Eşim başka biriyle evlenmek istiyor

Burda kocasiyla sorunlarini anlatip ne yapayim bosanmalimiyim yazanlari anlarim da sizi hiç anlamam. Adam uzerinize kuma getirecek sizi ve cocugunuzu istemiyor ustelik bunu ailenize de soylemiş. Size düsen allaha havale edip bosanmak ve hakkinizi almak yani aglarsiniz anliyorum ama aglayarak kocaniz sizi istemicek bunu anlayip artik ataga gecmek gerek

Allah yardımcın olsun, çocuğun durumunu avukatla paylaşırsan güzel bir nafaka alırsın diye düşünüyorum.Ailen destek olur mu?Boşan bu vicdansizdan çocuğu da uzak tut.

Aldatıldığınız halde terketmemişsiniz. İşte o sizi terkediyor. Yapacak bir şey yok.

Ne eşinizde ne ailesinde vicdan merhamet yok.Çocuğunuzu alıp gidin ailenize ne halleri varsa görsünler ikinizin vebalini ne bu dünyada ne ahirette ödeyemez hiçkimse...

O çocuğu Allah verdi size ve Allah dilerse yine eşin 10 kadınla da evlense yine öyle çocukları olabilir . sesin suçun yokki . Bırak hayatından defolsun gitsin , sen çocuğuna sarıl onunla ilgilen .
Allah yardımcınız olsun .

Bakın gerçekten sizi anlamıyorum neden bunu kendinize yaptıniz. Kendi nisanina zorla gelen adamla evlendiniz. Aileniz karşı çıktı anlamadınız. Kabul etmek istemediniz. Konularinizi çok iyi hatırlıyorum beni çok etkilemişti. Herkes size karşı çıkıp doğru olanı gösterirken neden şimdiye kadar bosanmadiniz? Kaç yıldır bu adamla uğraşıyorsunuz yazık değil mi hayatınıza? Kendinize bunu mu reva gördünüz? Evliliginizin 2.yılında sizi aldatan adamla niye hâla evlisiniz?Adamin her halinden belliydi sevmediği niye bile bile evlendiniz? Ailesi boyunuzla kilonuzla dalga geçip sizi kabul etmediği halde inatla evlendiniz bir de cocuk yaptınız. Yapmayın artık ya kaç yıl önce bosanmaniz gerekiyordu

Son düzenleme:
Mahkemeye verin burda anlattıklarınızı anlatın mecburen eğitim de dahil herşeyini karşılamak zorunda ,Allahım ya cahilliğe bak sen ,ya o ladından olacak çocukta kötü birşey çıkarsa ya da eşiniz ileri de sakat kaşırsa ,kimin başına ne geleceği belli olmaz ,cahillik ve vicdan parayla değil ki alsınlar

Bence bosanin hemen,size önerim madem sizi sucluyorlar genetik doktoruna gidin kim sucluymus doktor belirlesin,çocuğunuza sağlık raporu yani engelli raporu çıkarın özel eğitimde konuşma terapisi Rabbim çocuğunuza sağlık versin esinizide ıslah etsin inşallah kuldan utanmaz Allah tan korkmaz mahluk

Banlabilirim ama goze aldim artik allah boyle cahillerin belasini versin o minik yavruya yazik sanada yazik boyle insanlarla ayni toplumda olmaya utaniyorum zihniyetleri bozuk bunların dönme bakma arkana terket o evi

Allah o ailenin de eşinin de gönlüne göre versin.Yapacak bir şey yok gitmek isteyeni tutamazsın

Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum
Eşiniz sağlam dursa kimse aklını çelemez. Onu temize çıkarmayın aklınızda. İşine gelmiş. Ailenize bunu söyleme cesareti bulduğuna göre normal karsilayacaklarini düşünüyor. Ki yeri göğü yıkıp sizi hemen almadıklarına ve yüklü bir tazminatida içeren boşanma davası açmana teşvik etmediklerine göre haklıda olabilir. Haksızlık sizi çok üzüyor eminim ama kendinize bunu yapmayin. Sonuna kadar haklarınızı alın.

böyle insanlara soylenecek tek laf var
allah böyle döl israflarina bir sabi daha nasip etmesin.
evlenecekse sizde tum haklarinizi talep edin boşanin
calisir cocugunuzun tedavisini yaptirirsiniz
boyle sutu bozuklara el acmak agiz egmek zorunda kalmazsiniz
belki yeni ve daha huzurlu olan bir ortam cocugunuza da iyi gelir.
allah önce yavrucuğun sonrada sizin yardimciniz olsun

Bu nasıl beddua , Kaş yaparken göz çıkarıyorsunuz.

Tövbe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…