırıyor
Hatalı dıye ses cıkarmıyo. Ama her zaman tetıkte guvenmıyor
Sonuçta. Esıde tıpkı sızınkı gıbı sessız sakın ve alkol alan bırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…