Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

İşi gücü bırakmış tüm yeni üyeleri mi yokluyo bu adam
40 dk seni nasıl buldu
Yuh

Sana aşık ve bu yüzden seni hergün aldatıyo. Çok doğru

İkinci gelişmeyi beğendim
Yani boşanacaksınız dimi ?

Bugünkü konular beni benden aldı..

ikinci gelişmeden sonra konunun fake olduğunu düşünmeye başladım

'' İstese hemen başkasını bulur eli yüzü düzgün , mesleği yerinde ... ama bırakmıyor beni , seviyorum diyor '' ....

Bu masalla kaç kadın daha uyutulacak merak ediyorum çok.

Yok , ya ben sevmenin literatür karşılığını bilmiyorum ya da ... Ya dası yok !

Eeee tabii , bunca yaşanan çirkinliğe ve aldatmalara rağmen ona yemek yapan , ütüsü ıvırı zıvırı ile ilgilenen , sadakatle evinde oturup bekleyen hatunlar o sitelerde bulunmuyor .

Elde ki o yüzden kıymetli !

Eşinizin sizi sevdiği falan yok arkadaşım önce buna alıştırın kendinizi , sonra olsun ben böyle de olsa yuvamı(!) bozmayayım diyorsan elbette senin tercihin .Ama bozamadığın yuvana sevgi kılıfı uydurulmasına izin verme .

O seni çoktan bırakmış, başka taraflara yol almış
Sen onu bırakmayorsun asıl

Valla sıkıldık
Bu da kamera şakası olsun artık

'Normal'leştirmeyin bu tarz şeyleri
Alışmıştım sadece yazışıyordu ne demek

1- binlerce üyesi olan sitede eşin seni nasıl iki dakikada bulur?bu nerdeyse imkansız bişey.
2- her defasında nasıl arkadaşını konuşturabildin hep yanında mıydı ki?
3- erkek bile olsa bence iki dakkada netten yazıştığı birine kimse evlilik vaadinde bulunmaz zaten oraya giren erkeklerin çoğu cinsel arayışlar içinde çok saçma
4-ne kadar değiştirirseniz değiştirin insan nasıl eşinin sesini tanımaz, onu da geçtim telefonda bi arkadaşınız bi siz konuşuyosunuz adam hiç mi fark etmedi bu durumu?

ayrıca bu ne soğukkanlılık anlamadım ben olsam sanırım oraya gidemezdim ya da bu kadar kısa sürede buluşcak cesareti falan kendimde bulamazdım.ayrıca bu kadar koordineli plan yapmışsınız ama eşinizin "sen olduğunu biliyodum" deme ihtimaline karşı hiçbi fikir geliştirmemişsiniz.şahsen bunu planlayan ben olsam o arkadaşımı eşimle buluşturur onları öyle basardım ve eşimin öyle yüzüne vururdum.bana konunuz çok inandırıcı gelmedi.

Arkadaşım yaşadıklarından ötürü rabbim sana sabır versin!

Ama,

sen zaten boşanmayacaksın, bunu açık açık yazdın, ee daha ne diye kurcalarsın ki anlamam?!

Yok bırak ne yaparsa yapsın, sürekli adamı yakalayıp hesap soruyorsun, akşamında yine aynı çatı altında sabah ediyorsun!

Bildiğini belli etme bari, insanda biraz gurur olur yahu!

Alışmış kudurmuştan beterdir demişler,doğru demişler..Ben de soğukkanlıyım ama ben yaptığım işin sonunu getiririm.Hayret bir şey.Annenizin karnından onunla mı doğdunuz da yalnız kalmaktan korkuyorsunuz? Evi terk etmiyormuşmuş,başını yesin evi Konuşmaları delil olarak sunup donuna kadar almamak için neyi bekliyorsunuz? "Yüzüne kezzap atarım" demiş bir de Ezik.Bunu kezzap kazanlarında haşlayacaksın ki dünyadan pislik temizlensin.Kendisi biliyor tabi bir daha yuva kurup işini gördüreceği biri olmayacağını,karı kız parasını yiyip bırakır.Herkes ne b.k olduğunu anlar,ondan diretiyor..Andaval. Korkacağınz hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Okudum okudum ne desem bilemedim.

