Eşim başka biriyle evlenmek istiyor

Konuyu okuyunca ağzım açık kaldı. Bu nasıl bi şfsizliktir. Yazıklar olsun o aileye de eşe de. Ne insanlar var ya nasıl bir dönemde yaşıyoruz. Tez vakitte kurtulursunuz inşallah.

Tövbeler olsun .Boşan demeyı sevmem ama boşan.Başkasının aklına uyuyor dıyorsunuz eşinizde en buyuk suç.Neden eşinizin suçunu kabul etmıyorsunuz?Allah yardımcınız olsun.

benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum.
İdrak probleminiz mi var yoksa durumu kabullenmek mi istemiyorsunuz? Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Eşiniz sizi sevmiyor. Bu kadar net.

Çocuğunuz bu duyguları elbette hissediyordur sevgi ve ilgi şart olan bir çocuk.
Siz eşinizden ayrılacaksınız madem para verebiliyor ise tüm eğitim masraflarını ve kiranızı karşılayacak. Resmen boşanacak ve çocuğunuzu kötülüklerden koruyarak iyiliğe güzelliğe doğru yönlendireceksiniz.

Anladığım kadarıyla bu adam sizinle resmi nikahlı kalıp üstünüze kuma almak istiyor. Ve bunu sizin ailenize de anlatmış, rahatlığa bak. Karnınızı doyururum gerisine karışmam diyor açık açık.
Bunları normal olarak karşılamayın. Ailenize kadar anlatabiliyorsa, sizin çaresizliğinizi ve çevre aile yapınızı az çok canlandırıyorum kafamda. Çünkü şahsen kimse eşinin babasına bunları rahat rahat anlatamaz.
Size tavsiyem bırakın kuma getirsin, ardından dava açtığınızda tüm haklar, sizden yana olacak nafaka, tazminat hepsini alın. Çocuğunuzun bakımını tedavisini karşılarsınız hem. Nacizane fikrim kafanızı kullanın, uğraşmayın. Böylesine bunu yapacaksın.

‘’8. senemizde ailemin yardımıyla nişanlanacaktık ki yüzük seçmeye gideceğimiz gün eşim gelmedi telefonu ulaşılamıyordu. Annem ve ben cok bekledik çok ayıp etti Ve o gün nişanlanacaktık nisanlana da gelmedi önceden sipariş verilen buyuk Nişan pastamız vardı.’’

3-4 sene önce ki konunuz ve bundan daha ağır bir sürü şey.Boşanmak diye bir olay var haberiniz yok mu?Bu nedir be versin çocuğun masraflarını gitsin evlensin

Ailenin haberi var durumdan ve üzüldü ler mi? Niye kimki bu eş ve ailesi sadrazam soyundan mı. Bacım daha neler ya Hakkaten, al cocugunu git, calısırsın cocugunu da gül GB büyütürsün.kendini geç çocugun Rabbim böle Bi hastalık verdi diye onu istemeyen şeytangilleri kendilerine bırak. Töbe töbe bu nedir ya

Böyle adamdan su saatten sonra zaten hiçbirşey olmaz. Ne biçim insanlarmış ayril gitsin bu ne böyle. Yeniden evlencekmismis

Bugün okuduğum konular beni çok çok üzdü gerçekten Eşinin annesini döven mi dersin açık açık aldatıp üste çıkan mi bir de üstüne bu konu..

Bugün okuduğum konular beni çok çok üzdü gerçekten Eşinin annesini döven mi dersin açık açık aldatıp üste çıkan mi bir de üstüne bu konu..

Bugünkü konular akla ziyan gerçekten ... bu başlık da beni benden aldı "eşim başkasıyla evlenmek istiyor" iyi de bu adam evli ? konu sahibesiyle?

Ne mi yapacakcaksiniz bosanacaksiniz boyle bi adiden baba isterim baba buherif daha insan olamamis bi de baba mi olucakti soysuz köpek adi
Bosanin kendi kaybeder siz degil o bes para etmeyen ailesindende hic bi sey istemeyin siz kendi ayaklarinizin ustunde durabilirsiniz inanin buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…