Sırf yalnızlıktan korktuğunuz için bir öküzle yaşlanacağınıza, hiç yoktan
bir kedi falan alın besleyin. Yoldaş olur, sadık olur.
Üstüne kirli don yıkamamış olursunuz..

Ben olsam 1 dakika bile onunla bir yerde kalmam.. sonucta bunu bir veya iki kere yapmamis belli.....

katılıyorum.

sitedeki o kadar insan arasından sizi bulmasından oturu ve hemen gorusmeye calısması bana pek inandırıcı gelmedi.

fakat yazdıklarınız dogru ise de oncelikle saglıkla ilgili gelismeler nedeniyle gecmis olsun....

o kadar ugrastıysanız basladıgınız isin sonucunu getirip ayrılmaktan baska care yok gibi geliyor bana.

eger ayrılmayacaksanız da boyle dolambaclı islere kalkısıp huzurunuzu hepten bozmayın...

Son düzenleme:
O sitede bulunmak zor bir şey değil kızlar denendi.

Bu konu gerçekse ben sizin gibi kadınlara zerre kadar üzülmüyorum.

Bırak defalarca aldatılıp, aynı evde yaşamaya devam edip onun koynuna girmeyi, başka birini düşündüğünü dahi hissetsem ayrılma sebebidir benim için. Hiç mi kendinize saygınız yok?

Başka kadın ve kadınlar yahu, boru değil..Biraz saygınız olsun kendinize.
Böyle kendinizi acındırıp durmayı bırakın ayrıca, düşük yaptım, psikoloğa gittim, kurbalar bir kere haşlandı mı ikinciye hissetmezmiş v.s tavırlarını bırakın.

Ayrıca "beni bırakmıyor" o kadar trajikomik ki..Boşanalım dediğinizde adam "tamam" demiş..Canına minnet. Daha ne diyece ve dahi daha ne yapacak?

Biraz gururlu olun rica ederim, kendinize saygınızı kaybetmişsiniz siz. Eşinizin saygı duymamasını yadırgamıyorum o yüzden.

arkadaşım bak biri seni bi sirkelesin soğuk su felan döksün ne biliym bi tokat atsın bu ne yaa bu yaşadıkların ve tepkilerin hiç olması gerektiği gibi değil inanki çocuğunun olmaması bile boşanman için bi işaret ama anlamamışsın neden yani neden bi insan bunlara katlanırki çalışan bi bayansın bi hayat böyle geçermi bak pişman olmaya başlamışsın bile keşke geçen sene boşansaydım diye inanki seni çekip alasım geldi ne yapıyosun diye bağırmak istedim sana lütfen yapmayın yaaa yazık yarın bi çocuğun olacak onlarda sizi taklit edecek baba aldatır anneler susar doğmamış çocuğuna bile haksızlık kimse mutsuz bi ortamda büyümek zorunda değil peki eşiniz nasıl davranıyor size eve zaman nasıl geçiyor şimdi ...

Öncelikle benim eşimden vazgeçmeme nedenim maddiyat değil nerdeyse aynı maaşı alıyoruz maddi yönden zararı var faydası yok..
onun dışında çok düşünüyorum bende sanırım yalnız kalma duygusu birinci neden daha kötü birinin karşıma çıkacağı korkusu yalnız ölmek
bulunduğum şehirde tek yakınım o ailemden kimse yok bir ikincisi veya beşincisi ailemi üzmek istemiyorum ailem onu seviyor. Onlarında içi rahat evliyim ve yalnız değilim diye gerçi bir kaç ay sonra göreve gidiyor yaklaşık altı ay yok denilecek kadar az geliyor eve ben yalnız kalıyorum. Nedeni ne bilmiyorum ayrılma düşüncesi içimi onun beni aldatmasından daha çok acıtıyor inanın bana gururu falan geçtim artık şu güvensizlik beni bitiren..

evt aynen öyle girdim kırk dakika bile olmadı ve bana mesaj attı deneyin gerçi girmeye cesareti kaldımı bilmem ama zannımca girer

Zaten sorun maddiyat olsa biraz empati kurmaya çalışıcaz. Senin sorunun çok daha büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…